Poradna duly
Jana Čurdová
Tak hezké slavení a co nejméně rozlejvání
Luci! A ať ti je líp!
Štěstí tomu, kdo ho nemá.
Lásku tomu, kdo je sám.
Zdraví všem, kdo nemocni jsou.
Něhu těm, co za krásou jdou.
Slepým sílu slunečních paprsků.
Opuštěným srdce, která pro ně budou bít.
A všem na Vánoce a v novém roce pocit, že je krásné žít.
KRÁSNÝ NOVÝ ROK 2008

Tak se hlásím v novém roce.
Při přípitku jsem si i trošku pobrečela. Nemohla jsem vzpomenout na ztráty. U nás doma každý o něco přišel - já o těhu, manžilek krom toho s dědou přišli v dubnu o manželovu maminku a bráška o 5-letý vztah.
Ale starý rok byl krásný hlavně kvuli Barunce. S malého miminka mi, ani nevím jak, roste velké děvče.
Tak doufám, že Vám všem přinese nový rok 2008 vše nej.
Můžeme mít tisíce přání, tužeb a snů, ale jen štěstí, zdraví, láska a přátelství dává smysl našim dnům
Ahoj krásky,
tak i já se připojuji s Novým a krásným.
S přáteli jsme se sešli v mateřském centru, kde si děti hráli a my se smály
Večer jsem byla vyřízená, popřáli jsme si i s záchodovou mísou a na lízátka přestávám věřit - ale ze začátku byli fajn. Asi jdem zitra pro tu kokakolu…
Dneska jsme byli dopo s Ankou venku - padalo bílo a bylo hezky, jen už je venku jen mokro ![]()
Tak pac a hezky den
Ahoj tehulky,
tak mame svoji fotogalerii. Tak sup sup fotecky tam, at se mame cim kochat ![]()
Kren , drzim pesticky na dnesni kontrolu!!!
Dnesni den zacal docela hezky. Muzicek rano „vyhodil“ kocicaka ven, tak me nebudil mnoukanim a ja si pekne pochrupkala skoro do deviti. Myslim, ze timhle tempem nazenu ty svatecni ztraty co by dup ![]()
Pak jsme zasedla ke kalendari, abych si udelal poradek v tom, co kdy kde mam. A ejhle, prekvapeni. Hnedle 7.1. jdu k alergologovi, tak jsem zvedava, co se mnou provede, abych na jare zase netrpela jako blazen.
10.1. jdu ma gyndu, pak mam 18. kosmetiku a 19. kadernici. Tak budu hned v zacatku roku cela nova ![]()
No a ted asi pujdu neco malo podelat doma. Zjisti, co nam zbylo nebo spis nezbylo v lednici po tom case obzerstvi
A musim vymyslet, co udelam k obedu.
Mejte zatim bajecny den!!!! Opatrujte se a pohladte briska!!! ![]()
Ahojky,vítám všechny v novém roce.
Máťa je ve školce a za chvilku už pro něj půjdu.Ráno ho naštěstí vodí manžel,takže jsem si taky mohla pospat.
Včera jsem byla pěkně vystrašená…trošku jsem špinila.Dnes jsem přesně 10+0tt a skoro se opakuje situace před třemi roky.Taky jsem takle před kontrolou v desátém týdnu trošku špinila a pak v den kontroly a bylo to špatné.Tak teď doufám,že se to nebude opakovat úplně,ale bojim se(kdo by se nebál,že?).Doufám,že to bude dobré i když jsem měla včera dost špatný pocit.Ale kontorlu mám už pozítří.
Držím palečky všem kdo mají kontolu! Hezký den.
Ahojte, děvčata! ![]()
Tak Vás všechny vítám v Novém roce a mám pro vás super zprávu - LETOS SE NÁM NARODÍ MIMINKA!!! No, není to úžasné…???
![]()
Já už se nemůžu dočkat zítřka, ráno jdu s malou k alergologovi a na 13. hodinu mám být na gyndě. Na jednu stranu se strašně těším, že uvidím mrňouska, teda zatím spíš jen plodový váček, zítra budu teprve 5tt+4, takže nic víc tam asi vidět nebude, ale hlavně, že bude tam, kde má. A na druhou stranu samozřejmě cítím strach, ale snažím se vůbec nemyslet negativně.
Už 2 dny mě skoro vůbec nebolí břicho, spíš jen občas večer a nevolnosti nemám taky žádné. S Míšou už jsem v 6.tt cítila pocity na zvracení, a to celodenní, a teď nic… ![]()
Tak se zatím mějte krásně, jdu s malou ven, musíme postavit sněhuláka… ![]()
Pápá,A.
Elu, neboj, to špinění určitě nic nebude, hlavně hodně odpočívej. Doktor Ti dá možná nějaký Utrogestan nebo tak něco a uvidíš, že to dobře dopadne! ![]()
Já kvůli tomu svému výtoku, který mě mimochodem jinak nevadí, nesvědí, jen ho prostě mám, tak taky při každém pocitu, že ze mě něco „teče“, letím na záchod a zkoumám barvu… ![]()
Ahojky,
tak jsem k vám nakoukla, protože podle těhotenského testu se zdá sem patřím ![]()
zatím opravdu jen podle testu a tak nechci moc předbíhat…
Budu vás sledovat a až bude jisté, že se správně vše vyvíjí tak se ráda přidám. ![]()
Tak zatím
Zuz , rady te tu uvidme casteji
Kdy jdes k dr., abys mela jistotu?
Anduli , ten vytok opravdu nevadi. Je to normalni. Jem kdyby svedil nebo byl zluty pripadne s krvi, tak okamzite k dr.
Kdyz jsme se na ten vytok ptala dr., tak mi predepsala pro pripad obtizi nejake cipky.
Jinak ted uz ani nejak nesleduju, jestli je nebo ne, protoze pres Utros to neni moc poznat ![]()
Elunko , je te fakt tezky posoudit, vid? Ja osobne bych asi byla tak vystrasena, ze bych na nejakou kontrolu asi necekala a supajdila k dr. hned.
Kazdopadne preji, at uz se to neopakuje a Ty si tehu muzes v klidu uzivat!!!
Ahojte,tak mě začalo odpoledne pěkně bolet bříško,tak jsem nečekala a jeli jsme k doktorovi.Jsem ráda,že jsem tam jela.Miminko je naprosto v pořádku(má 3.3mm) a odpovídá to 10+1tt.
Ty bolesti jsou prý pravděpodobně od endometriozy.Což teď po tom vyšetření mě to bolí snad ještě víc,ale aspoň jsem klidná,že to je s mimčem v pořádku a ty bolesti jsou od něčeho jiného.Mám i krásnou fotečku,ale bohužel nám nefunguje scaner,tak ji nemůžu poslat.
Mějte se hezky!
Juko a Anduli , prineste zitra z kontrol jen same dobre zpravicky!!!!Moc na vas myslim!!