Poradna duly
Jana Čurdová
Tabulka srpnatek 2008
dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 10tt+0 / 7.8.08 / - / vdana (24.4.2004) / 31.1. krev+asi prukajda
zuzaluj Zuzka/ 3.3.1985 / Praha / 10tt+0 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana / 10-16.1. kren Renata/ 13.12.1979 / Olomouc / 10tt / 1.8.08 / - / svobodna/ 2.1 magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 9tt+0 / 20.8.08 / - / vdana / 10.1. Markysek Marketa/ 8.7.1974 / - / 8tt+0 / - / Jirka(15let),andilek Kristynka/ vdana / 11.1. Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 11tt+0 / - / Matyas(20.2.2004) / vdana / 21.1. - krev
Fly Marketa / 23.3.1976 / Praha / 7tt+0 / 28.8.08 / - / spratelena
/
myska Vladka / 17.8.1974 / - / 6tt / - / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / 10.1. Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 6tt+4 / 30.8.-1.9.08 / Michalka(24.5.2005) / vdana(09/2002) / 24.1. Juka Katka / 17. 3. 1981 / Plzeň / 8tt+0 / 20. 8. / - / svobodná / 8. 1. - prukazka
Lenaze Strakonic Lenka / 28.3.1980 / Strakonice / 6tt+6 / 28.8.08 / - / vdana(7.7.2007) / 21.-24.1. jajinaR Jana / 23.12.1979 / Benesov / 8tt / 24.8.08 / kluk 2roky / vdana / 30.1. zuz / - / - / 10tt+1 / - / - / - / 10.1.
Bohuzel netehulky Lucikry Lucka/ 1.7.1979 / Ostrava / Barunka(29.9.2006), andilek 8tt / vdana / další snazeni 4/08
No ahoj holky!
Kde jste všechny?Snad vám není tak špatně,že ani nenapíšete?
Vítám nově příchozí!
Dušičko,gratuluji k úspěšné kontrole
Člověku se hned uleví když ví,že je vše v pořádku,že?Ostatní se nějak neozývají…snad je vše o.k.
Přeji všem krásný den.
Ahojky holky Dušicko děkuji za přidání do tabulky.. Doufám že je vám všem líp než mě.. od rána jen běhám na záchod
Snad se to umoudří a bude už líp.. všem přeji krásný den
jajino ahoj - nejsi sama - manžel mi vždy připraví jogurt k posteli (četla jsem že je dobré nevstávat a rovnou rychle něco sníst) - ale dnes šla i activia ven…fuj to je děs!!! pomooc !! Máte holky ještě jiný recept na nevolnost? Lízáka taky moc nepomáhaj… ![]()
papa
No tak abych pravdu řekla mě nezabírá vubec nic.. a to mé první těhotenství byla procházka ružovou zahradou.. ted sem ráda když dojdu do města a zpátky.. nejradši bych pořád spala.. A o žaludečních problémech ani nemluvím
Snad to brzo přejde..
Ahoj holky,tak hlásím zprávy od Magdi.Všechno je v pořádku,srdíčko tluče,termín je 19.8.Poslala mi fotku,mimi vypadá jako kuřátko.Moc vás zdraví a snad se brzo zase objeví.Kdy má další kontrolu,to nevím.
ahoj holky…hlásím se mezi vás.
Je mi 27,původem jsem z Plzně, ale už pár let bydlím v Praze,
jsem svobodná a poprvé těhotná, termín mám 10.8., Jsem moc šťastná,ale zároveň poněkud ustrašená - moc se těším až bude 12. týden za mnou…tolik těhotenství nedopadne dobře, že se mi z toho úplně ježí všechny chlupy na těle…
ale pořád si říkám že na to nesmím myslet, nikdy v životě jsem neměla gynekolog. problémy, tak to snad vyjde, 2.1. jsem dostala těhotenskou průkazku, zatím je vše jak má být, akorát mi zjistili chudokrevnost tak beru železo.
jinak nevolnosti mám taky celý den,ale zvracela jsem jen jednou. Jím po malých dávkách ale hooooodně - často:-)
""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;29/st/20080810/k/7b59/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…b59/preg.png
Ahoj kocky,
tak se hezky rozrustame. To je parada!!! Zitra snad bude chvilka na pridani dalsich lidicek do tabulky ![]()
Dneska jsme byli cely den v Praze koukat po obyvaku a taky na mini mimi vecicky ![]()
Leni , ja jsem slysela a i svagrova to mela ozkousene, ze je dobre pred vstavanim snist neco sladkeho (susenku, vamocku, piskoty). Kdyz se to svagrove prejedlo, tak pila sladke kakao.
Lucajdice , dekujeme za zpravicky!!! A gratuluju k uspesne kontrole a doufam, ze se Magdi brzy ukaze sama ![]()
kosticko , kazda z nas je ustrasena, to je asi normalni. Jen si to nesmime tak pripouostet, to bychom se z toho zblaznily.
Elunko , ja jsme vzdy pred kontrolou tak nervozni a pak kdyz toho naseho kuliska vidim na UTZ, tak je to takova krasa a takova uleva ![]()
Jdu se odvalit na gaucik, boli me pekne nozicky z toho chozeni. Ufff ![]()
Mejte krasny vecer a bajecny neblinkaci vikend!!! ![]()
ahoj kočky, tak jsem zdárně zvládla školu, dva zápočty, akorát jsme musela vynechat odpo přednášku - vydýchaná třída, horko, fuuuj, nemohla jsem vydržet. Dnes ráno mi bylo o mnoho lépe…
včera manžel koupil zázvor (ten kořen) a nastrouhal ho a udělal z něj odvar. na chuť nic moc - ale pomohlo to, je to super. Zkuste taky.
(trochu nastrouhat - vařit ve vodě 15 min, scedit a přidat citron a med)-já jen ten citron.srazí pálivou chuť zázvoru. Pokud to takle bude dál pomáhat., budu to pít každý den ![]()
papa
Ahojky holčiny zdravím při pondělku.. Doufám že se máte všichni dobře… Krásný den přeji..
ahoj holky!
jsem už týden doma a začínám se trochu nudit- nechala jsem si napsat neschopenku, protože jsem úplně vyšťavená a je mi dost blbě.
Plánovala jsem si jak začnu chodit plavat a budu aktivní a ono to vůbec nejde. Plazím se a polehávám, nemám na nic energii.
Mám pocit, že mám doma větší binec, než když jsem chodla do práce.
Doufám že to po prvním trimestru přejde, protože jinak ze mě bude velryba:-)
Ahoj tehulky!!
Preji vsem krasne pondeli.
Ja jsem se rozhodla, ze dneska budu vegetit. Uvareno mam od vcerejska, takze pohodicka. Mam tu nekolik puzzliku na skaldani, tak se dotoho pustim. Muzicek mi slibil, ze se mnou odpol dojde do mesta koupit ramecky, tak uz setesim, az bude hotovo a budou viset na zdi ![]()
Sice mame v planu predelavat obyvak, ale tech par der navic uz se za:,–(ruje raz dva ![]()
kosticko , Ty se nudis? Ty jo, ja jsme doma od pulky prosince a jeste jsem nudu nezazila. Tak co nejakou knizku? Nebo zacni hackovat, plest, vysivat…A treba takova prochazka venku sice trosku energie ubere, ale taky to super dobije baterky ![]()
Kazdopadne ale spanek je taky potreba a jak uz mi radily zkusenejsi holky, je temer nutnosti se naspat do zasoby ![]()
Leni , gratuluju k zapoctum!!!Zazvor je dobry, kamaradka ho pila taky, ale normalne pytlikovy caj. Jsem rada, ze jsi nasla neco, co Ti pomaha!!!
Jinak holky, uz vymyslite jaky kocarek a dalsi mini vecicky pro mini lidicky?
Ja porad premysli, jestli rovnou zaridit pokojicek nebo to nechat az na pozdejsi dobu. Az bude kuliskovi treba tak pul roku, rok.
ahoj holčiny,,,
já vstávala v 10h a mám stále málo,,,je mi blé blé ![]()
jsem naštvaná, jelikož kolegyně co po mně nastoupila do práce je neschopná a několikrát denně mi volá a vyžaduje abych tam jezdila. (dělám sociálku v ústavu-je to zodpovědnost za prachy, atd…ale se mnou se také nikdo nemazlil, když jsme nastoupila)…těch 15 km mi nevadí dojíždět - ale spíš to, že jsou tam všici nemocní (ti klienti) a je to rizikové prostředí. Stačí, že mně malinko pobolívá v krčku achjo.
Duši: mno já si netroufnu koupit či zařizovat nic pro mimi, než tak v 7. měsíci. Jsem pověrčivá (jedna negativní zkušennost stačí) ale tovíš - že na to myslím a těším se moc. Mám nějaké věci po mladším bráškovi skoro nenošené,, tak až si je vyperu a vyžehlím, juj to bude krása
a kočár mám už vyhlídlý (nafukov. kolečka, trojkombinaci - takový ten „velký“ my jsme oba vysocí tak budem mít taky „habána“ a ty malé mini moderní kočárky se mi nelíbí. Jo a chci oranžový) .. ale na o je čas.
tak pa jdu vařit manžílek je na masáži a přijde na obídek
No já sem doma už třetím rokem Ale že bych se nudila to teda né
Asi to bude tím že mě tady pobíhá dvouletej prcek..
Jinak sem taky bez energie Docela mě tohle těhotenstí dává zabrat.. A to sem při prvním ani nevěděla že bych byla těhotná jak mě bylo krásně.. Dokonce sem i malovala pokojíček pro prcka. Prostě sem dělala vše… A den mého porodu sem jela na nákup autem protože manžel měl zlomenou nohu
A večer už sem ležela na sále a rodila.. Takže jak říká muj doktor každé to těhotenství je jiné A u mě to fakt platí ![]()
Jinak kupovat věci moc nebudu mám toho fakt hafo po malém.. Ale jesli to bude holčička tak budu muset nakupovat mám vše v modroučkejch barvičkách..
pro dušička:
Není to tak že bych si nenašla aktivitu, věděla bych o spoooooustě věcí co bych ráda dělala - nebo měla dělat
, ale jsem prostě tak utahaná a je mi tak blbě, že u ničeho nevydržím a na nic nemám energii… Prostě jsem nečekala, že mě to tak skolí, protože zezačátku jsem byla úplně v pohodě:-)
pro Lenazestrakonic:
s prací to mám úplně stejný, když jsem nastupovala musela jsem si skoro na všechno přijít sama - a teď když jsem odešla, pořád mi volají a ptají se úplně na každý detail - přesto, že jsem jim napsala manuály a všechno urgentní vyřídila ještě před odchodem. Můj nadřízený, který mě dočasně zastupuje, je úplně nemožnej, tak jsem to trochu i čekala:-)
Jinak gratuluju k úspěchům ve škole, jsi šikovná, já bych to teď nezvládala, klobouk dolů:-)