Poradna duly
Jana Čurdová
Přesně tě chápu Elunka, mě se včera na procházce taky obrátil žalůdek, až jsem obsah cítila až v krku, ještě, že to nešlo dál. Zatím si stále díky tomu žaludku, který se mi obrací, držím stálou váhu. U prvního těhu jsem měla žravku a hned první měsíc měla dva kila navrch. Nakonec jsem jich měla 17. Tak doufám, že teď jich bude jenom deste, ale omezovat se nebudu.
A máte už nějaké chutě. Já pořád baštím bílý jogur a ořechové musli, se toho nemůžu dojíst.
L.
Jeee, holky o cem to tu pisete?
Ja teda zadny takovy problemy nemam. Az si rikam, jestli jsem opravdu tehu ![]()
No snad mi zitra dr. rekne dobrou zpravicku ![]()
Kasne ranko vsem!!!
Doufam, ze jste se moooc fajn vyspali.
Ja moc ne, mam nerva z dnesni navstevy dr. Ale aspon budu vedet, jestli jo nebo jestli se mi zase „plasi hormony“.
Luci , no ja presne nevim, jak se to pocita. Kazdopadne posledni MS byla 1.11.
I já se přidávám k dobrému ránku. V poledne jdu do školy, tak mam do půl jedenacte čas něco doma udělat, ale nic se mi nechce…
Ja si užívala vůní už po prvním těhu mnohem víc než předtím, ačkoli s citlivostí behem těhu se to neda srovnavat. Jsem rada, že mi blicí období jestě neprislo a doufam, ze se tentokrat nekde zapomene.
Už nepochybuju o tehu, i kdyz k doktorce jdu az v pondeli. ALe posledni MS mam jako Duciska (mimochodem - mas krasnou fotku ze svatby - skode jen ze tak malou a nejde omrknout - byla jsi krasna nevesta), taky 1. 11. to by znamenalo, ze jsme 5+1 pokud mame MS pravidelnou a hezky po ctyter tydnech - coz ja treba nemam, tak mam smulu a vsecky vypocty mi nebudou vychazet
Ale jen s malym rozdilem…
Dobré ranko,
tak ti dneska, ja bych ještě spala, ale Bára už byla vyspaná v 6:50, bantýřka. Normálně hajá i do osmé. Tak se mi nic nechce - jen spát.
Dusi držím palečky. Budeš těhu asi jako já.
Já měla poslední menzes buď někde mezi 29.10. a 2.11. Si to už nepamatuji, zapoměla jsem si to zapsat ![]()
Pak dej vědět, jaks dopadla
Pa Lucka
Zuzi, diky. Ja to nejak upravim a hodim do galerky, at je to vetsi.
Cyklus jsem ted mela pravidelny 28dni, ale jen diky lecbe.
Luci, Tebe budi Bara a mne nase psina. Ta ma taky nejvic elanu, kdyz bychom my jeste spali. A ona si pak v kldiu pres den dospava. To neni fer ![]()
Tak se jdu chystat k dr.
Zatim se mejte moooc krasne!!!!
Připojuji se s přáním dobrého ranka,já se tedy dnes moc nevyspala.Měla jsem nějaké divoké a akční sny.
Dušičko také moc držím palečky ať kontrola dobře dopadne.Sice ještě nebude srdeční akce,ale aspoň jistota,že tam fazolka je.
Chutě teď nemám,ale to asi díky té viróze.Když jsem ještě nevěděla,že jsem těhotná,tak se mi manžel kolikrát smál jestli nejsem v tom,protože jsem v jedné ruce měla samotný herkules(který normálně moc nemusím) a v druhé připravený ovocný pohárek se šlehačkou.
Také zdravím všechny při dnešním ránku!!!!
Elunko, já jsem z Teplic, takže to máme krapítek z ručky
škoda…no nic.
Dušičko, přeju u doktora hodně štěstí!!!!!!
Nevolnosti mě zatím míjí, tak doufám, že to vezmou oklikou, protože dělám v továrně, kde se smaží jídlo
a někdy je to dost cítit i k nám do kanclu.
Pastelko
V Teplicích jsem byla 10.listopadu.Jela jsem si tam k paní pro britského kocourka ![]()
Tak máme doma tříměsíční miminko kocouří.Říkala jsem si,že když nám nejde to naše,tak si pořídíme kocourka
a ejhle ![]()
Elunko,
tak to je super, ono to bylo možná tím, že si měla trošku jiné starosti, než myslet na to, že to mimčo nejde, tak se to podařilo ![]()
Můj manžel jezdí do Prahy každý den do práce,naštěstí jenom na Jarov, takže nemusí přes celý město, ale vůbec mu to nezávidím…každý den 2 hodiny na cestě.
My máme doma pro změnu psici 2 a půl letou rotvajlerku, jsem zvědavá, co bude říkat na mimčo.Je to zlatíčko, je vychovaná v bytě a je fakt super rodinej a společenskej pes.
Ahoj tehulky
omlouvam se ze vam sem lezu ale moc moc preji dusicce at prijde od doktora s vybornyma zpravama
Ahojik!
Tak jsem tady.
Dr. me uvitala otazkou, zda jdu z vesela nebo ne. Tak jsem ji rekla, ze taky zalezi na tom, co mi rekne ona. Ze mam tyden zpozdeni a 3 pozitivni testy (to se se setrickou zacaly smat). Na UTZ je videt cerna kulica a je v deloze, coz je prvni skvela zprava. Jinak jsme dostala Utros a jeste nejaky cipky a listovku. A za 2 tydny kontrola.
Tak ted vyrazime k nasim oznamit tu novinku. Protoze Martinovi rodice to uz vedi. Nedalo se to ututlat, kdyz zarim jak slunicko. ![]()