0808 aneb srpen 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
6.12.07 11:56

Ahoj holky, moc vás zdravím a přeju zdravý miminka a pohodové těhotenství. Já jsem z červencových a termín mám 28.7. takže možná to zfouknem až v srpnu, jestli se mu nebue chtít na svět hned v termínu :-D
No, tak možná tak trošičkupatřím i k vám … :oops:

Dušičko, moc ti to přeju, znám tě ze snažilek, takže GRATULUJU!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.12.07 12:01

No holky, to já mám pro změnu doma už 14 letou puberťačku, takže si svoje první těhotenství skoro vůbec nepamatuju( asi proběhlo hladce ) :)
Taky bych to nerada zakřikla, ale u stromečku to asi řekneme rodičům a poprosíme, aby to zatím vůbec nikomu dál neříkali. Jinak širšímu okolí to chci taky sdělit až na konci ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.12.07 12:03

Onka
Jéééé mi to máme skoro nastejno, já jsem dnes rovných 6 tt. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
6.12.07 12:06

Pastelko ,nam s miminem pomahali mudrcove. V patek jdu dr., co nas mela na starosti. Ona ma bezne v patek ambulanci u nas v nemocnici, takze neni problem tam jit bez objednani.
A az bude srdicko, tak me posle k memu gyndari.

S manzelem jsme oba radi, ale porad tomu nejka nemuzem uverit. Po takove dobe. A ja se navic bojim, jeslti to neni nejaka horm. porucha. Preci jen jsme si uz zazili svoje.
Co se tyka toho, kdy to rict rodine, tak poradne nevime. Zatim s mi do toho moc neche. Taky jsme si myslela, ze to nechame jako vanocni darecek, ale manzilke je takova netrpelivka, ze by to mohl prokecnout driv.
Navic s jeho rodici jsme denne v kontaktu a maminka asi uz neco tusi. Ma nas v merku :wink: Uz jak jsme meli jit na posledni IUI, tak se ptala a minuly tyden s taky ptala, jestli uz jsme to dostala. Takze bychom to stejne asi dlouho neutajili.
Tak mozna pristi tyden, kdy ma manzel narozky. Nebo mozna uz ted, jak to bude potvrzeny od dr.
JA jsme mela uz vcera takovy nutkani to rict, kdyz jsme byli vecer u manzelovych rodicu. Ale udrzela jsme se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.12.07 12:08

Ahojky,hlásím se k srpnovým miminkům.Tedy snad.Mám už čtyřletého klučíka,ale dva potraty za sebou,tak to zatím neberu tak jásavě i když radost mám obrovskou a manžel také.V úterý jsem byla na ultrazvuku,doktor mi potvrdil začínající těhu(přemluvila jsem ho,abych měla jistotu,že to je alespoň tam kde to má být a to co tam má být).Vše je o.k. Když jsem odešla od doktora,začal mě strašně bolet podbříšek a začala jsem dost krvácet.Tak si mě rovnou nechali v nemocnici na jeden den a teď už to je dobré.Těhu tam stále je,ale nezjistili proč jsem krvácela,tak snad už se to nebude opakovat.Tak všem držím palečky ať nemají takovéhle nervy a vše dobře dopadne!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
6.12.07 12:21

Elunko držse, i vy ostatní. Když jsem krvácela já, tak mi řekli, že tam mám hematon (modřina), uvnitř. Jsem to nechápala, jak se to tam mohlo dostat (manžel není žádný násilník). Ale může to být i s tahání nákupu. Proto doporučuju Elunko, přenech práci druhým (i když vím, že to moc nejde).
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.12.07 12:28

Dusicka
Aha, tak vy jste to měli takhle komplikované, to ti teda nezávidím. Ale teď už to snad dobře dopadne. Držíme s fazolkou palce.

Holky, tak se tady solidně rozmnožujeme, myslím na srpnovkách…to je super!

Všem přeju pohodové těhu a ať všechno dobře dopadne!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
6.12.07 12:35

Elunko , mac na Tebe myslim, at jde vse v pohode!!!Drzime vsichni vsechny pesticky :D
A tady jeden http://www.sirmi.ic.cz/smajl/14.gif pro stesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.12.07 12:40

Teď je bohužel úplně všechno na manželovi.Užívám si v posteli se střevní virózou,ale už to vypadá,že je trochu na ústupu.Ještě,že manžel může vodit i vyzvedávat ze školky malého Matyáše.
Jinak na tom ultrazvuku nic neviděl,tak nevím,ale mám endometriózu a jiný gyn. mi řekl,že se to mohlo podráždit tím ultrazvukem,tak doufám,že nebudu krvácet po každé kontrole ultrazvukem… :(
Příští úterý jdu na kontrolu,tak doufám,že už tam bude srdeční akce.
A že všem dopadnou kontroly dobře!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.12.07 12:42

Dušičko děkuji!Já tobě také přeji ať je všechno v pořádku po tak dlouhém snažení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.12.07 13:23

Jinak já jsem dnes také 6+0tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.12.07 14:58

Elunka
Tak to jsme přesně stejně!!!! Odkud jsi? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.12.07 15:52

Teda holky, kdyz to ctu, tak si rikam, at nam vsem mimskove dobre dopadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.12.07 17:24

Pastelka
Jsem z Prahy a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.12.07 17:52

Teda holky,tak jsem byla jen na deset minut ve večerce a myslela jsem,že v sobě neudržím žaludeční obsah jen co jsem otevřela dveře do večerky. A to ne,že by to tam smrdělo…byly tam obvyklé vůně pečiva a tak,ale vůbec mi to nesedlo.Prodavačka,která mě dobře zná se divila,že mi je tak špatně.Mám takový pocit,že to není od střevní virózy,ale začínají nevolnosti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí