Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
omlouvam se ze se neozyvam,ale je mi porad zle a jsem z toho uz otravena,jak svab.Cele vanoce jsem temer prolezela,ale 30 uz jsem byla opravdu dost malatna,tak jsme vyrazili za Mudr,jestli je vse v poradku.Na UTZ byl videt plod a uz bilo srdicko,dr rikal,ze jen tak odhaduje,ze to vypada na 6tt.Ke svemu dr jsem mela jit minuly tyden,ale byl nemocny,tak jsem objednana 10.1..
Doufam,ze ty stavy prejdou co nejdrive,jsem jak po tydenim draku,zaludek na vode,vsechno mi smrdi,mota se mi hlava,silena unava,ale vstavam rano kolem 3-4h,no zkratka des.
Vitam nove tehulky!!
Ahojky, děvčata,
tak se přidávám do klubu, Myško, je mi taky zle, mám nevolnosti, a to celodenní, dokonce i v noci, když jdu na WC, tak mě natahuje. Sice nezvracím, ale pocity na zvracení, žaludek jako na vodě a bolesti hlavy mám pořád, od rána do večera…
Včera jsme byli v Tescu, sotva jsem tam vlezla, tak mě oblil smrtelný pot, už jsem se viděla, jak tam sebou švihnu, tak jsem rychle kmitala k pokladně. Bylo to určitě i psychikou, každopádně tak do 4. měsíce si asi nic nekoupím… ![]()
Tak nic, jdu se chystat ven, třeba mi na vzduchu bude trošku líp. A vezmu to přes lékárnu, snad mi tam dají něco, co mi pomůže…
Pápá, A.
Ahoj maminy srpňátek 2008!
Tak nevím, je docela možné, že budu patřit k Vám, teda alespoň podle poslední MS a podle toho, že první // jsem našla 18.12.
Ale taky možná budu patřit k září 2008, no nevím…
Zatím, teda k vám budu nakukovat jako anonymní, pokud vám to nebude vadit.V loňském roce jsem prošla nezdařeným těhu a protože mám pořád hrozný strach, tak zatím nové těhu tajím, i proto se nechci přihlašovat pod svým nickem.
3.1.2008 jsem byla na prvním UTZ a vše bylo OK…dutinka měla 16,6mm a byl v ní 3mm „velký“ hrášek(což bylo 5,5tt), na další KO jdu až 28.1. a to bych měla být v 9tt, tudíž i datum porodu bude lehčí spočítat.
A to už přestanu tu radostnou novinu tajit!!!
Tak co, berete mne do party?
M.
Ahoj M.,určitě tu buď s námi! Moc držím palečky,aby ti to vyšlo.
Mě je dnes docela blbě…žaludek dělá psí kusy a zatím doufám,že z toho nebude výsledek na wc. Za chvilku jdu pro Máťu do školky a to se mi venku udělá ještě hůř když ucítím ty smrady z aut.
Krásný den!
Leno,děkuji moc za podrobné vysvětlení.V testíku jsem to zkoušela metřík se zobrazoval,tak nevím proč teď zase ne.. ![]()
No tak snad konečně!Jsem to tedy případ.. ![]()
Kdepak všechny jste?Jak vám dnes je?U nás v Praze je tedy pěkně ošklivě..prší a taje sníh.
Tak snad vám není moc špatně.pa
ahoj M,,, mám stejnou zkušennost - v červnu jsem měla zamlklé těhu (nevyvíjelo se) a ted mám také ohromný strach…já vím, lehko se řekne, nemyslet na to..ale nejde to. Musíme prostě věřit že ted to bude ok… esmím si říkat že by se mohlo něco stát ale naopak: těšit se v září na Emičku(nebo Tomíka).
o a musíme na sebe dávat extra pozor…já mám rovnou rizikové - takže marodím..odpočívám a taky beru navíc hormon Utrogestan(pomáhá udržet těhu)
tak pa holky a vy fazolky všechny, nezlobte své maminky!
Ahoj spolubojovnice.
Prave jsme se vratila z vyletu. Byla jsme za kamaradkoou, co si behem svatku zlomila ruku na „jeziskovskem“ snowboardu.
Autem jsem se pres tu siberii u nas neodvazila a musim rict, ze cesta vlakem byla moc peknym zpestrenim.
Pres noc u nas napadlo asi 10cm snehu a ted se zase syep. Tak jsem zvedava, jak se zitra dostanu k dr. No, snad silnicari nezaspi ![]()
Jinak mi je lito vas vsem, kterym je zle. Opravdu moc. Ja se zatim docela drzim, ikdyz nektery vecery jsou zly.
A stejne jako Anduli, tak i mne Tesco nedela dobre.
Anonymni M., urcite Ter ady prijmeme a nakukuj, jak chces. Do tabulky Te zaradim, az budes Ty chtit, ju?
No a ja se jdu odvalit na gaucik a odpocinout si po vyletu.
Zatim se mejte vscihni mooooc krasne!!!
Dušičko ty jdeš zítra na tu alergologii jestli se nepletu,že?
Juko přeji hodně štěstí na kontrole!
Mějte se hezky,já jdu do hajan.Jsem dnes úplně hotová.
Ahoj holky,
jsem moc ráda, že jste mne přijaly.
Věřím, že už za 3 týdny se přihlásím pod svým nickem.
Děkuju za držení palečků!
Elunko, jsem si včera říkala, že jsem na tom s těmi smrady z aut úplně stejně, taky mi to právě nevoní.
LenozeStrakonic, myslím, že obě přesně víme, co ta druhá cítí.Taky se snažím nemyslet na nic špatného, ale ono se to líp říká, než dělá, viď?
Koukám, že jsme na tom stejně i v tom, že jsme doma, mne taky nechal gyndr. doma, teda prozatím mne nena:,–(il žádné hormony, ale kontrola je už za tři týdny a to bude zlomové.
Dušičko, tebe sleduju už dlouho, a tvé potvrzení těhu jsem i obrečela , samozřejmě štěstím, moc jsem ti to přála, po tom všem, čím jsi si prošla!!! Myslím, že pro tebe budu překvápko, ale pokud tušíš, kdo jsem, tak vyčkej, jo?
Pokusím se Vás dočíst, ale nevím, jak si Vás všechny zapamatuju, ale budu se snažit.
Holky, všem, které máte KO přeju jenom dobré zprávičky a ostatním úlevu od nevolností!!!
M.
Holky, máte doma úplně první ultrazvuk, kde je vidět jen ta „černá bublinka“ ještě bez srdíčka? Jak ji máte velkou? (Myslím tu bublinu…
) Bavila jsem se s kamarádkou, která je přesně těhotná jako já, vychází to, že snad i otěhotněla ve stejný den, na utz jí ta bublina měřila 0,79 a mně 1,14, tak je z toho na nervy, že má menší mimi než já… ![]()
Jinak nevolnosti dneska trošku ustoupily, ale musím pořád něco jíst, nesmím mít prázdný žaludek, jinak je mi blivno…
Tak nevím, jestli dodržím závazek, že nepřiberu víc než 15kg, když musím pořád něco pojídat. U malé jsem měla skoro 30kg navrch, tak se teď hrozím (i manžel..), že by se to mohlo opakovat a zase bych byla hroch.....
Tak se zatím mívajte! ![]()
Ahoj holky,
dneska nestiham, ale slibuju, ze zitra doctu, zareaguju, dodelam tabulku a pak zas budu normalne fungovat.
Nejak mi ty vylety davaji zabrat
A navic jdeme vecer do divadla.
Tak se moc opatrujte a zitra se na vas vsechny moc tesim!!!!
Ahojky,tak se hlásím,na kontrole vše v pořádku.Akorát tam neměl kolposkop,takže mi nemohl udělat cytologii kvůli které jsem tam hlavně šla,takže tam musím zase příští pondělí.
21.ledna ráno jdu na odběry kvůli vrozeným vadám a ten den v poledne mi budou dělat ultrazvuk(na vvv) a pak to porovnají a řeknou mi hned jak to vypadá a dostanu těhu průkazku.Prý to teď zavádějí nově,že se to vše dělá v jeden den.Je to dobré hlavně kvůli tomu,že nemusíte 14dní čekat na výsledek a nemusíte tam chodit dvakrát.
Anduli ať si tvá kamarádka nedělá zbytečně hlavu.Každý to může mít trochu jinak.
S tím jídlem jsem na tom stejně.Už nezvracím kromě včerejška,ale musím pořád něco jíst,ale vaření je pro mě horor,protože mi vadí jak vidím,že se to připravuje.To mi to pak musí manžel alespoň dát na talíř..
.
A s tou váhou bych si být tebou nedělala hlavu-na fotce jsi pěkně štíhlá,takže to v nejhorším bude jen přechodné období.
ahojky, mně ty nevolnosti také přechází - ale pouze když pořád něco zobu
alespoň na tom jste stejně - to mně těší. - Já jím po třech hodinách jak kojenec, to je děs )někdy i po kratším intervalu hihi) ale když to pomáhá…no přece se nebudem ničit, ne? Však až budem vstávat k miminku a točit se kolem něj - ono to půjde dolu, ne? Já měla před tím prvním nezdařeném těhu 60 kg (mám 180 cm) a již jsem to neshodila. (hm, stejně sem byla dost vyhublá) Nyní mám 69Kg. Toho bych chtěla dosáhnout po porodu (hehe-srandistka
) víc ne.
Andulí:
já byla minulý týden ve středu na UZ (5.týden+5dní) a černá dutinka měla 24 mm a v ní to embryjko - cca vyplňovalo půlku, tak odhaduji že mělo 1 cm?,?? Je to možné? A srdíčko vidět nebylo - to je stejně ještě brzy. Já jdu ted 24.1. na UZ tak doufám že bude mrňous pořádně růst a uvidím tepat srdíčko.
V 9.týdnu by to mělo být vidět ne? Co holky? ![]()