Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoooj holky Jak se dneska cítíte??Já to mám dneska nahnutý od rána zvracim pernamentně skoro po každý jídle
.Až teď jsem vylezla z postele a musim jit něco dělat,ale mimi mi furt brání svojí nechutí k jídlu,kterou přenáší na mě
.
M díky za tip
.Každá nová rada dobrá
.
Ado vítej u nás.Blahopřeju k fazolce a přeju ať všechno dobře dopadne
.Určitě k nám nakoukni častěji a napiš i nějaký příspěvek ať vím jak si na tom
.
Dušičko fotečka krásná
.Máš prvenství v galerce co se týče ultrazvuků
.Tak hoď v zejtra fotku jak ti to sluší
.
Tak já zase nakouknu ![]()
ahoj holky, já se dnes cítím trochu líp. ráno hned v posteli sušenky..doplnila hladinu glukózy v krvi…a dobrý…celodenně furt něco zobu. (dělala jsem francouzské brambory, mňam a furt na ně chodím-nevím jak chutnaj Vám - ale já je vždy proleju šťávou z masa - co zbyde - z kuřete, z pečeně…je to mňam)
Duši: jojo je to super ten obrázek mimi. Doufám, že se příští středu také „flíček“ ZMĚNÍ k nepoznání
nemůžu se dočkat to jsou nervy.
Já to tentokrát dost prožívám,,(víc než předtím, jak to dopadlo špatně) často na mimi myslím jaké to bude…zdá se mi o miminkách…
jo a taky mám trochu problémy se spánkem, nemůžu usnout a budím se v noci - máte to někdo?
joj, můžete mi poradit, jak se vkládaj obrázky do galerie? Já na to nemohu zaboha přijít.
![]()
tak pa
Leni-fotku do galerky přidáš tak,že klikneš na fotogalerii a nahoře dáš upload obrázku(nahrát obrázek do galerie)pak už si jen vybereš z počítače fotku nějak ji popíšeš a vybereš galerii kam ji chceš.
Ahoj holky,tak jsem také přispěla do fotogalerie-sice je to už 14dní starý ultrazvuk,ale snad to nevadí.Omluvte kvalitu-je to focené do mobilu,protože nám nefunguje scaner.
Leni-určitě toto těhotenství budeš mít dobré…tedy nevím jak ty,ale já ani u jednoho nezdařeného těhu neměla poruchy spánku a vůbec takové ty zvláštní sny.Teď se mi také zdá o dětech nebo tedy spíše o jednom-zdá se mi pořád o holčičce(tak jsem zvědavá co budeme mít)
.Jinak se také pořád budím.
Začala jsem zase zvracet,tak doufám,že to brzy přejde.
Ať žijí odmlky..........
ZDravim vsechny nové i stare. Ja si stale uzivam nevolnosti - v utery jsme tu meli strejdu doktora a ten do me napichal hnedka 4 jehlicky a ukazal par bodiku, co mackat - a docela to jde - mackam jak o zavod a dnes je mi i trosku lip.
Musela jsem se ucit - dnes jsem byla na zkousce, z ktere maji vsici strach a mam ji za dva, tak jsem na sebe nesmirne pysna.
Blindim jak o zavod a ANy me nechava odpocivat - dokonce mi obcas posila sama haji - coz je nesmirne krasne.
Furt bych jedla maso Mnam mnam mnam
Jinak - v pondeli jsem byla na krvi, kde mi sestricka oznamila, ze utz v 1.trimestru nehradi pojistovna, tak jestli se mi na nej chce… Tak jsem rekla ze i pres 750 Kc se mi na nej chce - chci, aby Anka i tatinek videli miminko, ktere mi dava pekne zabrat, tak jdu 7.unora, kdy dostanu i prukazku.
Krasny vecer princezny s hraskama
Markysku , na mne nic k videni neni
A hlavne v sobotu jdu ke kadernici, tak mozna potom, az budu vypadat zase jako clovek ![]()
Zuzi , s tim UTZ to je divny. A to mas jako normalni UTZ nebo nejaky specialni? Mne ho dr. dela normalne bez problemu. No fakt, jiny kraj, jiny pristup. A toho 7.2. budes uz ve druhem trimestru, tak to by melo uz byt bez poplatku, ne?
Zkus se na to zeptat treba na pojistovne nebo tak nekde.
Jinka se spanim mam malinko taky problemy. Ale spis premyslim nad obyvakem, ktery chceme tak za dva mesice zacit predelavat. Mam toho plnou hlavu a hlavne porad resim, jak tam zakomponovat krbova kamna ![]()
Jo a taky chodim ted v noci na zachod a pak mi chvili trva nez zaberu. Ale to k tomu nasemu stavu asi patri ![]()
ahoj číči ![]()
tak jsem se snažila dát foto do galerie,, klikla jsem na naši diskuzi 0808srpen,, a foto tam není - bylo v „nově vložené“ a ted není nikde, noukoment, jsem na tohle dement.
ZUZU - no to koukám, takle drahý UZ?
Co vím,tak lékař bere na UZ v tom cca 6.týdnu - aby zjistil těhu. pak kontrola v 9. tt - vyšetření s pohmatem. UZ jde na řadu až v 13 tt. (tak jsem to měla poprvé a maj to aj kámošky)
ted mám dilema: Jdu 23.1. (9 tt)-co když mně veme jen na vyšetření? To nevydržím, chci to vědět na UZ že roste…myslíte že mně vezme - přece mám v diagnoze zamlklé těhu)
tenkrát mi také řek v 9tt že děloha roste,,a pak v 13 tt přišla ta nejhorší zpráva.
s tou nevolností: nejlepší jsou fakt sušenky po ránu, už mám jasno
tak ju, zatím končím jdu hřát obídek, ![]()
Kuk ![]()
Tak jsem sevratila z kosmetiky - to byla paradicka!!!
Mne delali UTZ 4tt, 7tt a 10tt a ted pujdu ve 13tt. A vyseteni pohmatem jsem zadny nemela ![]()
Leni , pokud mas dobreho dr., tak UTZ urco udela. A nebo rekni, ze mas uz strach, tak aby Ti ho udelali. Podle mne je blbost, ze si za to rekli u Zuzky tolik. To si asi nekdo snazi poradne namastit kapsu!!!
Jo a s tim UTZ mi to prijde cim dal divnejsi. Kdyz jsme se snazili o miminko, tak mi dr. delala UTZ treba 3×, aby zjistila, jestli rostou foliky a zadne penize po mne nechtela.
Mozna je ted od ledna nejaka novinka, ale stejne mi to prijde postaveny na hlavu. Jako kdyby chteli nejakou korunu za obrazek z UTZ, tak to tak nejak chapu, ale jen za vysetreni???!!!
ahoj holky!
Doufám že se máte v celku dobře - nevolnosti už beru jako normál:-)))
Včera odpoledne se stal zázrak - odpoledne se mi zázračně udělalo dobře, tak jsem dokonce vyrazila s kamarádkou do kina a na čajík - bylo to super (novej film s G. Clooneym - vřele doporučuji), po dlouhé době jsem si zase připadala jako normální člověk, po nevolnosti ani stopy…
Zato dneska ráno jsem si to vynahradila pořádnou tyčí…no nic nebudu to rozepisovat…znáte to skoro všichni:-)
Jinak k těm ultrazvukům - opravdu záleží na každém gynekologovi a na jeho vybavení ordinace. Já chodím do privátní, letos se mi pan doktor dokonce přestěhoval do nových prostor. Má úplně novou obrovskou ordinaci plnou přístrojů a má tudíž i své ultrazvuky (má víc typů), takže mi ho dělá při každým vyšetření. nikdy jsem za něj nic neplatila…tedy pokud pominu, že mu platím dobrovolný příspěvek 400 Kč za rok.
Opravdu mi těch peněz ale není líto, pan doktor je příjemný, chovají se ke mě hezky a ty peníze jsou na vybavení i zařízení vidět, navíc mi sami volají výsledky testů a připomínají mi že se mám objednat na kontroly a tak…
Kamarádka bydlí v menším městečku kousek od K.Varů. její gynekolog ultrazvuk nemá, takže byla na prvním až ve 14. týdnu v nemocnici ve Varech… ale naštěstí to nevadilo, vše bylo o.k. a má nádhernou 8-měsíční princeznu:-)
ahoj holky, jsem u vas poprve, protoze termin mam az na 1. pulku zari…jsem dle dr. v 6. - 7. tydnu. chci se jen zeptat, kdy bylo u vas videt srdicko?
mco vam dekuju za opdoved a preju vam klidne a prijemne ocekavani, p.
P. , u byla na UTZ prelom 6. a 7. tydne a srdicko bylo krasne videt..
Gratuluju k tehu a preju, at vse probiha v pohode a krasne rostete!!!
dekuju za odpoved. u me jeste vcera videt nebylo, ale dr. rikala, ze to od minula (5. týden) pekne povyrostlo, tak snad je to o.k.
p.
P , uvidis, ze priste na Tebe uz krasne vykoukne
Opatruj se, mamco ![]()
Ahoj mamči, pojištovny se chci taky ptat, prijde mi to divny - mozna nesplnuju nejakou vekovou hranici, kterou povazuji az nutnou pro sreening na geneticke vady - preci jen 25 v nedohlednu
a taky je to soukrome zarizeni, kde jak padlo, jsou na me hodni, mam pani doktorku, pac k chlapovi bych asi nesla. A pri Ance jsem byla na utz co dva tydny - resila jsem s dr. nevolnosti a tak mi chtela casto videt.
Ted se ridim, ten kdo zvraci nepotraci a tak uz si na nevolnost zvykam. Pak je moc hezke prekvapeni, kdyz je cloveku rano dve hodinky dobre a stihne jit treba aspson do knihovny.
Teda nas ale kvapem pribyva, to je fajn. Tak at nam briska rostou a krasny vecer
Ahoooj těhulky
Kdepak se všichni touláte
.
Zuzi gratulace k úspěšný zkoušce
.Jinak co se týče toho ultrazvuku,tak se optej.Je to nějaký divný
.
Duši tak jsem to popletla
.Myslela jsem,že ke kadeřnici jdeš už v pátek,tak pro to jsem myslela ať pošleš fotku jak „nově“ vypadáš
.
Leni našla jsem tvoje fotky
.Jsou ve fotogalerii nezařazeno
.Co se týče spaní,tak mě to taky trápí.Zdají se mi sny,že se někdy probudim uplně vyděšená
.Je pravda,že u Kristýnky jsem nic takovýho neměla,tak nevím
.Zkoušela jsem tvoji metodu-ranních sušenek,ale bohužel nezabrala
.Ale v pondělí si nechám předepsat Torecan a snad to pomůže
.
V pondělí mě čeká cesta do školy
.Jířa začal tropit nějaký hlouposti a jedna učitelka navrhuje 2 z chování
.Jenže náš puberťák se o tom pochlubil až včera večer,takže super
.Jsem zvědavá co mi řekne,protože vím,že je to hrozná učitelka a Jirka řiká,že si na něj normálně zasedla.Tak uvidím.Řikám si,že snad nebude taková mrcha,aby mu skazila důležitý vysvědčení
.
Tak já jdu zase vařit
.
Pa