0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
15.1.08 09:03

Jinak sem zkoušela ty metříky ale nák mě to nejde.. :) Tak to ted eště jednou zkusím a pádím.. mějte se zatím krásně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.1.08 09:05

Jé tak už mě to de… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.1.08 09:11

Jani , tak at dobre dopadnete a neni to nic vazneho. A Ty se neboj - nebezpecne jsou jen vysoke horecky a ty se Ti urcite obloukem vyhnou!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.1.08 09:34

Markysku , tak Ti vysel taky kluk. No vidis, mne taky a vcera mi kamaradka vykladala karty a ze pry to bude holka. A i podle umrti v rodine by to mela byt taky holcicka. No to jsem teda zvedava, jak to nakonc dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.08 11:05

AHOJKY
anduli: te kořen zázvoru jsme normálně koupili v Kauflandu jak je zelenina. Stál 6 Kč. :lol:
zkusím ještě zajít do čajovny - slyšela jsme o kandovaném zázvoru - třeba bude na chut lepší. Fakt mně ty nevolnosti štvou. Ale zas se uklidnuju - že to je dobré znamení že je mimi ok. (nemůžu vydržet do 23.1. - už chci taky vidět srdíčko)
jinak kočár: Mně se vám holky ta trojkolka nějak nelíbí. Beru klasiku - a hlavně prostornej. :P
já dnes peču vepřovou kýtu s bramborem. Manža je na RHB, tak za chvíli přijde.
a taky se musím učit, achjo. V sobotu jedu na 2 zkoušky (Do Budějovic -eště že mně manžílek poveze, sama nevím nevím)
tak se mějte a moc neblinkejte uf uf nemůžu o tom ani mluvit 8O
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.1.08 12:02

**Ahoooj holčiny :D

Tak jak se vám dnes daří???
Dušičko** toulala jsem se,ale už jsem na dobro zakotvila doma :D .Vím,že je to puberta,ale něco se sním ještě děje něco ho trápí nebo štve.A my nevíme co,ale tak se pořád uklidňuju,že kdyby chtěl,tak by nám něco řekl :roll: .Na prukázku se těš je to moc pěknej pocit ji mít u sebe :lol: :wink: . O to se taky nejdřív manža snažil,ale pak nastaly dny kdy o sebe kluci museli postarat sami a najednou to zase nebyl takovej problém :lol: :lol: :lol: .Nemít nevolnosti tak ti tu mexickou restauraci závidím :( :D .Jinak dneska máme palačinky :wink: .Teda další hokejista v rodině :lol: :lol: :lol: .Ale je mi to jedno,hlavně ať je zdravý.Při Kristýnce jsem si moc přála holčičku a nakonec jsem ji měla..ale… :( :( .Tak teď by to ten chlapeček mohl být.Ale asi si to nechám říct.Myslela jsem si,že to vydržím,ale asi ne..asi určitě ne :lol: :lol: :lol:

Jajina tak se co nejdřív uzdravte a dávej na sebe pozor.Jinak co se týče metříku jsi šikula :wink: :wink: .

Leni tvoje „blinkací pocity“ sdílím :? :? .A jak to máš s váhou zhubla si něco???V sobotu ti budu držet pěsti. :wink:

Tak já se jdu natáhnout mějte se zatím ahooj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.1.08 14:03

Ahojky holky tak sem se vrátila od doktora celá neštastná.. malej dostal antibiotika.. Chudinka malej jen leží a knourá.. hroznej pohled je mě ho tak líto… snad doufám že mě se to vyhne..... Přeji všem krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.08 14:05

ahojky, tak mám další poznatek se zázvorem.
V čajovně jsem sehnala „sušený zázvor“ (sušené ovoce proslazené") - vypadá jako ananas. Chtěla jsme to zkusit hned venku - ještě že jsem počkala na doma. Místo sladké (třeba ananasové) chuti mně zapálil na jazyku - bože,,,opět pepřové aroma. A ihned vyvolal dávivý reflex. :?
tak zas nic mno…
hele kočky - vy co jste víc jak 12 týden - už je vám líp, že jo? Uklidněte mně :twisted:
Markýsek: mno já určitě nehubnu. Zvracím málokdy, spíš mám pořád tu nevolnost a tak raději pořád jím..ale je mi to fuk - kila se pak shodí důležité je pro mně miminko.

Anduli: žádné úklidy - zapomeň. Jak je vidět - Dr. nám nelžou když říkaj že se musíme šetřit. :pankac:
hale a jak bylo mimi velké? měřili ti ho? Změnilo se hodně? - od té doby, co jsi byla naposledy? (za dva týdny?) Tovíš, zajímá mně to - jsme stejně „staří“ jako vy :P
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
15.1.08 14:15

Ahojky!
JajinaR-to je mi malého líto.Taky jsem vždycky špatná když je Máťa nemocný.
Leni mě se udělalo dobře v devátém týdnu.Do desátého jsem pak zvracela jen dvakrát a teď už vůbec-teď je mi občas jen špatně,ale celkově se cítím líp.
Držím všem palce ať vám je také brzy dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
15.1.08 17:07

Ahoj holky,
tak mě ty nevolnosti pořád zmáhají, asi máte pravdu, že bude lepší nechat si sportovní aktivity až na druhý trimestr:-)
Jsem ale nezmar a nevydržím dlouho v klidu, tak jsem dneska vyrazila aspoň do knihovny a půjčila si samé veselé knížky.

Jinak Leno taky jdu na kontrolu 23.1, tak se moc těším, doufám, že mi doktor řekne že je vše o.k. - oproti minule by to měla být velká změna, na začátku ledna jsem na utz viděla jen takový „C“, mělo už 1,2cm (což odpovídalo 8tt) a tlouklo mu srdíčko (teda doktor mi to napsal do papírů, ale já jsem nic takovýho nezaznamenala), ale teď už by ten tvoreček měl začít trošku vypadat jako mimi.
Taky mám trochu nakloněnou dělohu, tak se snažím spát na břiše - ale prý to nic není a sama se díky růstu nakloní správným směrem - každopádně jsem zvědavá jeslti se to nějak změnilo.

Přeju všem krásný den a dobrou náladu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.1.08 18:35

Jani , taky mi je lito, ze mate ATB. Ale urcite bude brzy dobre!!! Opatrujte se vschni!!

Markysku , to jsou chlapi, ti se proste nesveruji, pokud to sami neciti za vhodne. Snazi se vsechno vyresit sami. Kdezto my, zensky, se ze vseho vetsinou potrebujeme vykecat :D Tak se drzte!!!

Leni , jsi takova nase testerka :lol: Mas muj obdiv za odvahu. Popravde uz jen to, co se mi nezda na pohled, se neodvazuju vzit do pusy :wink:

kosticko , jaky vesely knizky sis pujcila? Ja ted spis okupuju prodejny casopisu a snazim se pobrat rady a napady ohledne mimisku :D Zrovna dneska jsem si koupila dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.1.08 19:06

Učím se vkládat foto do diskuze :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.1.08 19:26

Markysku, jsi sikulka!!!
A navic to vypada fakt uzasne!!! Postylka pro princeznu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.1.08 20:05

**ahoooj maminy :D

Jajina** to mě mrzí tak ať je mu co nejdřív líp :wink: .

Leni přesně tak :D .Kila se pak vyběhají okolo miminka a není to vůbec důležitý hlavně ať je mimi v pořádku.Doufám,že já ho tím svým(nedobrovolným) hubnutím taky neohrozím :( .Ale i tak už se těším až bude ten 12 týden za náma.

Kostičko já jsem si dneska „naservírovala“ trochu nostalgie co se týče zařazování fotek do albumů :wink: .Nejrůznějším aktivitám bych se taky chtěla věnovat,ale teď toho nejsem opravdu schopná :oops: :oops: .

Dušičko díky za podporu :srdce: .Uvidíme co se z toho vyklube.Jsem ráda,že se mi to daří nakonec to není vůbec těžký :lol: :lol: .No,uvidíme jestli tam nakonec bude princezna nebo princ :wink: .Manželův tatínek nám slíbil,že něco takovýhleho stvoří,ale šibalsky řekl,že mu teda budeme muset říct co to bude,aby věděl v jakých barvách :lol: :lol: .Manželovi rodiče by si moc přáli holčičku,protože vlastní dcera jim před 20 lety zemřela :( A Jirkova maminka se stím úplně nesmířila a zatím co se vnoučat týče tak máme samý kluky :D .Tak uvidíme jak to nakonec dopadne :) .

Jdu koukat na ordinaci manžílek šel psát s Jirkou úkol z matiky tak se mi to vyhnulo SUPER!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
15.1.08 21:08

Markýsku ta postýlka je úžasná - stačí vyměnit barvu mašle a může být i pro kluka - taková romantika…ale asi z ní mimčo brzo vyroste:-)

Dušičko půjčila jsem si samou osvědčenou klasiku - věci, který jsem už někdy v minulosti četla, ale je to dlouho, tak si to tak moc nepamatuju -mám Bylo nás 5, Muka obraznosti - to je sice spíš příběh - žádná taškařice, ale moc hezky napsanej… a Nepilovy povídky -jsou moc milý.
Udělám si čajík a zalezu si ke knížce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital