Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj kecalky,
teda vy jste to hloky rozjely. Aleto je dobre. Pekne to tu zacina zit -SUPER!!!
Muchachacha , ty jo, ja nez napisu Tuj nick, tak pomalu zapomenu, co jsme chtela
Jo, mas dobry info. Jsme slavny, ze dobre tridime, tak neplatime. Ale stejnak to je zas jen populisticke gesto. Loni jsme neplatili za psiky a letos uz zas jo. Tak uvidime, co prinese novy rok.
V sobotu v praci? Co to mas za sefy „:,–(isty“, ze Te nuti do prace a jeste k tomu, kdyz je FedCup? ![]()
Jak pise Markysek, tak se tu povzbuzujeme ve vsem, co jen jde a je fakt parada, ze je s kym o problemech pokecat. Preci jen doma uz toho maji plny zuby a nektery problemy fakt nemuzou chapat ![]()
Taky gratuluju k metriku, jsi sikulka!!! ![]()
Adam i Ema jsou hezoucky jmena. Ema je ted silene popularni, jak tak koukam vsude kolem. My mame Marka a Eriku. Jen budou chudaci, kdyz jim nejakym zpusobem nepujde „R“, protoze ho mame i v prijmeni ![]()
Markysku , ono by vypadalo blbe dat kafco a susi a nechat tu placku vonet. Preci jen pri peceni provonela cely byt. Tak by mi to asi neproslo. Ale ais fakt chutnala, protoze meli vsichni boule za usima a talir byl hnedle prazdny. Dokonce i tatka, ktery trpi na paleni zahy po sladkem, mel asi 4 kousky. Tak cekam, ze se na mou hlavu zitra snese hromobiti ![]()
Tak Stella a Denis. Tak to je taky zajimavy. Denis je hezoucky a Stella docela nezvykly. My jsme pri vyberu docela i premysleli nad tim, aby meli deti tak nejak oslavy behem roku. My to tak s braskou mame a Martin s jeho braskou maji zas vse behem 3 mesicu a pak zbytek roku nic. Takze kdyz mame termin v srpnu, chtela jsem jmena na jare a dalsi darecky budou na Vanoce.
A piskotek je moc hezoucky. U nas (respektive u Martinovyho tatky) nejak vysel pracovni nazev Pepicek. Tak se docela obavam, ze to zustane i po narozeni
A ja Pepika fakt nechci
Pro mne a Martina je to kulisek ![]()
Zas na chvili mizim. Pred chvilkou jsme se se psinou vratily z prochazky. Ona padla k topeni a chrni a ja jdu sehnat neco k jidlu. Docela mi na cerstvym vzduchu vytravilo ![]()
Zatim pa pa pa ![]()
Ahojky,
teda tady se to rozjela Super! ![]()
Vítám všechny nově příchozí, to bude populační srpnová bomba ![]()
Ke změně gynekologa: Stávají MUDr. mi poslal na plicní vyš., tak jsem šla hned další týden. Paní doktorka mi hned samozřejmě vzala (což je super, žádné čekání) a dost mi rozmlouvala, abych k němu dál chodila. Dala mi kontakty i na vyhlášenou gynekoložku v Plzni a k tomu její doporučení. Ukončila to větou, že pokud mi je život milí a hlavně pak života v bříšku, tak ať hodně rychle utíkám jinam.
Docela mi to vystrašilo, tak jdu příští týden jinam.
Marrca máš skvělou kompozici, fakt super
P.S.: Šumavu ti moc moc přeju, taky bych hned vyrazila.
K bříškům Na mě je to už hodně poznat. Mám co dělat abych to nějak vhodně zamaskovala. Chceme naše tajemství udržet co nejdéle. No uvidíme. Jestli takhle porostu dál, tak ze mě bude balón.
Jo a všem gratuluji k průkajdám ![]()
Co se týče jmen moji favoriti jsou zatím Anežka a Tomášek, i když Tomáš je hodně časté jméno - tak trochu váhám. Jenže v přímení máme „r“ hned dvakrát a tak aspoň v křestním by ho mít nemusel, jak píše Duši co kdyby ráčkoval ![]()
juka teda to by mě taky vystrašilo
No uděláš jenom dobře když si najdeš Dr. ke kterému budeš mít úplnou důvěru. Obecně myslím že je mezi doktorama fakt hrozně velký rozdíl - mají sice stejný titul, ale profesně i lidsky jsou někteří úplně jinde.
Dobré ranko berušky ![]()
Jak se vám dneska daří??
Muchachacha my jsme doma tři tak máme víc hlasů
.Tak uvidíme co navrhne synek
.I když u něj bych se nedivila kdyby se z toho nevyklubala nějaká Angelina
.
Jinak teda Dušička má pravdu stím tvým nickem taky bojuju
.
Duši to víš jsme ženský ukecaný,tak jsme to museli dokázat
.Máte taky moc krásný jména
.Mě by se taky líbíl Marek nebo spíš Marco
.
Tak co ještě se nad tebou ze shora neboří strop
???Máte to moc pěkně vymyšlený hezky jste to kulíškovi naplánovali
.My kdyby jsme se ještě takhle zužili výběr,tak mi mu ten piškotek asi zůstal
.
Pepíček je taky moc pěkný
.Jiřík včera zase přišel s Kvídem,takže už mu jinak neřekne
.
Juka přihoď fotečku bříška
.Jinak jsem sice dočítala,ale tohle mi asi nějak uniklo.Co máš za problém s gynekologem?? ![]()
Irčino Anežku by chtěl manžílek.Hrozně se mu líbí česká jména,ale podle mě se nehodí k příjmení
.
Jinak jak koukám na metříky,tak už nám to pěkně utíká
.Mám pocit,že to bylo jako včera co jsem viděla //
.
Holky mě dneska chytá nějaká emoční nálada.Už jsem dneska brečela u 3 reklam
.
Tak já jdu radit manžílkovi s obědem
.Tak se mějte papa
.
Ahojda, nez to clovek zpetne docte… Ja mam za sebou postup do dalsiho senmestru, tak verim, ze uz da mimo klid a zaludek bude jen v klidu…
Pribyvame, koukam, nejen poctem ale i na objemu - to je fajn. Ja jdu vecer na ples a zjistila jsem, ze me saty z maturaku nejsou to prave - vypadam v nich jak balon a misto tehotenstvi by mi asi hadali lidi kolem par kil navic, ktera neumim schovat, tak jsem satky zase schovala a treba za rok ci dva mi budou ![]()
Krasnou nedeli - jdu si umyt halvu nez prijde smecka dom a bude po me neco chtit
ahoj holky, člověk si na týden odskočí na hory tady to skoro nepozná.
To je dobře, že nás bude hodně…gratuluju všem k prohlídkám i průkazkám atd…a jsem ráda že se nám Markýsek dal do pořádku ![]()
Lena:
Před odjezdem mě taky pěkně potrápily bolesti hlavy, ale už to naštěstí přešlo. Dókonce i nevolnosti dost polevily, občas mě ještě pozlobí, ale na blinkání už to není. taky mi pomáhá cola.
Na horách mi bylo moc líto, že nemůžu lyžovat, a tak jsem si aspoň zaplatila permanentku do tamního aquaclubu a chodila poctivě plavat. Zpočátku to šlo ztuha, protože jsem pěkně zlenivělá a ztuhlá, ale už se pomalu vracím do kondice. Hodlám v tom pokračovat i tady v Čechách. ![]()
Jinak se mi pofařilo vyrůst z mých kalhot - váhově jsem na tom sice stejně ,ale děsně mě škrtí, uvažuju o něčem na šňůrku - budu muset vyrazit nakupovat ![]()
Dobré ranko,
jsem už nějakou dobu zaregistrovaná, ale většinou jen čtu - musím se do budoucna polepšit… Je moc prima přečíst si jak se vede ostatním těhulkám ![]()
Měla bych na Vás Těhulky, velkou prosbičku - pokud byste měly pár minutek času a chtělo se Vám, můžete juknout na tento odkaz a třebas ten dotazníček i vyplnit, eventuelně poslat odkaz někomu, o kom si myslíte, že by ho to mohlo zajímat
:
http://bardolf.praha12.net/…cnikovakrev/
Důvodem proč sem asi moc nepíšu je, že pracuji jako porodní asistentka a tak řadu věcí vím a nemám potřebu je tolik řešit. Těhotenství je prima věc a náramně si ji užívám - jen netuším jak jste sem všechny dostaly ty krááásne obrázky toho, jak moooc jste těhotné (metříky) - poradí někdo?.
Budu moc ráda když si někdo z Vás udělá chvilinku. Dotazníček se týká dárcovství pupečníkové krve a je součástí výzkumu, který dělám v rámci diplomové práce (zvyšuji si kvalifikaci z VOŠ na VŠ).
Předem ještě jednou moc díky a kdybyste někdo chtěl něco vědět stran těhotenství a nebo porodu a nebo něco o porodnici v Praze Podolí, klidně písněte ![]()
Janina N.
Ahojky holky.. moc dlouho sem tu nebyla.. Nák mě nebylo moc dobře tak sem jen polehávala.. No tak už mám taky prukajdu..
14unora du na ultrazvuk tak uvidím broučka. už se těším..
Ahojky „Maminy“
Kohajda vítám Tě. Určitě se zapoj k nám do diskuze, takovou chytrou hlavu vítáme.
Markýsku fotečku bříška zatím nemám, ale snad zítra vyžebrám ![]()
Ke gynekologovi: Poslal mě na vyšetření na plicní, kde byla velice milá a ochotná MUDr. Když zjistila koho mám za gynekologa, tak cituji, co mi řekla: „Jestli je Vám život milej a hlavně pokladu co máte uvnitř, tak vemte nohy na ramena a utíkejte. Je pravda, že občas někdo jeho péči přežije“. Sama mi dala doporučení na jiné doktorky. A naštestí její jméno mělo velkou váhu, protože tady v Plzni je obtížné najít nějakého výborného gynekologa, který Vás přijme. Tak už zítra jdu k nové paní MUDr. Prý je velice hodná.
Emoce ty mi dávají zabrat. V neděli jsem byla nakoupit v Tescu a tam byl počůraný smradlaví bezdomovec a mě ho bylo hrozně líto. Sama jsem si nadávala, ale moc to nepomáhalo.
Tak se mějte ![]()
Zdar těhule…
nějak vůbec nestíhám…ale čučím jak sůva kolik nás je …super!!!!! Já jdu od středy do středy na dovču - směr Adršpach …a budu se rozmazlovat u maminky u krbu…hihihihi Bude mít narozky, tak jí vezu dáreček.....to bude koukat, že k narozkám bude bába…hihihihh
Jo a jinak já už nosím těhu gatě. Jsou mi sice větší, ale jsou pohodlné. Do práce teda ne, ale jinak jo a jsem spokojená. Nikde nic neškrtí a netlačí. ![]()
ahojky kočandy,,,teda já vůbec nestíhám číst…těch srpňátek ale bude ![]()
já se právě vrátila od kadeřnice (sem se inspirovala od Dušičky-proč si neudělat radost, ačkoli se „válíme doma“-aj tak můžem vypadat k světu ne?)
sem hodila foto do galerky, , Duši přidej také foto hm? (jsem zvědavá na ten tvůj melírek)
u mně je docela klidno - v pátek jsem byla úplně KO, (hlavobol, břichobol+ nevolnosti) ale v sobotu jsme oslavili babičky svátek, splácala jsem dorty,řezy, chlebíčky,…sedlo mi to.
zítra jdu k Mudr(asi jen k sestřičce) na krevní testy a dostanu konečně průkajdu.
koukám že řešíte jména…u mně vede absolutně Ema (a do „zásoby“ mám Magdalénu, Elišku, Kateřinu…) ale na kluka mně nenapadá nic extra..takže to bude po tátovi Tomáš. (mně se třeba líbilo Denis,ale k našemu směšnému a dlouhému příjmení (Břicháček,Břicháčková) to musí být krátké a typicky české nekonfliktní jméno.
hihi.
je fakt že ta Ema se teď dává často - grrr, to já si jí vymyslela asi před pěti lety…
![]()
tak se mějte a ať bříška nezlobí.papa
Tabulka srpnatek 2008
Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 14tt+4 / 31.7. / Matyas(20.2.2004) / vdana / 5.2.. 21.1. prukajda
muchachacha / - / Brno / 14tt+0 / - / andilek 9tt / - / - /
zuz / - / - / 13tt+5 / - / - / - / 1.2. kosticka Mili / 9.9.1980 / Praha / 13tt+2 / 6.8.08 / - / svobodna / 20.2. / 2.1. prukajda
zuzaluj Zuzka/ 3.3.1985 / Praha / 13tt+4 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana / 7.2. prukajda
dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 13tt+4 / 7.8.08 / - / vdana (24.4.2004) / 21.2. krev na vrozene vady /31.1.prukajda
Ada76 / 2.8.1976 / Olomouc / 12tt+0 / 18.8.08 / - / svobodna / 19.2. magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 12tt+3 / 19.8.08 / - / vdana / 6.2. Markysek Marketa/ 8.4.1974 / - / 11tt+4 / 20.8. / Jirka(19.6.1992),andilek Kristynka/ vdana / 4.2. prukajda
Juka Katka / 17. 3. 1981 / Plzeň / 11tt+4 / 20. 8. / - / svobodná / 19.2. mozna 5.2 / 8.1.prukazka
ircina Irena / 17.4.1980 / Zlin / 11tt+3 / 21.8.08 / - / vdana(3/2006) / 6.2. Marcca Marketa/ 29 / Strakonice / 11tt+3 / 21.8.08 / Nelinka(19mesicu) / vdana / 30.1. jajinaR Jana / 23.12.1979 / Benesov / 11tt+0 / 24.8.08 / kluk 2roky / vdana / 30.1. Nonina Monika / 18.5.1975 / Koprivnice / 10tt+4 / 27.8.08 / andilek 11tt / vdana / 18.2. Fly Marketa / 23.3.1976 / Praha / 10tt+3 / 28.8.08 / - / spratelena
/
Lenaze Strakonic Lenka / 28.3.1980 / Strakonice / 10tt+3 / 28.8.08 / - / vdana(7.7.2007) / 5.2. prukajda
myska Vladka / 17.8.1974 / - / 10tt / - / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / 10.1. Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 10tt+1 / 30.8.-1.9.08 / Michalka(24.5.2005) / vdana(09/2002) / 14.2 prukajda
Čus ženy,
včera jsem předvedla večer ubrečenou asi 2hodinovku…ani nevím proč a můj chlap skoro zešílel
Snad mě toto nečeká nějak často, protože se jinak začnu bát, že jsem cvok…hihihih
Krásný den vám všem!
Cítím se dnes skvěle, vůbec mi není špatně a za oknem mi svítí sluníčko.
Hned po ránu jsem upekla štrůdlík - mňam mňam
…a pak jsem brouzdala po webech s těhotenskými oblečky a jsem nějak zklamaná. Všehno je to drahý a hnusný - samá tmavá, nevýrazná smutná barva. Člověk by vypadal jako čerstvá vdova a ne že se těší na radostnou událost:-)
Chci něco veselýho, slušivýho a pohodlnýho, a to bude asi velkej problém.
No nic jdu brouzdat dál, kdybyste o něčem věděli tak mi dejte vědět. Když něco hezkýho najdu, tak se podělím ![]()
ahoj holčiny,
taxem se vrátila z kontroly (krev na genetiku+UZ navíc) přihodila sem foto do galerky…bilo nám srdíčko, maličké plavalo-bude to malý plaváček
a má 38 mm. Je to krásný pocit - a hlavně uklidňující ![]()
ADA: nejsi sama uplakaná já včera koukala na Dobrou čtvrť a tam měli děti ve školce mikulášskou nadílku a já u toho řvala jak blbec…přitom to neni vůbec smutné ![]()
Dušinko: díky za tabulku…je super.
tak zatím papa manžílek přišel na obídek - dělám zapečené těstoviny se šunkou.papapa