0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1782
24.12.07 21:19

Tak už jsem taky unavená s rozbalování. Barunka chudák nevěděla, kterému dárku dát přednost. Ještě se ji nechtělo trhat dárky, tak až příští vánoce. Ale spinkat šla se svíticim medvídkem, už pochopila, jak ho vypínat a naopak.

A jak to proběhlo u vás? A co zprávičky o těhu. I když se u nás vědělo, že jsem těhu, tak jsme to s tím delim udělali a byla sranda.

Takže se mějte krásně.

PS. 26 jdu zase na ultrazvuk, tak mi držte palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.12.07 12:44

Kuk kocky :D
Ja jsme vcera vecer uz nebyla schopna niceho.
Nejdriv jsme si udellai Jeziska u nas doma, pak jsme supajdili k Martinovym rodicum (nastesti bydli hned vedle) a potom jeste k mym rodicum. Domu jsme dorazili kolem desate. Byla jsem hotova, protoze se mi zase vratil kasel a ryma - chjo.
A dneska nas ceka dalsi kolo navstev. Za chvilku vyrazime k Martinovym prarodicum a od nich jedem navstivit jednu kamaradku (tady z mimina) a jeji rodinku.
Tak musim jit chystat veci, at na nic nezapomenem.
Opatrujte se a uzvivejte klidecku a pohodicky!!!

Luci , moc na Tebe myslim a drzim pesticky, at je zitrejsi UTZ zas o kus lepsi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
25.12.07 20:20

Ahoj Luci,také moc držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
26.12.07 08:57

Ahoj, Luci (a spol… :lol: ),

tak to je super zpráva, že se to lepší, určitě to dobře dopadne, musí se to ležení holt vydržet. Ale co bychom pro ty naše mrňousky neudělaly, že… :wink: Já se s Miškou taky hodně mazlím, ale ona byla zvyklá po mně hopsat a dělat blbiny, takže teď je naštvaná, že ji ze sebe sundávám a nechápe - nebo spíš nechce - pochopit proč. Pořád jí říkám, že má maminka v bříšku miminko, že po mně nemůže skákat, tak vždycky řekne: Jojo a jinak žádný zájem. :lol:
Byla celkem sranda, jak jsem včera jela s našima k mé babičce, naši ještě nic netušili, chtěla jsem jim to říct, až jak od babi přijedem a budem u nich rozbalovat dárky, ale malá začala v autě vykřikovat: Maminka má v bříšku miminko! A moje mamka: Fakt…?? A já na Mišku: Ale jdi ty, kecko… :lol: Tak jsem to zamluvila, o to větší to byl pro ně šok večer, když jsem jim oznámila, že máme pro ně ještě malý velký dáreček. No byli v šoku, nejdříve se na mě zlobili, proč jsem jim to neřekla už dřív, protože jsem v autě pořád zeslabovala topení a taťka celou cestu hulákal, že je mu zima. :lol: Ale měli z toho velikou radost, bylo to super.

Jo a na Štědrý večer s manželem to bylo taky parádní. Rozbalil ty malé ponožky až nakonec, nejdříve na to nechápavě hleděl a pak řekl: Ono to fakt vyšlo…??? A já: Hmmmmm… A on: No to je supééééér!! A vrhnul se na mě, aby mě postiskal… Bylo to dojemné, jako v americkém filmu, jen nám tam ještě chyběli Ti lidi, co by tleskali… :lol: :lol:

Tak se zatím mějte moc krásně, opatrujte bříška a užívejte svátků… :wink:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.12.07 18:02

Ahojda, tady jsou jen same dobre zpravy, to je moc dobře, jen at u nich zustane. U nas jsme si rozbalovani moc uzili, se vsim jsme si hrali vcetne ponozek od babičky :wink:

Navstevy byli fajn, ale velmi unavne - uz jsem se tesila domu na postylku… Vsichni meli velkou radost z miminka, jen jsem byla smutna, ze hned druhou otazkou bylo a co skola, ale to se neda nic delat - kazdy vidi dulezitost v necem jinem…

Any taky nehopsa, tri dny mi bylo tak spatne, ze jsem jen lezela a Any se vzdycky prisla pomazlit, to srdicko pookralo, ale kdyz chtela dovadet a hopsat po me, taky jsme vysvetlili, ze mam v brisku miminko, a ze by ho to moc bolelo, a opravdu si dava pozor. Jen kdyz dovadi s tatkou, tak schovavam slzicky, jak je mi lito, ze to neni i se mnou…

Krasne nadchazejici dny plne pohody a klidu

Jo a na nevolnosti - lizatka supr, taky nastrouhany zazvor v medu - jen tak oliznout spicku lzicky, a fakt mi to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
26.12.07 20:20

Ahojky!Jsem ráda,že rada s lízátkama byla dobrá.Ještě mi paní v lékárně poradila tabletky(přírodní)-Ginger a taky pomáhájí.Brala jsem si je,ale když mi bylo opravdu už hodně špatně.
Neměla dnes mít Luci další ultrazvuk??
Jinak jsme na Vánoce řekli švagrovi a švagrové(z toho Švýcarska) naší novinu.Najednou řekli,že už by jsme mohli připravit dárečky a já jsem jim řekla,že mám jeden dáreček schovaný u sebe,tak se jen zeptali jestli to dobře chápou a měli velkou radost.
Tak se mějte všichni krásně a doufám,že nám Luci napíše další dobrou zprávičku!!!Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
27.12.07 09:12

Ahojky,
tak jsem baby nadělila pod stromeček. Lepší dárek jsem dát nemohla. Takovou reakci jsem vůbec nečekala, teď se mě snaží hýčkat a udělat vše, co mi na očích vidí! (jsem zvědavá, kdy ho to omrzí).
Jinak dle internetu mám termín kolem 20. 8.
Ještě ke snažení. V říjnu jsem vy:,–(ila antikoncepci s tím, že tak někdy na jaře bychom se mohli začít snažit. No a v listopadu už to vyšlo! Fofr, ale jsme štastní. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
27.12.07 11:20

Juka,vítej! A gratuluji k těhu.Je to opravdu moc hezký dáreček k Vánocům.. :D
Jsem ráda,že náš Máťa dnes opravdu pořádně vyspával…skoro do jedenácti.Od malička je nespavec,ale nevadí mi když jde pozdě spát a později vstává.Já si raději pospím ráno :wink: Jsem z těch návštěv nějaká unavená a to jich zas tak moc nemáme.
Mějte se krásně a pohlaďte mimísky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
27.12.07 21:02

Ahoj těhulky,
bohužel nemám dobrou zprávu. Moc Vám přeju, ať si těhu užijete v klidu. Bohužel pro mě to nedopadlo. Koblížek už je v nebíčku. Ještě, že mám Barunku, to je moje jediné štěstí a samozřejmě manžílka, který je mou velkou oporou a vším. Moc lituji ty, kteří přijdou o mimi a doma už nějaké nemají. A obvzlášť tebe Markýsku obdivuju, že jsi přežila potrat (nebo možná už i porod kolem 20 týdne). Moc to bolí, hlavně po psychické strance, ale život jde dál. Štěstí, že se to stalo tak brzo.
Takže k tomu, co se stalo:
26 jsem byla na ultrazvuku, hematom se sice lehce zmenšil, ale kolem mimi se udělala voda. Měla jsem vodu v břiše. Dostala jsem injekci na udržení těhu, ale bohužel do hodiny jsem dostala křeče do břicha (nebojte se, nebylo to běžné píchání, byla to bolest, rozhodně jiná, než běžné píchání), poté jsem začala víc krvácet. Vnitřně jsem cítila špatné zprávy už den předem, ale ráno ještě bouchalo srdíčko. Bohužel k večeru už srdce nebouchalo - byl konec. Ještě v noci mě brali na sál. Nejhorší bylo, že to byla první noc bez Báry a to vše kolem. Asi nemusím popisovat.
Ráno mě pustili, takže odpočívám. Mám depku, takže hodinu jsem v pohodě a pak zas brečím, ale chce to čas. O další mimi se můžem pokusit v dubnu, ale možná ještě počkám, dokud nebude Barunka starší a samostatnější. Já pravděpodobně totiž budu mít asi každé těhu rizikové.
Vy hlavně odpočívejte, nenechte skákat robátka po bříšku a nestresujte.
Moc Vám všem přeju, ať v srpnu rodíte samé krásné a zdravé děti. jestli Vám to nevadí, tak k vám budu občas nakukovat.
Moc Vám všem držím palečky. Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
27.12.07 21:12

Ahoj kocky,
tak se hlasim po vsech navstevach. Uplne hotova, ale jinak parada.
Dneska jsme byli jeste na otocku v Kurimi za braskou. Takze vylet na cely den. Ale bylo to fajn.

Juko , vitej mezi nami!!! At se Tobe i fazolce moc dobre dari!!! Verim, ze to byl uzasny darecek pod stromecek.

Luci , kdepak se nam toulas Ty? Netrpelive cekame na zpravicky a bojime se o vas!!!! Doufam, ze je vse OK, jen nemas cas sednout k PC.

Tak padim do perin, jsem po tom cestovani uplne hotova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
27.12.07 21:36

Ahoj Luci,je mi strašně moc líto co se ti stalo.Vím jak se cítíš…když jsem poprvé potratila,byla jsem i poprvé bez Máti a bylo to až v desátém týdnu(to už jsem si říkala,že to snad už bude dobré).Takže přesně chápu,jak ti asi je.Ale člověk musí jít dál…i když na to nikdy nezapomeneš,tak to určitě brzy vystřídá jiná,další radost.A je opravdu daleko lepší,že máš Barunku a oporu v manželovi a že se to stalo teď na začátku těhu než později.
Určitě se ozvi kdy budeš chtít!!!
Moc držím palečky ať je brzy líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
28.12.07 00:00

**Ahoooooj těhulky

Předem se moc omlouvám za svoji nepřítomnost :roll:a taky za to,že jsem vám ani nepopřála Veselě Vánoce,tak se omlouvám,ale vůbec nebyla možnost jít na net :( .Doufám,že vám vyšla vánoční překvapení tak jako nám :wink: .

Luci** Vůbec nevím co ti říct,protože z vlastní zkušenosti vím jak moc to bolí a taky vím to,že slova jsou teď skoro bezcenná :( .Mrzí mě to moc,drž se kvůli Barunce ona teď potřebuje silnou maminku a jak si sama psala,že ona sama je bojovnice,tak to je určitě po tobě.Snad to brzo ta největší bolest přebolí a budeš se radovat z dalšího miminka.Kdyby si chtěla chodím do diskuze „Život po potratu“.Holky mi tehdy dost pomohli..bylo fajn si o tom promluvit s někým,kdo zažil to stejné.Spousta jich má teďka už miminka,ale na andělíčky se samozřejmě nezapomíná.Tak když budeš chtít…Hned ráno doma zápálím svíčku za tvého andílka a taky za Kristýnku.Zítra se měla beruška narodit :cry: .Drž se Luci..Myslíme na tebe a posíláme hodně síly!!!

Anduli vítej :D .Super,že se rozrůstáme :wink: .Co se týče píchání v podbříšku,tak to mě ani extra netrápí,jen občas to někde píchne,ale myslím,že pokud to není opravdu extrémní,tak je to snad v normě.

Elunko tak to počkej,až bude Máťovi tak 15 :lol: :lol: .To si budeš říkat,že to není možný,že byl to malinký,voňavý miminko.Když se teď na Jířika koukám,tak tomu nerozumim už vůbec.To,že jsme ještě nedávno řešily jaký auta nebo traktory mu pořídíme a teď řešíme střední školu..Uteklo to jako voda :( .

Juka Vítej do klubu :lol: .Ať se ti daří :wink: .

Jinak jsme dneska byli na kontrole a zatím vše snad v pořádku.Další kontrola 11.1. a dneska jsme přesně v 6 týdnu.

Holky omlouvám se,že jsem víc nereagovala,tak snad příště…

Dobrou noc Markéta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
28.12.07 14:28

Zdravim vas vsechny pri patku!

Luci , je mi moc lito. Tezko hledam slova, co by dokazala vyjadrit muj smutek a ucast. Vim, ze jsi silna holka a mas velkou oporu v rodine, tak to zvladnes (zvladnete).
Preju hodne sili a verim, ze Barunka Te nenecha dlouho smutnit a ze Ti pripravi furu radosti!!
Budeme radi, kdyz se na nas prijdes podivat a das vedet, co je u Tebe noveho.

Markysku , gratuluji k uspesne kontrole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
28.12.07 14:32

Tabulka srpnatek 2008

dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 8tt+2 / 7.8.08 / - / vdana / 10.1. zuzaluj Zuzka/ 3.3.1985 / Praha / 8tt+2 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana / 10-16.1. kren Renata/ 13.12.1979 / Olomouc / 9tt / 1.8.08 / - / svobodna/ 2.1 magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 7tt+1 / 28.8.08 / - / vdana / 10.1. Markysek Marketa/ 8.7.1974 / - / 6tt+1 / - / Jirka(15let),andilek Kristynka/ vdana / 11.1. Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 9tt / - / Matyas(20.2.2004) / vdana / 4.1. Fly Marketa / 23.3.1976 / Praha / 6tt / 28.8.08 / - / spratelena :D /
myska Vladka / 17.8.1974 / - / 6tt? / - / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / 4.1. Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 4tt+5 / 30.8.-1.9.08 / Michalka / - / 3.1. Juka / - / - / - / 20.8.08 / - / - /

Bohuzel netehulky Lucikry Lucka/ 1.7.1979 / Ostrava / Barunka(29.9.2006), andilek 8tt / vdana / dalsi snazeni 4/08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
28.12.07 15:40

Ahoj holky,
moc dík za podporu. Včera bylo huř, ale dneska už to je lepší. Nejštastnější s toho všeho je asi Bára, protože má doma zase svojí maminku, která se s ní mazlí a dovádí s ní.
Sice to bude chvilku trvat, ale dostanu se s toho.
Můžu ještě říct, že jsem si večer 25. prosince povídala s miminkem a říkala mu, že jestli je zdravé, tak ať bojuje a jestli není OK a není mu fujn, že mu odpostím, že pochopím, že pujde do nebíčka. A den na to jsem potratila. Každopádně jsem mu říkala, že ho moc milujem a chceme, ale mimi si vybralo svoji cestu.
Vím, že budu mít další děti. Manžilek říká, že do toho budem bušit, co to dá (ten muj sexuální maniak :D ). Samozřejmě to myslel ze srandy.
Tak vám holky držím palečky. Budu stále s váma.
Pa Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital