Poradna duly
Jana Čurdová
Dušičko moje mamka vždycky řiká,že v těhu se meze jídla nekladou
.Koláček mňam..mňam
![]()
Muchacha mě na nevolnosti zabrala ruská zmrzlina,takže teď už jen doporučuju
.Teď už mám klasický těhu chutě a je to docela veselý
.Tvoje pocity úplně chápu a myslim,že to tak citíme všechny
.Když byli nevolnosti fakt krutý,tak jsem si řikala,že už by to mohlo skončit,ale zase jsem měla jistotu,že v tělě se něco děje.A když je mi zase dobře tak jsem ráda,že jsem konečně začala nějak fungovat,ale strach jestli není něco špatně ve mě pořád je
.Jsem taky po potratu,tak asi ještě mnohem víc hlídám než dřív.
Na plavání bych taky ráda chodila,ale uvidim co mi řekne dr.
Néé hokej jsem nehrála já
.Ale mám 15-ti-letýho syna a ten měl zápas
.
Tak jsme se rozhodla nebyt krkavec a placku se podelit. Takze se s vami zatim loucim, protoze uz se hrne rodinka ![]()
Muchachacha , zlata stredni cesta bude dobra
Odkud vlastne jsi?
Jo, jo, je to hrneckova.
dusicka: Z Brna, holky tam dneska hrajou FedCup. Ale ja jsem v praci
. Nova Paka: to je tusim nekde v Krkonosich, ze jo? Neni to tam, kde se neplati popelnice ?
Jinak hezkej zbytek víkendu a dobrou chuť!
Markýsek patnáctiletý syn, no to zírám, to už musíš být zkušená mamka! Bude velkej bráška vozit? Ruská zmrzka, mňam
Taky bych si dala. Jsem netušila, že chat mě bude povzbuzovat v jídle
Ty jsi ze začátku hubla?
Muchachacha ha ha zkušená mamka
.Asi určitě nejsem nebo aspoň co se týče těhu tak ne
.Mám pocit,že jsem všechno pozapoměla
.
Dřív se tvářil,že je mu tak nějak jedno,ale teď už se na vození úplně třese(teda zatím
.).Sám se mě ptal jestli bude moct jít někdy ven s kočárkem,tak jsem řekla,že budem jen rádi a sám řekl,že se těší,že se holky z malých sourozence můžou uplně zbláznit
.Ach ta puberta
.
Emimi ti určitě moc pomůže a nejen v chuti v jídle
.
Já jsem hodně zhubla kvůli nevolnostem,nemohla jsem dlouho skoro nic jíst a tak se to projevilo.Za 2 měsíce jsem zhubla asi 8 kilo
.Nakonec jsem skončila v nemocnici na kapačkách a moc mi to pomohlo a od tý doby nevolnosti žádný
.
Nechceš si udělat metřík ať víme jak postupuješ???
Markýsek Tak když jsou velký nevolnosti, tak prý bude kvalitní miminko!
Chce se mi skoro říct, že Ti ten váhový úbytek skoro závidím, ale to by bylo rouhání. No dítě vždycky vezme, co potřebuje. Můj organismus se nedostatku bojí a záhy odhalil, jak přelstít nevolnosti, ale vlastně bych měla být ráda. Asi s těma chutěma budu bojovat asi celé těhotenství
Ale je fajn, že se tu o ně takhle můžu podělit.
Muchachacha taky jsem to slyšela,ale už je to za náma(teda snad
)
.Váhu teď neřeš,dělej co chceš a dopřej tělu co si žádá
.
Myslím,že spoustě z nás už Emimi pomohlo,tak ty určitě nebudeš vyjímka
.
A co jména už si o nich přemýšlela??
Markýsek No já mám jasno - Adam nebo Ema - ale manžel je proti a trochu nám to nepasuje s příjmením, tak to budem ještě ladit… Pracovní název plaváček (na ultrazvuku krásně plavčil).
Vaše mimi už má jméno? Druhý pokus o metřík … ![]()
Muchachacha máš metřík zkopírovanej v Bbcode a připojenej v nastavení(povolit podpis)???
Jména-já bych taky měla rozhodnuto hned (Stella nebo Denis),ale manža to nějak nemůže rozdýchat nejradši by ti chtěl něco typicky českýho (Anička nebo František).Takže to asi bude u nás docela boj
.Pracovní název je piškot
.To vymyslel Jiřík ani nevim jak na to přišel,ale ujalo se to
.
Máš taky moc pěkný jména Emma se mi taky moc líbí,ale stím nesouhlasil ani jeden
.
Muchachacho, musíš si zkopírovat ten druhý řadek u metříku.
Můžu smazat tu diskuzi co jsi dneska založila? Holky jsi zdárně našla, takže tam zbytečně visí. S.
muchachacha píše:
nějak mě metřík zlobíhttp://tickers.TickerFactory.com/…ff2/preg.png
SUPER
![]()
Markýsek **hurá, ale lilypie mě nějak pozlobilo. Stella se mi taky líbí. Vím, že demokracie je demokracie, ale stejně myslím, že by matka měla mít tak nějak v tomto větší slovo …
Tak nějak v tom duchu budu muže zpracovávat ..:-), uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Jinak jako holce se mi líbilo jméno Constance (podle Tří mušketýrů).
Jinak se zatím rozloučím, ahoj příště!
sati administrátor** jo, diskusi můžeš smazat, vypadá to, že už jsem rozkoukaná ![]()