Poradna duly
Jana Čurdová
Holky dík.Taky jsem ráda,že se mě bacily vyhýbají,tak doufám,že to tak vydží.
Držte se a užívejte si klidu!
Holky dík!Já jsem taky ráda,že se mi bacily zatím vyhýbají,tak doufám,že to tak vydrží.
Držte se a užívejte klidu!
Tak jsem prave predelavala tabulku. Snad bych to mela mit podle predpokladaneho terminu porodu. Snad ![]()
Jen jsme bud prehlidla a nebo holky nerekly, kdy maji dalsi kontrolu. Konkretne jde o Markyska a o mysku. Tak holky, info sem ![]()
A taky prosim Ircu a Marrcu, aby mi bud sem nebo do SZ daly info o sobe. Jmeno, datum narozeni, bydliste, pocet deti, stav a pristi kontrolu u dr.
Vsem moc dekuju!!!! ![]()
Duši,omlouvám se,taky jsem ti zapoměla říct další kontrolu:5.2.
Ahojky holčinky
tak Dušičko, tady něco málo o mně, jméno Markéta, věk 29 let, vdaná, 1 dítě Nelinka 19 měsíců, příští kontrola 30.1. a bydlím ve Strakonicích (Leni to je náhodička, viď)
Markýsku vítej doma a moooooc se šetři
Jinak mě dneska od rána strašně třeští hlava, vůbec nevím z čeho to může být.
Mějte se moc krásně, pa Marrca
Marrci , no vidis, ja bych Te typovala spis na Marcelu
Jak ty prezdivky muzou nekdy pekne mast ![]()
Diky za info, pridam do tabulky a zitra ji sem hodim.
Ahojek maminy,
zase po delší době se jdu k Vám podívat a nestíhám se divit, kolik Vás přibylo!!!
Blahopřeju všem k úspěšným kontrolám, taky k průkajdám a tak…
Je fajn si přečíst, že i nevolnosti ustupují, teda většině z Vás…chjo, o mně se to zatím říct nedá!!!
Dneska jdu na KO, a přiznám se, že včera večer jsem podlehla slabosti a už jsem nedokázala hrát statečnost…prostě jsem se rozbrečela strachy, po své letní zkušenosti.....chudák manžel, dokonce si na dnešek chtěl vzít volno, že jako půjde se mnou, což jsem ale odmítla, protože si říkám, že když je mi pořád špatně, tak je snad vše OK…
Jinak je opravdu moc zvláštní, jak moc je individuální přístup každého gyndr., jak co se týká těhuprůkajdy, tak co se týká testů na vývojové vady…já se přiznám, že teda zatím žádnou zkušenost nemám, protože ač jsem těhu podruhé, tak poprvé jsme došli jenom do 11tt, ale myslím, že dneska se dozvím vše, co mne dál bude čekat.A taky už dostanu průkajdu, což mi říkala sestřička už minule. A to bych měla být cca 9tt.
Takže holky, přeju Vám pěkný den, odpočívejte a pohlaďte bříška.
Zase se ozvu a pak už se odtajním, hihi.
M.
Tabulka srpnatek 2008
Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 13tt+4 / 31.7. / Matyas(20.2.2004) / vdana / 5.2.. 21.1. prukajda
zuz / - / - / 12tt+5 / - / - / - / 1.2. kosticka Mili / 9.9.1980 / Praha / 12tt+1 / 6.8.08 / - / svobodna / 20.2. 2.1. prukajda
zuzaluj Zuzka/ 3.3.1985 / Praha / 12tt+4 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana / 7.2. prukajda
dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 12tt+4 / 7.8.08 / - / vdana (24.4.2004) / 31.1. krev+asi prukajda
Ada76 / 2.8.1976 / Olomouc / 11tt+0 / 18.8.08 / - / svobodna / 19.2. magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 11tt+3 / 19.8.08 / - / vdana / 6.2.. Markysek Marketa/ 8.4.1974 / - / 10tt+4 / 20.8. / Jirka(19.6.1992),andilek Kristynka/ vdana / 4.2. prukajda
Juka Katka / 17. 3. 1981 / Plzeň / 10tt+4 / 20. 8. / - / svobodná / 29.1. 8.1.prukazka
ircina / - / - / 10tt / 21.8.08 / - / - /
Marcca Marketa/ 29 / Strakonice / 10tt / 21.8.08 / Nelinka(19mesicu) / vdana / 30.1. /
jajinaR Jana / 23.12.1979 / Benesov / 10tt+0 / 24.8.08 / kluk 2roky / vdana / 30.1. Nonina Monika / 18.5.1975 / Koprivnice / 9tt+4 / 27.8.08 / andilek 11tt / vdana / 18.2. Fly Marketa / 23.3.1976 / Praha / 9tt+3 / 28.8.08 / - / spratelena
/
Lenaze Strakonic Lenka / 28.3.1980 / Strakonice / 9tt+3 / 28.8.08 / - / vdana(7.7.2007) / 5.2. prukajda
myska Vladka / 17.8.1974 / - / 9tt / - / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / 10.1. Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 9tt+1 / 30.8.-1.9.08 / Michalka(24.5.2005) / vdana(09/2002) / 14.2 prukajda
Bohuzel netehulky Lucikry Lucka/ 1.7.1979 / Ostrava / Barunka(29.9.2006), andilek 8tt / vdana / další snazeni 4/08
kren Renata/ 13.12.1979 / Olomouc / andilek 10tt / 1.8.08 / - / svobodna/
Ahoj spolubojovnice ![]()
Anonymni , moc drzim pesticky na dnesni kontrolu a tesim se na zpravicky a odtajneni
A nefnukej, veverko
, dobre to dopadne, uvidis!!!
Vcera asi byla nejaka divna „vibrace“, protoze jsem taky bulela jak zelva, ale z jineho duvodu.
Tak jsme dala upravenou tabulku. Pokdu mate nekdo neco noveho nebo dalsi info, tak budu rada, kdyz mi pisnete!!! ![]()
Hoj holky,
hele v jakém týdnu se dovím pohlaví? je to tak ve 20.? Nebo už dřív? Nevíte? A jinak co víkend? my měli tornádo s deštěm, takže paráda čásko na návštěvy a polehávání
Včera jsem dělala plněné mexické Tortily a normálně…dřív jsem zblajzla 2 a te´d jsem nacpala jednu a kousek a miláček musel dojíst ten zbytek…asi mám nějak málo místa či co…hihihii
ahojky,
Dušičko díky za tabulku, teda nás je…to sis s náma dala práci ![]()
Irčí - díky za odkaz - ty stránky jsou pěkné,, dobře popsané a fotečky fazolek..aspoň vidím, jak ta naše Emička vypadá ![]()
Marrci - ahoooj krajanko! To je náhodička. ke komu chodíš ? Já k Dr. Vokatému. Je v poho a chtěla bych ho k porodu. (ale jasně…moc předcházím
)
Anonymní - moc držím palečky-uvidíš , že to dneska dobře na KO dopadne…ale nemysli si - každý se určitě trochu bojí! Já byla minulou středu, ulevilo se mi, že mimi roste - ale ani nevíš JAK se budu bát na další KO.(holt , na tu zkušenost minulého léta se nedá zapomenout.
)
Markýsku vítej zpět z nemocnice - myslela jsme na tebe moc! Hlavně že už můžeš papat tak koukej fazoličku pěkně krmit!!! ![]()
jinak mně je už pátý den lépe…nezvracím,,,nevolnosti se daj ustát…akorát mně pobolívá bříško..ale myslím že je to jen námahou,,nesmím podnikat tak dlouhé procházky. ![]()
tak se mějte holčičky a pohlaďte si bříška, paa
Adus , nakoukla jsem do jinych diskuzi a holky vedely pohlavi miminek kolem 18tt. AJestli tobylo z UTZ nebo plodovky ![]()
o vikendu jsem meli taky veselo s vetrem. Fucelo to jako blazen. Nae pisna ani nechtela nikam moc ven. Vzdy jen vybehla pred barak a drzela se zuby, drapky, aby ji to neodfouklo. Jen se vycurala a pak hnedle supky dupky zpatky co nejbliz k topeni ![]()
Leni , hlanvej sem konecne vcera mela cas a klidecek to upravit. Jinak je todocela pohodicka. Mam to ulozeny v PC, tak je upravuju, co je potreba ![]()
Jsem rada, ze Ti uz je lip a ze jsou nevolnosti unosne. Jo, dlouhe prochazky a vylety celkovej sou zradny. Takze koukej brat kratsi trasu a nebo nejka yden vynechat, at se Ti brisko zase uklidni. Mam to ted za sebou. O vikendu jsem vegetil a a dneska jsem OK a jsem za to fakt rada. Docela me ta bolest desila ![]()
Ahojík maminy,
tak ten okamžik je tady! Odtajnění Anonymní M.
Dnes jsem byla na KO, překvapilo mne, že gyndr. nevyužil vymoženost UTZ, ale podle pohmatu je vše v pořádku a odpovídáme teda 9tt…trochu mne překvapil tím, že prý jsou dělány nějaké studie, že UTZ může přehřívat plod, tak že není právě rozumné, ho dělat moc často.
Trošičku mne to mrzí, ale zase když to vezmu logickou cestou, myslím, že naše maminy taky neviděly UTZ tak často a prostě to šlo, tak je určitě v pořádku, že dr. nechtějí riskovat.
Takže já svého Piškotka uvidím za tři týdny.Jo a dostala jsem průkajdu.Akorát teda datum porodu je zatím spočítáno podle poslední mrchy, tak ho příště ještě upravíme.Osobně si myslím, že to bude asi 6.9. a to by bylo fajn, to máme i výročí svatby, chichi!!!
Nonina/Monika/18.5.1975/Kopřivnice/9tt/27.8.2008/andílek 11tt/vdaná/KO 18.2.2008