Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Duchess!
Blahopřeju ti k TP, můžu se zeptat v kolikátém jsi týdnu? Dělala ti sono? Zajímalo by mě, jestli už může být něco vidět. ![]()
Kdyby se vám zdálo, že to moc prožívám, tak to proto, že čekám vymodlené mimi a připadám si jako prvorodička. Všechno co jsem prvně prožívala se synem mi připadá jako pravěk.
Katko1110 to je mi tě líto - jsem zvědavá, kdy nevolnosti skočí na mě.
Vero, PetuleP co nového u vás?
helamo , no jo, vzdyt uz je to patnact let. ja mam sesnactileteho brachu, bylo mi jedenact, kdyz se narodil, takze si vsechno pamatuju. a bylo to jine. nevim jak ty, ale treba ve srovnani s mou mamkou vidim, ze ja si mateje uzivam mnohem vic. tehdy byla euforie z uvolneni, podnikani, mela strach, aby ji neco neuteklo.
Ahoj těhulky!!!
Včera jsem tady nebyla, byli jsme na KO u zubáka. Všechno ok, jen manža měl zubní kámen.
Mě je fakt dobře. Snad ani těhu nejsem
. Včera jsem těhu oznámila babičce, a ta měla takovou radost, že mě málem „sežrala“ láskou.
Jinak to ještě nikdo neví, ale já to potřebovala někomu říct.
Já jdu chvilku pracovat, tak se zatím kočky mějte a páčko.
POHLADIT BŘÍŠKA!!!!! zatím ahojky
Ahoj zdravim,
Helamo, dekuji za gratulaci. Na sonu js byla uz min tyden to js byla 7tt, uz toho bylo videt hodne. Srdicko tukalo. Mimi merilo asi 11,5mm. Pri zvetseni byl videt zaklad hlavicky i nozicek. Uzasne. Vcera js byla 7+6tt. Ale jak rikam to jsem tam prisla o tyden driv no, brali mi jen krev a vystavili prukazku.
Dalsi kontrola bude az 7.4. to bude kolem 12tt. To bude opet sono. Kolem 16tt pak triple test to je z krve. Nekdy po 20tt pak sono v nemocnici, to uz muzou rict i pohlavi
a poradne zkontroluji mimi. Ale to je fakt za dlouho.
Jinak vsechny zdravim. Opatrujte se a jezte vitaminy, nejlepe ty prirodni ovoce a zeleninu. Cauky.
Jo jeste, u nas uz to vi cela rodina
, po kontrole jsme to nevydrzeli. Ale polepsili jsme se, u prvniho jsme to vykecali 14 dni pred kontrolou. Pa
Ahojky holky ![]()
tak Vás po delší době zdravím, někak nebyl čas sednout k PC …
Vítám mezi námi nové těhulky a moooc gratuluji. V pondělí jsem si byla pro výsledky první krve - vše OK - to mi spadnul kámen ze srdce, teď ještě jedna krev, tak snad to bude také OK. Jooo, už jsem „úředně potvrzená těhulka“ máme 12t za sebou, tak jsme dostali průkazku. Na ultrazvuk jsem koukala trošku jako blázen - mimi mělo zrovna pohodovou chvilku, houpalo si tam nožičkama a pan doktor říkal, že mu chybí jen dlouhý kouř
- mě tedy zaskočilo, jak už byly krásně vidět nožičky, když týden před nic. Je to paráda, už se těším na další KO - 19.3. Mimochodem, doktor mi řekl, že mimi je na UTZ o týden větší než podle výpočtu podle poslední menstruace, tak snad to nebude tak divoké, zdá se mi to dost, ale asi je třeba ty jejich výpočty brát trošku s rezervou.
Peťule, gratuluji k dvojčátkům - nikdy by mě nenapadlo takhle důvěřovat kartářce
) no tak alespoň první víš pohlaví svých ratolestí ![]()
Tak se mějte sluníčkově, za chvilku vyrážíme na návštěvu za kámoškou - má teď dvě dětičky stejně od sebe, jako budeme mít mi mimčo s Járou, tak to trošku omrknu, jak se to dá zvládnout
Tak papa
Ahojky těhulky!!!
Nějak se nám to tady zaseklo.
Já hlásím vše v pořádku. Jenom jsem trošku přetažená, ale to doženu v týdnu. Není se co divit, v pátek dlouho v práci, v sobotu na zabíjačce, pak na oslavě a včera křtiny. Jsem KO. Ještě že manža chodí dlouho z práce, že mám odpolko klid.
![]()
No nic, přeji pěkný a úspěšný den. Pohlaďte pupíky Páčko ![]()
Ahojky těhulky!
Dneska na mě zase skočila bezdůvodně dobrá nálada. ![]()
Synek trénoval celou neděli bowling v Olomouci (hraje to závodně) a tatínek ho tam vezl, takže jsem měla doma pro sebe volno. Celý den jsem se poflakovala a četla jsem si knihy o těhotenství a mateřství, surfovala po webech s kočárkama (já vím!
) a připravovala jsem si čerstvé ovocné vitaminové bomby.
Chutná vám kafe? Já jsem dřív vypila tak 4 šálky denně a teď jen na něj pomyslím, už se mi zvedá žaludek. Teď piju zelené nebo bylinkové čaje.
Katko1110 jak dopadla dneska kontrola?
Duchess dík za info - já jdu na kontrolu ve středu - to už budu 6+6tt tak snad už něco uvidím ![]()
PeťuleP - bříško hladím jak vzteklá, hrozně totiž tloustnu, tak už preventivně mažu. Co ty? Přibíráš dvojnásobně? ![]()
Mějte se hezky a pište.
Ahojky!!!
Vítám novou těhulku Anelu.m.!!! Přeji pohodové těhu. ![]()
Já a přibírat. Jsem obřík od přírody a tak ti moji cvrčci berou vnitřní zásobu. Jediné co jsem preventivně udělala, že jsem si koupila volnější kalhoty. Rifle mě moc tlačili na pupek. No a nemažu. Ještě není co. Ale brzo to asi začne. ![]()
Ahojky holky,
já už teda mažu, zatím není pořádně co, ale v prvním těhu se mi to vyplatilo. Mazala jsem od 3 měsíce bříško a prsa a v poho, jen jsem zapomněla na boky a ouvej
, takže teď to neflákám ![]()
Hanii
Děkuji za přivítání:-).A přeji všem také pohodové těhotenství,já ho pohodové mám,zatím mi ani nepřijde,že bych měla být těhotná,tak doufám,že to bude dobré pořád dál:-)
Ahojky,u mě je vše v pořádku.Akorát jak se to tu trochu zaseklo, tak jsem se připojila k holkám z říjen/listopad v těhotenství.Ty jsou oravdu upovídané.A jsou tam i holky s termínem v září,takže kdyby jste chtěly,tak se tam mrkněte.Ale sem budu chodit nakukovat pořád
.