0808 aneb srpen 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
18.12.07 10:49

Ahoj holky,
preji krasne utery!!!!
Ja uz jsme OK. Takze to byl oasi jen jak se to vyviji. Kdyby neco, tak se urco zeptam v patek u dr.
Jinak zadne extra priznaky nepocituju. Teplotu si nemerim. Jen me ted boli v krku, ale snad to brzy vyzenu cajem s medem a pobytem v teple.
Spatne mi ted uz nebyva a unavena byvam jen obcas, kdyz toho doma delam vic, nez je dobre :D
Ze jsme tehu rodina uz vi a postupne se to dozvidaji i kamaradi. Stejne bychom to dlouho neutajili. Jen braska a jeho rodina nevi nic. Oni se ani nezeptaji, jak se mame, tak je to tezky…
Na povery malinko dam, takze se uz tolik nemazlim s kocourkem a taky se bojim o babicku. Vite, jka se rika, ze kdyz nekdo novy do rodiny prijde, tak jiny odchazi. Tak mi je z toho trosicku ouvej. Ale v babicinych 86 se da cekat uz vsechno… :(
Tak se jdu zase odvalit na gaucik :lol: Mejte se vsichni moc a moc krasne!!! A opatrujte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
18.12.07 11:28

Dobré ranko,
toho se taky bojím jako Dušička. U nás bohužel tohle funguje, že se někdo narodí a někdo umře.
Bára se narodila koncem září a manželova maminka umřela v dubnu. No hrůza.
Ale nebudem si kazit den, že.
Já jsem dneska jako praštěná. Usnula jsem až v jednu v noci a skoro co hoďku byla Bára vzhůru. Jak ja bych spala. Ale jinak až na unavu se to dá.
Zatím mám dokonce ještě kilčo dolů než, když jsem zjistila, že jsem těhu. Tak jsem zvědavá, kdy začnu kynout.

A co dárky, už máte všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.12.07 11:53

Když jsme čekali Aničku, tak bylo manželově babičce hodně špatně - dnes jí je 92, a obě Aničky se mají čile k světu vzhledem k věku. Asi tam 23 pojedeme, takže to vypadá, že jí to řekneme a pak postupně všemu příbuzenstvu, co se o vanocich sejdeme.
Ja mam vymymslene, ale musim je dodelat. Tak jen cekam, na volnou chvili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.12.07 11:55

Ahoj holky,
tak jsem dnes byla na krvi a vysledek je 1100 jednotek Huráááá ,coz by odpovidalo,ze k oplodneni doslo toho 30.11. Ve ctvrtek mam jit jeste na UTZ,aby se vyloucilo mimodelozni,tak uvidime,snad to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
18.12.07 12:05

Budu držet palečky Mysko. Ale bude to OK, vím to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.12.07 12:19

lucikri,diky,taky doufam :D
http://sweb.cz/…3485aup2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
18.12.07 13:19

**Ahoooj těhulky :D

Elunko** uvidíš,že to bude v pořádku a za pár dní to přejde :wink: .Tak hodně vitamínů ať to ze sebe dostaneš :).

Zuzi teda co to na vás holky všechno leze :? ..To je snad zákon schválnosti :? .Tak se dejte co nejrychleji i s Any do pořádku :wink: .

Kren souhlasim stebou,co se má stát to se stane.Pak už si to člověk spíše jen přirovnává kvůli čemu se to asi stalo,ale jde o to litování.Každý chce svým způsobem pomoct,ale v tu určitou dobu nemá jak.

Jani děkuju za tabulku a za zmínění Kristýnky.Udělala si mi tím radost.Je to milý děkuju.

Lucko tak na to jsem taky zvědavá kdy se to začne viditělně projevovat :wink: .Jinak co se týče dárků tak to mám už tak nějak nakoupeno.Jirka dostane nový snowboard a pak nějaký drobnosti jako cd,nějaký oblečení a tak.Krásná fotka.Roztomilá princezna :wink:

Mysko držím ti palečky všechny co mám doma :D .Ale dopadne to dobře uvidíš :wink: .Jé Martínek je rozkošnej :wink: .Vůbec bych neřekla,že je mu 8 měsícu 8O :) .Tipovala bych asi víc :wink: :lol: .

Jinak jsem to včera řekla manželovi,když přijeli večer z hokeje.Chudák chtělo se mu strašně spát,ale touhle zprávičkou jsem ho pěkně probudila :wink: :lol: .Ráno jsme to řekli i Jirkovi a ten z toho byl úplně mimo.Začli jsme totiž větu,že pro něj máme dárek k vánocům a tak hned začal,co to asi bude jestli snowboard,kolo nebo nová hokejová výstroj :D.A když jsme mu naznačily,že to bude bratříček nebo sestřička,tak na nás chvilku koukal s vykulenejma očima,ale pak mi skočil kolem krku :wink: .Tolik slziček pak ukáplo :wink: :wink: .

Co se týče mých příznaků,tak jsem to včera asi zakřikla,protože od tý doby co jsem to řekla klukům,tak miminko to asi vzalo jako signál toho,že se může začít projevovat :oops: .Takže nevolnosti(a nejen ranní) nás teď dost válcují :oops: .

Tak se omlouvám za román :roll: :lol:

Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.12.07 13:38

Markysku jemu bude ted 22.12. 19 mesicu :lol: ,ten metrik mi nejak blbne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fly
214
18.12.07 13:56

Ahoj holky
tak bych se k vám taky ráda přidala, včera jsem našla druhou čárku na testu, teda vlastně na třech testech, to víte, nevěřila jsem vlastním očím :P

Konečně po 4 měsících se mi začaly místo očekávané mens. dělat mžitky před očima, v puse jak kdyby mě nutili cucat pětikorunu a prsa těžký a zvětšený.

Měla jsem naplánováno, že mýmu muži to řeknu nějak originálně, ale nakonec jsem mu to vyplácla přes ICQ, protože je služebně kdesi v Německu a má se vrátit AŽ zítra.. No chápete, že to se prostě nedá vydržet..

Rodině to řeknete jak? Plánuju, že tchýni a tchána bychom mohli vzít někam do restaurace na jídlo (super by byly Dětenice, tam to má nezapomenutelnou atmosféru) a tam si objednat lahev vína a až by se otevřela, tak já bych otočila skleničku dnem vzhůru, že mě se to už netýká… Nebo tak něco..
Napadá někoho něco?

Fly/Marketa/ 23.3.1976/ Praha / 28.08.2008/ spřátelená 8) :P

""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev240pp___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…240pp___.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.12.07 16:15

Detenice s lahvi to zni moc zajimave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
18.12.07 19:06

Mi to řekneme u stomečku. Zabalím těhu testík a botičky (mame neutrál bilé) a pak se zeptam manžílka, tatko podívej, co budeme dělat na testiku dvě čárky a Ježíšek donesl mimi botičky. A Tomáš vytahne DELI. Jako v te reklame, co budeme dělat - dáme si deli.

Ještě dočtu co jste tu psaly a jdu obstarat Báru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
18.12.07 19:45

Hupczi odpust nevedela jsem… preju at se povede co nejdriv drzim palce i na nohach!!!

luci ja uz ziju tri a pul roku ve svycarsku, jinak jsem vyrostla na hlavni 64 u hvezdy :lol: a s brachou mam uplne stejny problem :lol:

to je supr ty pohadky doufam ze se mi to podari stahnout hrozne mi tu ceske pohadky chybi

jdu docitat vy jste se nejak rozjely :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
18.12.07 19:55

Ahoj Fly!Vítej mezi námi.Chápu tě,že se to nedalo vydržet.Já jsem si říkala,že to manželovi oznámím nějak hezky a nakonec jsem ho chudáka probudila.Plánovala jsem si večer,že si udělám ráno testík a chtělo se mi už strašně čůrat v půl sedmé ráno,no a jak jsem uviděla tu druhou čárku,tak jsem nevěřila,že tam opravdu je a šla jsem se zeptat manžela jestli tam opravdu je..chudák dlouho koukal na co to vlastně zírá :D ,ale pak brzy pochopil.
U nás se mě vždycky babička ptá co jsem dostala k vánocům nebo co jsme si s manželem nadělili,tak jí řeknu,že jsme si ten nejkrásnější dáreček dali už v listopadu,ale rozbalíme ho až v srpnu…to určitě pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
18.12.07 20:06

elunko zijeme u locarna na jihu u italie a je tu mooooc krasne. jezero, hory sama zelen, fakt nadhera. i kdyz mi cachy hrozne chybi a zvlast rodina. je to velka dan.

dusi me bricho boli od te doby co jsem to mela dostat. nekdy vic nekdy min, a taky to prikladam k normalnimu vyvoji. dr rikal ze je to normalni pokud se nekrvaci

Marky tvuj kolem krku skakajici pubertak me dojal k slzam.

Deli je taky super :lol: i kdyz si tu reklamu uz moc nepamatuju :oops: jinak ja to rekla uz snad uplne kazdemu az se bojim ze az prilis mnoha lidem ale ja jsem tak stastna a chtela jsem to mit z krku i vpraci. ted uz to kazdy vi a mam klid a vsichni se o me hezky staraji :D

priznaky toceni hlavy sem tam nevolnost, uz tri dny me ukrutne boli bradavky a to ja nikdy problem pri ms nemivala jako ze se mi prsa nalejou atd. a samozrejme verna pani unava tak dobrou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
18.12.07 21:48

Krasny vecer tehulky!!! :P

Markysku , nemas za co dekovat. Chvili jsem premyslela, jestli Kristynku taky zapsat, jestli Ti to treba nejak neublizi. Ale jsem rada, ze Te to potesilo. Fakt moc.. :D
A ten Tvuj pubertak me teda dojal. Jak jsem to cetla, tak jsme uplne zustala koukat. Trosicku mi to pripomnela meho svagra (v lednu mu bude 18, ale puberta s nim clouma jka o zivot). Taky byl silene stastny a ted s porad vyptava, kdy budeme vedet, jetli to teda bude ten (jeho a manzilkuv) vysneny kluk :lol:

Luci , u meho brasky to vyslo ve vsech trech pripadech. Nejdriv moje babicka, a 2× nekdo ze strany svagrove. Ale jak rika muj muzicek, tak je to proste prirozena vymena, idkzy to zni dost nehezky. Ale je to tak a je to zivot.
Jo a Deli je fajn napad. Bude to hezky, vtipny..

mysko , moc a moc gratuluju ke krasnemu HCG a tesim se na ctvrtecni zpravicky z UTZ!!! Neboj, vsechno dobre dopadne!!! :D

Fly , vitej mezi nami!!! Jen co bude chvilicka, tak Te pridam do tabulky.
Detenice jsou fakt dobry napad. Jsem si v privni chvili myslela, ze jsi nekde od nas, kdyz jsi o nich psala. Ale jejich slava se nese celou nasi zemi :lol:
My jsme vzali manzelovi rodice taky do restaurace. Martinova mamka uz to vedela, protoze nas ma v merku :wink: Tak to bylo prekvapeni aspon pro tatku. Manzilek mu to proste oznamil. Jen tak, z niceho nic. To byl moc hezky sok :lol:
A nasim jsme to rekli ten samy den odpoledne. Meli jsme tam uz delsi dobu naplanovanou navstevu, tak jsme to vzali pri tom. :)
A ostatni se to dozvidaji tak nejak postupne…

Elunko , mne manzilek k testovani vylozene dohnal. A msim rict,ze jsme tem // taky moc neverila :lol: Testik jsme kontrolovala asi 1000× a ted ho mam schovany :wink: , pekne v temnu, jak mi radila kamaradka :lol:

magdi , mas pravdu, je to asi normalni. Mluvila jsme se svou o dva mesice dyl tehotnou kolegyni a rikala, ze ji brisko taky jeste poboliva.
Na toceni hlavy doporucuju hodne pit. Fakt to pomaha. A neni to jen z me zkusenosti.
Svycarsko Ti malinko zavidim. Byla jsme tam jeste s gymplem na vymennem pobytu. Mooooc se mi tam libilo a rikala jsem si, ze se tam chci jeste podivat. Krajina je fakt uzasna. Ty hory, vodopady, ledovce. Kdo nezazil, nepochopi…
Ale asi je fakt, ze „doma je doma“. Ale ted tam budes mit svoji rodinu, tak bude zase veselejc :)

Tak jsme se zase poradne rozepsala. A ted uz se jdu odvalit na gaucik, dokoukat Kriminalku a pak hura do postylky.
A vy hezky piste, at je co cist. Jsem byla mile prekvapena, kdyz jsem navecer dorazila dom. Byli jsme v Jicine - jela jsem dat par lidickam do prace darecky, protoze tam v patek uz nebudou. A taky na nehtiky. Tak jsou zase krasne :potlesk: A pres Vanoce budu kooooca :wink:
A ted uz mazu. Tak pa a dobrou noc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital