0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
16.1.08 17:28

Ahoj holky, tímto bych se Vámi chtěla rozloučit. Moje těhotenství nedopadlo v 10 tt mě poslali na revizi, protože plůdek se už od 6 tt nevyvíjel.
Moc Vám přeju krásné těhotenství a krásná, zdravá miminka.

Renata - kren

• Citovat
  • Upravit
6051
16.1.08 17:41

Ahoj Renato,
to je mi moc líto. Všechny s Tebou cítíme.
Je to jako loterie, může se to kdykoli stát komukoliv z nás.
Příroda je krutá, ale moudrá. Ve vývoji nebylo něco správně, tak to prostě ukončila hned na počátku.
Díky těhotenským testům a moderním přístrojům víme skoro hned, že jsem těhotné - ale bohužel se tak dovídáme i o nevydařených „pokusech“, o kterých bychom jinak ani netušili.
Ale hlavu vzhůru -Snaž se to prosím nebrat jako konec, ale otevřený začátek. Vím, že to bolí a že se z toho budeš muset vyplakat, ale věř, že příště už to dopadne určitě dobře.
Drž se a opatruj se!
kostička :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
16.1.08 17:51

Renčo, taky mě to moc mrzí, prošla jsem si tím taky, takže vím, jak se cítíš… :cry: Jak už psala Kostička, něco prostě bylo špatně a příroda si s tím takhle musela poradit, i když je to pro Tebe kruté. Moc držíme palečky, aby to příště už dopadlo lépe! Určitě dopadne, neboj…

Leni, mimčo se teda od 3. ledna, kdy jsem byla poprvé na UTZ, změnilo. Teď ta černá fazolka byla mnohem větší a miminko v ní už bylo hezky vidět. Měřilo teď jeden centimetr, to je teda macek, cooo? :lol: Já jdu na další kontrolu příští čtvrtek 24. 1., což bude po 12ti dnech od minulé soboty, takže tam určitě uvidím zase další pokrok. :wink:

S těmi nevolnostmi je to děs, abych řekla pravdu, vůbec si těhu neužívám, ale spíš přežívám… :oops: Taky potřebuju uklidnit jako Lena - přejde mě to po tom 12. týdnu, že jo??? :lol:

Tak mizím, jsme se s manželem dali do dělání utopenců, na to jediné mám momentálně chuť. :wink: Je to u nás cítit létem, jako když se zavařujou okurky, jééé, já se tak těším, až bude teplo! A bude mi dobře… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
16.1.08 18:01

Renčo myslíme na tebe :cry: :cry: :cry: :cry: .Tohle je zkušenost,která se nám bohužel taky někdy nevyhýbá :cry: :cry: .Snad ta největší bolest co nejdřív přebolí a ty se budeš pak radovat z miminka.Příště to určitě vyjde :! .Přeju ti hodně štěstí a hodně síly ať tohle období zvládnete.Někdy k nám zavítej a podej nám informace.Těšíme se :wink: .
Drž se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.08 18:25

ahoj holky, je mi moc líto Renatky-také jsem si tím před půlrokem prošla. Mn pomohlo, že jsme měla týden před svatbou a soustředila jsem se na ni, takže jsem ani nad smutným osudem nepřemýšlela (navíc mi udělali revizi špatně a já musela podruhé-dva dni před svatbou, mým jediným cílem bylo ABYCH SE SVÉ SVATBY MOHLA VŮBEC ZÚČASTNIT) :evil:

myslím že by Dr měli prohlížet častěji.Já totiž byla na UZ v 6.týdnu kdy mi zdiagnostikoval těhu. Pak v 9.týdnu na vyšetření pohmatem - to řekl, že děloha roste. pak teprv v 13 týdnu na UZ kde byl v děloze jen váček…takový pozůstatek 7 mm. Takže kdoví - kdy to skončilo…

Ted jsem také nervní, a chtěla bych nejraději chodit na UZ každý týden :roll:

Renat - to bylo tvé první, že?Já myslím - že když se to tak stane - tak si prostě děloha chce vyzkoušet jaké to je … a napodruhý SE TO UŽ POVEDE. Tomu musíme věřit, hm? Koukni na mně - po půlroce jsme opět těhu )a modlím se aby to bylo dobré) :lol:

Anduli: ty jsi měla také zamlklé těhu? Kdy? Před Míšou nebo po ní?

tak ahoj holky a hlavně myslet pozitivně :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.1.08 18:42

Renco , je mi moc a moc lito. Preji hodne sily se s touhle smutnou situaci vyrovnat.
A ver, ze vas andilek bude nad vami a dalsim miminkem drzet ochrannou ruku a priste uz to bude vse v poradku!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
16.1.08 19:49

Ahoooj

Tak dneska už po několikátý.No,nevim,ale já mám teď toli času a tak jsem furt lezu :lol: :lol: .

Anduli taky se přidávám do řad co zatím jen přežívám :roll: .Jaký bylo utopence :wink: ?

Leni já bych si ultrazvuk nejradší pořídila domů :roll: :roll: .Sice je výhoda být v klidu doma,ale mnohem víc čas o všem přemýšlet :roll: .

Dušičko můžu ti kecat do tabulky :lol: :lol: ????Napadlo mě,že bys ji mohla seřadit podle termínu porodu :D ???Dneska ráno mě to napadlo tak jsem chtěla jen podat návrh :lol: :lol: :wink: .

Holky co se týče nevolností tak jsme na tom asi většina podobně :oops: :oops: .Ale co hormony taky máte někdy pocit,že se vám uplně zbláznily?? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.1.08 20:00

Markysku , uz jsem o tom taky premyslela. Asi uz vim, co budu delat o vikendu :lol:
Do konce tydne budu rada, ze se sem dostanu chvilkama na skok. Muzicka chytla zada, tak mu pomaham s praci a i jeho rodicum.
V patek dopol mam kosmetiku a v sobotu kadernici - ty jo, to budu koooca :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
16.1.08 22:32

Renčo je mi moc líto,že to nedopadlo.Vím jak ti je,zažila jsem to dvakrát a proto vím,že slova moc velkou útěchou nejsou,ale čas to spraví i když člověk ten pocit třeba nemá.Ale jak tu bylo řečeno příroda je chytrá a ví proč to ukončila a je určitě lepší,že na začátku těhu.Příště ti budu držet palečky,aby to dopadlo dobře!
Tuhle jsem tu psala,že už mi je dobře,tak jsem asi to zakřikla…ráno jsem vstala a už jsem běžela… :-( a celý den mi je dnes pěkně blivno,ale určitě je to lepší než zvracet každý den.Předtím jsem také spíše přežívala než že by jsem si těhu užívala.Teď je to lepší jen ten strach..
Mějte se všechny hezky a pohlaďte mimísky.Já jdu do hajan.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.08 07:38

Ahoj holky, maminy!

Tak se po delší době zase hlásím.
Je mi skoro pořád šoufl, tak jenom ve zkratce.

Renatko , je mi to hrozně moc líto, taky jsem si tím prošla před půl rokem a teď jsem znova těhu. Mám sice děsný strach, ale vzhledem k trvajícím nevolnostem se uklidňuju, že je vše OK.Taky nechápu, že po minulé zkušenosti mne doktor nekontroluje častěji, ale oni asi vědí, co dělají, tak jim budeme věřit, ne?
Ostatní holky zdravím, blahopřeju všem k průkajdám i k úspěšným kontrolám.

Holky, koukám, že řešíte zázvor a jeho účinek proti nevolnostem.
Sama se chystám, že si opět, stejně jako v létě, koupím čaj Citron se zázvorem od Jemči. V létě mi proti nevolnostem pomohl, je to normální krabička se sáčkovými čaji, u nás ho mají normálně v Kauflandu, stojí kolem 13 korun. To jako radu, tak ho když tak zkuste.

Koukám, že nás tady docela přibylo, chi chi. Jen tak dál.
A Dušičko díky za diskrétnost…i když vím, že víš!!!

Tak pro dnešek pa pa pa

M.

• Citovat
  • Upravit
4823
17.1.08 08:11

Krasne ranko spoubojovnice :lol:
Jeee, mne je fakt tak lito, ze vam je, holky, zle :( Kdybych vedela, jka na to, takbych vam rada poradila, ale predpokladam, ze vsechny „zaruceny“ typy a triky uz mate ozkouseny.
Tak vam aspon preju, at to brzy prejde.

Anonymni , uz se moc tesim, az se odtajnis. A ver, ze se toho 28.1. nemuzu dockat :lol: Kazdopadne chapu Tvuj strach a moc se tesim, az se budes naplno radovat z toho maleho stesticka!!!!

Jinak jsem do galerky hodila fotecku naseho kuliska z 10tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
17.1.08 08:43

Zdravím,
pořád jsem si říkala zda sem mám vlézt a nebo ne. Dušička by mě měla znát! jsem ze snažilek a chci tam i zůstat. nemůžu je tam holky nechat!!! Ale asi …doufám budu patřit i sem. 13.12.2007 byli // a teď po spostě krkolomných závěrů o ukončení a …mám hodně zdravotních problémů…to vypadá, že to možná i zvládnem. Zatím jen doufám. Mám už sice průkajdu, ale 22.1.jdu na UTZ tak uvidíme jestli Fazolka povyrostla. Máme být teď v 9 týdnu . Trmín mám 18.8.2008.
Tak zatím papapapap a jestli můžu, tak sem občas kuknu. Jo a jinak jsem měla děsné nevolnosti. teď už přešli, ale ve 3h ráno fazolka vstává a to mám žaludek na vodě a zachraňuje mě jen ledová sklenice plná eště ledovějšího pomerančového džusu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.1.08 08:46

Ado , ahoj, jsem si rikala, jestli taky juknes k nam :lol: Chapu, ze se Ti od holek nechce, ja taky porad vegetim v Podzimu :D
Kdyz budes chtit, tak prijd povykladat i k nam. O Tvych problemech jsem cetla, tak moc moc drzim pesticky, at je vsechno dobry!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
17.1.08 08:52

Díky duši…tak juknu…teda já už jukala :lol: člověk nechce snažilky pořád prudit, že mi je zle! Musí je to mrzet, ikdyž jsou hodný a přejícný.ale hlavně taky …jsem tam dlouho a zajímá mě, jak se holkám dál vše vyvíjí.
Duši nevím proč jsme si myslela, že asi budeš mít dvojčátka, ale asi jsem se nějak popletla co? Fotečku máš pěknou!!! My tak veliký nejsme…vypadáme jak knedlík s rúžkama…hihihii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.1.08 12:35

Ado , tak to Ti rozumim. Holky e snazi uz dlouho a nebo se miminko neudrzelo. Presne jak pises, jsou prejici, ale proc je „zbytecne“ provokovat :D
Uvidis, ze pristi tyden na UTZ budete uz taky krasne velky :wink: Ja jsem se az divila, jak se z toho bileho flicku v 7tt najednou vyklubalo miminko :lol: Je to uzasny!!!
Jo a s tema dvojcatkama, no mozna to bylo proto, ze jsem byli taky pod dohledem mudrcu. Ale nebylo to IVF, kdy se vetsinou zavadi 2 embryjka, ale IUI, kdy si musi najit spermijky stejne cestu do cile sami :D No a uspesna byla jen jedna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí