Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky.. doufám že se dnes máte všechny moc a moc dobře…
Marrca– moc krásná valentynka… v jakém programu děláš??????? Já si taky takle totiš hraju…
Ahoooj holky
.
tak my jsme dneska měli krásný ráno-snídani až do postele
.
MARCCO-je to fakt užasný :laska.Taky se teď když mám čas snažim sněčím podobným snažim hrát,ale není to vyloženě scrapbook.Mám photofiltr.
Bolesti hlavy-dneska je to už mnohem lepší😉 .Asi byl nějaký špatný tlak.Nejhorší je,že jsem si nemohla nic vzit,ale pak mi pomohl ten míč aspoň trochu.
Užij si kulturu pak budeš vyprávět
.
JAJINA-ahooj jak je
??
Tak já musim jít vařit
.
Pa
.
Ahoj srpnatka!!!
Teda vy jste toho napovidaly, kecalky jedny. Tak jdu travit obidek a docitat. Snad se mi to podari driv, nez bude odpoledni kafco ![]()
Jani , diky za nabidku pomoci, ale uz je to OK. Ted jen doufam, ze mi muzicek pri vystehovavani obyvaku PC zprovozni nedke jinde ![]()
A moc moc gratuluju k uspesny kontrole!!!! Jak to delas, ze mas tak cily mimi? Ten nas kulise tam porad lezi jak chcipacek
![]()
Elunko , gratuluju k pohybum. Ty jo, to musi byt vazne uzasny. Uz se nemuzu dockat, az se zahlasi i nas mimisek. Muzicek skoro kazdy den dava ucho na brisko a posloucha a pak nastvane odejde, ze nic neslysi
To bude sranda, az jednoho dne dostane poradny kopanec ![]()
Markysku , tak to Ti nezavidim. Nam nastesti jidlo vydrzi na dva dny. Ikdyz nekdy to je doslova boj na zivot a na smrt. Ale muzicek vi, ze kdyz to jeden den sni, tak bude druhy o hladu
Takova jsme ja krkava zenska
Ale mam vareni naplanovany a vsechno predem nakoupeny, tak by mi pak chybelo ![]()
A manzela obdivuju. U nas by to asi dopadlo tak, ze bychom bud chodili ve zmackanym a v tom horsim pripade bychom nemeli co na sebe, protoze by to Martin vzteky roztrhal ![]()
Leontynka je uzasny jmeno!!! A s Kristynkou to ma pramalo spolecneho. Tak se neboj!!! No a pokud se i tak bojis, tak si tohle jmeno nech „v zaloze“, az bude mimi na svete ![]()
A gratuluju k dobrym vysledkum!!!
Marrci , koukam, ze se vsude buduje
Kde jste nakonec loznici vybrali? Ono toho je ted tolik, ze je fakt tezky vybrat tu nej ![]()
Anduli , jmena najdes taky tady http://krestni-jmena.cz/
http://www.rossomak.net/modules.php?…
http://www.rodina.cz/…/default.asp
A nenech se odradit. Nam taky obe jmena rozmlouvaji vzhledem k „R“, ale my se nedame!!! ![]()
Gratuluju k prukajde!!! A tise zavidim cile miminko ![]()
A co rajska? Jak se povedla? Nas ceka asi o vikendu nebo v pondeli. Uvidim, jak nam pujde stehovani a jak se mi bude nebo nebude chtit varit ![]()
Magdi , ted uz prukajdu urcite dostanes!!!
kosticko , preji at zoubky prestanou brzy zlobit!!! A posilam velke pofoukani na bolistku!!
A Ty nedavas do rajsky skorici? Nebo jsme ji prehlidla ![]()
Tak jsem na konci sil
Doufam, ze jsme na vse dulezite zareagovala a pokud jsme na nekoho zapomnela, tak se omlouvam ![]()
Add. zehleni, tak tu mam taky peknou hromadlu a porad si rikam jeste to par dni vydrzi. Navic jsem si uz zavedla tzv. nezehlici veci, tak mi toho asi pulka odpadla, ale i tak se ne a ne dokopat.
Add. boleni hlavy. To jsem v utery uz neustala a dala si Panadol. Vrele doporucuju
Nez se trapit. Ja byla fakt totalne nepouzitelna!
Jinka pomerne uspesne pokracuju v demolici obyvaku. Zitra to snad kluci vystehuji a pak zacne to pravy coro moro
Vcera jsme si udelalai mini vylet a vybrali jsme krbovky. Kupodivu jsme se i shodli, idkyz ja mela puvodne vyhlidnuty jiny. Ale musim nechat tomu mymu chlapovi taky pocit, ze neco vybral sam
Jediny co, tak jsem chtela jinou barvu obkladu, tak by meli dneska volat, jeslti to bude mozny. A zacinam mit pocit, ze se nam to preci jen podari, tak uz ani nejsem tak nervozni z toho, ze nebudeme mit tak mesic, dva kde obyvakovat ![]()
A holky, mate kraaaasssnnnyyyyy fotecky!!!! ![]()
Tak ja jdu zas chvilku neco delat.
Opatrujte se, pohladte briska a uzivejte krasneho dne!!!!
Dusicko-taky mě to už nebaví když chodí Jirka do školy,tak je to v pohodě,ale teď musim vařit každej den
.A to mám vždycky takovou radost,že to vydrží na dlouho,ale oni se vždycky snesou jak kobylky
.
Jirkovi se to taky zrovna moc nezamlouvalo,ale trpěl statečně
.A některý věci taky žehlil-nežehlil
.
Díky za další tipy na stránky
.
Nejspíš to holčička Leontýnka bude líbí se to všem
.
To je super,že takhle pokračujete
.Pevné nervy do dalších dní
.
Markýsek– ahojkík děkuji za optání už je to super… fakt i nevolnosti mě přešly..Hurááááá ![]()
Dušičko--- no já to měla to samí z prvním ten byl taky děsně živej už v bříšku.. taky je to ted pěknej uličník ![]()
Jinak já konečně vyžehlila upekla sem koláče protože sem na ně dostala tak strašnou chut že sem je musela mít… A k večeři budou jen špagety… ![]()
Jani , tak hura, ze jsou nevolnosti fuc!!!
Koukam, ze jsi dneska peken akcni. To Temusi rodinka zboznovat. Zehleni, peceni…hmmm…az se stydim ![]()
Markysku , tak to nesmis varit tak dobry. To to potom mozna zbyde i na dalsi den ![]()
Mě je už taky fajn
.Žádný nevolnosti a pořádný chutě a únava,ale taky už je to lepší už nemusím spát půl dne
.
No řekla bych klasickej těhotenskej stav
.
A ty seš doma nebo chodíš do práce?
Dušičko-haha
.Myslim,že u nás je to marný případ
.Doufám,že tohle mimi bude holčička
.
Jaji jak píše dušička taky se před tebou stydim
.Já doma za celej den nic neudělala krom vaření teda
.
Markysku , doufas ve vyrovnani sil, jo? No tak to preji, at jsi uspesna ![]()
Dusicko tak vyrovnání sil je taky důvod,ale holčičky nejsou takový „žrouti“
.Hlavně ať je Kvído zdravý
.
Markysku , jak ktery holcicky
No a dokazes si predstavit, ze to bude holcicka a zustane ji pracovni jmeno? Holcicka Kvido ![]()
No ja na tom nejsem o moc lip. Bojim se, ze ten Pepicek zustane tak jako tak ![]()
Dušičko-neber mi iluze o holčičkách
.
Tak by kulíšek mohl mít dvě jména co??
.Mám pocit,že Kvído mu zůstane taky už navždycky
.Asi začneme přemýšlet o jiný přezdívce a nebo si necháme říct co to bude a budeme Kvídovi
říkat už jméneme
.
A jak jste na tom vy??Necháte si říct co to bude?
To jsem fakt nechtela. Ja jen soudim podle sestrenky. Takova mala popelnice ![]()
Ja si porad rikam, ze si to necham jako prekvpeni. Jenze Martin chce co nejdriv vedet, ze to bude kluk jak buk
Tak doufam, ze to vydrzim a od dr. si to rict nenecham. Pokud se sam neprorekne, jak se to stalo mym kamaradkam ![]()