Poradna duly
Jana Čurdová
Když mi je náhodou dobře,tak mám tedy zajímavé chutě.Včera večer jsem ztláskala rybičky v omáčce na to jogurtový nápoj,mandarinky,banány…no,ale bylo mi fajn ![]()
Magdi Švýcarsko je opravdu krásná země.Jezdíme občas za švagrem a švagrovou-žijí kousek od Zurichu.
Držím palce při zítřejších kontrolách!!!
Luci , teda strudlik bych si asi dala taky. Ikdyz ja mam jako na sladky obcas chut, ale nakonec me to stejnak nejede..
Elunko , tak to si to uzivas poradne. O Paralenu jsem uz taky slysela, ze bez problemu a taky Panadol.
Tak na Tebe moc myslim, at ty bacily brzy zmuzes!!!
Díky moc!
Chtěla jsem se zeptat,jak to máte s řízením-pokud řídíte..? Budete si pořizovat takový ten pás do auta pro těhule?
No uz jsme nad tim taky premyslela…Ale je fakt ,ze me muzicek ted moc nechce nechat jezdit…tak nevim…
Já jsem tu včera objevila inzerát na pás,tak si pro něj jedu v pátek.Snad to není moc brzy,ale kdyžtak ho mám komu dát. Už,aby byl leden!Jinak jsme dnes začali 8.týden!! ![]()
Raději bych si Elunko vzala ten paralen než mít horečku. Je to doopravdy menší zlo. Pokud je teplota 37, tak ne, ale jakmile stoupne na 38, tak neváhej.
**Ahooj sprňátka
![]()
Mysko** tak to jsem mu trochu ubrala
.No,ale bylo mi to divný
.
Fly ahooj vítej v sprňátkách
.Myslím,že Dětenice jsou super nápad.Pak nám to musíš povyprávět
.
Luci další originální nápad
Holky,kde vy to berete asi se budu muset taky nějak zamyslet,ale u nás už se něco větří
.Hlavně moje mamka ona na to má vyloženě čuch.Hlavně mě zná,takže jsem se to dneska snažila okecávat jak to šlo,ale tak nevim jestli mi uvěřila
.
Elunko tak manža měl asi tak celkem šoking hned po ránu
.Ale určitě moc příjemnej ne-li nejpříjemnější
.
Magdi tak to jsem ráda,že nejsem jediná koho to rozbrečelo,ale já fakt bulela jak želva,ale snad teď nad vším.No asi to kluci semnou budou mít těžký
.Hlavně se mi zbláznily nejen hormony,ale i čichové buňky.Dneska ráno jsem po nich šla do koupelny a myslela jsem,že ty jejich voňavky asi vyhodim z okna
.A jinak točení hlavy,nevolnosti(a nejen ranní) jsou teď mými dobrými kamarády.A únavu už beru jako úplnou samozřejmost ![]()
Dusicko já na to koukala jestli třeba nečtu špatně,ale přepadnul mě takový pocit,že se s Kristýnkou pořád počítá i když se narodí tohle miminko,že to nebude náhrada.Tohle byla asi první myšlenka co se mi honila v hlavě.A tím,že si ji tam zmínila si mi ten názor potvrdila
.I když tady není tak 5 měsíců jsme sní prožily.Cítili ji,povídali si sní a brali ji už jako součást nás.Takže ještě jednou opravdu díky
. Tak vidim,že všude je to stejné
.S Jířou taky cloumá puberta a někdy mám pocit,že to moje nervová soustava nezvládne
.Ale od tý doby co jsem těhotná tak se proměnil.Dokonce semnou jel i na velký nákup když taťka nemohl.Výjmečnost je v tom,že to sám nabídnul,prý abych netahala ty těžký tašky
.No,zlato..
.Jinak s klukem už se u nás taky počítá už si planují jak budou hrát hokej a tak dále
.
Zuzi taneční joo??Jéé já ti závidím
.Já bych tam manžu nedostala ani náhodou
.Jinak taky přeju ať to utajíte do vánoc.Byla by to škoda,kdyby to teď prasklo
.A ještě omáčky se u nás teď asi taky přestanou pár dní vařit,protože ten „smrad“ co z nich jde se nedá ani popsat a kdo u toho má stát
.
Elunko tak ja ti je?Máš ještě teplotu??Pás si pořizovat budu,ale snad je ještě čas
.
Téda holky ty vaše chutě..To jste mě dostaly
.Já nemůžu jídlo ani vidět snad po všem je mi špatně..Tak nevím už jsem začala opět hubnout a už jdu pod svoji váhu a jsem z toho dost na nervy
.
V pátek jdu konečně k dr.tak se ji zeptám.Bojím se,aby to pak nemělo v budoucnu nějaký následky
.Možná přeháním,ale nedá mi to..
Tak jsem ráda,že jsem vám napsala,ale už padám únavou..
Tak dobrou noc ![]()
Markét
Ahoj holky,
nejde mi to se prihlasit,nejak nam spadl pc ![]()
Mam nerviky,jdu kolem 13 hodiny,tak jsem zvedava.
Jinak doplnujici info do seznamku:
Myska (Vladka) 17.8.1974
dcera Veronika 17.8.1995
syn Martin 22.3.2006
Myska
Krasne ranko maminy ![]()
Jud vas jen pozdravit a mazu do perin. Zkusim se vypotit, at jsem zitra aspon troksu OK na UTZ. Taky musime udelat velky nakup, tak at me to uplne neznici.
Jinak vcera vecer me prepadl hlad, ale takovy ze jsem nevedela, co si dat. Jeslti bude lepsi rohlik se syrek a sunkou nebo polevka a nebo jogut. Tak jsme nejdriv neprezil rohlik a asi za hodinu ho nasledoval jogut. No a pak uz jsme sla radis spat.
Magdi, mysko, moc a moc drzim pesticky na dnesni UTZ!!!!!
A ted mizim do pelisku.
Mejte fajn den a at se vam nevolnosti vyhybaji velkym obloukem!!!!
Ahojda,
my měli nakup včera, malem jsem to nevydržela a do garaže šli uklizet beze me - raději jsem čekala venku na mrazu - ten si musim jen a jen chvalit.
Skorošvagr se rano oholil a taky my jeho vune příliš nesedí…
Ja mam furt hlad, ale jidlo mi moc nechutná a je mi po něm šoufl - tak je to docela zvláštní.
Když jsem čekala Anku, tak jsem za první čtyři měsíce zhubla asi šest kilo - na Aně to znát nebylo a v osmym m. ani na mě. Myslím, že se není čeho bát.
Jestli to někdo tuší tak se taktně neptá - taky dobře. Asi si dáme na stromeček malinké botičky - a bud někdo něco postřehne, nebo ne (pak přijde plan b, že se budou hodit až v létě) nebo vymyslíme něco jiného, ale už to chci říct - pak lidi kolem líp chápou, proč nadávám na kuřáka co si nezašlápne nedopalek nebo na navoněnou fůrii v tramvaji ![]()
Tak se pochlubte s UTZ
Jsem trochu mimo - o jakem pasu je to tu řeč? Ja mam řidičák sice už rok, ale bez doprovodu jsem sedela za volantem cca třikrát v místech, kde není moc provozu. A tím, že mé reakce ted nejsou zrovna bleskové si asi za volant netroufnu…
Tak zas rano - odpo jedem ozdobit stromeček pro zvířátka na Barrandov - do Prokopského údolí a přijdeme zmrzlí rovnou do hajan. A ted musím napřed nějakou tu ozdobičku taky vyrobit… Bojový to úkol
S tanečníma - chodila jsem na břišní, ale ty si ted po dalsí dva mesice netroufnu, at se ma hrasek klidne a ne tresave - coz sice znamena, ze mi propadne kurzovne, ale hrasek je ted důležitější. Tak jsem si řekla, že tanečních se nevzdám, at mi nějaky ten pohyb zustane.
Ahoj maminky, tak hlasim ze u me vse v nejlepsim poradku, hrasecek je prdola, vlastne jde videt jen vacek to ma byt ta bila tecka, cerne je deloha.(v galerii) pristi navsteva 10. ledna to uz se mnou pujde manzel a uvidime fazolku se srdickem, moc se tesime!
Co se tyce pachu tak jsem uplne nepricetna, smrdi mi kazdy zakaznik, cigarety a dech od manzi
, jsem byvaly tehotny kurak-smrtici kombinace
dneska odpoledne je mi celkem soufl, ale dusi taky to mam podobne, sotva neco snim je mi blbe, ty bramburky vcera to byl ulet, taky mi samozrejme bylo celou noc blbe a hlavne jsem nemohla spat kvuli ultrazvuku. a taky bych jedla maso i na snidani
i kdyz nekdo mi tu dela chute se strudlem ![]()
nabrala jsem sebevedomi ze jde vsechno spravnym smerem, i kdyz me ten ultrazvuk prekvapil ze jsem drobka nevidela ale asi je fakt brzo.
Ahoj holky,
tak jak jsem predpokladala na UTZ nic moc videt jeste nebylo,jen dutinka.Tak mame rande s Dr.4.1. to mam jit zase na UTZ a pak k nemu.Smal se a rikal,ze jedine,co zatim vime,ze jsem na 100% tehu,ale jak dlouho to zatim netusi.
Tak jsem si cestou zpet koupila rybi salat a sterilovane cibulky a pekne s chuti se nadlabla,zazdila jsem to karamelovym likerkem
Letos se mi obvzvlast povedl ![]()
Myska
Ahojky,tak vám moc gratuluji!!!
Hlavně,že je vidět to co má a je to tam kde to má být.Na ty týdny co máte to odpovídá.
Trochu jsem se pustila do úklidu,konečně.Ješte si chci jít koupit vánoční hvězdu,protože ji ještě nemám.Dnes jsem ještě neměla žaludeční problémky,ale prospala jsem celé dopoledne,tak je to asi tím.Pořádně jsem si odpočinula,tak tělo nabralo sílu.
Kdyby někdo nevěděl,tak docela pomáhají na těhu nevolnosti lízátka pro těhotné…prodávají je v lékárně.
je elu to je teda novina! dik za tip hned zitra se zkusim zeptat v lekarne!
jinak holky dr mi taky rekl ze krome syroveho masa a nemyte zeleniny nemam jist syry, teda ne ty nepasterizovane, a nemam jist mekke syry hlavne ty francouzske. teda moc tomu nerozumim. mate s tim nekdo zkusenosti? jake teda muzu? muzu jist veselou kravu? ja ji miluju! ![]()
holky omlouvam se chtela jsem zalozit nasi fotogalerii ale asi jsem to tak akorat pohnojila. ted ji nemuzu najit
prosim o rady a pripadne obnoveni.
jsem pocitacovy talent