0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
15.2.08 19:25

Uvidíme třeba budeme mít taky nějakou popelnici :lol: :lol: .
Moje zkušenost je taková,že je to krásný adrenalin když nevíš co to je a na konci je nepopsatelnej ten moment "maminko máte… :wink: ".
My si to říct necháme už kvůli výbavičce a já bych to už podruhý nevydržela :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.2.08 19:30

No ja se bojim, ze na tom porodnim sale budu v takovym soku, ze me info o pohlavi asi mine :lol: No, uvidime.
Jinak vybavicku budem asi nakupovat v neutralnich barvickach. Stejne si myslim, ze se pak babicky pretrhnou, ktera nakoupi vic a lip, tak to asi nema cenu moc hrotit.
Kazdopadne holcina ve svetle modre nebo zelinkave vypada lip nez kluk v ruzove :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.2.08 19:44

Uvidíš ještě máš čas :wink: .
Babicky se urcitě přetrhnout :wink:.U nás se už teď taky plánuje co se koupí.Já osobně z toho ještě moc radost nemam,protože mám strach,aby to dobře dopadlo.
Víš,ale dětičkám je to uplně jedno co mají na sebe,ale okolí by se na to koukalo divně :D .To by bylo jé vy máte krásnou holčičku jak se jmenuje??Adámek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

No nic já vyrážím s manžou na valentýnskou večeři tak se měj hezky papa a opatruj se :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.2.08 19:52

No tak to si vecu paradne uzijte!!! Ja jsme slamenna vdova. Muzicek je s klukama na Kofole :wink: A pry haji ping pong. No budu mu to verit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.08 10:10

ahoj holky,
tak se po odmlce hlásím! Stále nemáme v novém bytečku NET a to je děs :evil:
nestíhám číst, vy jedny povídálky :twisted: …ale moc mně těší - že se diskuze typu - mně je blbě, zvracím fůj fůj ---změnila na „už je mi líp, nevolnosty odezněly“ no huráááá :lol: U mně je to podobné. Už jsem dva týdny nezvracela (teda kromě této středy - ale to jsme se přežrala chleby se sádlem - čerstvě vyškvařeným-jsme to ale prasátko :) ) jinak teda zvláštní chutě zatím nemám (že bych seprala sklenici okurek? brr to ne) spíš se mi vrací chuť k jídlu. nádherný pocit.
hele holky,
byly jste všechny na krvi(genetika)+UZ v týdnu? jaké byly výsledky? Já nevím, esli si tam mám zavolat a nebo počkat do toho 15tt až půjdu na to samé znovu. :oops: Nějak se mi nechce…(tam volat)
mno tak se loučím, zas se ozvu - mějte se krásně a pohladit vyklenutá bříška.
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
16.2.08 10:23

Ahojky holky

teda vy jste toho napovídaly, tak jsem si včera užila užila divadlo, bylo super.

Markýsku a Jajino já koláže v gimpu.

Markýsku, přidávám se k Dušičce, naše malá je taky hrozná popelnice.

Dušičko ložnici jsme koupili v Mobelixu v Českých Budějovicích, přišel nám leták a byla v akci, postel s nočníma stolkama a s pětidvéřovou skříní se zrcadlem za 8590,–

Tady svítí krásně sluníčko, tak si ho jdeme užít ven, letím obléct Nelinku, nakoupit, uvařit, a odpoledne pádíme s Nelinkou na plavání, tak už se moc těším.

Mějte se moc krásně, pohlaďte bříška a užijte si víkendík, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
16.2.08 10:56

ahoj holky, taky nestíhám číst!:-)

Leno jsem ráda, že už je ti taky líp

Dušičko dík za soucit, už je to lepší:-) jinak skořici do rajský opravdu nedávám - dávám ji jen do rajský polévky…

dnešní počasí je takové váhavé - nevím jestli bude svítit sluníčko, nebo se to zatáhne…ale mám pěkný program. Jsem u miláčkovo rodičů v Třeboni a jdeme se mrknout na svatební veletrh…vzhledem k tomu, že se stále pyšním stavem „svobodná“, půjdu se tam moc ráda kouknout
Krásný den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
16.2.08 16:41

.Ahooooj těhulky :wink:

KOSTIČKO-tak ať chytneš inspiraci :wink: :wink: .A vy už máte svatbu nějak blíž naplánovanou :wink: ?

MARRCO a na čempak jste byli??Teda vy mi stěma holčičkama dáváte :lol: :lol: :lol: .Tak uvidíme necháme se překvapit :wink: .

LENO to je dobře,že už ti taky líp to už bude jen a jen líp teda aspon ten druhý trimestr :D :D .

DUSICKO tak co bylo to jen posezení na kofole :lol: :lol: ???

Jinak my jsme byli včera na večeři s manžílkem a moc krásně jsme se měli.Taková romantika :wink: :wink: .Domů jsme přišli až kolem 11 :P :P .Ale byla to příjemná změna :D .

No nic já jdu odpočívát sice to včera bylo moc fajn,ale ještě teď jsem unavená :oops: :oops: .

Opatrujte se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
16.2.08 19:43

Ahoj holky!
Tak moc ráda čtu,že se máte všichni dobře a hlavně,že je vesměs všem daleko líp než před pár týdny.....já netrhám partu,taky mi je líp :lol: .
Hlavně co se týče angíny…žádné horečky,v krku to taky jde a kašel s rýmou jsou na ústupu.Byla jsem už dnes i venku.Máťa má ve středu narozeniny,tak jsme mu chtěli koupit dárek,ale bohužel ho neměli.Já jsem si pak koupila těhu kalhoty :oops: ,takže jsme už pak nikam jinam nejeli.Ale manžel slíbil,že to zařídí.
Přeji všem hezkou neděli a pěkně odpočívejte.E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
17.2.08 09:23

Ahoj holky z nasi skolky :wink: Zdravim diskusni forum, vubec nestiham cist nove odkazy. Vcera jsem absolvovala rodinnou oslavu typu „vse snite, jinak neodejdete“ a citim se ted hnusne z prejezeni (dokonce se mi v noci zdaly skaredy sny o tom, jak krvacim), ale jinak se citim dobre, dokonce mam pocit, ze jsem i jaksi vykonnejsi nez nazacatku, ale jenom malinko. kosticko vyzkousela jsem ten Tvuj kolac (zlakaly me ty maliny) a musim dat za pravdu, fakt dobrutka, olizoval se manzel (nelze neslavit Valentyna) i svagrova, ktera mi prisla pomoci s danovym priznanim. Ma vyborny pomer cas/vykon, proste rychly a pritom vyborny. Markysku delam na kardiologii, ted to ma i tu vyhodu, ze si v praci muzu delat „ultrazvuky navic“ a sledovat, jak miminko roste. I kdyz nemame prislusnou sondu a kvalita obrazku je horsi, tak je super videt, jak mrska rucikama, nozickama, cuca si palecek … Lenoze Strakonic mne delali ve 12.t. UZ+krevni testy (v poradku) a ted zacatkem pristiho tydne jdu na doplneni krevnich testu. A pak ve 20.t. „profi“ultrazvuk na vrozene vady. Jinak - tradadá - uz se odhalilo, co se nam to narodi, svagrova „to“ uvidela na 3D ultrazvuku na fotce z 12.t. - az ted v patek, i kdyz se na ni uz nekolik tydnu koukame 8O - ja si toho vubec nevsimla, a to jsem zvykla se na ultrazvuky koukat, i kdyz na jiny - takze budeme mit Adamka (jeste s trochou prace na manzelovi), Vase Ema neni v ohrozeni :lol: Trochu me zklamala nehorazna radost manzela a doufam, ze jeste prijde nejaka holcicka.

Tak zatim zdravim z jizni Moravy, u nas mrzne (v noci -7) a vcera trochu nasnezilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
17.2.08 09:53

Dobré ranko těhulky kde jste kdo :wink: .

Elunko fajn,že už je ti líp,tak snad už bude brzo všem :wink: .

Muchachacha ty škaredý sny jsou hrozný.Snad už to brzo zmizí a hormony se sklidní :oops: .Já taky měla špatný sny,ale dneska to nebylo kvůli hormonům nýbrž proto jak jsme se koukali na ten film o Anakondě.Kluci naprosto spokojený jak je to užasný a já se mohla zbláznit hrůzou z hadům mám panickej strach :roll: :roll: .Ani nevim proč jsem na to koukala..brrr..
Jééé stím uzv to máš uplně super takový protekce :D :D .Asi se taky v práci zastavím a uvidim jestli by na mě taky nějakej pan doktor nekouknul :D :wink: .
Přidej fotku „Adámka“ ať to taky můžem posoudit :wink: .
A do kdy chceš pracovat???

My jdem dneska na oběd k našim kde bude i skoro celá rodina,tak už se chystáme říct,že čekáme miminko :) .Naši a ti nejbližší,se kterými jsme skoro denně v kontaktu už to vědí,ale tyhle ty „větve“ rodiny ještě ne :P :P :P .

Pohlaďte bříška a dávejte na sebe pozor :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.2.08 10:06

Ahoj vsichni, jsem rada ze uz je vsem lip me taky i kdyz mam pocit ze ideal to asi nikdy nebude. bud boli hlava nebo se toci nebo zada, nohy, bricho a kdyz nic tak je mi zas blbe no asi se ze me stal hypochondr, vcera jsem se hnusila sama sobe jak jsem si stezovala. kazdopadne s nevolnostmi co predchazely se to neda srovnat.

muchacha gratuluju k adamkovi, my jsme ‚to‘ taky videli ale jeste to nic neznamena. jestli to tam bude za dva tydny zas tak uz vime. no to jsem zvedava jake vyberem jmeno zatim mam pocit ze se fakt nedomluvime manzel trva na simone :-( a me se neliiiiibiiiiiiiiiiii.

prijde na obed tchyne no to je radosti..... no musim se ucit s ni vychazet uz proto ze tu nikoho jineho nemame :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
17.2.08 10:11

Magdi taky si někdy připadám jako hypochondr,ale když to srovnám s těma prvníma týdnama,tak je to už o 200% lepší.
A jaký máte ještě návrhy krom Simone????
Přeju pevné nervy na oběd s tchýní :wink: :! .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.2.08 10:31

no ja prave nevim nemam zadny napady libil se mi nokolas nebo nikolaj ale to neprojde ani nahodou uz jsem to nekolikrat zkousela. je to tezke najit mezinarodni jmeno musim najit nake stranky s italskyma jmenama pak se uvidi.

me to uplne stve to hypochondrovani, nikdy jsem takova zdaleka nebyla snazim se si nestezovat ale vcera jsem vybouchla protoze manzel si stezoval ze je doma bordel a ze jen vysedavam na internetu :evil: :lol: no tak trochu ma pravdu ale ja mam taky nekdy chut prijit z prace a nic nedelat ale to zenske totiz nesmi, to ony musi pracovat udrzovat domacnost v perfektnim poradku aby oni mohli delat bordel, starat se o deti a kdyz je vsechno tip top pak teprve se muzes venovat konickum. pardon asi trochu prehanim ale nekdy mam z neho takovy pocit. me to vzdycky dokaze tak vytocit. nvic ted do toho ty stavy des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
17.2.08 17:05

Jé magdi to ti teda ale vubec nezávidím… Manžel je naštěstí v tomhle uplně super.. dokonce mě fakt i dost pomahá.. Dokáže vyprat i uklidit.. No vím že by asi zvlád i vaření ale k tomu ho moc nepouštím protože ten bordel potom se nedá uklidit :D Ale fakt nedokážu pochopit chlapa kterej si myslí že má doma slušku..

Jinak mě je už fakt super… ted odjela návštěva tak sem teda trochu unavená ale jinak v pohodě… tak se mějte zatím moc a moc krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí