Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, holky,
vítám Lenu!
já jsem měla tu dutinku, nebo fazolku nebo jak to nazvat
velkou 12 mm, odpovídalo to přesně tomu 6. týdnu, tak Ty budeš mít termín určitě dřív než já, já ho mám až k poslednímu srpnu. ![]()
Duši, taky obdivuji, jak svědomitě a důkladně vedeš seznámek. Jo, holky, mohly byste si udělat metříky, vy, které je nemáte, ať mám taky přehled, kdo je v kterém týdnu.. ![]()
Jinak dneska jsem se cítila trochu divně, bolí mě dost hlava už od rána, taky trošku žaludek a hlavně - jsem stráááášně unavená! Už jsem si říkala, že si snad uvařím kafe, které normálně nepiju a ani mi moc nechutná, jen abych se probrala…
A to jsem spala i hodinu a půl odpoledne s malou a už mě to zase bere..
Tak zatím pápá.
Anduli , dneska je fakt nejaky ospaly den. Ja jsme uz od rana jak prastena a asi pujdu misto vegetu u telky do perin
A zitra musim navic nejak rozumne vstat, abychom dojeli na nakup. Muzicek byl dneska cely den na cestach, tak jsme to nezvladli ![]()
Ahojky,vítám tě Leno!
Já jsem také stále unavená,ale naštěstí jsem už čtvrtý den nezvracela…i když mi je dnes docela blbě..
Pro změnu mám dnes teplotu a nevím proč,protože mi jinak nic není.
Manžel mi dnes oznámil,že 20.1. jede autem do Londýna,takže tu budeme s Máťou poprvé delší dobu bez taťky.
Jinak se omlouvám,ale jsem Pc neschopa a nevím jak se ten metřík dělá
Poradíte mi,prosím?Hezký večer!Elen
zdravím a děkuji za přivítání
mně je také špatně
hlavně ráno a dopoledne. To mi bylo i při tom prvním (nepovedeném) ale zvracela jsme jen málokdy…hmmm slyšela jsem názory, že je lepší „to vyhodit“…než se trápit s nevolností…ufuf. Jinak točení hlavy znám…mám normálně nízký tlak a tudíž ted to bude ještě horší. Jsem docela ráda, že mi Dr dal neschopenku…nevím jak bych do do práce zvládala…a OBDIVUJU vás holky - které máte doma již malého prcka…ještě se věnovat děcku. jejej.
tak se mějte páááá dostala jsem chuť na chleba s máslem a povidly mnam jdu na to ![]()
Lena
ELEN: tady je adresa pro výrobu metříku je to lehké to zvládneš
http://lilypie.com/…aby_days.php
Ahoj tehulky a fazolky!!!
Kdepak se vsechny toulate? Je tu nejak mrtvo a helky se ani nezahlasily z kontrol. Doufam, ze je vse v poradku!!!
Mne prave muzicek utekl za kamarady do hospudky. Ale tvrdil, ze se brzy vrati - no zname ![]()
Zviratka spi a ja premyslim, co budu delat. Asi si otevru kucharku a nastuduju, co a jak budu zitra varit k obedu. Mam novou hrneckovou a tesim se, jak se naucim nova jidla. Do ted jsme totiz varila jen o nekterych vikendech a to si muzicek vymyslel porad dokola to same.
Zjistim aspon, jestli jsem zdedila kucharske umeni po mem mamce
Doufam, ze jo ![]()
Jinak jsme zjistila, ze jsem najela na takovou jednotvarnou stravu. Snidane i vecere nejake pecivo a syr - bud Lucina nebo platky a k tomu zelenina. Nic jinyho me nelaka. No snad se mi to nepreji ![]()
Ha, tak kocicak se probudil a ma nejakou mazlivou. Tak mi do psani strka pacinky a ocasek a vubec se mi cely mota pred monitore, tak netusim, jestli pisu sprave ![]()
Tak me udolal, vzdavam psani a jdu ho drbat ![]()
Mejte krasny vecer a pohladte briska!!!
Ahoj holky,
preji vsem pohodove tehotenstvi a krasne miminka ![]()
Ja jsem ze srpna 2007, sileneee rychle to uteklo, tak si to uzivejte ![]()
Ahojda, dnes je v Praze uplně bílo, byla jsem na prochajde a zbytek rodiny se mi jeste sankuje - snad pujdu odpo jeste s nima
Ahoj holky,
tak koukam ,ze je snih asi vsude. Nam pres noc napadlo asi 10cm a od 10hod uz zase sype. Asi pujdem stavet snehulaka ![]()
A jak prozivate vikend vy vsichni? Doufam, ze vas fazolky moc nezlobi a ze netravite cas u zachodove misy ![]()
Tak se opatrujte a koukejte se ozvat!!! ![]()
ahojky, u nás ve Strakonicích tolik bílo není - taje to. My byli u rodičů na obídku a ted šel mužíček makat s mym tatkou na byt (sme v garzonce,,ale koupili jsme 3+1 a chlapi tam renovujou-mnojo až budem tří-těžko bychom se v garzonce mačkali
) a ted jsem si dala příjemnou procházku a je mi fajn… (stejně za chvíli začnu šounit něco k snědku hihi)
Dušinko - kdybys měla nějakej dobrej recept, hod to sem…mám podobné dilema. Já obědvala v práci, manžílek po hospodách (je malíř-soukromě a tak je každou chvíli jinde) ..mno a jelikož sem ted doma, tak se musím začít učit pořádně vařit - chlapeček mi bude chodit domu na obědy.Holt musíme šetřit. ![]()
Fazolka mně dnes zlobila ráno a dopoledne - furt mi chce obracet žaludek,, joj bude nám už po 3 měsících lépe?
papa ![]()
Leni , vrele doporucuju kucharku Hrnecku var - Ceska hrnickova kucharka. Ja jsme ji sehnala pred Vanoci za necele 300,– a je to fakt moc dobra kniha. Vsechno je krasne popsany a nepotrebujes vahu, protoze vse je na hrnecky, lzice a lzicky. A jsou to recepty, na ktere nemusis nic slozite shanet.
Ty jo, tak vy takhle budujete, to je hezky. Nas ceka na jare obyvak. Uz ted z tho mam docela vitr. Hlavne proad nejak nemuzes vymyslet, co na podlahu. Koberec jsme uz tak nejak zavrhli. Premyslime o nejake plovoucce a Martin taky nekde cetl o jakychsi plastovych deskach. Tak to musiem nejak prozkoumat a vymyslet a nejdyl v breznu zacit. To bude mazec, ale tesim se!!
No a co se tyka konce nevolnosti po 3 mesici, tak jak u koho. Moje kolegyne zacina 5 mesic a s prominutim „blije jak sakal“. Tak nam nezbyva nez doufat.
Ahojky,zkouším jestli mi funguje metřík.Trochu s tím zápasím.
Ahojky,tak jsem marně zkoušela…i manžel a nepřišli jsme na to jak ten metřík dostat k tomu,aby se zobrazoval u příspěvku.
Jinak všechny zdravím a přeji hezký další týden a bez nevolností!
Dnes jsem 10+4 a ty nevolnosti opravdu ustoupili a dokonce je vše v pořádku! ![]()
Určitě vás to taky přejde…musíte věřit!
Tak se mějte krásně a pohlaďte bříška.Elen
Elen:
asi takle:
METŘÍK ZOBRAZENÝ V DISKUZI-uložení
Najedete si na libovolnou diskuzi na emiminu a nad ní je bílá řádka, kde kliknete na /Nastavení/
a tam zkopírujete do /Podpis/ metřík ve tvaru:
http://....... .png....... .png
Zatrhnete /Vždy připojit můj podpis/
a dáte ODESLAT.
když vytváříš ten metřík - jsou tam tři kroky.První je obrázek grafiky, druhý ta „záložka“ (já mám čápa) a třetí - napíšeš poslední datum menses…a ono ti to pak samo spočítá - a máš tam tu adresu (viz výše.img)..a překopčíš…když sem na to pišla já:::tak každý ![]()
pa