Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holčinky
Dušičko tabulka je super, krásně přehledná, jsi šikulka
Leni já chodím k dr Křešničkovi, ten k porodu nechodí, takže si ho ani přát nemůžu, ale minule mne rodila dr. Pokorná a nemůžu si stěžovat. Tak jsem zvědavá na koho narazím tentokrát. Ty jo, to ale uvažuje dopředu, viď.
Já jsem dneska dopoledne byla s malou na cvičení, pak jsme to vzali procházkou domu, tak doufám, že je dostatečně utahaná a bude spinkat ještě aspoň půl hodinky. Mějte se moc krásně, pa M.
Noninko , vitej oficialne mezi nami!!!! Moc moc Ti gratuluju a preju, at je tohle tehu v pohode a krasne si ho uzijes!!!!
A uz Te mam i v tabulce ![]()
Jsem rada, ze kontrola dopadla dobre a „Piskotek“ (jeee, to je tak miloucky
) dobre prospiva.
S tim UTZ jsi me prekvapila, ikdyz je fakt, ze kdyby mi dr. v 10tt nedelal preventivni kazdorocni kontrolu, tak bych asi byla taky bez UTZ.
Tak Ty si planujes porod na vyroci svatby
No to je hezky!! Bylo by fakt uzasny, kdyby to vyslo
Takovy krasny darecek ![]()
Marrci , teda
, zas me tak nechval. Nic moc na tom neni. Jen si malinko pohrat ![]()
nonina…nonina…nonina…hihiihi už je tday. Já věděla, že to vyjde!!!!!!!
Ahojíček holky!
Duši moc děkuju za přijetí, teda oficiální přijetí a taky za zapsaní do tabulky.
Aduš Tys teda dobrá, takhle „vyvádět“ že mne vidíš…i když docela mne to lichotí, chichichi ![]()
Dneska mi Piškotek nedal dospat, už od tří od rána mi říkal, že bych si měla zajít popovídat s porcelánem, sorry za ten popis
, no a tak dlouho mne přesvědčoval, až mi nic jiného nezbylo
…
Chudáček můj chlap, dneska to se mnou zažil poprvé, zatím jsem to pokaždé vydržela, než odešel do práce, chacha.....prý, jak mi může pomoct?
No není sladký?
Koukám, že Juka má dneska KO, tak držím palečky, ať všechno dobře dopadne!!!
Jinak všem přeju kráááásný den!!!!
Noni…hihihi mě fazolka budila 2 měsíce přesně ve 3-3:10h ráno a taky jsem faxovala do septiku…hihihihih
Ale pak šup a už 3 týdny nic a máme se dobře! Takže vydržžžžžžžžž!!!!!
Jo a jinak krásný den všem......pádím makat!
Ahojky holky
to je mi vás moc líto s tím zvracením, držím palce aby to co nejdřív přešlo.
Juko, hodně štěstí na dnešní kontrole.
Mějte se krásně a pohldaďte bříška, pa M.
Ahoj,
takže moje představení ve zkratce :
Irena/ 17.4.1980/ Zlín/ 10tt/ 21.8.08/ - /vdaná (3/2006) / 6.2.
Už se nemůžu dočkat kontroly až zase Broučka uvidím na UTZ o kolik porostl.
eadferdfAhoj holky,
děkuji za držení palečků!
KO snad v pořádku. Tedy MUDr. lehl s chřipkou, tak mi jen sestřička změřila tlak, váhu atd. a jsem objednaná na 19. 2. Ale budu měnit gynekologa, tak nejspíš už 5. 2.
Jinak vítám nově i staronově příhozí! Jen tak dál! ![]()
P.S.: Dneska jdeme do restaurace a na bouwling, tak se moc moc těším, že si dám něco dobrého.
Ahoj srpnatka ![]()
Doufam, ze jste mely krasny den!!!
Juko , proc se chystas menit gyndare? Nejsi spokojena nebo zlobi ![]()
Uzij si bowling a mnamku, vsak si ji zaslouzis ![]()
Irco , diky za info!!!
Adus , teda takovy nocni akce
Hele a nepracujes nejak moc?
Noninko , koukam, ze si to taky pekne uzivas. Tak preji, at nevolnosit bryz prejdou a nebo at jsou aspon trosku unosne!!! ![]()
Ja jsme zjistila, ze mi byva spatne ,dkyz mam nedostatek spanku. Na vcerejsek jsem spala jen 6 hodin a pak mi bylo cely den zle. A vecer jsem si radis pripravila k posteli kyblik, protoze to byla fakt sila. Ale nastesti spanek opravdu pomohl, tak jsme zase OK.
Marci a Jani , drzim pesticky na zitrejsi kontrolu!!!!
Hoj srpňata..hihih
Duši…makám jak šroub…hihihihi! To víš, někdo musí živit tenhle národ…hihihihi( dělám si srandu). Doufám, že to zmáknu až do konce dubna a pak papapappa roboto!!!!!
Tady je větší mlha než u rybníčku Brčálník!!!!! Tahle se nedá ani krájet…a navíc mi je dnes hrozně, to zase bude pracovní produktivita…blablabla
Adus , tak koukej chytit toho Rakosnicka at s mlhou neco provede ![]()
Jo, jo, jen makej, holka. Nekdo na nas flakace delat musi ![]()
Duši,
já se budu flákat až s velkým pupíkem víš.....teď eště musím vydělávat na platby no…ale to neva, stejně bych se doma nudila a pokud to zdraví dovolí, tak budu mezi lidma. ![]()
Adus, pokud to zdravi dovoli a prace je taky dobra, tak tproc ne. Ja bohuzel nezvladala vstaveni ve 4 nebo pul paty. Navic bych se nevyhla zvedani tezkych veci, takze to bylo po tydnu „na zkousku“ jasny.
A nudit se doma? No tak to jsem jeste od toho prosince nezazila ![]()
Jasně…já vstávám v 5h a je to někdy děs. Jinak v práci mám dost stresu, ale pokud to zatím půjde tak tu budu. Doma nebudu, protože mám jen malou garsonku a opravdu by mě trhlo v hlavě být sama mezi 20m čtverečnými. Na konci dubna se budu stěhovat do bytečku…sice 2+kk ale zase budeme 1h od našich a ti mají barák, takže paráda.Kdybych ale měla zvedat těžšké věci, tak bych už taky byla doma ![]()