0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
22.1.08 16:14

jojoj mě plavání nakázal. Mám eště víc zakloněnou dělohu než jsem měla. Bolí mě záda a mám křeče, jak to vše leží na páteři, tak musím spát na břiše a lézt doma po 4 ech a plavat aby se mimi překlopilo do předu.....tak u nás nezvoňte na dveře, protože přilezu po kolenou…hihhhi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
22.1.08 18:31

Ado já mám taky nakloněnou dělohu - nevěděla jsem že plavání může pomoct, to ráda slyším:-)
koupila jsem si dvoudílné plavky na „tkaničky“ - takže by mi měly být i vpozdějších měsících. Až budu mít bříško, koupím si jednodílné těhotenské, ale na to je ještě fůra času.
Jinak si doma taky hraju na psíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
22.1.08 19:15

Adus , gratuluju k uspesne kontrole!!! A kdy vas ceka dalsi?
Taky jsi vzdycky z toho UTZ tak rozhozena? Ja jak toho naseho kuliska vidim, tak jsem hotova a asi tyden mi to vydrzi. A pak se zas tesim, az ho uvidim priste :lol:

Elunko , kdepak jsi Ty se zpravickama?

kosticko , Tobe drzim pesticky na zitrek!!!

Jo, tak plavat se uz pomlau taky chystam. Az bude prukajda, tak se prihlasim na tehu plavani. Uz ted se tam tesim. Vodu miluju!!! :D
Teda holky, lezeni po ctyrech…No jen aby vam to pak nezustalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
22.1.08 21:19

Ahoj holky, tak dneska navečer jsem narazila na tenhle web a je úplně super.
Taky máme termín na srpen - 21.8.08, pročítám si Vaše fórum už asi dvě hodiny, a je paráda vidět že to někdo prožívá podobně. Teda až na ty nevolnosti ty se mi zatím vcelku vyhýbají :) , hrozně jsem se jich bála, sestra takhle problinkala skoro půlku těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
22.1.08 22:18

Ahoj holky,tak se hlásíme z kontroly.Vše je naprosto v pořádku a máme 10cm.Mimi se strašně pořád hýbalo a doktor trošku nadával,že ho nemůže změřit-byl to pěkný divoch/divoška :D .
Termín porodu mi napsali na 31.7.08.
Jinak jsem byla dost v šoku z toho,že jsem se byla zaregistrovat v Podolí a řekli mi,že už mají na červenec úplně plno.
Průkazku jsem dostala.
Jsem úplně vyřízená z toho vstávání,tak jdu honem do hajan.Hezký večer.
A Irčino vítej u nás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
23.1.08 08:36

Irco , vitej mezi nami!!! Gratuluju k tehu a preju, at vse probiha v poradku :D

Elunko , gratuluju k uspesne kontrole!!!
A to koukam, ze maji uz v porodnici plno. Ale to bude asi jen ve vetsich mestech. Doufam, ze u nas to bude jeste dobry :wink:

Jen mi holky prozradte, jak to delate, ze se vam ti broucci tak pekne hybaji. Ten muj lulisek se na minulem UTZ ani nehnul :? Asi to bude lenoch po tatinkovi :lol: Doufam, ze pristi tyden uz bude vic zivejsi, ikdyz jdu k dr. zase rano :D

Preji vam vsem krasny den!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
23.1.08 09:50

Ahoj Holky,
dneska mi nějak divně píchá v bříšku. Docela mi to straší. Na KO jdu 29. 1., tak doufám, že vše bude OK.
Jinak koukám, že nás pekně přibívá. To budou mít doktoři v srpnu na pilno!
Tak hezký den bez nevolností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
23.1.08 09:58

Hoj,
dnes mám blázinec v práci, ale jinak na kontrolu jdu Duši oficiálně 19.2. ale to proto že jedu domů na týden a tam zajdu ke strejdovi - on je taky gyndař!
Jinak to moje se taky moc nehýbe. dělalo to ksichtíky a pak se otočilo na bříško, zarylo čumáček do dělohy a udělalo želvu a už jsme ho nevzbudili…hihihihhi Takže asi taky lenoch!
Jinak v noci mě bobánek budil abych se ze zad otočila na břicho…hihihi To je děs, když je těhotnej i chlap…hihih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
23.1.08 12:18

Ahojky,tak jakpak se vám všem daří?
Duši a kdy jsi byla na minulém UZ?-v kolikátém týdnu?
Já jsem dnes nějaká líná.Venku je,ale hezky,tak s Máťou někam vyrazíme.Přeji všem krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
23.1.08 12:51

Elunko , byli jsme v 10tt.

Holky za dneska razim na mejdan :lol: Domluvily jsme s holkama z prace a jdem si sednout na kafco nebo jak dko bude chtit. Fakt se moc tesim!!! A taky jsme dukladne pripravena - v patek z kosmetiky, v sobotu o d kadernice a vcera jsme byla na nehtikach :D To budou cucet, jak se mam na riziku dobre :lol:
Doufam, ze budete mit vsichni minimlane tak hezky odpoledne jako ja. Tak si ho s miminkama uzijte!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.08 14:06

ahoj holčiny
tak jsem dorazila z prohlídky. Mrňous má 2 cm - prý to odpovídá za. 9 týdne. Bije mu srdíčko (hejbalo se tam) :lol:
mám radost. Za dva týdnu (5.2. jdu pro průkajdu) Dostala jsem další Utrogestan a taky jodid. (a to beru Mamavit a listovku - nezdá se být toho už moc?)
jinak je mi bléblé…ráno dvakrát zvracečka, bojím se už jíst…já to zakřikla, že je mi „jen“ blbě a nebleju. :oops:
přeji pěkné povídáníčko DUŠI
(ty piješ kávu? Já jsem byla kávomil, ale bojím se kofeinu a taky na ni nemám vůbec chuť. zato Colu-tu můžu. A beztak je tam stejně kofeinu.
ANDULI:
dlouho ses neozvala, zítra jdeš k Dr, že? napiš pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
23.1.08 14:59

To je malinkej pupíšek. Já byla včera a jsem v 11 a šup a máme 8,4cm a před 2,5 týdny jsme měli taky 1,6cm…uvidíš jak příště bude už bobek velikej! Strašně to poskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
23.1.08 15:11

Ahoj holky..

jdu na Vas kouknout..mam tu samy znamy duse..vid Ado..ale hlavne jdu pozdravit Strakonandu..ahoj Leni…tak koukam ze jsi po kontrole tak to je super..tak se drz a holky budte na ni hodny…ja se jdu dal rozkladat a funet..dneska me boli pekelne nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
23.1.08 20:03

ahoj holky,
tak jsem po kontrole, byla úspěšná - zaplaťpánbůh, mimi je dle utz o 4 dny starší, než podle data PM - tudíž jsem 12+1 a změnil se mi datum porodu na 6.8.08, bobík měří něco přes 5 cm.
Už je to opravdový miminko, slyšela jsem srdíčko, viděla obličejík a dokonce jsme s panem doktorem počítali prstíky na ruce. Mrskalo sebou jako blázen, bude to sporťák:-)
Ani nevíte jak jsem ráda - jinak nevolnosti se zase trochu vrátili - což je jediná negativní věc - ale nevadí, hlavně že je vše jak má.
Další kontorola 20.2. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
23.1.08 20:03

Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala, termín porodu mám 21.8.2008, je to moje druhé těhotenství, mám ještě 1,5 letou holčičku. Naštěstí se mi nevolnosti zatím vyhýbají, nevím jak bych je s tím malým dráčkem zvládala. Takže zatím jsem v pohodě, akorát dost unavená, teda přes den, večer to ze mne jako zázrakem spadne a ponocuji, zato ráno se nemůžu probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí