0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
2.2.08 15:46

Dušičko moje mamka vždycky řiká,že v těhu se meze jídla nekladou :wink: :lol: :lol: .Koláček mňam..mňam :lol: :lol:

Muchacha mě na nevolnosti zabrala ruská zmrzlina,takže teď už jen doporučuju :wink: .Teď už mám klasický těhu chutě a je to docela veselý :lol: .Tvoje pocity úplně chápu a myslim,že to tak citíme všechny :?: .Když byli nevolnosti fakt krutý,tak jsem si řikala,že už by to mohlo skončit,ale zase jsem měla jistotu,že v tělě se něco děje.A když je mi zase dobře tak jsem ráda,že jsem konečně začala nějak fungovat,ale strach jestli není něco špatně ve mě pořád je :? .Jsem taky po potratu,tak asi ještě mnohem víc hlídám než dřív.
Na plavání bych taky ráda chodila,ale uvidim co mi řekne dr.
Néé hokej jsem nehrála já :D .Ale mám 15-ti-letýho syna a ten měl zápas :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
2.2.08 15:47

Tak jsme se rozhodla nebyt krkavec a placku se podelit. Takze se s vami zatim loucim, protoze uz se hrne rodinka :D

Muchachacha , zlata stredni cesta bude dobra :D Odkud vlastne jsi?
Jo, jo, je to hrneckova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
2.2.08 15:49

Ty jsi hodná,že se rozdělíš :lol: :lol: .Tak tiše závidíme :wink: .

Pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.08 16:12

dusicka: Z Brna, holky tam dneska hrajou FedCup. Ale ja jsem v praci :-(. Nova Paka: to je tusim nekde v Krkonosich, ze jo? Neni to tam, kde se neplati popelnice ? :-) Jinak hezkej zbytek víkendu a dobrou chuť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.08 16:19

Markýsek patnáctiletý syn, no to zírám, to už musíš být zkušená mamka! Bude velkej bráška vozit? Ruská zmrzka, mňam :-) Taky bych si dala. Jsem netušila, že chat mě bude povzbuzovat v jídle :-) Ty jsi ze začátku hubla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
2.2.08 16:39

Muchachacha ha ha zkušená mamka :lol: :lol: .Asi určitě nejsem nebo aspoň co se týče těhu tak ne :lol: :lol: .Mám pocit,že jsem všechno pozapoměla :roll: :lol: :lol: .
Dřív se tvářil,že je mu tak nějak jedno,ale teď už se na vození úplně třese(teda zatím :wink: .).Sám se mě ptal jestli bude moct jít někdy ven s kočárkem,tak jsem řekla,že budem jen rádi a sám řekl,že se těší,že se holky z malých sourozence můžou uplně zbláznit :lol: :lol: :lol: .Ach ta puberta :lol: .
Emimi ti určitě moc pomůže a nejen v chuti v jídle :wink: .
Já jsem hodně zhubla kvůli nevolnostem,nemohla jsem dlouho skoro nic jíst a tak se to projevilo.Za 2 měsíce jsem zhubla asi 8 kilo :oops: :? .Nakonec jsem skončila v nemocnici na kapačkách a moc mi to pomohlo a od tý doby nevolnosti žádný :wink: .
Nechceš si udělat metřík ať víme jak postupuješ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.08 17:04

Markýsek Tak když jsou velký nevolnosti, tak prý bude kvalitní miminko! :-) Chce se mi skoro říct, že Ti ten váhový úbytek skoro závidím, ale to by bylo rouhání. No dítě vždycky vezme, co potřebuje. Můj organismus se nedostatku bojí a záhy odhalil, jak přelstít nevolnosti, ale vlastně bych měla být ráda. Asi s těma chutěma budu bojovat asi celé těhotenství :-) Ale je fajn, že se tu o ně takhle můžu podělit.

http://bd.lilypie.com/E6C2p1.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
2.2.08 17:17

Muchachacha taky jsem to slyšela,ale už je to za náma(teda snad :oops: ) :D .Váhu teď neřeš,dělej co chceš a dopřej tělu co si žádá :wink: .
Myslím,že spoustě z nás už Emimi pomohlo,tak ty určitě nebudeš vyjímka :D .
A co jména už si o nich přemýšlela??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.08 17:40

Markýsek No já mám jasno - Adam nebo Ema - ale manžel je proti a trochu nám to nepasuje s příjmením, tak to budem ještě ladit… Pracovní název plaváček (na ultrazvuku krásně plavčil).
Vaše mimi už má jméno? Druhý pokus o metřík … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.08 17:45

Nějakej problém s exportem metříku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
2.2.08 17:57

Muchachacha máš metřík zkopírovanej v Bbcode a připojenej v nastavení(povolit podpis)???
Jména-já bych taky měla rozhodnuto hned (Stella nebo Denis),ale manža to nějak nemůže rozdýchat nejradši by ti chtěl něco typicky českýho (Anička nebo František).Takže to asi bude u nás docela boj :roll: .Pracovní název je piškot :lol: .To vymyslel Jiřík ani nevim jak na to přišel,ale ujalo se to :D .
Máš taky moc pěkný jména Emma se mi taky moc líbí,ale stím nesouhlasil ani jeden :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
2.2.08 17:58

Muchachacho, musíš si zkopírovat ten druhý řadek u metříku.
Můžu smazat tu diskuzi co jsi dneska založila? Holky jsi zdárně našla, takže tam zbytečně visí. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.08 18:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
2.2.08 18:06
muchachacha píše:
nějak mě metřík zlobí

http://tickers.TickerFactory.com/…ff2/preg.png

SUPER :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.08 18:21

Markýsek **hurá, ale lilypie mě nějak pozlobilo. Stella se mi taky líbí. Vím, že demokracie je demokracie, ale stejně myslím, že by matka měla mít tak nějak v tomto větší slovo … :-) Tak nějak v tom duchu budu muže zpracovávat ..:-), uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Jinak jako holce se mi líbilo jméno Constance (podle Tří mušketýrů).
Jinak se zatím rozloučím, ahoj příště!

sati administrátor** jo, diskusi můžeš smazat, vypadá to, že už jsem rozkoukaná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí