0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
9.1.08 08:57

Leni, já jdu taky 24. 1. o půl desáté ráno na kontrolu a utz, tak si pak sdělíme dojmy, ju? :wink:

Včera jsem zkusila ta zázvorová lízátka, docela mě překvapilo, že chutnají stejně jako normální lízátka, očekávala jsem nějakou pachuť, která mi sama o sobě nebude dělat dobře, ale byla fakt dobrá! Jenže teda vůbec nepomohla… :lol: Nejhorší na tom je, že se mi chce zvracet, žaludek cítím až v krku, ale ven to nejde! (omlouvám se za takový detailní popis, doufám, že teď u toho nikdo nejíte… :oops: ) Chjo, ještě vydržet tak 5 týdnů… :lol:

Duši, Ty jsi teda akční! :lol: Já bych taky chtěla být tak aktivní a někam pořád chodit, ale teď to fakt nejde, vzhledem k těm nevolnostem. A to jsem se tak těšila, až si za penízky, co jsem dostala od babiček k Vánocům, zajdu koupit něco hezkého, už pomalu těhotenského, ale PRD! Prostě to v obchodech nedávám. Ale aspoň nic neutratím, to je fakt! :lol:

Tak zatím páá! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
9.1.08 09:57

Tabulka srpnatek 2008

dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 9tt+6 / 7.8.08 / - / vdana (24.4.2004) / 10.1. zuzaluj Zuzka/ 3.3.1985 / Praha / 9tt+6 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana / 10-16.1. kren Renata/ 13.12.1979 / Olomouc / 10tt / 1.8.08 / - / svobodna/ 2.1 magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 8tt+6 / 20.8.08 / - / vdana / 10.1. Markysek Marketa/ 8.7.1974 / - / 7tt+6 / - / Jirka(15let),andilek Kristynka/ vdana / 11.1. Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 10tt+6 / - / Matyas(20.2.2004) / vdana / 21.1. - krev
Fly Marketa / 23.3.1976 / Praha / 6tt+6 / 28.8.08 / - / spratelena :D /
myska Vladka / 17.8.1974 / - / 6tt / - / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / 10.1. Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 6tt+3 / 30.8.-1.9.08 / Michalka(24.5.2005) / vdana(09/2002) / 24.1. Juka Katka / 17. 3. 1981 / Plzeň / 8tt+0 / 20. 8. / - / svobodná / 8. 1. - prukazka
Lenaze Strakonic Lenka / 28.3.1980 / Strakonice / 6tt+5 / 28.8.08 / - / vdana(7.7.2007) / 21.-24.1. 

Bohuzel netehulky Lucikry Lucka/ 1.7.1979 / Ostrava / Barunka(29.9.2006), andilek 8tt / vdana / další snazeni 4/08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
9.1.08 12:38

Ahoj holky,sorry že vám sem lezu,ale mám vás pozdravovat od Magdi,je to moje kámoška,nejde jim počítač a tak za váma nemůže.Moc jí chybíte,zítra jde na tu kontrolu,tak snad vám dá už sama vědět,jak to dopadlo,anebo vám to vyřídím zase já.Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
9.1.08 14:23

Ahoj holky, tak se hlasim zase v plne sile :D
Vcra jsme byla u alergologa. Jen se ptal, jestli mam nejkae obtize a jestli jsem tehu. Kdyz jsem rekla, ze jo, napsal mi jine leky a uvidime se zase v rijnu :)
Pak jsem byla za kolegyni, kamaradkou a prokecaly jsem dve hodiny. Ale i tak to bylo malo. Nebo aspon takovy je muj pocit :lol:
Potom jeste nakup, dojeli jsme si na obed a po navratu dom rovnou do perin. Prospala jsem dve hodiny. Neco malo doma udelala a uz jsme se chystali do divadla. Cimrmani byli skveli!!! Jeste ted mam krec ve tvarich, jak jsme se nasmali :wink:

Anonymni M. , mozna mam nejake tuseni, ale uplne jista si nejsem. Ale nebudu to hroti, az budes chtit a budes se na to citit, tak se urcite prozradis :lol:
Jinak ja jsem diky lecbe neplodnosti taky doma a beru Utros. Uz me to ale neba :roll: :lol: Ale urcite jestedo konce ledna bude, pak se uvidi, co muj mudrc vymysli :lol:
A jak Ti je jinak, jak se citis? Provazi Te nevolnosti nebo zatim prolouvas v pohode?

Anduli , tak velikost bublinky nevim. Dr. mi ji ani nerikala. Pro nasbylo podstatny, ze tam je a vic me ani nezajimalo :wink: Ale myslim si, ze kazde mimco se vyviji jinak, tak bych si asi z tehle pocatecni velikosti hlavu nedelala. Kdo vi, treba vas nakonec jeste preroste :wink:
Kdyz musis porad neco bastit, tak zkus ovoce a zeleninu. Pokud Ti to zaludek dovoli.
Jinak akcni jsem jen tak trosku. Zjistila jsme, ze me to fakt silene unavuje.
Uvidis, ze se jeste nanakupujes, az beda :lol:

Elunko , gratuluji k dalsi uspesne kontrole!!

Leni , v 9tt bude srdicko busit jako zvon. U nas bylo videt koncem 6tt.

Jinak jsou pekne stranky http://www.i-am-pregnant.com/…-Period-FAQ/ kdyz kliknete nahore Pegnacy by week a pak zadate kousek v pravo dole datum posledni MS, tak to vsechno spocita a ukaze. Jediny co, tak jsou stranky v anglictine.

Taky koukam, co nas jde zitra k mudrcum. Takovy hezky datum jsme si na to vybraly :lol: Tak se tesim, jak se to tu bude zitra hmezit samyma skvelyma zpravickama!!!
BTW Lucjadice , diky za zpravicky od Magdi!!! A ze ji moc moc drzim na zitra pesticky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 14:58

Ahojky, díky Dušičko za tabulku (je pěkné se v ní vidět :P ) ještě doplním: mé datum nar. 28.3.1980 , vdaná jsme od 7.7.07 a termín (předpokládaný) je 28.8.08 - to se mi líbí, mohla by se mi tak Emička klíďo narodit. :lol:
(Mám metodu na 99% vychází a spočetla jsem si holčičku

já si také myslím, že bychom neměly srovnávat velikosti „fazolek“ - zvlášť když jsme hooodně na začátku.

jak se holky bráníte nákaze chřipky, co řádí kolem? - To je děs…snažím se být dost doma, jíst vitamínky (beru MAMAVIT OD GS)…ale když jdu nakoupit…fůůůj představuju si všude ty bacily. :cry: a to musím v sobotu do školy )dělám dálkově VŠ-naštěstí už poslední rok), a 2 holky mi psaly že maj angíny..achjo - ale musím tam. Snad se mi bacily ošklivácký vyhnou!
tak pa a papejte…(já musím POŘÁD) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
9.1.08 15:21

Leni, tak info doplnene :wink:
A jakou metodu na vypocet ohlavi mimca mas? :D My si teda myslime, ze to bude kluk - podle stari krve a jeste nekolika takovych tech „babskych rad“..
Nakaze se nijak moc nebranim. Bastim ovoce, zeleninu a jinak normlane tehu vitaminy.
Taky doufam, ze se mi to uz vyhne, stacilo to, co me popadlo pred Vanoci - to jsem byla fakt KO.
Teda mas muj obdiv, co se tyka studia. Dlakove VS, tak to jsi dobra!!! Budu moc drzet pesticky na posledni zkousky a taky at se Ti bacily obloukem vyhnou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 18:59

dobrá, napíšu jak se počítá pohlaví:
ale nesmějte se mi jasný? :-) :-)
no zajímá mně měsíc početí a kolik ti bylo v tom měsíci.
Pokud se rovnají obě čísla (měsíc i věk) je to kluk. Pokud ne (jedno sudé druhé liché) bude to holkA. vychází to fakt! Ale musí být jistota že to bylo v tom konkrétním měsíci - ne třeba „mezi posledním zářím a prvním říjnem“ a taky nesmíš mít v tom měsíci narozky…
př: u mně:
počali jsme 6.12 - měsíc prosinec je sudý a mně v tom měsíci bylo 27 to je liché nerovná se to tak holka.
Je to aspoň trochu jasné? :twisted:
vyšlo mi to u strašně moc známejch…tak tomu věřím mno. proto už počítám s Emičkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.1.08 08:30

Ahoj spolutěhulky,držím všem palce při vašich dnešních kontrolách.Ať vidíte své mimísky a všechno je v pořádku!

Já už konečně začínám normálně fungovat i když mám pořád bolesti sotva jen vyluxuju a vytřu…to pak musím ležet a ležet dokud to nepřejde.Doufám,že to nebudu mít celé těhu nebo že se to nezhorší… :(
Ale musím být pozitivní,tak to určitě bude dobré :D .Alespoň už nezvracím.

Nemáte někdo nějaký receptík na dort?Třeba nějaký jogurtový s ovocem?Máťa má v únoru narozeniny a ráda bych mu nějaký upekla.Zatím jsme vždycky kupovali,ale chtěla bych to zkusit i sama.Vždycky v létě dělám takový jednoduchý ze šlehačky a zakysané smetany+ovoce a to je vždycky Máťa nadšený.Jééé já už se tak těším na chaloupku!!! Ale to si ještě počkám do jara.
No nic mějte se krásně a dejte vědět jak jste na tom!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
10.1.08 08:46

Ahojky holčiny.. Sem tu dneska poprvé a hned najdu super diskuzi.. Také máme miminko na srpen… Jedno už doma máme a také se narodil v srpnu :) TAk jesli se k vám mohu přidat budu jen ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
10.1.08 09:26

Jééé, Leni, tak jestli ta Tvoje metoda fakt funguje :lol: , tak budeme mít teda taky holčičku - my jsme počali 10. 12. a taky mi bylo 27! No, tak to ale asi budu vdova, protože manžel prohlásil něco v tom smyslu, že jestli se teď nepodařil kluk, že se zastřelí… :lol: A já si ve skrytu duše přeju další holčičku.(Když mám po malé tolik krásných růžovoučkých věciček… :wink: )
Jenže manža je prý poslední mužský nositel svého jména, tak prostě MUSÍ mít kluka… :? Budu ho muset vzít ke kamarádce, která má na patře sousedku a ta má postiženou asi 12ti letou holčičku, mně stačí vždycky vidět jen ten vozíček na chodbě a hned mám ve vteřině ujasněné priority…

No, nic, jdu posnídat zázvorové lízátko, zase se mi zvedá žaludek, v puse mám po celý den hnusnou hořkou pachuť, bléé… :lol:

A vítám nově příchozí!! :wink: (Akorát si teď nevybavím jména, to je hrozné, jsem v tom těhotenství nějaká sklerotická nebo cooo… :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.1.08 10:52

Ahoj kocky,
hlasim se z kontroly. Vse je v poradku :dance: Odpovidame podle MS i velikostne 10tt. Mame i fotecku, takze jen co ji dostanu do PC, hodim do galerky.
Mudrc byl chudak cely hotovy, protoze sestricce onemocneno ditko, tak bojoval sam.
Dalsi kontrola bude 31.1. s odbery krve a mozna bude i prukajda.

Leni , tak ze kdyz jsme pocali v listopadu a mne bylo 27, tak to je kluk? No tak to vychazi uz asi poctvrty :lol:

Elunko , jogurtovy dortik neznam. Jen piskotovy se zakysanou smetanou a ovocem. A nebo delame takovy lehky ovocny. Koupime dortovy korpus, pokapeme stavou z ovoce, aby zmekl, pak potreme slehackou, dame ovoce, zalijeme zelatinou a dozdobime slehackou. Vychlazeny z lednicky - proste mnamka!!! Delame ho hodne v lete a malokdy staci jeden :wink:

Jani , vitej u nas! Jestli chces zaradit do tabulky, dejn nejake info. Jako vek, odkud jsi, v koliktem tydnu jsi, pripadne termin porodu, pocet deti, stav a pristi kontrolu.
Ufff, jsem to na Tebe vychrlila, vid?
Ale hlavne moc gatuluju k tehu a preji, at vse probiha v pohode!!!

Anduli , ja si taky nejka v duchu preju hocicku, ale vim, ze daleko podstatnejsi je to, abychom byli vsichni zdravi.
Na druhou stranu jsem s klukem smirena, protoze v tyhle linii rodu nejak nic jinyho nejde. Martin ma brasku a Martinuv tatka dva brasky. Takze samy kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
10.1.08 11:11

No, kdyz to spoctu, tak Anka vysla a ted by to teda mela byt taky holka… a deda uz se vsude chlubi, ze bude mit kluka jako buka :)
Ja jdu zitra do skoly, mela bych tam sedet do deviti - v sedm je mi zle a v osm musim byt v posteli, jinak je to jeste horsi… to chci zitrek videt…
A na krev vyrazim asi az v pondeli - nejaj se mi tam nechce - pak mam jit prelom leden unor na utz - jenze to mam tyden blokoveho cviceni - tak to musim nejak vymyslet… Ja utz chci byt taky nekde na konci skoly - jenze jsem teprve zacla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
10.1.08 12:41

Leni a spol, :lol:

teď jsem ještě zkusila tu metodu na určení pohlaví na Míšu a NESEDÍ TO! :lol:
Malou jsme počali v srpnu, což je sudý měsíc a mně tehdy bylo 24, což je taky sudé, takže to měl být ZARUČENĚ kluk! A hle, holka jako lusk! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.08 12:52

ahojky,
Mno s tím výpočtem…říkám, že to sedí na 99% - fakt u naprosté většiny to vychází. Dušinko - ano měl by to být kluk! :wink:
no - to je jen orientačně - dovíme se to stejně tak za pár měsíců, ne?(Mám pocit, že v pátém měsíci to Dr na UZ pozná, ne?)
ZUZUlaj:
ty také ještě chodíš do školy? Děláš něco dálkově ju? Já také - je to děs, nemůžu se k tomu přinutit, a to jsme si myslela, že když budu doma, bude čas :twisted: - radši taky brouzdám

Anduli? Jaké máš ty lízátka? Já Gravipop (maj na sobě srdíčko). že by nějak MOC pomáhaly??? :oops: já si dnes ráno čistila zuby - a udělalo se mi nevolno - tak letím pro lízo…ale nedoletěla - zastávka na wc a povídala jsme si s prkýnkem, uf uf - at už nám thle poleví 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
10.1.08 14:06

dusicka.--- děkuji moc za přivítání. No určitě ráda se do tabulky přidám… nevím jesli to chceš napsat sem nebo jinak, ale jelikoš jinak nevím jak tak toi to napíšu sem :) Mé jméno je Jana 23.12 mě bylo 28 let. Jsem vdaná mám dvouletého prcka kterej se také narodil v srpnu :) 24srpna čekáme druhé.. jsem 8tyden těhotná.. na kontrolu du 30ledna.. Tak snad doufám že je to včechno. Jo vlastně bydlím v Benešově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí