0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
996
17.2.08 19:53

Ahojky holky,

tak já dneska měla den. Celou noc mi Nelinka prozvracela, celý den měla teplotu a průjem, nechtěla se ode mne hnout, byla mrzutá, nevyspalá. Celou noc jsem převlíkala a převlíkala, předepírala a namáčela, a celý den jsem prala. Tak teď mi vypla poslední pračka, malá spinká, tak snad už jí bude líp.

Markýsku byly jsme v Karlíně na muzikálu Producenti a byl moc pěkný.

Magdi to je mi také líto, můj manža je naštěstí také naprosto schopen se postarat o celou domácnost, uklidit, uvařit, opatřit Nelinku, akorát teda nevypere a nevyžehlí. I když ho podezřívám, že by to zvládl, ale nechce se mu, tak tvrdí, že to neumí.

Muchachacha jé ty se máš, že si můžeš udělat ultrazvuk, kdy tě napadne, to by se mi také líbilo.

Jinak mně testy z krve ještě nedělali, jdu na první testy až 26.2. tak snad bude všechno v pořádku. Co budeme mít se dozvíme až z 3D UTZ ve dvacátém týdnu, tak už se nemůžu dočkat. Určitě si necháme říct, co čekáme.

Mějte se všichni moc krásně, pohlaďte bříška a užívejte si těhu, když už ty nevolnosti většinou odezněly. Papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.2.08 19:54

to zas ten muj vari o stosest a taky stokrat lip a rad nez ja ale s tim uklidem i kdyz ma pravdu ze treba tri dny nic nedelam ale stejne me to stve. pak zacne vysavat a uklizet ale tvari se u toho jako uplny chudak dokud nepraskne a nevycte mi to. vcera jsme to probirali, rikal at jsem rada ze mi pomaha ale ja radsi at mi nepomaha kdyz mi to pak musi predhazovat. bud at to udela kdyz chce ale kdyz se mu nechce tak at to necha, on si asi mysli ze me se porad chce!! no a tak je to porad dokola jednou za par mesicu takhle vybuchnem a pak je to zas dobry. Vsak se nic nedeje. to si tak jen vybijime napeti :D pak se zas tuli a rika at si odpocinu, asi mu to dojde. ja tem chlapum nekdy nerozumim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
18.2.08 09:05

Lena ze Strakonic - jééé jsem si vzpoměla na ten tvůj chlebíček se sádlem, to bych si taky dala mňam mňam- ale v Práglu domácí sádlo neseženu

Muchachacha - jsem ráda, že se koláč zdařil… Jinak kdybych měla možnost dělat si ultrazvuk sama, tak na mimíka koukám furt

Magdi - s tím jménem to budete mít těžký, ale určitě nějaký hezký česko-italský jména jsou.

Marrca - přeju Nelince brzké uzdravení

Markýsek - svatební veletrh byl fajn, sice šaty tam měly nic moc - nebo spíš po tom, co jsem viděla francouzský modely v půjčovně kousek od nás od práce, tak jsem zmlsaná.
Svatbu v nejbližší době nechystám, ale chceme se vzít příští rok v létě…tak pokukukuju co kde mají, co se nosí… Ale vzhledem k tomu, že to bude velká akce (min 100 lidí - spíš víc), tak musíme najít vhodné místo co nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
18.2.08 09:20

Tabulka srpnatek 2008

Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 16tt+4 / 31.7. / Matyas(20.2.2004) / vdana / 4.3. 21.1. prukajda
muchachacha / 1975 / Brno / 15tt+6 / 4. nebo 6.8. 2008 / andilek 9tt / vdana(2004) /
zuz / - / - / 15tt+4 / 7.-9.8.08 / Filip(2006) / - / ** / 1.2. prukajda
kosticka** Mili / 9.9.1980 / Praha / 15tt+2 / 6.8.08 / - / svobodna / 20.2. / 2.1. prukajda
zuzaluj Zuzka / 3.3.1985 / Praha / 15tt+4 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana / / 7.2. prukajda
dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 15tt+4 / 7.8.08 / - / vdana (24.4.2004) / 21.2.
 krev na vyvojove vady /31.1.prukajda
Ada76 / 2.8.1976 / Olomouc / 14tt+0 / 18.8.08 / - / svobodna / 19.2. magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 13tt+6 / 19.8.08 / - / vdana / 5.3. Markysek Marketa/ 8.4.1974 / - / 13tt+4 / 20.8. / Jirka(19.6.1992),andilek Kristynka/ vdana / 5.3. / 4.2.prukajda
ircina Irena / 17.4.1980 / Zlin / 13tt+3 / 21.8.08 / - / vdana(3/2006) / 10.3. krev na vyvojove vady
Marcca Marketa/ 14.11.1979 / Strakonice / 13tt+3 / 21.8.08 / Nelinka(19mesicu) / vdana / 26.2. jajinaR Jana / 23.12.1979 / Benesov / 13tt+0 / 24.8.08 / kluk 2roky / vdana / 30.1. Nonina Monika / 18.5.1975 / Koprivnice / 12tt+4 / 27.8.08 / andilek 11tt / vdana / 18.2. Fly Marketa / 23.3.1976 / Praha / 12tt+3 / 28.8.08 / - / spratelena :D /
Lenaze Strakonic Lenka / 28.3.1980 / Strakonice / 12tt+3 / 28.8.08 / - / vdana(7.7.2007) / 6.3. / 5.2. prukajda
Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 12tt+1 / 28.8.08 / Michalka(24.5.2005) / vdana(09/2002) / 14.2 / 14.2.prukajda
myska Vladka / 17.8.1974 / - / 12tt / - / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / 10.1. Ala Alena / 10.5.1980 / Terezin / 12tt / 31.8.08 / - / vdana / 3.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.2.08 09:54

Zdravím v novem tydnu
Při pohledu do tabulky - na kontrolu jdu dneska… a TP se asi pousne na cca 13, podle UTZ je miminko mensi. Ale to ma jeste spoustu casu na dopresneni
Jsem rada, ze uz nam je lip a preju at vam rostou briska tak jako me - pribrano nemam, ale kalhoty neobliknu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
18.2.08 18:10

Ahojky všichni,tak mám dnes ulítaný den.Byla jsem ráno s malým ve školce(po třech týdnech),pak na sociálce kde mi řekli,že mám nárok na nemocenskou což jsem strašně ráda,protože u mého zaměstnavatele mi řekli,že nemám nárok.No a pak jsem si jela vyřídit neschopenku.Mylý/á v břiše řádí jak na kolotoči-jestli to bude takový raubíř i po porodu tak nevim nevim :lol: …to bude doma veselo.
25.března jdu na ultrazvuk ve 22.týdnu-je to za dlouho.Původně říkali,že to dělají ve 20.týdnu.No co se dá dělat-musíme si ještě počkat :D .
V Motole prý dělají ultrazvuk na určení pohlaví za 300kč,ale nevím za jakých podmínek.
Jinak krevní testy a screening mi dělali v jeden den.Na odběrech AFP jsem nebyla,protože jsem měla ty horečky.
Koukám,že tu docela kulturně žijete…večeřě,divadla…taky už se těším až někam vyrazím.
Mějte se všicni moc a moc hezky a pohlaďte bříška!!Pa Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
19.2.08 07:13

Ahojík maminy!
Jsem tady moooc dlouho nebyla, ale sleduju, že to tady teda pěkně jede, což je jenom dobře…
Nevím, jestli je to tím, že mám termín jako jedna z posledních mezi Vámi, ale mně teda bývá šoufl ještě pořád a to denně :oops: …takže trhám partu, co?…ale docela mne potěšilo, že Vám všem je už lépe…SUPER!!!
Koukám, že už řešíte pohlaví mimísků …tak to já jsem naivní a mám jasno od začátku…myslím si, že čekám holčinku :wink:
Taky tady probíhala debata na téma jména …teda pročítala jsem si Vaše návrhy a jsou moc pěkná…tento rok asi úplně překopeme žebříček oblíbených jmen :lol: , což je samozřejmě dobře…mimochodem, já mám vybráno už dávno a jméno se hodí pro kluka i pro holku :wink: Žehlení je pro mne oblíbená činnost, ale jsem si říkala, jestli to sem vůbec mám psát, aby jste mne nevyobcovaly jako čarodějnici :oops: …ale je fakt, že už jednou mne zastoupil manžel…a naštěstí s tím nemá žádný problém, to spíš já potom bojuju s výčitkami svědomí, chichi…

Včera jsme byli na kontrole i na UZV…Piškotek dohnal skoro týdenní skluz, takže jsme včera byli 12+3tt…TP v průkajdě zatím neupravoval, ale osobně si myslím, že se přece jenom trefíme do výročí svatby(6.9.)…Piškotek se rozhodl, že nám předvede sportovní vlohy(panebože po kom je má?) a měl kickboxový trénink :lol: …taky nám hrozil zaťatýma pěstičkama…holky to byla krása!!!
Tak Vám taky Piškotka představím

Jejej, jsem se nějak rozepsala…pardon kočky :oops: …už jenom snad termíny krev na vývojové vady 10.3.2008…

Tak pa pa a pohlaďte miminka maminy!!!!

Jo a samozřejmě, všem, které čekají kontroly přeju samé dobré a ještě lepší zprávičky!!!!Držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
19.2.08 08:56

Ahoj holky, manzel uz se davno uklidnil zato ja delam tvrdohlave urazenou, to si prece jen tak nenecham libit!

noninko zvidim ti ze te to zehleni bavi rada bych patrila do tohoto druhu :D jinak gratuluju k kickboxovemu treningu to musel byt zazitek. ten nas drobek jen jednou vyskocil a pak uz nic, ja uz si predstavovala jak mi bude mavat :lol:

ja jsem byla taky presvedcena o tom ze mam holcicku ale minule mi to teda pekne zamichl v hlave. nemuzu se dockat na dalsi kontrolu, ale to urcite pujde videt prd.

Marrci doufam ze uz je nelince lip :srdce: a ty ze uz ms vsechno vyzehlene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.2.08 09:46

Ahoj holky, tak kontrola proběhla v poho, 26,2, tedy pristi utery jdu na UTZ v 15 - 17 tydnu spojeny s odberem krve. Nu a pak az za mesic na kontrolu k pani doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
19.2.08 09:54

nova do klubu

ahoj holky,

mam termin 20.8 tak by som sa rada pridala k Vam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
19.2.08 10:51

Ahoj holky

tak my stále marůdkujeme, už je to lepší, ale pořád je na mně přilepená, nevydrží beze mne ani minutu, dokonce i když spí a já se hnu z postele tak to vycítí a je okamžitě vzhůru. Takže Magdi hromada na žehlení stále dosahuje nebeských výšin. Tajně doufám, že dneska už beude Nelinka spát a já při ordinaci konečně něco vyžehlím. Nedělám si naděje, že všechno, musím si to rozdělit aspoň na dvakrát.

Nonina gratuluju k fotečce mimíska, je moc nádherná.

Magdi to je třeba, nechat ty chlapy občas trošku vycukat, aby si uvědomili.

Della samozřejmě, že se můžeš přidat, vítej k nám.

Zuzulaj gratuluju k úspěšné ko, já jdu tady 26.2. na odběry krve a na kontrolu. Ultrazvuk už asi bohužel nebude, soudím tak, dle minulého těhu, kdy mi ho také na každé kontrole nedělal. Teď mě čeká asi až ten 3D UTZ ve 20. týdnu, který je zaměřený na ty vývojové vady. Na ten se moc těším, nahrávají ho na video, mám takhle natočenou i Nelinku a celý zbytek těhu jsem se na ní dívala.

Dušičko díky za tabulku, opět je perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
19.2.08 11:05

registrace do porodnice

neviete kedy je potrebne sa zaregistrovat do porodnic v Prahe? Nie je na to 14tt prilis skoro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
19.2.08 12:32

Ahojky, holčiny! :wink:

Tak se, Marrco, přidávám do klubu, celou sobotní noc a neděli naše Miška prozvracela a byla hrozně unavená a bleďoučká, včera jsem s ní radši zajela k dr, ale nevypadá to na nic vážného, prý dietní chyba. :oops: Tak je fakt, že v sobotu jsme byli u tchyně na oběd (byly plněné papriky s rajskou, pro změnu… :lol: :lol: :lol: ) a pak následoval zákusek a ovoce, doma jsme si dali ještě jahody se smetanou a večer malá pila kakao, tak jí to asi všechno nesedlo, chuděrce.. :( Ale dneska už je dobrá, tak jsem ráda.

Když jsem ji viděla, jak ji drobka bolí bříško a já jsem jí nemohla nijak pomoct, snad jen tím, že jsem ji konejšila, že to přejde a tulila se k ní, tak mě z ničeho nic přepadl strach, že to nezvládnu. Myslím jako 2 děti. Prostě představa, že budou obě dvě nemocné, mě úplně vyděsila, až jsem se zpotila. Už jsem si s malou užila nemocí dost, v 10ti měs. spadla z postele a byla z toho prasklá lebka, takže 3 dny na jipce a pak 7 dní na norm. pokoji v nemocnici, a loni v srpnu dostala po očkování zápal plic, byla v kritickém stavu zase na jipce přes týden, takže na to, že jí budou teprve 3 roky, má toho za sebou hodně. A proto jsem už teď vždycky vystresovaná jen ji uslyším zakašlat, nebo když zakopne a spadne. No, nedokážu si představit, že budu tohle zažívat i s druhým prckem. Je to divné, vůbec jsem na to nemyslela, hrozně jsem druhé mimi chtěla, ale najednou mám z toho strach. A nejhorší je, že toho strachu se už nikdy nezbavím, vždycky budu na nervy, aby se jednomu nebo druhému něco nestalo. Holky, co už mají doma prcky, mě určitě chápou, co cítím…

No nic, omlouvám se za ten román, jsem se potřebovala vykecat, už je mi líp! :) Asi si to nějak moc beru, že by hormóny.....????? :lol:

Jinak vítám Dellu, jestli jsem to teda napsala správně… :wink:

Jak píšete o vašem kulturním životě, tak já teda žiju pěkně nudně oproti vám! :lol: Jediná akce, která mě čekala, byl koncert kapely mého manžela, měli hrát s Ready Kirken u nás ve F-M, ale Kirkeni to zrušili, asi dostali strach z konkurence nebo cooo! :lol: :lol: Prostě Ready Kirken nebyli Ready… :lol: Takže jsem zase nikde nebyla, budu muset vytáhnout manžela alespoň na večeři, až budu mít za 14 dní narozky, ať vytáhnu paty z domu.

Jejda, já píšu a píšu, už fakt končím, jdem papat gulášek! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
19.2.08 14:12

Ahoj holky,
koukám že se vám drobečci rozstonaly a je to nějaké hromadné.....no hlavně že už je to lepší.

Anduli máš pravdu s tím strachem, zatím si to nedovedu představit, ale vím, že už to má člověk doživotně.
Nejhorší je, že si ještě živě pamatuju, jak mě moji rodiče štvali s tím jejich věčným strachováním - obzvláště když jsem byla v pubertě:-)…no nic, vím, že nebudu jiná
Jinak z těch božích trik mi z Litexu dorazí jen jedno - maj frmol, nestíhají a musela bych ještě dlooooouho čekat, tak jsem řekla, že mi jedno stačí a zbytek objednávky ruším (naštěstí měli to co se mi líbilo nejvíc - to tyrkysový)

Della - jojo v Praze je potřeba se registrovat, už nevím kdo to tu psal, ale Podolí je na srpen plný, u Apolináře se registruje v 16tt (tzn 15+1 a víc) a v Motole od 12tt. Taky jsem ještě nikde nebyla, Zítra jdu na kontrolu, tak po ní vyrazím. Nevím jakou porodnici bych si vybrala, ale asi se budu muset spokojit s tím, co na mě zbyde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
19.2.08 14:22

Hoj holky. já vůbec po té dovče nestíhám v práci.
Dne sjsem byla na KO a dobrý. Pochvala jak si na nic nestěžuju a že chci pracovat a že pěkně jím a ani deko na hoře…spíš naopak. Bříško už je pěkný…moje polovička povídala, že to je bachor…hihihi
Na DNA testy jdem 11.3.
Jinak doma paráda. Babka blázní a všem to vykládá, táta odletěl do Nepálu jako dědek!
Fazolka na UTZ u strejdy pěkně blbla a jak uslyšela babku v ordinaci, tak se chytla za hlavu …moc jsme se nasmáli. prohlížela si ručičky a dělala kotrmelce. /úplně opravdoví kotrmelce po hlavě.
A co tady? Koukám, že rosteme co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital