0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
19.1.08 12:18

Ahojky holky… po delší době zdravím.. sem totálně hotová.. samozřejmě že jsem to dostala od malého.. tak mám ohromnou radost… cpu se vitamínama čajíčkama a ležím.. ale stejně to nezabírá… Jen doufám že to neohrozí mimíska… mějte se všechny moc krásně a já se určitě zas ozvu.. krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
19.1.08 14:03

Jani,tak určitě zkus ležet.Když nebudeš mít horečky,tak to mimískovi nevadí.Horečka by vadila dlouhodobě.Spíš je blbé když někdo neví,že je těhotný a bere léky,které nejsou vhodné v těhotenství…to je daleko horší zlo.Bereš nějaká homeopatika?Mě docela pomáhají.
Tak se držte a ať jste brzy o.k.!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
19.1.08 14:33

Elunka–Děkuji nee homeopatika neberu… Dají se koupit v lékarně??? a mohla bys mě něco doporučit??? Já neberu nic jen vitamínky a piju čajíky a snažím se ležet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
19.1.08 20:17

Jani,dají se normálně koupit v lékárně.Takové ty běžné můžeš všechny.Doporučí ti přímo v lékárně podle toho na co to přesně potřebuješ.Jestli na teplotu,bolení v krku,rýmu nebo na takový ten celkový stav kdy není dobře.Není to zázrak,že by to pomohlo hned,ale mě to pomáhá.Ale když jsem měla vyšší teplotu(38) a spíš to lezlo nahoru,tak jsem si raději vzala paralen.
Hlavně se zeptej jak se to užívá,není to napsané uvnitř letáčku.
Brzy se uzdrav!Já měla horečku už třikrát za toto těhotenství a spolu se střevníma potížema a zatím je vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
19.1.08 23:03

Ahoooj
Tak jsme zažily krušný večer,ale jsme zdárně doma a v pořádku.Dneska mi bylo kupodivu od rána nevídaně dobře a tak jsem se snažila stihnout všechny resty ohledně domácnosti.Za dopoledne jsem to všechno stihla,ale po obědě jsem padla a všchno začlo nanovo,nevolnolnosti,únava a kolem 4 hodiny začly jemný křeče,tak jse s to snažila jít zaspat.Kolem 6 hodiny mě to,ale až probudilo.Nekrvácela jsem „jen“ ty křeče a k tomu jsem začala zvracet,motala se mi hlava.Tak jsme na nic nečekali a jeli do nemocnice.Bála jsem se jako nikdy.Pocit,že by se to mohlo všechno opakovat :cry: :cry: .Ale nakonec to bylo v pořádku miminko má všechno jak má být,tak se mi ulevilo.Pan doktor byl hrozně milej a napsal mi Torecan,tak uvidíme jestli zaberou-DOUFÁM :D .Jinak se asi dost zděsil a já taky-váha 42 kilo :oops: :oops: !!.Ještě mi „vynadal“ za to uklízení.Teď už to vím,že to byla hloupost,tak máme nařízenej klid a taťka to hold teď vezme do svých rukou :wink: :wink: .

Tak se opatrujte a žádný přemáhání :) :wink:

Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
19.1.08 23:06

Jani ať jste brzo fit :wink: .Teda to je jak naschvál tyhle všechny nemoci :roll: :? .

Elunko gratuluju k překročení 12 tt. :srdce: .Tak testuj jestli nevolnosti ustanou :wink: .Samé dobré zprávy prosím!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
20.1.08 09:54

Markýsku,to jste tedy měli pěkné nervy.Snad ti ten Torecan pomůže.42kilo??!!!!Proboha to je opravdu strašně málo,ale co s tím má člověk dělat když to nejde nahoru,že?
Hlavně odpočívej-já teď také všechno flákám-po těch dvou potratech mám opravdu strach a říkám si,že nejdůležitější je mimčo,aby bylo v pořádku.Samozřejmě to nejde tolik když už člověk jedno dítko má,ale v rámci možností.
K těm nevolnostem-jak už jsem psala.Už jsem nezvracela a bylo mi fajn,ale přivítání do druhého trimestru bylo prozvracené a opět každý den.Nechci vás odrazovat.Hlavně to má ale každý jinak,že.
Přeji všem ať žaludky nezlobí.
JajinaR-jak vám je?
A co vám ostatním?V úterý jdu na ten screening,tak se trochu bojím,ale zároveň se těším,že uvidím mimíska.Škoda jen,že se mnou nemůže jít manžel-před chvilkou odjel do Anglie :(
Krásný den všem!Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.08 10:00

ahoj :)
taxem včera zvládla ve škole obě zkoušky,,,juj. Tu jednu jsme teda sprostě okecala,,(moc jsem nevěděla), ale když mně pan učitel viděl s tím zázvorovým lízátkem…dostala jsem dokonce za 2. :P
dnes nás vzbudilo divné kapání…a zjistili jsme, že soused zezhora se vytopil. Voda nám tekla po topení, stoupačky, dokonce i zásuvkou. Navíc venku - že prší. (Dnes jede Tomáš s taťkou pro skříň) - nadávali jsme, že leje - jak to asi povezou - ale když jsme jukli z okna - jaké překvapení! To nám lila voda zezhora od souseda na parapet. No mazec. Řeknu vám…že nebyl čas ani na nevolnosti - jaxem vyskočila z postele a šup pro hadry a kýbl. (bylo to lepší než dyž pospávám do 10hod a žmoulám eště v posteli sušenku) :wink:
tak přeju klidný den ..odpočívejte (hlavně ty Markýsku ) !!!
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.1.08 11:21

Ahoj holky,
tak mi zacina byt lip - vcera jsem jeste v devet vecer zvesela lochtala Andulku, ktera se zacina tesit, ze s mamou bude zas vsechno jako driv.
Tak se teste na dvanacty tyden, treba se to bude lepsit :D

Tatka vcera privezl postylku - 1*1,8m, je skvela, jeste budem kupovat novou matraci, ale ja se tesim, ze az se miminko narodi, budem tam moct byt vsichni ctyri. Jen nam vyrobce trochu nedodrzel, ze staci jen sroubovak a kladivo, asi nebyt dedovi vrtacky a spousty fantazie, jsem bez postele. A pak jsme zjistili, ze nam chybi latky pro podperu rostu, tak jel tatka vecer do obi - jeste ze jsme v Praze a maj do osmi do vecera. Dekuji vsem, kteri se o to zasluhuji…

Gratuluji ke zkouskam - tak to ja si na terminy zkusim brat taky-treba bude pan informatik pak shovivavy :wink:

Krasny den s minimem nevolnosti princezny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
20.1.08 11:50

Leni gratuluji k úspěšným zkouškám!
Vy tedy máte zážitky! :D Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.1.08 20:38

**Ahoooj těhulky :wink:

Elunko** ani nevíš jak ráda bych přibrala hlavně kvůli tomu malýmu,ale když to opravdu nejde :( .Je mi z toho do breku :cry: .Včera mi to taky naskočilo ohledně potratu,ten strach to včera všechno zase oživil :( .Na domácnost tu teď budu mít mamku a jinak se snaží kluci.Nechtějí mě už k ničemu pustit.Takže já jen ležim čtu si a brouzdám na netu.Sice už mě to přestává bavit,ale musíme vydržet aspoň do 12 tt.,aby se mimčo udrželo a pak,aby se předčasně nenarodilo.Za tu cenu se z postele nehnu ani ne krok.
V úterý držím pěsti :wink: .
Máš někoho na pomoc(mamku,tchýni)??S malým dítětem se taky odpočívat moc nedá :? .

Leni gratulace ke zkouškám-jsi BOREC :-) .Psala jsem ti SZ ohledně fotek.Máš tam přímo odkaz.

Zuzi takovýhle zprávičky chcem o tom 12tt. slyšet :lol: :lol: .Jinak super,že je Andulka zase spokojená a můžete spolu řádit :D .

Tak zítra musíme do tý školy jsem zvědavá co nám tam řeknou :roll: :roll: .Nakonec tam teda musí manžel,ale je to asi lepší.On je větší kliďas :lol: :lol: .

Tak dobrou noc a zítra krásné ránno :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
21.1.08 08:09

Ahoj Holky,
tak jen k těm UTZ, mě dělá doktor každou návštěvu a říkal, že to tak bude až dokud se nepřelomí rizikové období a pak , že to bude jak budu já chtít. Tak nevím, asi je to na Dr.
Jinak holky mám dotaz. Já si prošla únvama a nevolnostma a teď už 2 týden nic a teď o víkendu už vůbec nic…mám najednou strach, aby to bylo OK? Myslíte, že to může takhle najednou vše přejít? Zítra jdu na kont¨rolu, tak se už nemůžu dočkat co mi řekne dr. Zatím pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
21.1.08 10:30

ahoj holky,
byla jsem o víkendu mimo domov. Přítelova maminka slavila 50, tak jsme oslavovali. Bylo to moc fajn.
Musím říct, že začínám věřit na zázraky. Od čtvrtka je mi špatně jen po ránu, odpoledne a k večeru jsem úplně v pohodě a dokonce se mi vrací chuť k jídlu. Na tý oslavě narozenin jsem i tancovala a trochu ponocovala :)
Jen doufám, že je to opravdu způsobeno tím, že se blíží 12. týden.
Ve středu jdu na kontrolu, tak se modlím, aby bylo vše jak má. Konečně se snad přestanu bát a začnu se těšit. :D

Mějte se krásně a hlavně odpočívejte! Práce neuteče, nemá nožičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.1.08 11:34

Tabulka srpnatek 2008

dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 11tt+4 / 7.8.08 / - / vdana (24.4.2004) / 31.1. krev+asi prukajda
zuzaluj Zuzka/ 3.3.1985 / Praha / 11tt+4 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana / 7.2. asi prukajda
magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 10tt+3 / 19.8.08 / - / vdana / 10.1. Markysek Marketa/ 8.4.1974 / - / 9tt+4 / - / Jirka(19.6.1992),andilek Kristynka/ vdana / 11.1. prukajda
Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 12tt+4 / - / Matyas(20.2.2004) / vdana / 21.1. - krev+asi prukajda
Fly Marketa / 23.3.1976 / Praha / 8tt+3 / 28.8.08 / - / spratelena :D /
myska Vladka / 17.8.1974 / - / 8tt / - / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / 10.1. Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 8tt+1 / 30.8.-1.9.08 / Michalka(24.5.2005) / vdana(09/2002) / 24.1. Juka Katka / 17. 3. 1981 / Plzeň / 9tt+4 / 20. 8. / - / svobodná / 29.1. 8.1.prukazka
Lenaze Strakonic Lenka / 28.3.1980 / Strakonice / 8tt+3 / 28.8.08 / - / vdana(7.7.2007) / 21.-24.1. jajinaR Jana / 23.12.1979 / Benesov / 9tt+0 / 24.8.08 / kluk 2roky / vdana / 30.1. zuz / - / - / 11tt+5 / - / - / - / 1.2. kosticka / 27 / Praha / 11tt+1 / 10.8.08 / - / - / 23.1. 2.1. prukajda
Ada76 - / - / 10tt+0 / 18.8.08 / - / - / 22.1.

Bohuzel netehulky Lucikry Lucka/ 1.7.1979 / Ostrava / Barunka(29.9.2006), andilek 8tt / vdana / další snazeni 4/08
kren Renata/ 13.12.1979 / Olomouc / andilek 10tt / 1.8.08 / - / svobodna/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.1.08 11:48

Ahoj kocky,
nestiham nestacim :lol:
Doufam, ze se mate i s fazolkama mooooc dobre.
Az se nam to doma trosku zklidni, tak napisu vic!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí