Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, také zdravím po odmlce…celý víkend sme stěhovali - to byl děs, toho bordelu - já se tedy snažila flákat - ačkoli pár tašek jsme notně zvedla - ale snad sem Plaváčkovi neublížila. Eště že nám pomáhali naši. ![]()
Mno ted se hrabu v těch všech taškách - polovinu mám tak vyházenou…další půlka zbývá
čovek by nevěřil, kolik věcí se vejde do garzonky. A kolik „potřebných“ věcí má můj manžílek,,,které se nesmí vyhodit - jelikož se ještě využijí - mno musím poznenáhlu věci vyhazovat - když sem ted doma
von to nepozná hahaha.
marrci: dík za tip - v té Fonce to neznám - to tam určo zajdu. PS: nevíš o někom ze Strak, kdo by koupil garzonku? Dáme to ještě do inzerátu. je velká ale ségra mého manžela(bohužel má polovinu) za ní chce 700.000,– děsný prachy!!!
kostička:
mno o zuby se bojím taky - to nám „vysává“ ten malý „příživníček“, musíme se s tím smířit. Já mám asi4 plomby jinak mi nic nedělalai - tak ať si zubařka na mně připraví narkózu..nesnáším bolest…(A TO CHCI RODIT - NEJSEM JÁ SRANDISTA??)
mno budu končit…jsme na bráchovo pc - zatím nám nejde NET tak se zas pak někdy ozvuu.
jinak Duši: průkajda už je a na další KO jdu 6.3. (Krev a UZ)
papa všem maminkám a bříškům. ![]()
Ahoooj těhulky ![]()
Tak jak válčíte???To je fajn,že už nedopínáte oblečení furt vám jen a jen závidím
.
Jajina gratuluju k průkajdě
.
KOhajda přidej se k nám odborná rada se vždycky hodí
.Někde jsem viděla návod na metřík,tak ti ho sem přihodím
.
Ado tak to je super dárek to bude mít mamka radost
.Myslím,že budete originální a nikdo vás netrumfne
.
Leni moc ti to sluší ty budeš šik mamina
.Co se týče jmen,tak u mě taky vede Denis,ale to by doma neprojde ani kdybych se stavěla na hlavu
.U holčičky by se mi líbila Sofie nebo Viktorie
.Gratulu ke kontrole
.Leni tak stěhování máte za sebou tak teď už se zase šetři jasný ![]()
Anduli Annabella nádherný jméno
.Taky bysme líbilo,ale na manžu je moc „netypický“
.
Kostičko krásný trička
.Asi si taky z litexu něco obědnám taky si potrpím na kvalitní materiály.Krásný fotky v galerce-hezký pár
.
Irčino gratuluju k uspešné kontrole
.Ty máš taky fajn chutě
.Jsme na tom asi tak nějak podobně
.
Zuzulaj taky moc gratuluju ať tě nevolnosti brzo opustí uplně a budeš si užívat
.
**Elunko ať je brzo líp a nechtěla bys zkusit čípky Torecan mě je dr. napsala a aspon trochu mi pomohli.
Álo** vítám tě tu..další srpňátko do party
.
Muchacha na jakém odd. pracuješ?
Juko mrzí mě co se stalo
.Až budeš mít sílu tak se tu stav rádi o tobě uslyšíme.Ale až si budeš 100% jistá,že na to máš.Sama jsem měla problém chodit do prosince 2007 byť jen nakouknout
.
Dušičko tabulka jak jinak než bezvadná děkujeme
.K.O. 5.3.
Magdi konečně si zase mezi námi
.
Marrca vítej z dovolené.To je fajn,že jste si to užily a ty máš teď určitě spoustu energie
.
Jinak mě je už fajn mám 1,5 kilo nahoře,ale bříško žádný
.A to mám chutě opravdu strašný,ale nemusím sladký spíš slaný a tak.
Jinak včera jsem měla bulící údolí podepisovala jsem synovi přihlášku na střední školu-jeeej to byl emoční výbuch
.Jak rychle to uteklo,to snad ani neni možný
.
Jinak jsme po K.O. a všechno Ok
.
Ahojky holky
Leni o nikom kdo by chtěl koupit garsonku nevím, taky prodáváme byt, 3 + 1, a taky zatím nemáme kupce, zkus dát inzerát do ČP servisu, na ten lidi docela reagují. Závidím ti, že už jste přestěhovaní, nás to čeká asi v březnu, snad do té doby manža stihne předělat náš nový byt. Pevně v to doufá, ale toho stěhování se fakt hrozím. Už aby to bylo za náma.
Dušičko, tabulka je jako vždy dokonalá, jsi zlatíčko, že se s tím tak děláš, ještě, že tě tu máme. Máme aspoň pěkný přehled. Jinak já mám další KO 26.2. (až) a datum mého narození je 14.11.1978, to jen pro upřesnění.
Markýsku, Kvído je nádhernej, a má úžasnej pracovní název, Jiřík je pašák, jak ho pěkně vymyslel.
My tomu našemu cvrčkovi říkáme pracovně Hugo, jinak ze jmen u mě u kluka taky jednoznačně vede Denis, u Nelinky jsem ho měla i na kluka napsaný, ale rodina s tím moc nesouhlasí, tak nevím jestli na ně dám. V záloze mám pro kluka Tobyáš, Tadeáš, nebo Matyáš, pro holčičku u mě vede Amálie.
Mně je jinak stále dobře od žaludku, sežeru na co přijdu, to budu vypadat, už teď jsem pěkně při těle. Jo a docela často mě bolí hlava, máte to taky některá?
Tak se mějte krásně, já jdu pověsit prádlo, co jsme se vrátily ze Šumavy, tak jen peru a peru a peru, a věším a věším. A to mě ještě pak čeká žehlení, fuj!
Kuk, jsme jen na skok. Zitra doctu a zareaguju.
Marci , posledni dobou mam bolest halvy taky. Myslela jsem si, ze to je mym nizkym tlakem, ale kafco nezabira. Tak si myslim, ze to mozna bude pocasim. Jak je pres noc mraz a pres den zas hic. Nebo fakt nevim. Spim dost, piju hodne a venku byvam taky casto. Tak nevim, co by to mohlo byt. Snad to brzy prejde, protoze je to dost neprijemny.
Markysku , Kvido je uzasny. Fakt moc hezoucky obazek z UTZ. Dr. je asi sikula ![]()
Mne ted „trapi“ hlad co 2 hodiny. A vcera jsme dokonce v pul desaty vecer do sebe natlacila jogut a rohlik ![]()
Ted uz ale mazu do perin. Zitra na vas juknu poradne ![]()
Mejte krasnou noc a at mimiskove nezlobi!! ![]()
Ahojky holčiny
Tak z tou bolestí hlavy to mám taky… do toho celá rodina střevní chřipku krom manžela uplně všichni. a samo že nejvíc sem to odnesla já.. celou jednu noc sem problinkala a ráno se nemohla postavit na nohy.. eště že byl manžel doma bo jinak bych to nezvládla… skoro každá tady píšete jak krásně přibíráte. já nepřibrala ani deko a ted sem eště 3
kg zhubla
Ve středu du na ultrazvuk tak doufám že bude vše v pořádku…mám pořád takové blbé tušení
No ale nechci se moc nervovat ale. znáte to určitě všechny.
Všem moc přeju krásnou noc a dám vědět jak sem dopadla…
Dobrý ranko
Jak se vám dneska spalo
???Mě dneska uplně strašně
.Zdál se mi sen,že mi postupně umřeli obě děti Jířa i Kvído
.Uplně strašný furt jsem chodila v prázdným bytě a zakopávala o jejich věci,volala jsem na ně,ale nikdo se neozval.Ani manža v tom snu nereagoval jen seděl vedle mě a koukal do prázdna
.Šílený..
Nakonec jsem se probudila s brekem,tak se manža divil co mi je,tak jsem mu to řekla a on se jen podíval a povídá mi,už to zase začíná
.Je pravda,že špatný sny mě trápily v každým těhu
.Ale nakonec mi to nedalo a musela jsem jít Jirku zkontrolovat jestli je v pořádku
.
Jajino držíme palce ať je vše ok
.Neměj strach já jsem taky zhubla ještě mnohem víc než ty(z původní váhy 47 kilo na 40 kg
v rozmezi dvou měsíců jen kvůli nevolnostem).Taky sem měla strach jestli to malýmu něco neudělalo,ale ne,protože si to bralo ze mě,jen já jsem to nějak nestíhala dohnat zpátky,ale teď už mám asi 1,5 kg navíc.Neboj,bude to ok
.
Dušičko s hladem jsme na tom podobně
.Ale jestli si dáváš jogurt s rohlikem,tak je to ještě dobrý já jsem předevčírem dostala chuť na kyselý okurky,tak jse asi půl sklenice zpráskala
.
Marrci taky je na to pyšnej,že to vymyslel on
.Jen,aby to prckovi nakonec nezůstalo našemu i vašemu
.S jménama my uplně mluvíš z duše
.Denis je moje vysněný jméno a Amálka jakbysmet
Ještě se mi líbí Oliver,Sofie,Annabella:D .Ale u nás doma nemam vůbec šanci ![]()
Jinak trápí vás ještě některou unava
???Já stím teda ty poslední dny fakt bojuju
.Včera jsem měla v plánu žehlit jelikož je teď moje mamka mimo republiku a nemůže mi pomoct s domacima pracema jako na zacatku tak to je na mě.Jenže než jsem se k tomu dokopalo tak jsem vytuhla a žádný žehlení se nekonalo
.Když jsem to řikala manžovi,tak ten mě ještě sprdnul,že jsem uplnej blázen,že vůbec nemam žehlit a vlastně nic dělat
.Se mu to lehce řekne jsem zvědava v čem budeme chodit
.Ale včera řekl,že žehlí on,tak jsem na něj zvědavá
.
Tak já už fakt musim „dítko“ mě schání
.
Papa opatrujte se pohlazení miminkům ![]()
AHoj holky,
doufám že se máte dobře a mimča nezlobí.
Stejně jak píšete, taky mě trápí bolesti hlavy - nikdy jsem na to netrpěla, tak si myslím, že za to může mimi.
Kamarádka, která je těhotná o měsíc „víc“ než já se s tím taky potýká.
Asi se v těle něco děje.
Markýsku mimi je krásný
Dušičko díky za tabulečku
Marrca a Lena
Holky s tím stěhováním opatrně. My se stěhovali před rokem tak dobře vím co to znamená, člověk nashromáždí hrozně zbytečných krámů a pak je mu to líto vyhodit
těch krabic a tašek bylo neuvěřitelné množství, tak nic netahejte!!!!
Krásný den všem! ![]()
Ahoj holky,
vidím že vás trápí bolesti hlavy tak ať je brzo líp
.
Mě už asi čtvrtý den bolí dost břiho, ale doufám že to nevěstí nic špatného.
Jinak čtu že některé máte vybraná jména
.To mi se shodnout nemůžem, ale na to je času dost.
Markýsku fotka je fakt krásná, už se taky těším až budu mít taky.
Pro dušičku: přidávám ještě informace do tabulky, jsem z Terezína, narozená 10.5.1980 a datum příští kontroly je 3.3.
Ahojky maminy!
Jsem tu jen na skok,protože marodím-chytla jsem od Máti virózu,tak mám od soboty horečky.Až dnes mi poprvé klesla.V krku mám,že ani nemůžu jíst(už mám dvě kila dole a bříško žádné).
Markýsku úplně mě to rozbrečelo,taky mě trápí takové ošklivé sny.
Jinak s těma nevolnostma už je to úplně dobré-doktor mi doporučil vitamín B6 a od té doby je to v pohodě.
Mějte se všichni moc hezky a ať se vám vyhýbají bacily!
Příští ko 4.3. papa E.
Ahoj, holky,
tak opět po menší pauze se hlásím, musím rychle, než se mi dovaří brambory, dneska bude bramborová kašička a filé, mňam! ![]()
Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak držte palce, ať je všechno tak, jak má!
JInak jména máte vybraná moc hezká, zvláště Denis mě zaujal a Sofie taky! U nás doma byla zase menší hádka na tohle téma, manžel zaboha nechce Adama, i když s tím už u Míši souhlasil, přišel ale se jménem Adrian, tak nevim, nevim, mně se to moc nezdá…
No, ještě na to máme půl roku, snad se k něčemu dobereme. ![]()
Já už jsem přibrala 2 kg, mám to všechno v břichu, je to divné, ale nemám jen nějaký špíček, ale přímo tvrdé vyklenuté bříško!
Takže kalhoty už nosím na gumičku a přes to dlouhý svetr. Druhorodičkám je to bříško prý vidět dřív, tak to bude asi ono. I když je fakt, že pořád jím, hlavně teda sladké pečivo - koláčky a koblihy atd - ale jen po troškách a co 2 hodiny..
Tak se zatím mějte hezky, zase se ozvu! Jdem papat! ![]()
Jo, a bolesti hlavy mívám taky šílené, hlavně odpoledne a večer, četla jsem, že je to způsobené hormonem progesteronem a mělo by to postupně ustupovat, tak v to doufám! Jinak kamarádka má ty bolesti taky, je v 18. týdnu a doktor jí řekl, že prý si může občas vzít paralen… Já jsem celkově proti práškům, radši to jdu zaspat, pak to většinou přejde..Papapa. ![]()
kosticko posli receptik prosim moje babovka letela do kose…
dusi ja jsem ve ctrnactem tydnu to by melo byt 13+2 ne? asi to tak mam v metriku ani nevim a vlastne je to fuk. jinak te taky musim pochvalit me by se s tim pokazde piplat asi nechtelo. jsi sikulka!
markys me boli hlava porad ale u me je to asi tim nedostatkem zeleza, vlstne od te doby co ho beru v tbletach je to lepsi. amalka je nadherne a kvido nejlepsi my bojujem o klucici jmeno manzel chce simone
ale ja chci ceske jmeno. holka bude julie. asi to ale bude kluk, mel tam pindoura i kdyz pry to nic neznmena. pokusim se taky hodit foto jsem n ni tak pysna ![]()
papa
Ahoj srpnatka!
Zdravim vas z bojiste
Vyklidila jsme dneska asi 3 srinky a vyhazela furu zbytecnosti. Pekne me to unavilo, nehlede na opetovou bolest hlavy. V poledne jsem to uz nevydrzela a vzala si Panadol. Zabral docela rychle a zatim jsem OK. Ikdyz mam pocit, ze to asi dlouho nevydrzi ![]()
Co se tyka tabulky, tak udaje dopisu a opravim, jak budu trosku schopnejsi. S tim bolehlavem se mi u PC moc dlouho sedet nechce ![]()
Jani , klidecek. Nemaluj certa na zed. Uvidis, ze se zitra mimisek ukaze v cele sve krase a zivosti ![]()
Markysku , teda Tvoje sny me dost dostaly. Uplne mi to vehnalo slzicky do oci. Ale chapu, kde se to v Tobe bere. Koukej si poridit nejaky lapac snu, at Te uz nic takoveho netrapi!!!
Jsem zvedava, jak se muzicek popere se zehlenim
Treba prekvapi!! ![]()
Jinak unava me posledni dny taky nejak provazi. Mozna se tehu unava dala do kupy s jarni unavou a tak jsme uplne KO
Vsak zas bude lip. A navic si muzeme ted odpocinek bez vycitek dovolit, to je parada!!! ![]()
Jo a kysely okurky me moc nelakaji. Ikdyz je fakt, ze minuly vikend jsem si taky dala a nebylo jich malo. Kdyz ony byly takovy hezoucky, mrnavoucky, domaci, mnami
Ale pred tim a od te doby nic.
Alo , to si jen mimisk dela vic mistecka. Urcite je vse OK.
Elunko , preji uspesny boj s bacily a at jste brzy vsichni zdravi!!!
Anduli , teda kasicka a filatko. No, asi se necham inspirovat a taky neco takovyho dobryho lehkyho uvarim. Ikdyz ja mam ted spis chut na omacky
Chystam se poprve na koprovku a rajskou. To bude boj a snad to bude pozivatelny
Ale tesim se, ze se zas naucim neco novyho ![]()
2kg nahoru jsou v norme. Ted jsme nekde koukala na nejakou tabulku a tam bylo jako idealni pribrani dvou kil behem 1.trimestru. Takze jsi naprosto vzorna ![]()
Btw., co se tyka jmen, tak koukam, ze jsme snad jediny, kdo se bez vetsich problemu shodl hned. Doufam, ze si to do srpna nerozmyslime a neprijdou nejaky boje ![]()
Jdu se td asi dovalit na gaucik a premyslet, co si dam dobryho, az zas prijde hlad ![]()
Opatrujte se, pohladte briska a krasny vecer vsem!!!!
Ahojky holky
tak my jsme dneska jeli koupit ložnici do nového bytečku a byli jsme úspěšní, takže už je složená u našich v baráčku.
Dušičko závidím ti vyklizené skříňky, taky bych to potřebovala vzít z gruntu a vyházet minimálně polovinu věcí, ale nechám to asi už sž na to stěhování.
Markýsku sen byl opravdu příšerný, to se nedivým, že si se vzbudila s pláčem.
Mějte se moc krásně, pa Marrca