0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
5.2.08 12:29

Ahoj, holčiny,
tak jsem se teď skoro půl hodiny prolouskávala všemi příspěvky, co tu přibyly, pěkně jsme se rozrostly, takže tímto vítám všechny holky, které ještě neznám! :wink:

Nevolnosti už u mě pomaličku ustupují, trápí mě spíš bolest hlavy, ale to přisuzuji nejspíš tomu, že málo piju, dostat do sebe alespoň litr nějaké tekutiny je málem nadlidský výkon, protože mi nic nechutná. Z čajů mě natahuje, blééé, jen si na ně vzpomenu, voda mi taky moc nejede a nějaké minerálky už vůbec ne, je to fakt složité. :)

Zítra jdu ráno na krev kvůli genetiky, tak doufám, že to bude ok, a příští týden na UTZ, konečně dostanu průkazku, huráá! :wink:

Jo a co se týče jmen, tak nám se líbí Viktorie a Annabela (to vymysleli naši, protože sousedům se minulý týden narodil Sebastian, tak by to mohla být dvojka Bella a Sebastian… :lol: ) a pro chlapečka vede Adam, tak by se jmenovala už Míša, kdyby byla kluk.. :wink:

Tak nic, mizím, jdu vařit, nebo spíš zkontrolovat troubu, dneska máme pečené kuřátko! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
5.2.08 13:18

Jo, holky,

hezké těhu oblečení mají na www.litex.cz, já osobně si tam budu objednávat těhu plavky, líbí se mi ty s těmi pruhovanými kalhotkami… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
5.2.08 13:52

Holky,
já měla trápení 3 týdny sehnat gatě. vše hnusné a drahé…tak 1600Kč za kus hadru na 4 měsíce života. Nakonec jsem sehnala obchůdek a mám gatě za 800Kč a dokonce měli i velikost na slony…hihihihi Takže v klidu XL a ani se na mě blbě nikdo nekoukal. Někdo jim to šije, takže mě napadlo, že třeba nějaká švadlena by něco mohla spíchnout.
Já si koupila takové hladké béžové - něco jako džíny a mají ten fajn pružný pás. Ale byl to boj! všem Vám držím pěsti v hledání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
5.2.08 14:01

Anduli moc díky, ty stránky jsou super a ceny jsou řekla bych odpovídající. Ty plavky co píšeš jsou asi nejhezčí z těch modelů co nabízí.
Objednám si nějaký trička. Litex mám ráda, mají kvalitní materiály.
tyhle se mi líbí asi nejvíc:
http://www.litex.cz/…mi-rukavy-24-[id-94213].html
http://www.litex.cz/…3-4-rukavy-5-[id-94202].html
Kalhoty ale budu muset koupit v nějakým krámku, přes internet těžko odhadnu velikost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
6.2.08 08:21

Kosti, tak přesně ta kombinace toho trička s tou sukýnkou se mi taky hrozně líbí a uvažovala jsem, že si to objednám! :wink: No, ještěže nejsme ze stejného města, ať „netrapasíme“ ve stejných hadrech, hihi… :lol:

Dneska jsem ráno byla na krev kvůli těm testům na genetiku, co se platí, za týden jdu do poradny a za 14 dní na ten speciální utz na šíjové projasnění. Chjo, už aby to bylo za náma a všechny výsledky byly ok…

Tak přeji všem krásný den bez nevolností, já - snad to nezakřiknu - už jsem v pohodě, občas se mi zvedne žaludek spíš k večeru, ale jsou to jen chvilkové stavy, oproti tomu, jak mi bylo poslední měsíc, kdy jsem nebyla schopná skoro ničeho, je to úplná paráda! :wink: Doufám, že už to tak vydrží a odteď si budu těhu jen užívat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
6.2.08 08:23

A Kosti, ještě mě zaujaly tyto leginy, až budou vedra přes léto, tak by taky nemusely být špatné… :wink:

http://www.litex.cz/…4207%5D.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
6.2.08 11:45

Krásný den kočandy,
Anduli - taky jsem o nich přemýšlela,
ale myslím, že je seženu v „normálním“ oblečení, capri na šňůrku jsou celkem obvyklé, k tomu volná tunika a budu snad vypadat jako člověk:)
Přítel se mi směje a říká že se těší, až budu mít pořádný buben a budu nosit takový ty klasický „krtečky“ - prý je to povinnost… :D …ale toho bohdá nebude, přijde mi že v tom ženský vypadaj hrozně mohutně a navíc se to blbě zapíná, když jdeš na záchod. :wink:
Navíc budu muset pořídit nějaký spodní prádlo, kalhotky už mě taky škrtí.

Jinak jsem dnes otevřela svou chytrou knížku - píšou tam , že v tomhle období začíná být těhotenství na první pohled patrné a že se významně zvyšuje chuť k jídlu, protože mimi hodně roste a potřebuje spoustu látek
Tak alespoň nemám černý svědomí, opravdu jsem v poslední době začala „žrát“ - odpusťte ten výraz, ale nejde to říct jinak.
Doufám že mě doktor nevyčiní za váhu - asi ručička pěkně povyskočí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
6.2.08 16:52

Ahojky,
tak má za sebou další úspěšnou kontrolu :D :D , brouček zase hoodně poporostl měří 5,1cm, růstově to odpovídá 12tt+2 a všechno je v nejlepším pořádku. Taky se panu doktorovi podařila moc krásná fotka, až se mi ji podaří dát do elektronické podoby tak ji hodím do galerky. Brouček sebou pěkně házel, užívá si že má zatím hromadu místa. Jak jsem ho viděla byla jsem úplně naměkko, slzičky na krajíčku :oops: :) . Další kontrola je 10.3. a budou mi brát krev na VV.

Včera jsem si koupila těhotenské gatě a další na řadě zřejmě bude podprsenka, do těch starých už se skoro nenacpu :) . Těhu chutě se mě pořád drží - předevčírem jsem večeři zapíjela nealko pivem a k tomu cucala Bonpari :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.2.08 11:23

Ahojda, i já mam pro kontrole, prukajdu v kapse (ne tedy doslovne)
Mimi je 7 cm, aleTP se asi posune o cca 5 dni dozadu - nevypada, ze by bylo casovane podle MS, ale samo podle sebe :wink:
Nevolnosti jsou stale pri me, ale snad uz v pouzitelne mire…coz mi moc tesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.08 11:25

ahojky, tak vidím, že se řeší oblečení - pro mně nyní dost velkej problém,,,kupuju si takové ty tuniky volnější (eště že se to ted nosí) :lol:
zato s kalhotama je problém - mám 180 cm,,všechno je mi krátké. Tak sjem si dnes objednala z Quelle (maj katalog-těhu oblečení) džíny za 1.200,–kč (byly nejlevnější!! Ty ceny jsou strašně vysoké) :roll: - maj tam aj prodloužené velikosti, aspoň to.
Až vyleze bříško tak ho ráda ukážu - elastickým tričkem - ale momentálně nevypadá jako těhu bříško ale jako bříško co se dobře napapalo :wink:
Jinak mně je dnes dobře…
to je zvláštní
dělám drožďovou polévku a játrovou omáčku mńam.

PS: až budete mít fotečky mimísků aj sebe - vhoďte do galerky…at se pokocháme hm? papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
7.2.08 13:19

Ahojky,tak kontrola v úterý dopadla dobře-mimísek má 14cm.
Jen ty nevolnosti jsou hrozné-zase zvracím každý den-doktor mi doporučil vitamín B6,tak jsem ho hned začala jíst a je fakt,že dnes mi je trochu lépe.Doufám tedy,že to zabere.
Mátyáš je pořád nemocný,tak jsme stále doma.Už to vypadalo,že je v pořádku a dnes se mu vrátila horečka,tak teď musíme k doktorce.

Gratuluji všem k úspěšným kontrolám!papa E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
7.2.08 13:33

Ahoj holky, občas pročítám vaši diskuzi ale myslím že je na čase se k vám připojit.Jmenuju se Alena, termín mám 31.8.2008.Jsem vdaná a čekáme naše první mimi.Zatím se mějte pekně ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
7.2.08 16:16

čauko

Ahoj holky, zdravím všechny - i ty, které ještě neznám - jsem sice nováček, ale začínám se tu cítit jako na příjemném pokecu!

dusicka klidne pis jen muchacha, ono to tak melo puvodne byt, ale na nejakem chatu byt tento nick uz obsazeny, takze jsem se musela prodlouzit. Sefy mam :,-(isty tak napul, pracuju ve spitale a zatim jsem to jeste nikomu neoznamila - takze zatim slouzim. Cekam, az vsechny vysledky budou OK, prece jenom vim, ze se v prvnim trimestru muze jeste leccos stat… Ale pomalu uz se k tomu chystam, na 3D ultrazvuku vypadal plavacek spokojene, krevni testy taky zatim dopadaji dobre, takze uz jsem se smele pustila i do nakupovani tehotenskych satu - teda zatim jen jednech kalhot - narazila jsem na bezva jeansy v Zare, co nevypadal jako ty klasicke tehotenske laclace pro celikou samici - sice pro jistotu jsem koupila XL (coz mi psychicky nedela dobre), ale jsou fakt fajne.

Stranka www.litex.cz je fakt skvela, tyrkysove tricko i plavky super!
Dneska se loucim, jdeme do divadla za kulturou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
7.2.08 18:04

ahoj holky!
Lena ze Strakonic:
ráda slyším že už je Ti líp… taky jsem si najednou začala připadat divně, když nevolnosti odezněly - člověk si na to rychle zvykne

Muchachacha:
shodou okolností jsem si dneska taky koupila džíny v Zara-velikost L, mám v nich ještě trochu místa, a náplet na bříško je elastický, tak snad budou stačit. Stejně od června budu nosit něco lehkýho plátěnýho:-)
Stály 1.499,– a opravdu vypadají úplně normálně a dlouhý jsou až až (měřím 175)- oběhla jsem ještě HM, CAA a Mothercare a řeknu vám - hrůza. Ty jejich těhu-džíny by si na sebe nevzala ani moje babička, protože má vkus :P

Mějte se hezky. Vyrážím dneska na sraz s kolegyněmi z předchozí práce, jdeme do Radosti, maj tam vynikající dortíky, tak už se mooc těším.
Krásný večer všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
7.2.08 19:03

Tak se jdu s Vámi rozloučit.
Nová MUDr. sice super, ale naše 1. setkání nedopadlo zrovna nejlíp. Broučkovi přestalo v 9+2 týdnu bít srdíčko, tak jsem hned v úterý nastoupila do nemocnice.

Vám všem držím palečky a doufám, že někdy budu mít odvahu se ná vás ještě juknout.

Sbohem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital