0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
12.2.08 22:42

Holky ste zlatíčka… uplně se toho zítřka nák bojím… Ale pořád si říkám bude to v pořádku :)

Dušičko kdybys potřebovala z tou tabulkou pomoct stačí mě říct… já sedím u pc skoro pořád :D Takže kdyby jsi potřebovala klidně si řekni.. ráda ti pomohu :)

No jesli bude vše v pořádku a budu mít fotečku tak hodím zítra do galérky.. Jinak mě zítra v devět ráno držte palečky at je vše v pohodě…
Krásnou dobrou noc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
13.2.08 00:23

JajinoR tak zatínám palečky už teď, jenom pro jistotu, protože určitě bude všechno v pořádku. Tak hodně štěstí na kontrole a těším se na dobré zprávičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
13.2.08 09:26

Ahojky holky!
JajinaR moc držím palečky!
Já jsem včera byla u doktorky a dostala jsem penicilinová antibiotika.Mám angínu jako hrom a prý bych s tímhle nemohla chodit jen tak bez léčby a ty horečky jsou pro mimíska nebezpečné.
Jinak mimísek se nám začal hlásit,tak si konečně příjdu opravdu těhotná.Je to moc hezký.
Jinak jména máte opravdu moc hezká.My se nějak shodnout nemůžem-měli jsme problém i u Máti.Ještě jsme tedy moc neměli čas o tom víc mluvit,ale naštěstí je ještě čas.
Mějte se všichni moc hezky a jestli máte někdo ještě kontroly,tak držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
13.2.08 09:40

Dobré ránko! :wink:

Jajina, taky držím moc palečky, určitě bude všechno v pohodě! :wink:

Já jsem dneska tak unavená, nic se mi nechce, jen bych spala, ale nechala jsem se inspirovat Dušičkou a rajskou, takže musím do obchodu pro masíčko. Jen zvažuju, jestli udělám rajskou s hovězím masem nebo jako plněné papriky. To je dilema… :lol:

HOlky, jak přidám fotku do té naší galerie? Zaboha jsem na to nepřišla…Mám dát upload obrázku, ale kam se mi to uloží? Chci, ať to je přímo v té galerce. 8O

Tak zatím pápá, jdu se namalovat, ať se mě venku někdo nelekne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
13.2.08 09:45

Elunko, to už cítíš pohyby…? Já jsem je vlastně u malé cítila v 17. týdnu, teď taky čekám, že to bude dřív. Je to krásný pocit, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
13.2.08 09:48

Anduli dáš upload obrázku.Potom v galerii vybereš naší diskuzi pak tam dáš ten tvůj obrázek-něco napíšeš k obrázku a dáš uploadnout obrázek a hotovo.
Doufám,že jsem to napsala srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
13.2.08 09:52

Jo,jo.U Máti jsem je také cítila v 17.týdnu.Teď je to opravdu dřív.Zatím to ještě samo není nějak moc,ale je to cítit.Cítila jsem to od pátku od večera a od včerejšího večera jsou vidět ťukanečky když ležím.Je to fakt moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
13.2.08 10:17

Ahoooj těhulky :wink: Doufám,že je vám líp a hlavičky vás už nebolí,kdyžtak vydržte za chvíli bude líp :wink: .

Kostičko s tím stěhováním mi uplně mluvíš z duše :P :P .Jsem ráda,že jsem to neabsolvovala už s těhu hormonama to bych nevyhodila asi nic :) .

Álo a kdy jdeš na UZV??Jinak pokud nekrvacíš,tak se neboj.Dušička má pravda to si mimčo dělá místečko :wink: .Všechno bude ok.

Elunko gratulace k pohybům :-) .
Já jsem je u Jirky cítila až ve 20 tt. a u Kristýnky asi taky kolem toho 17 tt.Myslíte,že teď už by to mohlo být zase o něco dřív??
Teda ty máš stěma nemocema „štěstí“ :? :? .Tak ať je brzo líp a žádný antibiotika ani horečky :wink: .

Anduli ty máš teda dilema :lol: :lol: .Co mám řikat já :o :lol: :lol: .Vařím teprve 3 den(po dlouhý době) a naivně jsem si myslela,že by včerejší sekedýn mohl vydržet až do dneška a já bych mohla mít klídek,ale ta moje banda to zbouchala na posezení :roll: :lol: :lol: .Takže teď mám prázdnou hlavu :? :? .

Jajino tak doufám,že kontrolu už máš za sebou a že naše držení palečků zabralo :wink: :) a jste s miminkem oba v pořádku :wink: :) .

Marrco ty sny jsou fakt šílený-hrozně reálný a v tom prvním momentě vůbec nevíš jestli se ti to fakt jen zdál :? .No,brrr…¨Snad to brzo zmízí.

Dušičko manža mi to taky dneska při snídani navrhoval prý jsem dneska sebou zase házela jak o život,že mě zase musel vzbudit,ale já si zaboha nepamatuju co se mi dneska zdálo :? .Ale jsou to „jen“ sny.
Taky vím kde se to ve mě bere,ten strach mám víc v povědomí tam jsem se stím asi „nesrovnala“ a pak to takhle dopadá :? .
Jinak manža žehlil ani nevíte jak moc mu to slušelo :lol: :lol: :lol: :lol: .A ani neremcal spíš potichu trpěl :lol: :lol: .Ale fakt si máknul byla to slušná „hromádka“ :lol: :wink: .
Já se po tech okorkukách můžu utlouct a po tom láku..mňam..mňam :lol: :lol: .Ale nemůžu vidět sladky z toho se mi ještě teď zvedá žaludek a to jsem normálně strašnej sladkomil :D .

Magdi a tvůj manžel je švýcar??No u nás by se ty jména hodily nemáme uplně typický český příjmení,ale zase ne uplně cizokrajný,ale „netypičtější“ jména k nám jdou :D .Ale nevím,ale Denise si pro:,–(ím :D .

Jinak mám na vás takový dotaz spíš by mě zajímal váš názor :) .Řešily jsme jména a Jiřík včera navrhnul Leontýnka,že se mu to jméno hrozně moc líbí a mě vlastně taky,ale nevím bojuju stím,že jsme měli mít Kristýnku a ty jména znějí podobně,nevim jestli mi rozumíte,ale třeba jo :? .

Tak já jdu musím do města vůbec se mi nechce radši bych jen spala a spala achjoo :oops: .

Opatrujte se :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
13.2.08 10:22

Ahojky holky.. moc a moc všem děkuji za držení palečku.. sme v pořádku.. prcek jeprej až moc živej :D ležela sem tam skoro hodinku než se paní doktorce podařilo naměřit to co měla… takže sem si to náramě užívala… fotečku bohužel nemám… ale dám do galerie aspon sebe at víte jak vypadám.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
13.2.08 10:28

JajinaR-tak moc gratuluji.Určitě se ti moc ulevilo a zvlášť když jsi měla takové dlouhé pokoukáníčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
13.2.08 10:47

Jaji, taky gratulace! Vidíš, zbytečně si se stresovala… :wink: Mě to čeká zítra, tak jsem taky zvědavá, jak bude drobek vypadat, kolik bude měřit, jestli mi něco předvede atd.. :lol:

Elu, díky za radu k fotkám, něco jsem tam zkusila dát, ale něco mi nešlo, tak to nechápu, přitom jsem to zmenšila… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.2.08 12:06

Ahojte všichni, stale jsem jen dočitala příspěvky.
K hlavě se přidavam a k chutim - zkuste si zelnej salat - tatka mi ho nosi z prace a ja bych ho mohla pořád - asi místo ovoce, na ktere ted chut nemam ani trochu.
Teda, ze by mrne dalo vedet uz tak brzy? Tak to už se za chvilku muzeme vsechny těšit.
Se jmény máte můj obdiv - u nas se to ještě ani nezačlo řešit - a asi jen tak nebude. Tatka nam chodi domu pozdě a ty co Anka vyslovi mame kolem - tak si něco vymyslim a budu navrhovat ke schvaleni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
13.2.08 14:44

ahoj holky!
tak mám zoubek opravený- bolelo to jako čert, ale snad to bude lepší. jsem úplně bez energie, hlava občas bolí… snad to brzy přejde
Jména ještě nemáme, variant je moc, ale jsem si jistá, že to bude klasické české jméno, cizí a neobvyklý moc nemusím, i když je to teď moda

zuzulaj - zelí mi taky moc chutná, obzvláště kysaný

JajinaR - gratuluju k důležité prohlídce:-)

Marrca - to jste šikovní, že jste zvládli takhle rychle vybrat i koupit ložnici, my už půl roku zařizujeme koupelnu a zatím tam máme vše v papírové krabici:-)

magdi:
koláč je velice jednoduchý, složitý věci mě neba:-):
400g těsta - stačí balíček listového
500g měkkého tvarohu
100g cukru
2 velká (3 malá vejce)
maliny nebo lesní ovoce (použila jsem mražené z hypermarketu)
Tabulka bílé čokolády

Těsto se rozválí a dá na menší plech a 10 minut se peče na 140-160 stupňů (trošku se nafoukne a předpeče)
Zbytek surovin se smíchá, přisype se ovoce a nasekaná čokoláda - směs se vlije na těsto. Peče se 20-25 minut dokud hmota netuhne.
Krájí se teprve po vychladnutí a je to moooc dobrý - úspěch zaručen!

Mějte se krásně, odpočívejte a ať mimi nezlobí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
13.2.08 15:59

Ahojky holky

manža přijel z práce a šel s malou nakoupit, tak mám chviličku a nakukuji.

JajinaR gratuluju k úspěšné kontrole, to byly zbytečné nervíky, viď. Hlavně, že je všechno v pořádku.

Elunko gratuluju k pohybům, ty jo takhle brzy, já je poprvé cítila asi až v 18 týdnu, tak jsem zvědavá, kdy se přihlásí tohle mimi, už se těším.

Kostickoo koláč zítra určitě vyzkouším, už se na něj moc těším.

Markýsku, Leontýnka je strašně krásný jméno, vůbec na to nemysli, že je podobné Kristýnce, já vím ono se to nedá, ale ber to tak, že tohle je úplně jiné, nové těhu, a všechno bude v pohodě. A navíc, mě ty dvě jména ani podobné nepřijdou. My jsme chtěli dát Leontýnku už u Nelinky, nakonec vyhrála Nela, protože byla kratší.

Markýsku nechtěla bys mi půjčit manžu na žehlení? :D U nás by se vyřádil dosytosti, já už nežehlila ani nepamatuju, za chvíli nebudeme mít v čem chodit. Asi se dneska donutím.

Anduli s únavou to znám, já jsem unavená snad pořád.

Tak se mějte krásně, jdu tu trochu poklidit, než se vrátí drak. Papa Marrca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
13.2.08 16:20

Ahoj jaji tak vidis ze to dobre dopadlo :) to fakt ty pohyby jdou tak brzo poznat???? to uz se tesim!!! Kosticko dik urcite vyzkousim uz se mi sbihji sliny!!

Leontynka je nadherne jmeno, a mysli na to ze stejne hodne holcicich jmen konci na nka tak se tim netrap je fakt skvele. Denis je taky super. Zkusim ho navrhnout teda jestli se neurazis :D ale tohle vsechno zacnu opravdu resit az 5. brezna az se ukaze. jestli se ukaze… Muj manzel je puvodem ital taky bydlime deset minut od itosky. Me by se treba i simone libil nebo ruzne tyhlety jejich jmena ale nedovedu si predstavit az by prijel do cech na prazdniny jak by mu rikali, i kdyz jak to tak pozoruju tak u nas uz to asi problem nebude.

Elus gratuluju nedovedu si to predstavit silene se na to tesim!!

Zehleni? Fuj uz to sproste slovo tady neopakujte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí