Poradna duly
Jana Čurdová
jojoj mě plavání nakázal. Mám eště víc zakloněnou dělohu než jsem měla. Bolí mě záda a mám křeče, jak to vše leží na páteři, tak musím spát na břiše a lézt doma po 4 ech a plavat aby se mimi překlopilo do předu.....tak u nás nezvoňte na dveře, protože přilezu po kolenou…hihhhi
Ado já mám taky nakloněnou dělohu - nevěděla jsem že plavání může pomoct, to ráda slyším:-)
koupila jsem si dvoudílné plavky na „tkaničky“ - takže by mi měly být i vpozdějších měsících. Až budu mít bříško, koupím si jednodílné těhotenské, ale na to je ještě fůra času.
Jinak si doma taky hraju na psíka ![]()
Adus , gratuluju k uspesne kontrole!!! A kdy vas ceka dalsi?
Taky jsi vzdycky z toho UTZ tak rozhozena? Ja jak toho naseho kuliska vidim, tak jsem hotova a asi tyden mi to vydrzi. A pak se zas tesim, az ho uvidim priste ![]()
Elunko , kdepak jsi Ty se zpravickama?
kosticko , Tobe drzim pesticky na zitrek!!!
Jo, tak plavat se uz pomlau taky chystam. Az bude prukajda, tak se prihlasim na tehu plavani. Uz ted se tam tesim. Vodu miluju!!! ![]()
Teda holky, lezeni po ctyrech…No jen aby vam to pak nezustalo ![]()
Ahoj holky, tak dneska navečer jsem narazila na tenhle web a je úplně super.
Taky máme termín na srpen - 21.8.08, pročítám si Vaše fórum už asi dvě hodiny, a je paráda vidět že to někdo prožívá podobně. Teda až na ty nevolnosti ty se mi zatím vcelku vyhýbají
, hrozně jsem se jich bála, sestra takhle problinkala skoro půlku těhotenství.
Ahoj holky,tak se hlásíme z kontroly.Vše je naprosto v pořádku a máme 10cm.Mimi se strašně pořád hýbalo a doktor trošku nadával,že ho nemůže změřit-byl to pěkný divoch/divoška
.
Termín porodu mi napsali na 31.7.08.
Jinak jsem byla dost v šoku z toho,že jsem se byla zaregistrovat v Podolí a řekli mi,že už mají na červenec úplně plno.
Průkazku jsem dostala.
Jsem úplně vyřízená z toho vstávání,tak jdu honem do hajan.Hezký večer.
A Irčino vítej u nás!
Irco , vitej mezi nami!!! Gratuluju k tehu a preju, at vse probiha v poradku ![]()
Elunko , gratuluju k uspesne kontrole!!!
A to koukam, ze maji uz v porodnici plno. Ale to bude asi jen ve vetsich mestech. Doufam, ze u nas to bude jeste dobry ![]()
Jen mi holky prozradte, jak to delate, ze se vam ti broucci tak pekne hybaji. Ten muj lulisek se na minulem UTZ ani nehnul
Asi to bude lenoch po tatinkovi
Doufam, ze pristi tyden uz bude vic zivejsi, ikdyz jdu k dr. zase rano ![]()
Preji vam vsem krasny den!!!!
Ahoj Holky,
dneska mi nějak divně píchá v bříšku. Docela mi to straší. Na KO jdu 29. 1., tak doufám, že vše bude OK.
Jinak koukám, že nás pekně přibívá. To budou mít doktoři v srpnu na pilno!
Tak hezký den bez nevolností.
Hoj,
dnes mám blázinec v práci, ale jinak na kontrolu jdu Duši oficiálně 19.2. ale to proto že jedu domů na týden a tam zajdu ke strejdovi - on je taky gyndař!
Jinak to moje se taky moc nehýbe. dělalo to ksichtíky a pak se otočilo na bříško, zarylo čumáček do dělohy a udělalo želvu a už jsme ho nevzbudili…hihihihhi Takže asi taky lenoch!
Jinak v noci mě bobánek budil abych se ze zad otočila na břicho…hihihi To je děs, když je těhotnej i chlap…hihih
Ahojky,tak jakpak se vám všem daří?
Duši a kdy jsi byla na minulém UZ?-v kolikátém týdnu?
Já jsem dnes nějaká líná.Venku je,ale hezky,tak s Máťou někam vyrazíme.Přeji všem krásný den.
Elunko , byli jsme v 10tt.
Holky za dneska razim na mejdan
Domluvily jsme s holkama z prace a jdem si sednout na kafco nebo jak dko bude chtit. Fakt se moc tesim!!! A taky jsme dukladne pripravena - v patek z kosmetiky, v sobotu o d kadernice a vcera jsme byla na nehtikach
To budou cucet, jak se mam na riziku dobre ![]()
Doufam, ze budete mit vsichni minimlane tak hezky odpoledne jako ja. Tak si ho s miminkama uzijte!!! ![]()
ahoj holčiny
tak jsem dorazila z prohlídky. Mrňous má 2 cm - prý to odpovídá za. 9 týdne. Bije mu srdíčko (hejbalo se tam) ![]()
mám radost. Za dva týdnu (5.2. jdu pro průkajdu) Dostala jsem další Utrogestan a taky jodid. (a to beru Mamavit a listovku - nezdá se být toho už moc?)
jinak je mi bléblé…ráno dvakrát zvracečka, bojím se už jíst…já to zakřikla, že je mi „jen“ blbě a nebleju. ![]()
přeji pěkné povídáníčko DUŠI
(ty piješ kávu? Já jsem byla kávomil, ale bojím se kofeinu a taky na ni nemám vůbec chuť. zato Colu-tu můžu. A beztak je tam stejně kofeinu.
ANDULI:
dlouho ses neozvala, zítra jdeš k Dr, že? napiš pak.
To je malinkej pupíšek. Já byla včera a jsem v 11 a šup a máme 8,4cm a před 2,5 týdny jsme měli taky 1,6cm…uvidíš jak příště bude už bobek velikej! Strašně to poskočí.
Ahoj holky..
jdu na Vas kouknout..mam tu samy znamy duse..vid Ado..ale hlavne jdu pozdravit Strakonandu..ahoj Leni…tak koukam ze jsi po kontrole tak to je super..tak se drz a holky budte na ni hodny…ja se jdu dal rozkladat a funet..dneska me boli pekelne nohy.
ahoj holky,
tak jsem po kontrole, byla úspěšná - zaplaťpánbůh, mimi je dle utz o 4 dny starší, než podle data PM - tudíž jsem 12+1 a změnil se mi datum porodu na 6.8.08, bobík měří něco přes 5 cm.
Už je to opravdový miminko, slyšela jsem srdíčko, viděla obličejík a dokonce jsme s panem doktorem počítali prstíky na ruce. Mrskalo sebou jako blázen, bude to sporťák:-)
Ani nevíte jak jsem ráda - jinak nevolnosti se zase trochu vrátili - což je jediná negativní věc - ale nevadí, hlavně že je vše jak má.
Další kontorola 20.2. ![]()
Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala, termín porodu mám 21.8.2008, je to moje druhé těhotenství, mám ještě 1,5 letou holčičku. Naštěstí se mi nevolnosti zatím vyhýbají, nevím jak bych je s tím malým dráčkem zvládala. Takže zatím jsem v pohodě, akorát dost unavená, teda přes den, večer to ze mne jako zázrakem spadne a ponocuji, zato ráno se nemůžu probrat.