0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
12.12.07 15:01

Tak jsem dopekla :,-(love bochanky,slepila linecke a asi zalezu k malemu do pelisku.To bricho je docela sila,vim,ze to boli,ale takhle me nebolelo ani u jednoho z mych 4 tehotenstvi.Ale to se ustali doufam.Spatne mi nebyvalo nikdy,jen u Martase trosku,ted zatim taky ne.Chute me honi ale na maso a nakladane cibulky,nebo ty dlouhe papriky.. :D ,na sladke vubec.Ale ono to muze prijit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
12.12.07 19:02

tak držím palečky ať dopadne dobře alespoň vám … :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.12.07 09:37

Neplakej, zas bude lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
13.12.07 20:10

Ahoj holcinky muzu se pridat???

Dusicko moc ti to preju utkvelas mi v pameti, jsi moc hodna duse

Hupcza co se stalo???

HOlky teda nevim jestli je to na miste ale ja se strasne bojim mimodelozniho tehu nebo jinych komplikaci

Strasne.....

Jinak termin by byl na polovinu srpna. Kdo ze to ma 8.8.? to ma narozky muj manzel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
14.12.07 09:11

Hupcza:Je mi to moc líto,ale člověk musí jít pořád dál i když to není vždy lehké.Držím palce ať je brzy líp.

Holky mě je tedy hrozně špatně.Včera jsem zase proležela celý den v posteli a střídala to ze záchodem…Zas mě proháněly střevní potíže.Když se mi večer udělalo lépe,tak jsem pro změnu vrhala vrchem… :-(
Dnes už je líp,ale jsem nějaká slabá jak moucha,nejsem ani schopná uklízet a Štědrý den je za pár dní.A to nám ještě příští čtvrtek přijede švagr s rodinou,tak už na uklízení nebude čas.Budem se do toho muset pustit s manželem o víkendu.
Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
14.12.07 09:23

Hupcza:Je mi to moc líto,ale člověk musí jít pořád dál i když to není vždy lehké.Držím palce ať je brzy líp.

Holky mě je tedy hrozně špatně.Včera jsem zase proležela celý den v posteli a střídala to ze záchodem…Zas mě proháněly střevní potíže.Když se mi večer udělalo lépe,tak jsem pro změnu vrhala vrchem… :-(
Dnes už je líp,ale jsem nějaká slabá jak moucha,nejsem ani schopná uklízet a Štědrý den je za pár dní.A to nám ještě příští čtvrtek přijede švagr s rodinou,tak už na uklízení nebude čas.Budem se do toho muset pustit s manželem o víkendu.
Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
14.12.07 09:25

Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
14.12.07 09:57

elu+ zuzi: dík
magdi: noo- nedopadlo to :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
14.12.07 10:13

Omlouvám se,že to přišlo víckrát,ale zlobí mě počítač :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
14.12.07 19:29

Hoky, ja byla u zubare a rtg jsem rekla ze nee… tak si to stejne prej nekdy budu muset uzit - pusu plnou jakychsi desticek ble ble ble
Jsem uplne vyrizena a nejradsi bych sla spat…
At se prida kdo zapadne a bude se mu tu libit, od toho je to tu preci.
Holky, tabulku rovnou reknu ze neudelam, neb mam delat tabulky do skoly, a ty taky lezi nekde jen se zadanim, ale kdyz bude o vanocich chvilka, treba mi chytne tvurci a budu to mit vcukuletu vsecko :lol:
Tak sem jen hodte kdo na tom jak ste a taky co byste tam vsecko chteli

muj navrh jmeno, mesto (at se muzeme treba najit), jak to vypada se starim nasich zasetych fazolek, nevim, jestli chcete i kontroly, spis navrhnete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
14.12.07 21:47

Ahojky holky,
tak sem taky nakukuju. A kde to vázne. No jo, jde vidět, že si pěkně asi hajáte v pelíšku. Se Vám nedivím, ja bych spala, až bych brečela. Ale řekněte to Báře :twisted: Má mě na háku.
Ale musím ji pohchválit, protože po několika dnech konečně dneska odpoledne spala - a to 1,5 hodiny. Jsem si trošku odpočinula. Zato sice usnula až o půl desáte večer. Rostou ji zoubky. Už máme jednu stoličku venku, ale pujde asi ještě druhá.

Jinak se mnou a tabulkou nepočitejte. Přes den jsem ráda, že se na net dostanu na 5 minut (Bára mě otravuje) a večer mám prd sílu :D
Jinak ty kontroly bych tam asi nepsala. Spíš jmeno, možná věk, bydliště, termíny porodu - které se pak změní v den porodu, pořípadě info o dalších dětech nebo stavu (vdaná, s přítelem, samoživitelka), ale záleží na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.12.07 20:16

Hupczi to me strasne mrzi urcite to dopadne ted, drzim ti moc palce! Je to osud, musis to brat takhle. treba je to tak lepsi a mohlo by se narodit nemocne nebo s jinym nestestim. tak honem hezky pracovat na zdrave krasne miminko! ja vim je to tezke, hlavu vzhuru.

s tabulkama holky neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2794
15.12.07 21:54

magdi : ahooj, jsem tu jen na skok od červencových…takže ty seš nakonec srpen! No to je super. Jak se jinak daří? Kdyžtak mi napiš sz. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.12.07 16:03

Ahoj srpnové těhulky,
je to přesně rok a den, co jsem našla na testu slabounkou druhou čárku a dnes si tady na zemi hraje šestikilový drahoušek! Úplně zamačkávám slzy…strašně to letí, tak si užívejte každý den s vašim rostoucím miminkem! Přeju Vám krásné bezproblémové těhotenství, rychlý porod a zdravého drobečka v náručí…http://sirmi.ic.cz/mix/99.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.12.07 17:55

Hola hola, cekam navrhy na tabulku, jestli se do ni opravdu nikomu nechce…
Ale je mi jasne, ze o vikendu casu malo - tak uvidime okolo vanoc
Krasnou třetí neděli adventni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí