0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
22.2.08 23:58

Ahoooj těhulky tak dneska opět až takhle pozdě :roll: :roll: .Jinak se taky hlásíme do klubu marodů :? .Včera asi ve 3 mě manžel vzbudil,že Jířovi je zle má zimnici a teplota mu převyšovala přes 39 a tak jsme jeli na pohotovost no a nakonec mají atb oba dr. se rovnou koukla i na manžela a ten je na tom stejně jako Jiřík,takže angína je skolila.
Jinak dneska byl den kdy jsem fungovala uplně normálně přijeli jsme totiž okolo 5 hodiny kluci hned padli do postele,ale já jsem nemohla spát a tak jsem něco poklidila uvařila snídani a připravila ranní dávku léků a celý den jsem byla celkem plná energie( v noci jsem spala asi 2 hodiny).Ale teď to na mě už padá a myslím,že zejtra spím tak do oběda,ale Kvído je hodňoučký a tolerantní dítko :D :D .

Anduli tak já taky normálně usinám skoro u večerníčku(teda krom dneška :lol: ),ale nemohla jsem spát furt jsem kontrolovala Jířu a měla jsem trochu strach jít spát,protože jsem viděla,že je mu zle a ten pocit,že mu něco je mi nedovolilo spát :oops: :oops: .Ale dneska to snad doženu..doufám..doufám :D .
To je pech s těma nemocema vás se taky furt něco drží :? .Tak ať je vám holky líp a nemarodíte :) .A snad se aspoň trochu vyspinkáte.

Kostičko ty jsi uplná těhulka-sportovkyně :wink: :wink: .Jéé já ti to tak závídím taky bych chtěla cvičit a trochu to těhotenství prožívat aktivněji jenže do 20 tt.mám zákaz všeho :? :? .

ad mazání bříška -používám niveu a nebo indulonu,ale to jen tak z prevence na strie netrpím ani v prvním těhu se mi žádný neudělaly.A v rodině k tomu nemáme ani žádný geny :) .

Leni super recept.Když bude čas tak zkusím a vypadá to jednoduše i pro někoho jako jsem já :lol: :lol: :lol: :lol: .Pečení totiž není můj kamarád :oops: :lol: .

Muchacha pracovat až do 34 tt. máš můj obdiv :lol: :lol: :wink: .Klidný plaváníí bude určitě mnohem lepší pro vás oba.Aquaaerobik bych nechala až po porodu.

Holky mám dotaz taky se vám zvětšily prsa???Manža se mi směje,že Kvída nemám v břiše(totiž ještě skoro žádný není :oops: ),ale v prsou :lol: :lol: .Tak nevím,ale trička už mě nekterý začínají i docela pnout :D :D .

Jeeejej to je zase hodin :roll: :roll: .No nic přeju vám krásnou klidnou noc :wink: :-) :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
23.2.08 16:59

Lena: tak jsem právě dopekla „papouška“. Jak jsem si přečetla tvůj recept nemohla jsem odolat a hned jsem šla kuchtit :D No, ingredience nebyly na 100% - vajíčka už byly jen 3 :) , tak jsem dala trochu míň mouky a cukru, pudink byl jen vanilkový a jahodový, tak do třetího dílu jsem dala jen kakao :) a rum se u nás taky běžně nevyskytuje, tak jsem výsledek rozpůlila a slepila jahodovou marmeládou. Na řezu je to opravdu krásně barevné :D a manžel který buchty vůbec nemusí chodí mlsně okolo a pořád si ukrajuje :D Takže dík za super recept!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.08 19:20

ahojky, tak to jsme ráda IRČÍ, že se buchta povedla :P proč ne improvizovaně :wink:
Markýs - taky obdivuju jak dlouho dokážeš být vzhůru - teda ale chápu, rodičovskou bázeň o nemocného potomka 8O

mno já dnes jukala na kočárky, (trochu předbíhám) - ale vybrala sem si. je to firma Deltim a kočárek Skippy. dobrá adreska je www.kocarek.cz 8)
mně se nelíbí ty moderní trojkolky - nemůžu si pomoct ale připadam si jak u nás v ústavu (jak vozík fuj) :evil: líbí se mi ty trojkombinace, s nafukovacími koly a prostorný…(některé kočárky jsou jak pro panenku) - my potřebujem hodně místa jelikož sme oba „habáni“ vysoký a tak budem mít malého habánečka :P :P
tak papa právě si pochutnjávám na přesnídávce mňam. dokud můžu :twisted: pak už bude jen pro mrňouse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
23.2.08 19:55

Irči-tak já to asi taky zkusím jsem zvědavá jestli mi papoušek někde neuletí :lol: :lol: .

Leni-už je toho taky na mě moc a potřebuju se vyspat,ale jsem tady jediná aspoň trochu funkční.A za pár měsíců pochopíš,že taky nedokážeš spát když tvoje dítko na tom není dobře a v tu chvíli je jedno jestli je mu jen pár týdnů nebo už je to puberťák-je to uplně jedno :P :P .

A jak jste na tom výškově-jen tak pro představu kolik tak bude mít ten váš „drobeček“ :D :wink: .

Na kočárky už taky pomalu,ale opatrně koukám a moc se mi líbí ten casuplay.Modernější kočárky se mi právě moc líbí jen mi vadí,že nejsou tak prostorný :roll: .
Ale už máme domluvený,že nám moje švagrová pujčí kočárek na spaní doma na balkon je už asi 7 let starý,ale krásně péruje,takže na uspávání super.

Tak já jdu večerní dávku léků pro marody tak zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.08 10:15

Markýs:
jj papoušek se určo povede :wink: já teda nikdy neuměla vařit ani péct…sladké jsem neměla ráda, ale Tomáš je buchtovej taxem se to musela naučit. Je fat, že to není nic hrozného-co jsme s Tomem, naučila jsem se toho spoustu. Jojo když je pro koho vařit,,jde to samo :P
výška? mno já mám 180cm a Tom 185cm tak budem mít i velkého „broučka“ tak potřebujem prostorný kočárek. Vím že bych neměla přemýšlet takle dopředu, ale ten kočárek prostě CHCI!!! :)
tak pa
dnes jdeme na oběd k našim - na kuřátko mňam.(já koukam, že poslední dobou myslím JEN na jídlo achju :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
24.2.08 20:09

Ahoj holky!
tak jsem se právě vrátila z „mimo-pražského“ víkendu. Byli jsme u rodiny na Krušnohorsku. Bylo moc hezky, tak jsme se byli v sobotu i neděli projít po okolních kopcích - do kopce funím jak lokomotiva, ale zvládla jsem to a bylo to moooc fajn.
Všichni se mě snažili vykrmovat s argumentem, že mám jíst za dva… hodně jsem vzdorovala, ale stejně se jim podařilo, že jsem se pokaždé „přežrala“ (odpusťte ale jiný výraz by to nevystihl), samozřejmě šlo o klasickou českou kuchyni - knedlíky plněné uzeným, škvarkovou pomazánku, koláče, klobásy - vše samozřejmě domácí…a dál už radši nebudu pokračovat… jsem úplně přemaštěná a mám špatné svědomí, že špatně jím :oops:
Představte si, že v sobotu se mi „vykutálelo bříško“ - doslova a do písmene - vypouklo se- mám v něm takový tvrdý balonek a cítím jak se mi přelívá ze strany ny stranu-je to srandovní … ale říkám si jestli to není brzo, Markýsek je štíhlý a nic takového nemá :)

Musím se přiznat, že na kočárky jsem už taky čučela- chci podobný jako psala Strakoničanda, líbí se mi X-Lander, protože má velká nafukovací kola a je i do terénu, což využiju - maj spousty barev, a dá se k němu dokoupit i autosedačka a klasická boudička pro nejmenší mimi - četla jsem na něj v recenzích od maminek jen samou chválu

http://www.medabeda.cz/…ml/55522.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.2.08 22:15

Ahojky holky

tak se po delší době hlásím, sice jsem nepsala, ale četla jsem poctivě. Padla na mne nějaká chorobná únava, tak jsem jen tak přežívala, ale včera se to snad konečně zlepšilo, takže jsem prožila docela akční víkendík, stihla jsem s Nelinkou i dvě maškarní.

Také si zahrávám s myšlenkou koupit si nový kočárek, ale asi si nechám ten po Nelince, je něco na styl Deltimu, takže pěkně prostornej a hlavně mi vyhovuje, že má tašku na miminko, to jsem obzvlášť v prvních měsících hodně využívala, byla k nezaplacení.

Kostickoo neměj vůbec výčitky, že špatně jíš, však ono by tě mimi upozornilo, kdyby se mu něco z toho co jsi snědla nelíbilo. S tím vypouklým bříškem mi mluvíš z duše, taky se mi přes víkend nějak vyplnilo, vypouklé jsem ho měla už dávno před těhu, ale teď když ležím na břiše úplně tam cítím takovou bublinu.

Leni díky za tip na papouška, utčitě ho vyzkouším, dneska jsem udělala klasický štrůdl, tak snad někdy v týdnu až bude chvilka času a elánu.

Markýsku, tak doufám, že jsi se konečně pořádně vyspala a dohnala tak ten deficit. Co kluci už je jim líp? Hlavně se opatruj ty, ať to s Kvídem nechytnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
24.2.08 22:59

Ahoooj srpňátka :wink:

Doufám,že jste si taky dneska užívaly prosluněný den :wink: .My teda uplně senzačně byla jsem s mamkou na menší procházce a bylo to fajn jen škoda,že jsme nemohli s klukama podniknout nějaký výlet,ale už je jim o trochu líp tak snad angína brzo ustoupí uplně :) .

Leni-tak u mě s vařením není taky nějakej extra problém i když je pravda,že jsem se to naučila až když se narodil Jiřík,protože jsem prostě musela obstarat jeho i Jirku,aby se měli z čeho najíst,ale jsou to léta praxe :lol: :lol: .Ale s pečením jsem se neskamarádila ani za tu dobu,ale u nás v tomhle fungují nejvíce babičky,tak nestrádáme :D .
Teda ten váš brouček bude pěknej dlouhán :wink: .Jsem zvědává kolik tak bude mít ten náš,ale na vašeho asi mít nebude i když :D :D .Jirka má 185 cm a já 156 cm :oops: :oops: tak nevim no :lol: :lol: .Ale Jířa je naštěstí po Jirkovi vysokej má asi 183 cm.
Mňam..mňam kuřátko určitě bylo moc dobré :wink: :wink: .A neboj taky mám někdy pocit,že moje největší starost je jídlo :lol: :lol: .

Kostičko-teda to je jídelníček..mňam..mňam :wink: .Taky bych jela na podobný víkend :lol: :lol: .Ale fajn,že sis to užila i to chození po kopcích :wink: .
Co se týče bříška tak semnou se nesrovnávej já jsem extrém extrémů :roll: :roll: .Ale též už se taky něco rýsuje a dneska už jsem dopínala rifle jen tak tak,ale ještě jsem se do nich vešla.Ale já si spíš musím jít nakoupit podprsenky,protože za posledních pár dní už ty moje jsou starý jsou uplně nepoužitelný.
A v 16 tt. není určitě brzo je to tak akorát :wink: .

X-lander je moc pěkný,ale nikde jsem ho neviděla s korbičkou je takhle jako sporťák.

Marrco-to jste s Nelinkou šikulky dvě maškarní za víkend určitě byla moc spokojená :wink: .Spánek doženu snad už dneska o víkendu na to nebyl čas :oops: :oops: .Klukům už je líp tak snad už budou brzo fit.Jířa už chtěl jít dneska ven když viděl jak bylo krásně,ale hlavně chtěl na kolo.Má nový freestyle tak si myslel,že půjde skákat,ale pak měl zase teplotu,tak se sklidnil :roll: :roll: .
My s Kvídem jsme to nejspíš překonali tak mám radost angínu nechci :? .

Anduli-co Michalka už je ji líp??

No holky tak dneska snad půjdu spát před půlnocí tak papa a opatrujte se :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.2.08 08:52

Tabulka srpnatek 2008

Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 17tt+4 / 31.7. / Matyas(20.2.2004) / vdana / 4.3. / 21.1. prukajda
muchachacha / 1975 / Brno / 16tt+6 / 4. nebo 6.8. 2008 / andilek 9tt / vdana(2004) /
zuz / - / - / 15tt+4 / 7.-9.8.08 / Filip(2006) / - / ** / 1.2. prukajda
kosticka** Mili / 9.9.1980 / Praha / 16tt+2 / 6.8.08 / - / svobodna / / 2.1. prukajda
zuzaluj Zuzka / 3.3.1985 / Praha / 16tt+4 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana / 26.2.UTZ+ krev
/ 7.2. prukajda
dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 16tt+4 / 8.8.08 / - / vdana (24.4.2004) / 6.3.. / 31.1.prukajda
Ada76 / 2.8.1976 / Olomouc / 15tt+0 / 18.8.08 / - / svobodna / 11.3. krev na vyvojove vady
magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 14tt+6 / 19.8.08 / - / vdana / 5.3. Markysek Marketa/ 8.4.1974 / - / 14tt+4 / 20.8.08 / Jirka(19.6.1992),andilek Kristynka/ vdana / 5.3. / 4.2.prukajda
Della / - / - / - / 20.8.08 / - / - / - /
ircina Irena / 17.4.1980 / Zlin / 14tt+3 / 21.8.08 / - / vdana(3/2006) / 10.3. krev na vyvojove vady
Marcca Marketa/ 14.11.1979 / Strakonice / 14tt+3 / 21.8.08 / Nelinka(19mesicu) / vdana / 26.2. krev
jajinaR Jana / 23.12.1979 / Benesov / 14tt+0 / 24.8.08 / kluk 2roky / vdana / 10.3. krev + UTZ 19.3.poradna Nonina Monika / 18.5.1975 / Koprivnice / 13tt+4 / 27.8.08 / andilek 11tt / vdana / 10.3. krev na vyvojove vady
Fly Marketa / 23.3.1976 / Praha / 13tt+3 / 28.8.08 / - / spratelena :D /
Lenaze Strakonic Lenka / 28.3.1980 / Strakonice / 13tt+3 / 28.8.08 / - / vdana(7.7.2007) / 6.3. / 5.2. prukajda
Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 13tt+1 / 28.8.08 / Michalka(24.5.2005) / vdana(09/2002) / 14.2 / 14.2.prukajda
myska Vladka / 17.8.1974 / - / 13tt / - / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / 10.1. Ala Alena / 10.5.1980 / Terezin / 13tt / 31.8.08 / - / vdana / 3.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.2.08 09:19

Ahoj srpnatka :D
Tak se hlasim po opet narocnem vikendu :D
Zkusim nejak zareagovat na vse, co jste tu probiraly.
Takze brisko i prsa mazu zatim normalnim telovym mlekem. Mam Dove a jsme s nim spokojena. Strie mam uz tak, jak jsme vic prostorove vyrazna :wink: , takze zatim dla neresim.
Taky jsme zatim nepribrala, jen brisko se trosku zvetsilo.
Tehu obleceni nijka neresim. Do kalhot se vejdu, mam vetsinou az do pasu a pres brisko volnejsi, takze v pohode. Od Martinovi mamky jsme dostala tri tehu haleny, tak je zatim co v poho nosit :D
Prsa se mi zvetsila ze zacatku, ted uz jsou dlesi dobu v jedne velikosti a jsme rada, ze uz ani tolik neboli.

Co s tyka sexu, tak nic moc. V prnich mesicich jsme se bala o mimiska a asi mam ten strach porad nejak zakodovany, protoze si to proste neuziju. A ani nemam moc chut. K tomu jsme se ted v patek milovali a me cely vikend pobolivalo brisko, takze jsme z toho nejaka spatna. :( Dneska ale uz OK.

No a dal jsme uz zapomnela :roll: :lol:
Jo, vlastne jeste kocarky. TAk ja byla jednu chvili rozhodnuta pro Jane, ale nejka mi porad nesedela ta cena. Jako dat pres 20tisic za kocarek se mi zdalo trosku moc. Ikdyz Martinovi rodice rikali, ze ho koupi .
Libi se mi trikolky kombinace, takze ted zas vede Firkon Twist a nebo Firkon Vector 3Air. Jsou to kocarky polske vyroby, coz me v prvni chvili docela odrazovalo, ale maji vsechny atesty CR a v testu MF jedno z nejlepsich hodnoceni. Kocarek jsem videla i na zivo a zda se mi docela prostorny. Ale do srpna to urcite jeste aspon 4× zmenim :lol:
Jinak kamaradka ma 4kolku Firkon, tak budu za par tydnu vedet vsechny klady i zapory :D

No a ted uz vazne nevim, co dla jste tu probiraly :wink:

Kazdopadne nase kontrola dopadla dobre. Dr. mi pouze rekl vysledky z krve. Dobra zprava je, ze nemam zadnou vaznou chorobu :lol:
Sestricka byla nakonec taky spokojena, protoze se podarilo naplnit vsechny ampule, co si pripravila. Ted jdu 6.3. na vysledky a taky UTZ.
Jediny, co me u dr. vzdycky zarazi je muj tlak. Doma jsem si merila nez jsme sla a mela jsme 106/77 a u dr. nejdrvi 139/92 a pak 128/85. Tak ja nevim. Vzdycky jsme trpela na nizky tlak a to i po celodennim maratonu v praci a ted bych mela mit vysoky? To je nejaky podivny :?

Jo a vychazky mam neomezene. To mi napsala dr. uz v nemocnicic a muj gyndar s tim nema zadne problemy. Tady u nas je to asi bezne ,ale kamaradka z Ostravy ma presne danne. U nich to mudrci nechteji psat neomezene. Prijde mi to docela blby. Ale pokud ma nejaky dr. zkusenosti se zneuzivanim, tak se pak nedivim.

Tak kocky, myslim, ze jsem toho sepsala dost, tak jdu zas chvilku neco delat.
Preji vsem uspesny boj s bacily!!!
Mejte krasny den, pohladte briska a uzivejte si!!!! :srdce:

P.S: omlouvam se za preklepy, ale pisu v rychlosti a nejak se mi to po sobe nechce kontrolovat :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.2.08 11:01

Ahoj holky,
zdravim, i u nas bylo krasne, byli jsme na dlouhe prochne, az mam uchozene nozky.
Markysku - mne taky hrozne zbujela prsa, hned ze zacatku o necele cislo, ale ted jeste trochu rostou a porad pobolivaji a s hruzou si rikam, kde se to asi zastavi! Byla jsem predtim spokojena, mela jsem 75-80B, ted uz jsem zakoupila 80C a doufam, ze tim koncim. No v podstatě jen podle prsou se u mě zatím pozná, že jsem těhotná, protože na břiše mi akorát vyskočil „špek“, a to jsem teď už 18.t., ale teď to nejspíš vezme obrat, cítím, jek mě teď bříško pobolívá - zřejmě jak se napíná děloha a vazy, na UZ plaváček spokojeně kope - a začínají mě být těsný kalhoty.
Dusicko - z vyššího TK u gynekologa si nic nedělej, pokud máš doma normální, tak je to nejspíše stressová reakce (možná budeš mít do budoucna vyšší riziko vzniku hypertenze - až Ti bude tak 50), to že kolísá, je taky v podstatě normální, pokud hodnoty nejsou v nějakých extrémních mezích (třeba jednou 90/60 a podruhé 180/110). Pokud si doma měříš TK dobrej, tak to je to směrodatný. Někdy taky v ambulanci měří TK špatně, třeba jsi vyběhla právě schody, nenechali Tě těch doporučenejch 10min. v klidu sedět nebo špatně položí tonometr, navíc hodnoty, které jsi uvedla nejsou vůbec nic dramatického. Já u gynekologa mívám 130-140/80-90, jednou i 160/100 - a to doma mám klasickejch 120/80. Naší oba hypertenzi mají, takže jsem připravená na to, že holt asi taky jednou budu kandidátka. Jinak v těhotenství běžně Tk klesá, „normální“ jsou hodnoty tak od 100/60 do 120-130/85, takže kdybys měla doma opakoavně vyšší hodnoty než tyto, tak potom by to bylo na nějakou intervenci. A proč jsi na neschopence?
kosticko - Opulentni obidky u rodiny plne chapu, u nas je to doma podobne :-)
kočárky - z pověrčivosti zatím neřeším, možná zajdu koncem března u nás v brně na veletrh Mobitex, kde by měli mít i nějakou sekci „vše pro dítě“ a velký výběr kočátků, tak bych hodila oko. U nás doma je prý tradice, že kočárky kupuje mamka - babička, takže se budeme moct rozšoupnout :-) :lol: Ale ne, chtěla bych něco rozumného a praktického, kolegyně tvrdí, že ty 3v1 prý mají malé korbičky (ale taky jsou to dlouháni), ale blíž jsem zatím nezkoumala. Jenom vím, že nechci trojkolku, jsou sice lehké a snadno manipulovatelné, ale poměrně nestabilní, známé se v něm převrhlo dítě, když se otočila a zafoukal vítr, tak už bylo dole, naštěstí dobře zabalené, takže bez větších následků.

Ahoj, krásné předjaří, uzdravte se a užívejte 2.trimestr 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
25.2.08 12:00

Ahojky holčiny hlasím se po delší odmlce.. náko nestíhám.. ale čtu vás pravidelně..

byla sem taky na kontrole a vše v pořádku jen ten tlak mám moc nískej ale to sem měla i při prvním těhu..
No já nepoužívám žádně krémy.. nikdy sem nato netrpěla při prvním těhu sem neměla žádné strie tak doufám že ted je mít taky nebudu..

No pečení a vaření je pro mě děs a hruza.. nemužu ted náko cítit maso takže to vaření mě dává zabrat..no ale snad to přejde..

Kočárek si nechám ten co sem měla při Stánikovi. je velkej a prostornej i když se mě líbí tyhle moderní trojkolky je strašně malej.. takže kupovat chci jen novou autosedačku a pak sporták..

Dušičko na kontrolu du 10.3 na odběry a ultrazvuk
A do poradny du 19.3
Tak se mějte zatím krásně a já se zas náko ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.2.08 12:56

Muchacha , ja vim jaky je normlani tlak. Jen me uz podruhe prekvapilo, ze u dr. (jen u gyndare) mi namerili tak vysoky. Meli jsme pred necelym pulrokem celozavodni prohlidku a dr. mi po celodennim maratonu v praci (byl fakt stres a honicka) namerila 115/75.
A merenim doma jsem zjistila, ze jakmile mi klesne tlak pod 110, tak mi byva zle (boli hlava atd.).
Jinak neschopenku mi dr. chtela napsat hned po zjisteni tehu, protoze jsem byla lecena na neplodnost. Mame za sebou 3/4 rocni snazeni pod dohledem mudrcu.
Ja jsme ale chtela do prace, uz jen proto, ze jsem tam nechtela nechat kolegyni „samotnou“. Jenze vstavani v 4 nebo 5 rano mi fakt nedelalo dobre. a v jednu hodinu odpoledne jsem uz byvala KO a prace porad hafo. A protoze nas pracovni zarazeni je nejen na oddelenich, ale i ve stravovacim proveze, tak jsme se nevyhla zvedani tezkych veci a taky ty vune pri vareni obedu :roll: :-(
Tak jsem po tydnu snahy nakonec stejne sla za dr. a nechala si neschopenku napsat. Nakonec jsme byla i rada, protoze me docela pobolivalo brisko a k tomu jsem hned jeste chytla nejkaou chripku. Tak jsem to aspon v pohode vylezela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.2.08 16:00

dusicka : jasan, nepodcenuju, jen z praxe vim, ze prave mereni byva kamen urazu - a to i u doktoru praktiku, gynekologu apod.; spousta pacosu, co se k nam dostava s tlakem hlasi, ze jim jinde meri tlak „prave kdyz seskakuji z luzka“ a tak. taky hypertenze u tehotnych byva vetsinou opozdeji - az po 20.tydnu i pozdejc. verim, ze u Tebe je vse OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.2.08 16:05

P.S.: jajina nejak nerozumim Tvemu metriku: mas tam 14 tydnu tehotna - zbyva 141 dni, ja mam 17 tydnu tehotna zbyva 161? Ze bych byla slonice nebo podruhe to ubyha rychlejc? Utikam to spocitat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí