0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1955
3.1.08 16:43

Ahojky,tak kde jsou zprávičky z kontrol?Je to tu nějak prázdné v novém roce!
Mě je už třetí den líp,tak doufám,že už ty nevolnosti začnou pomalu odcházet.Zase mi to vystřídal výtok-ten normální těhotenský mám už déle,ale dnes to vypadá jako tvrdý tvaroh-prý by to mohla být mykóza,tak nevím.Musím to říct doktorovi až půjdu v úterý na vyšetření.
Zítra jdeme s manželem na ultrazvuk,tak se těším,že taky uvidí mimíska.On se taky těší.Včera mi skorošvagrová řekla,že má pozitivní těhu test,tak budeme mít víc miminek v rodině :D !
Mějte se hezky a pište!!!Doufám,že kontroly dopadly jen a jen dobře!Myslim na vás.E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
3.1.08 16:58

Ahoj, holky,

tak se hlásím a mám samé dobré zprávičky! Miminko je v děloze, zatím je tam teda vidět jen plodové vejce s balonkem uvnitř :lol: , ale vypadá to dobře, podle poslední MS i UTZ jsem v 6.tt. Zítra, až mi manžel stáhne fotky do PC, tak to hodím do galerie… :wink:

Ježiš, já mám takovou radost, ani nevíte jakou! Na další kontrolu jdu až
24. 1., to už tam bude snad vidět všechno.

Jinak dr. říkal, že výtok, který nesvědí a neobtěžuje, je v těhu normální, akorát u mě to bude možná nějaká kvasinková infekce, tak mi napsal Clotrimazol (nebo tak nějak, se mi nechce se zvedat a jít na chodbu do kabelky se podívat.. :lol: )

Teď se cítím moc dobře, nemám žádné nevolnosti, jen se mi chce pořád spát a pak po vyspání jsem mírně protivná a nevrlá, bříško občas zabolí, ale to je prý normální. Už se ale fakt těším na tu kontrolu za 3 týdny.. :wink:

Elu, to je super, že je všechno v pořádku, tak ses aspoň uklidnila a teď si to budeš užívat. Jen mě zajímá, co je to ta endometrioza, snad jsem to napsala správně… :)

Tak se zatím mějte krásně, holky!

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
3.1.08 17:27

Anduli,tak mám velkou radost s tebou!!! :D
Endometrioza je onemocnění,kdy se děložní sliznice tvoří i mimo ni a prorůstá všude možně.Většinou se odoperuje a ráda se vrací.Já jsem byla na dvou operacích,ale tu druhou nedokončili,protože měli podezření na plynovou plicní embolii.Po první operaci jsem měla rok vyvolaný přechod,protože endometrioza se tvoří hlavně při ms.,takže chtěli docílit,aby i sebemenší částečky se zničili.Bohužel se mi to projevilo znovu.Říkají,že na to pomáhá těhotenství,ale to mi bohužel taky nepomohlo.Já to mám na dost blbém místě-mezi rectem a vagínou,takže mám dost velké bolesti právě při tom ultrazvuku i při obyčejném vyšetření.Teď v těhotenství to prý nevadí,ale další operaci se prý asi nevyhnu.
Tak držím palečky at mimi krásně a zdravě roste!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
3.1.08 18:17

Ahoj holky,
jsem moc ráda, že máte dobré zprávičky.
Už jsem taky uložila fotečku do galerie.
Tady ji máte.

Kdo má větší bříško? Barunka nebo děda? Tak ať se vám ty bříška pěkně kulatí :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
3.1.08 18:43

Krasny vecer vsem!!!

Anduli , to jsme rada, ze mas dobre zpravicky!!! Uvidis, ze ty 3 tydny utecou jak nic. Ja jsem si po posledni kontrole rikala, ze to je silena doba, ale fakt to leti :lol:
Jsem i rada, ze Ti je dobre. Tak si to paradne uzivej!!!

Elunko a mysko , prijdte i vy zitra se skvelyma zpravickama!!!

Ja jsme se dneska skoro cely den nezastavila. Dopoledne me celaka hora pradla, do ktere se mi pred svatky nechtelo. A odpoledne jsme byly na prochajde se psinou. Po navratu dom jsme delala rodinny kafco a ted konecne zacinam vegetit.
Ale je fajn, ze rano muzu spinkat dlouho, to se mi moooooc libi :lol:

Jinak jsem, holky, vysmirovala u holek v cervnu, ze 26.-30.3. bude v Brne veletrh PRO DITE. Tak ja uz to mam v kalendari a udelame si vylet a pokochame se a naberem inspiraci :wink:

A ted se jdu natahnout na gaucik a cucet na telku. Mejte fajn vecer a pohladte briska!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
3.1.08 20:46

Tak na ultrazvuk už zítra nejdu.Jen na odběry v úterý.
Hezký večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
4.1.08 09:28

Ahoj holky,
tak jsem si zaplatila poplatek 30 Kč (prý jsem ještě nebyla v prenatální poradně)
„mimču“ bije srdíčko o sto šest a vše je v pořádku :D :P
V úterý už jdu do prenat poradny, kde mě přeměří, zváží, … a konečně vystaví těhu průkazku. No a ve čtvrtek odletáme na čumindu do Londýna. Tak doufám, že na letišti nebudou moc prudit a hlavně, že přežiju let. Problém se žaludkem jsem měla i jako netěhotná, tak jsem zvědavá jak tohle dopadne. No co letušky musí být připravené na všechno :)

Něco nepříjemného: Přede mnou z ordinace vycházela paní, na které bylo vidět již velice výrazné bříško a povídala, že jde rovnou do nemocnice na umělý potrat. Hrůza :cry:

Držím všem palečky :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
4.1.08 09:57

Tabulka srpnatek 2008

dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 9tt+1 / 7.8.08 / - / vdana (24.4.2004) / 10.1. zuzaluj Zuzka/ 3.3.1985 / Praha / 9tt+1 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana / 10-16.1. kren Renata/ 13.12.1979 / Olomouc / 10tt / 1.8.08 / - / svobodna/ 2.1 magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 8tt+1 / 20.8.08 / - / vdana / 10.1. Markysek Marketa/ 8.7.1974 / - / 7tt+1 / - / Jirka(15let),andilek Kristynka/ vdana / 11.1. Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 10tt+2 / - / Matyas(20.2.2004) / vdana / 8.1. Fly Marketa / 23.3.1976 / Praha / 6tt+1 / 28.8.08 / - / spratelena :D /
myska Vladka / 17.8.1974 / - / 6tt / - / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / 4.1. Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 5tt+5 / 30.8.-1.9.08 / Michalka(24.5.2005) / vdana(09/2002) / 24.1. Juka Katka / 17. 3. 1981 / Plzeň / 7tt+2 / 20. 8. / - / svobodná / 8. 1. prukazka

Bohuzel netehulky Lucikry Lucka/ 1.7.1979 / Ostrava / Barunka(29.9.2006), andilek 8tt / vdana / další snazeni 4/08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
4.1.08 10:01

Juko , tak to jsme zvedava, jak dopadnu pristi tyden ja. Ale asi na tom budu stejne. Ale tech 30,–Kc mi za to stoji :wink:
Ty jo, tak uz budes mit prukajdu, to je parada!!! Ja chci takyyyy :lol:
No jsi docela odvaha letat jako tehu. Ikdyz je fakt, ze me taky porad jeste laka odletet na jare nekam za teplem. Ale radsi asi investujem penizky do rekonstrukce obyvaku a neco i na decak.

Preji vsem krasny den!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
4.1.08 13:02

dusicko na kontrolu jdu 10.ledna ke svému gynekologovi, ale vzhledem k tomu, že nemá ultrazvuk, tak neočekávám, že bych se něco zajímavého dozvěděla :wink: :D

Počítám, že mne pošle rovnou ve 12tt na vývojové vady do Gennetu. Takže na definitivní zařazení do seznamu si ještě chvíli počkám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
4.1.08 13:14

Dušičko, **Londýn jsem zamlouvali někdy v říjnu, kdo to mohl tušit. Když už to máme ale všechno zaplacený a doktor nemá nic proti, tak to snad bude vše OK. Bohužel se to nedá ani na nikoho přepsat. Letenky jsou přímo na jméno.

Na jaře taky přemýšlíme o nějakém teplém moři, pak se nejpíš už dlouho nedostaneme. Ale autem se mi nechce - bylo by to spojené s lodí a to můj žaludek nesenese a letadlem už asi asi netroufnu. :(

Díky, za vzorně vedenou tabulku - jsi šikovná :)**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.08 15:10

ahoj holky, můžu se k vám přidat? myslím, že jsem na tom stejně jako Andulí. Na začátku prosince jsem otěhotněla. Dr říká že je to 6.týden - minulý týden jsme ještě nic neviděli na UZV ale ted už ano, dutinka má 24 mm a v ní je vidět malá fazolka. POkud vše dobře dopadne, tak čekám koncem srpna mimíska.
zdravím a přeji hodně štěstíčka pa Lena
PS: nevíte náhodou: udělaly se i dva opary na rtu. Mažu herpesinem - myslíte že to nevadí? nevstřebaj se ty acycloviry do oběhu a neuškodí malýmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
4.1.08 16:52

Ahojky Leno ze Strakonic,
moc moc blahopřeji a vítám :P

Opar by neměl mít žádný vliv na vývoj plodu, ale pozor na teplotu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.1.08 16:53

Ahoj krásky,
herdek, me je furt blbě, at spim, jim, nejim, neco delam… a k tomu mam asi nizsi tlak, pac se mi mota hlava, sotva se na nohy postavim. Jeste ze je tu vikend a tatka bude doma - uz jsem je vyslala na prochazku nocni prahou…
Vitam novotinky a preji krasne tehu bez bliti…

Letadlo… tim jsem nikdy neletela, a ted zas chvilku nepoletim - deda si nas chtel brat v cervnu s Ankou na dovcu k mori, tak jsme mu to rychle prekazili :D
Zehleni tu mam taky kopu, k tomu kos spinaveho pradla a praci prasek nemuzu vystat - to je sranda… tatka pojede ted asi na dve smeny - jedna pracovni a druha drina - ale jak se uzpusobi telo zeny, uzpusobi se i to partnerovo - jen za me nejak nechce vzit ty nevolnosti. Kdyz jsem cekala Anku, chtel i ty.
Krasny vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
4.1.08 17:42

Ahoj Leni ze Strakonic , vitej mezi nami!!! Gratuluju a preji pohodovy tehu a dobrym koncem!!!

Zuz , taky 10.? No to nas bude :wink: Tak pockame s cim prijdes. Jinak mistecko v tabulce uz Ti rezervuju :lol:

Zuzi , je mi lito, ze Ti je porad zle. Mne se to nastesti celkem vyhyba. Jen obcas v pozdnim odpoledni nebo vecer mi byva pekne soufl, ale vetsinou to pak zaspim a rano jsme zas OK.
A tlak je zrovna dneska fakt blby, sisa se mota i mne. Ael zatim to nesu statecne :D

Juko , tak si uzijes poradny vylet. Snad se to bude i miminku libit a v letadle bude klid :wink:
A dekuju za pochvalu. Zas tak sikovne si nepripadam, protoze mivam dost problemy dopocitat kolikaty tyden a den vlastne jsme :lol: Hlavne u tech, co nemaji metrik. Ale snad ten den sem, den tam nevadi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí