0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
15.2.08 09:31

Ahojky holky.. doufám že se dnes máte všechny moc a moc dobře…
Marrca– moc krásná valentynka… v jakém programu děláš??????? Já si taky takle totiš hraju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.2.08 10:31

Ahoooj holky :wink: .
tak my jsme dneska měli krásný ráno-snídani až do postele :D :wink: :lol: .

MARCCO-je to fakt užasný :laska.Taky se teď když mám čas snažim sněčím podobným snažim hrát,ale není to vyloženě scrapbook.Mám photofiltr.
Bolesti hlavy-dneska je to už mnohem lepší😉 .Asi byl nějaký špatný tlak.Nejhorší je,že jsem si nemohla nic vzit,ale pak mi pomohl ten míč aspoň trochu.
Užij si kulturu pak budeš vyprávět :wink: .

JAJINA-ahooj jak je :wink: ??

Tak já musim jít vařit :? .
Pa :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.2.08 12:53

Ahoj srpnatka!!!
Teda vy jste toho napovidaly, kecalky jedny. Tak jdu travit obidek a docitat. Snad se mi to podari driv, nez bude odpoledni kafco :lol:

Jani , diky za nabidku pomoci, ale uz je to OK. Ted jen doufam, ze mi muzicek pri vystehovavani obyvaku PC zprovozni nedke jinde :wink:
A moc moc gratuluju k uspesny kontrole!!!! Jak to delas, ze mas tak cily mimi? Ten nas kulise tam porad lezi jak chcipacek :roll: :lol:

Elunko , gratuluju k pohybum. Ty jo, to musi byt vazne uzasny. Uz se nemuzu dockat, az se zahlasi i nas mimisek. Muzicek skoro kazdy den dava ucho na brisko a posloucha a pak nastvane odejde, ze nic neslysi :lol: To bude sranda, az jednoho dne dostane poradny kopanec :lol:

Markysku , tak to Ti nezavidim. Nam nastesti jidlo vydrzi na dva dny. Ikdyz nekdy to je doslova boj na zivot a na smrt. Ale muzicek vi, ze kdyz to jeden den sni, tak bude druhy o hladu :wink: Takova jsme ja krkava zenska :lol: Ale mam vareni naplanovany a vsechno predem nakoupeny, tak by mi pak chybelo :?
A manzela obdivuju. U nas by to asi dopadlo tak, ze bychom bud chodili ve zmackanym a v tom horsim pripade bychom nemeli co na sebe, protoze by to Martin vzteky roztrhal :lol:
Leontynka je uzasny jmeno!!! A s Kristynkou to ma pramalo spolecneho. Tak se neboj!!! No a pokud se i tak bojis, tak si tohle jmeno nech „v zaloze“, az bude mimi na svete :wink:
A gratuluju k dobrym vysledkum!!!

Marrci , koukam, ze se vsude buduje :D Kde jste nakonec loznici vybrali? Ono toho je ted tolik, ze je fakt tezky vybrat tu nej :lol:

Anduli , jmena najdes taky tady http://krestni-jmena.cz/
http://www.rossomak.net/modules.php?…
http://www.rodina.cz/…/default.asp
A nenech se odradit. Nam taky obe jmena rozmlouvaji vzhledem k „R“, ale my se nedame!!! :wink:
Gratuluju k prukajde!!! A tise zavidim cile miminko :)
A co rajska? Jak se povedla? Nas ceka asi o vikendu nebo v pondeli. Uvidim, jak nam pujde stehovani a jak se mi bude nebo nebude chtit varit :lol:

Magdi , ted uz prukajdu urcite dostanes!!!

kosticko , preji at zoubky prestanou brzy zlobit!!! A posilam velke pofoukani na bolistku!!
A Ty nedavas do rajsky skorici? Nebo jsme ji prehlidla :D

Tak jsem na konci sil :lol: Doufam, ze jsme na vse dulezite zareagovala a pokud jsme na nekoho zapomnela, tak se omlouvam :srdce:
Add. zehleni, tak tu mam taky peknou hromadlu a porad si rikam jeste to par dni vydrzi. Navic jsem si uz zavedla tzv. nezehlici veci, tak mi toho asi pulka odpadla, ale i tak se ne a ne dokopat.
Add. boleni hlavy. To jsem v utery uz neustala a dala si Panadol. Vrele doporucuju :lol: Nez se trapit. Ja byla fakt totalne nepouzitelna!
Jinka pomerne uspesne pokracuju v demolici obyvaku. Zitra to snad kluci vystehuji a pak zacne to pravy coro moro :lol: Vcera jsme si udelalai mini vylet a vybrali jsme krbovky. Kupodivu jsme se i shodli, idkyz ja mela puvodne vyhlidnuty jiny. Ale musim nechat tomu mymu chlapovi taky pocit, ze neco vybral sam :wink: Jediny co, tak jsem chtela jinou barvu obkladu, tak by meli dneska volat, jeslti to bude mozny. A zacinam mit pocit, ze se nam to preci jen podari, tak uz ani nejsem tak nervozni z toho, ze nebudeme mit tak mesic, dva kde obyvakovat :D

A holky, mate kraaaasssnnnyyyyy fotecky!!!! :D

Tak ja jdu zas chvilku neco delat.
Opatrujte se, pohladte briska a uzivejte krasneho dne!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.2.08 15:56

Dusicko-taky mě to už nebaví když chodí Jirka do školy,tak je to v pohodě,ale teď musim vařit každej den :roll: .A to mám vždycky takovou radost,že to vydrží na dlouho,ale oni se vždycky snesou jak kobylky :P :P .
Jirkovi se to taky zrovna moc nezamlouvalo,ale trpěl statečně :wink: .A některý věci taky žehlil-nežehlil :lol: :lol: .
Díky za další tipy na stránky :) .
Nejspíš to holčička Leontýnka bude líbí se to všem :) .
To je super,že takhle pokračujete :wink: .Pevné nervy do dalších dní :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.2.08 17:58

Markýsek– ahojkík děkuji za optání už je to super… fakt i nevolnosti mě přešly..Hurááááá :D

Dušičko--- no já to měla to samí z prvním ten byl taky děsně živej už v bříšku.. taky je to ted pěknej uličník :)

Jinak já konečně vyžehlila upekla sem koláče protože sem na ně dostala tak strašnou chut že sem je musela mít… A k večeři budou jen špagety… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.2.08 18:04

Jajina-supér teď si těhotenství budeš užívat :wink: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.2.08 18:11

Markýsku jj doufám že ted už jo… a jak je tobě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.2.08 18:13

Jani , tak hura, ze jsou nevolnosti fuc!!!
Koukam, ze jsi dneska peken akcni. To Temusi rodinka zboznovat. Zehleni, peceni…hmmm…az se stydim :wink:

Markysku , tak to nesmis varit tak dobry. To to potom mozna zbyde i na dalsi den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.2.08 18:13

Mě je už taky fajn :D .Žádný nevolnosti a pořádný chutě a únava,ale taky už je to lepší už nemusím spát půl dne :lol: :lol: .
No řekla bych klasickej těhotenskej stav :wink: .
A ty seš doma nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.2.08 18:16

Dušičko-haha :D :D .Myslim,že u nás je to marný případ :lol: :lol: .Doufám,že tohle mimi bude holčička :D :wink: .

Jaji jak píše dušička taky se před tebou stydim :oops: :oops: .Já doma za celej den nic neudělala krom vaření teda :? :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.2.08 18:19

Markysku , doufas ve vyrovnani sil, jo? No tak to preji, at jsi uspesna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.2.08 18:21

Dusicko tak vyrovnání sil je taky důvod,ale holčičky nejsou takový „žrouti“ :D :wink: .Hlavně ať je Kvído zdravý :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.2.08 18:27

Markysku , jak ktery holcicky :lol: No a dokazes si predstavit, ze to bude holcicka a zustane ji pracovni jmeno? Holcicka Kvido :-D
No ja na tom nejsem o moc lip. Bojim se, ze ten Pepicek zustane tak jako tak :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.2.08 18:48

Dušičko-neber mi iluze o holčičkách :lol: :lol: :lol: .
Tak by kulíšek mohl mít dvě jména co?? :wink: .Mám pocit,že Kvído mu zůstane taky už navždycky :roll: :roll: .Asi začneme přemýšlet o jiný přezdívce a nebo si necháme říct co to bude a budeme Kvídovi :lol: :lol: říkat už jméneme :wink: .
A jak jste na tom vy??Necháte si říct co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.2.08 18:54

:oops: To jsem fakt nechtela. Ja jen soudim podle sestrenky. Takova mala popelnice :lol:
Ja si porad rikam, ze si to necham jako prekvpeni. Jenze Martin chce co nejdriv vedet, ze to bude kluk jak buk :lol: Tak doufam, ze to vydrzim a od dr. si to rict nenecham. Pokud se sam neprorekne, jak se to stalo mym kamaradkam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí