0808 aneb srpen 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
9.12.07 18:38

ad krvácení - včera jsem taky začala kapku špinit
tošku mě to poděsilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
9.12.07 18:42

Hupcza: Vítej!
Myslím,že nejsi sama kdo to tady má na přelomu července a srpna. Čekáš první? Přeji pohodové těhotenství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
9.12.07 19:02

Ahoj Hupczo.
Holky už začínám na sobě pozorovat učinky hormonální změny. Zase mně rozbrečí i večerníček. Ráno se mi chtělo brečet bez důvodu, hrůza. Hormony se mi honí.

Nemáte náhodou nějaký recpt na měkkounké kokosky, mám plno bílků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
10.12.07 10:47

Dobré ranko, těhulky.
Ještě všechny spíte nebo makáte?
A jak se cítite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.12.07 13:30

no jo první …

zatím jsem testovala své pudy jen na 14 měsíčním synovci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.12.07 17:50

Lucikry máš krásnou holčičku!!!
Kdyby sis mohla vybrat co by jsi chtěla,aby bylo to druhé?
Já myslela kolik tady nebude počteníčka a ono skoro nic.
Celý den nám nefungoval počítač,tak jsem sem mohla juknout až teď.
Zítra jdu na kontrolu,tak se strašně těším a zároveň bojím.
Kokosky jsem ani nikdy nedělala,tak ani receptík nemám.
Kdy kdo máte kontrolu?
Včera jsem si koupila časopis „Maminka“ a je tam „seriál“ Budu maminkou,který odpovídá tomu našemu(teď je tam 4.-8.týden).
Tak se tu mějte krásně a pište!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.12.07 17:54

Jo a stěma hormonálníma změnama to mám stejné… Pořád bych :cry: I u toho večrníčka :D Na zprávy se už také nedívám a když si něco přečtu na netu,tak se mi chce hned brečet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.12.07 17:59

Taky jsem vám chtěla říct,jestli tu někdo nakupujete prádlo nebo pyžámka(dospělácká) v Etamu,tak tam mají moc hezkou košilku na spaní celou propínací-dobře by se hodila jako kojící.Po Vánocích mají dobré slevy.Tak to jen pro info kdyby měl někdo zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.12.07 19:21

Ahoj holky,
tak jsem byla dneksa po tydnu dovci v praci. Sefce jsem nahlasila ,ze jsem tehu a ze dlouho pracovat nebudu. Tak z toho ma ted velkou hlavu. Nejradsi by me drzela kdo vi jak dloho, ale ja jdu jen do konce tudne a pak uz si necham napsat neschopenku. S dr. jsme o tom uz mluvila a rikala, ze muzu prijit kdykoli.
Muj jediny problem je to, ze mi vadi vsechny mozne pachy. Sladke nemuzu ani citit, takze vcetejsi peceni cukrovi bylo skoro za trest :wink: A dneska jsem v praci taky trpela. Preci jen se z kuchyne linola furu vuni a jak se to zamichalo dohromady - fuj, fuj, blee. :-(

Elunko , Utros beru taky. Dr. mi k tomu nic nerekla, tak jsem ho zacala brat peroralne. A pak jsem se docetla, ze se ma brat vaginalne. Tak jsem zacala zavadet. No vidis, ani me nenapadlo, ze bych se mela zeptat dr., kdyz jsem s ni dneska mluvila :roll: Jsem trdlo.

Hupcza , vitej u nas! Doufam, ze se Ti tu bude libit. A tyden sem, tyden tam…to je jedno :wink:

Jinak hlasim, ze nejsem srpnova, ale zarijova.
A kontrolu mam 21.12., uz ted se tesim, az toho naseho kuliska uvidim!!
Jinak holky, co udelat nejakou tabulku, jako maji v jinych diskuzich?
Hlasi se nekdo, kdo by ji udelal, vedl?

Tak preji vsem krasny vecer a pohladte briska, at je mimiskum dobre!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.12.07 19:34

Dušičko,jakto,že jsi zařijová?Vždyť jsi v pátém týdnu nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.12.07 19:39

Elunko, Ty sama ses ptala, jestli mame nekdo narozeniny v srpnu. Tak odpovidam, ze ne, ze jsem zarijova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.12.07 20:09

Ježiš já jsem trdlo.Tak dobrý.....už jsem doma… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
10.12.07 20:36

Ahoj holky,
tak tu celý den koukám a nic tu nebylo a teď jste se rozkecaly, to je fajn.
Já napekla 4 druhy cukroví a 2 nepečené, ale ty nepečené jsou spíš chlapské, protože mám rumové a slivovicové koule. Manžel si je dělal sám pro sebe a pro dědu, takže je to samej alkohol a minimum těsta. A jelikož ještě kojím a jsem těhule tak si to nedám a mě to ani moc nejede.
Zato mi chutná to pečené - mám rohlíčky, linecké, ořechové a ty kokosky (našla jsem na internetu skvělej recept, jsou dobré a mněkounké, tak doufám, že zůstanou i do vánoc). U Barunky jsem nemohla sladké ani vidět, zato teď mi chutná, tak mám strach, abych to vánoc sama nesnědla :P . A nebyla jak koule (u Báry jsem přibrala 17kg,porodem zhubla jen 4 kg, 3 kg první měsíc, 3 dalšího půl roku a zbytek poslední 3 měsíce, kdy jsem hubla a moc nejedla). Takže teď bych chtěla přibrat jen 10kg, ale nebudu se omezovat.

Já jdu k dr. už zítra. Chtěla jsem jít až ve čtvrtek, ale dostala jsem nějaký svědiv výtok, tak tam musím. Jdu odpoledne, tak mi držte palečky, ať je mimi, kde má být.

Dusicko - mě zatím pachy nevadí, ale u Báry to byl horor, cítěla jsem všechno stokrát víc, takže tě lituju. A když se ještě z kuchyně valí smrady, to je hrůza, co

Elunko - děkuji za pochvalu Barči, je to naše sluníčko. Kdybych si mohla vybrat, tak bych si přála páreček - takže kluka. A můj vnitřní pocit je, že to kluk bude. Ale i kdyby to byla holčička, vůbec by to nevadilo. V tom máme jasno s manžílkem.
A co by jste (kdybys te si mohly vybrat) chtěly vy?
A co jména? I v tom mám jasno. Pokud to bude kluk, tak to bude Tomáš (po tatkovi) a pokud to bude holka, tak to bude Verunka (svoje jmenu Lucka nechci a u Bárunky jsme se rozhodovali, jestli to bude Barča nebo Verča)

A co se týče časopisu, tak už dlouho beru Betynku a moc se mi líbí, ale maminka je taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.12.07 21:34

Lucikry držim ti palečky ať kontrola dopadne dobře. Pak dej brzy vědět jak jsi dopadla. Já jdu v poledne.Tak se mějte krásně,jdu do hajan zaspat ty nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.12.07 09:45

to já jsem červencová
a jak říkáte týden sem týden tam - že by se mi rýsoval ten nejlepší dárek k narozeninám? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí