0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
30.1.08 12:48

A Ty jsi nejaka jako kancelarska krysicka? :wink: No, v garsonce to musi byt asi dost sileny. To my nastesti bydlime v baracku, kde mame jednu bytovou jednotku pro sebe. Cast rodiny v tom samem baracku, dalsi cast v dome vedle a nasi pres udolicko (10min pesky) :D Nekdy si ale rikam, ze jsou vsichni mooooc blizko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
30.1.08 14:19

Ahojky holky,
tak jsem zpátky z kontroly, všechno je v pořádku, viděla jsem srdíčko, mimčo s sebou házelo jako divý. Jo a dostala jsem průkajdu, hurá!!!

Tady je náš mimísek v celé své kráse, zatím má pracovní název HUGO.
 http://www.baby-cafe.cz/…_hugysek.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.08 10:16

ahoj holky:
Marci mimi je nádherné!!!
b]ADA - tak vítej do klubu - také bydlíme v garzonce - ale do dvou týdnů se stěhujem :) do 3+1, zatím pronájem,, než Tomáš dá danové přiznání kvůli příjmům (a budem žádat o úvěr od Lišky) - snad to klapne a nebude jim divný, že mám ted malý příjem (nesmí se dovědět, že čekáme rodinu)-řeknu že marodím se zádama a vezmu si volný úbor hihi :lol:

obdivuju ty co pracují - já při tom prvním (špatném) také chodila do práce, ale blahořečím Dr že mně nechal doma - spím do 9, 10 hod..a ještě ležím cca půlhoďky o sušence v posteli než se zklidní žaludek :roll:
(dělám sice v kanclu- ale u mentálně postižených v ústavu - tam je to o strach - hned se tam něco chytne a „miláčkové“ mně zbožňují takže pořád za mnou chodí…nenene)
stačí, že dnes pojedu za mou nástupkyní (radit…chudák holka nic neví)

mno a jak jinak? Mně furt pobolívá to bříško..třeba když jdem na větší nákup a dlouho stojím či chodím…bojím bojím :-(

tak pa - vařím dušenou mrkvičku na máslíčku s vepřovým a nádherně to voní…to mi EMIČKA určo v bříšku nechá a nevyhodí (hihi)
 zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
31.1.08 11:48

Marci , gratuluju ke kontrole!!!! A Hugo je nadherny :wink:

Leni , tak to si to opravdu hezky uzivas. Se divim, ze uz nejsi prelezela :lol: Hlavne se setri, zadny dlouhy vylety, ju?!

Ja jsme dneska taky po kontrole. Mimi je 12cm velke a srdicko busi. Dr. mi ukazoval nozicku, protoze jinou koncetinu kulisek proste neukazal :lol:
Taky mi brali krev na KO, skupinu, neco dlasiho a jeste chteli na toxikoplazmozu, ale ja vic nedala :lol: Sestricka se chudak tak snazila a jak fakt moc chtela naplnit vsechny 4 ampule. Ale nepovedlo se :roll: TAk pry mi toho priste vezmou vic. Na kontrolu jdu zase za 3 tydny (21.2.) a budou mi brat krev na vrozene vady. Budu se snazit, aby to tentokrat nabrali v pohode :wink:
A mam prukajdu :dance:

Vsichni se moc a moc opatrujte a pohladte pupicky :D a krasny den preji vsem!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
31.1.08 14:47

Dušičko gratuluju k úspěšné KO, to je super, že mimi vystrkovalo nožičku, bude to asi nějaký fotbalista. Gratuluju k průkajdě, je to super pocit, viď, moct se kdykoli do tý průkajdy juknout.

Leni, tak se hlavně šetři, pěkně se povaluj a udělej si doma pohodičku, ta miminku prospěje nelépe.

O mne se pokouší nějaká chřipka, tak doufám, že z toho nebude nic vážnýho. Mějte se moc krásně, pohlaďte bříška, pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
31.1.08 16:10

Ahojda holky,
tak prubezne stiham cist, ale ted mam tyden blok ve skole, kdy se clovek moc nestiha otocit… Je mi zas trochu spatne, ale asi to je nervama.
Davejte na sebe pozor a uzivejte si brisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
1.2.08 08:25

Ahojky holky

tak já se s váma jdu rozloučit, odjíždím dneska na týden k rodičům na chatu na Šumavu. Bude to paráda, manža i naši mají dovču, takže doufám, že si budou užívat Nelinku a já budu jenom odpočívat a konečně pořádně vyležím tu protivnou rýmu.

Mějte se tady moc krásně, jelikož nebudu moc na net, ozvu se až za týden, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
1.2.08 08:51

Ahoj holky,
Marrco , užij si krásně týden odpočinku!!!
Dušičko a Marrco gratuluju k úspěšné kontrole!!!! A Dušičce taky k průkajdě!
Leni hodně odpočívej, já mám teď taky dva dny pobolívání bříška, tak se trochu bojím…teda po té letní zkušenosti, že?…na KO mi gyndr. říkal, že pobolívání po stranách podbřišku znamená, že se natahují úpony, co drží dělohu, tak to bude asi tím, že Piškotek roste…

Takže holky, pohlaďte bříšínka a pěkný den a celý víkend!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
1.2.08 14:42

Ahoooj těhulky :D
Moc vás všechny zdravím :wink: .
Jak se vám daří???My jsme zatím v pořádku :wink: .Až teď vás jdu dočíst ať jsem trochu v obraze :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
1.2.08 15:12

Tak ještě jednou ahooj :lol: :lol: :lol:

Kostičku já ti moc díky za komentář ohledně „hříchů mládí“ :lol: .Jiřík se srovnal nebo se aspoň pokusil.Je teď uplně v pohodě i vysvědčení podle toho nakonec dopadlo :D .Dokonce se mě dneska sám od sebe ptal jestli mu někdy půjčíme prcka ven s kočárkem.Tak jsem mu řikala,že když bude chtít,tak budeme jen rádi a on,že klidně,že holky se můžou zbláznit když má někdo malýho sourozence :lol: :lol: .Jinak jak si mi psala do diskuze „Jak postupovat po potratu“ tak manžel se smál,že si mě uplně vystihla :lol: :lol: .

Irčino opožděně tě moc vítám :wink: .Máme stejný datum porodu :D :wink: .

Marrco taky tě tu vítám :D .To 21.8. je nějaký magický datum ne :D :D ??Krásná fotečka miminka :wink: .Užij si chaloupku :wink: .

Dušičko tabulka super.Děkujeme :wink: .

Leni moc krásná fotečka bříška :wink: .Tak odpočívej a šetři se a spi klidně i dýl třeba jako já :lol: :lol: .

Nonino oficiálně tě tu ještě jednou moc vítám :wink: .

Všem moc gratuluju ke kontrolám,k ultrazvukům a průkazkám.

Jinak my jsme vyhráli boj nad nevolnostma :-) .Už začínám mít „těhotenský chutě“ :lol: :lol: .Jediný s čím teď bojuju jsou pachy :? .Voňavka mýho puberťáka je fakt šílená :roll: :lol: :lol: .Hlavně hned po ránu kdy po něm navštěvuju koupelnu a někdy mám pocit,že toho na sebe nalil snad půlku :roll: .

Jinak mám dotaz pociťujete už na oblečení,že vám roste bříško?????

Pěkný víkend :wink: .

Markét

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
1.2.08 16:25

Marcco gratuluji k prohlídce a krásné fotce. Přeju moc krásný týden v přírodě.

Dušičko gratuluju k úspěšné kontrole a průkajdě. Téda 12 cm :o to vám kulíšek moc krásně roste.

Markýsku co se týče oblečení, zatím se vlezu do všeho. Ale potřebovala bych koupit nové kalhoty a dost váhám jakou velikost vybrat, buď mi budou teď velké, nebo z nich do měsíce vyrostu, fakt nevím :?

Jinak poslední dny se cítím nějak moc dobře až mám trochu strach jestli je všechno v pořádku. Jenže když mě pobolívalo břicho tak jsem měla ten samý strach, člověk si prostě nevybere. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
1.2.08 17:26

Ahojik srpnatka :D

Marci , Sumavsky vzduch Ti udela dobre a rymu urcite zazene. Tak si to mooooc krasne uzij a tesime se za tyden na zpravicky!!! :D

Zuzi , at to ve skole dobre zvladas a hlavne na vas davej pozor, ju?! :wink:

Noninko , tak to ten nas kulisek se musi poradne protahovat a roztahovat. Brisko po stranach poboliva nekdy docela dost.
Jinak pokud to je jen vzdy kratek zaboleni, tak to zas zpusobuji stahy delohy. Mi vcera rikal dr., tak jsem chytra :lol:

Markysku , rada Te vidim!! Doufam, ze poradne odpocivas a kluci se o Tebe straji!!! Jinak dostanete vschni na :-) :lol:
Je fajn, ze Te nevolnosti opousteji. A jake Te chytaji chute? Ja ted ujizim na hanackym salatu. Asi bych ho mohla kazdy den. Jen se pak bojim, ze to se mnou doma nevydrzi :wink:
Obleceni zatim OK, jen kdyz si sednu, tak musim obcas rozepnout knoflik. Kupodivu jsem ani zadny kilco nepribrala. Kulisek ma z ceho brat, nejsem zadna twigi :D

Irco , dekujeme :oops:
Mas pravdu v tom, ze kdyz poboliva brisko, tak se clovek boji. Kdyz je klid, tak je strach snad jeste vetsi. Je to na palici :lol: Ale je krasne, jak mame obavy, aby se nasim stestickum u nas libilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.08 17:54

ahojinky,
zdravím, já mám dnes nevolnostní den :-) už jsem se těšila, že to ustupuje, ale dnes tedy od rána..(teda od 10hod, co jsem se vzbudila :wink: )
byla jsem se projít u babičky s našimi psíky, ale ani zdravý vesnický vzduch nepomohl. :oops:

holky, já teda na kila nepřibrala ještě nic, ale na objemu to cítím (zvláštní co?) kalhoty jsou mi těsné a je to i nepříjemné tak šly do skříně (po porodu s nima opět počítám! :twisted: )
já si ted koupila v Quelle (máme tu krám s výprodejem jejich zboží-super slevy) pro Marci : je to TRIS na Velkém nám.naproti MěÚ, znáš???
taxem si koupila kalhoty černé, na gumu - vypadaj bezva a vydrží cca do 7.měsíce :lol: jen za 150 Kč. A moc se mi líbí takové ty volné halenky s třasem zdobené,,, si ted nakupuju mno 8)
tak se mějte,,
já si du lehnout, je to děs ( k nevolnostem se přidala bolest hlavy - to je hrůůůza dyš si čovek nemůže vzít Ibuprofen, ten vždy pomohl)
pa pa pa :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
1.2.08 21:36

Tak jsem krásně povečeřela a přitom vás tu šmíruju :D .

Dušičko neboj nic nedělám i když bych někdy fakt už moc chtěla :oops: .Ale nemám šanci furt jsou v převaze :lol: :lol: .Po nevolnostech ani památky je to fajn pocit :lol: .Ujíždím na kyselých okurkách,ale nerada vidim sladký :) .Ale někdy mě napadají i fakt blbý kombinace,ale mám na to fakt chuť :lol: :lol: :lol: .Jinak dneska měl Jiřík zápas tak jsme se šli chvíli podívat a manža si dal klobásu.Normálně to nejím,ale teď jsem to musela mít,takže jsme si dali napůl :lol: :lol: :lol: .Já jsem přibrala asi kilo,ale to je po těch infuzích,ale ke svý původní váze mám ještě hodně daleko :? .

Irčo To je dilema,ale asi bych je možná volila tu druhou variantu.Pak je můžeš nosit i po porodu.
Jsem ráda,že nejsem sama na kom to ještě není znát.Měla jsem ten samej strach jestli je všechno v pořádku :( .Ale máš pravdu když jsou např. nevolnosti krytická tak chceš,aby zmizely,ale když je zase všechno ok ta taky nejsi klidná :roll: .Snažím se myslet pozitivně,že to tentokrát prostě vyjde :) .

Leni tak doufám,že už je líp a zítra se probudíš do krásnýho ránna :wink: .

Tak já jdu asi taky ležet.Od rána je mi fajn,ale ten hokej mě trochu utahal :roll: .¨Tak dobrou noc :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
2.2.08 09:56

Ahoj kocky :D
Jaky mate dneska den? A co vikendove plany?

Mne dneska zase trapi nizky tlak. Uz mam v sobe kafco a nejak ne a ne zabrat. Tak doufam, ze to brzy prejde. Jsem nepouzitelna a protivna i sama sobe :?

Leni , naprosot s Tebou soucitm ohledne hlavy. Dneskabych uvitala i treba jeden Ibalgin. Ale bohuzel. Musime si to protrpet. Co bychom pro miminko neudelaly, vid? :wink:
A ty nevolnosti a bolehlav, jsou asi spojene. Mne uz je od vcerejska taky bivno. Tak nam preji, at je zase dobre!!! :D

Markysku , takto mas jediny stesti!!! Jsem rada, ze jedoma zase klidek. Verim, doufam a preji, at to vydrzi :D Jo klobaska, hmmm, tak to musela byt mnamka :D A Ty si kldine dopravej na co mas chut, at budujes miminku krasne bydleni :lol:

Preji vam vsem krasnou sobotu!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital