září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
slunickoo
26.2.08 11:00

Ahoj holky. Omlouvám se, že vám sem lezu…

PÁJO: No, mě to taky rostlo a nemělo to srdíčko.. Jenže to rostlo podstatně pomaleji,než mělo a když jsem v 8+2tt neměla plod se srdíčkem (počítáno od poslední menzes), tak jsem musela na revizi!

Tak snad už se mi to nezopakuje.. Ale teď mělo miminko na 6+3tt už krásné srdíčko a odpovídalo přesně velikostně..

Tak snad bude vše ok.

Všem ostatním přeji pohodlná těhotenství a krásná a zdravá miminka…

Pa pa

• Citovat
  • Upravit
1004
26.2.08 11:01

Pájo 01, tak to nejsi jediná. I doma to nechápou. Švagrová je ve 20t.t. a jen kroutí hlavou. Prostě je malinký a ona už by chtěla vidět srdíčko. Dříve se chodilo k doktorům ve 3. měsíci a teď s tím dělají takovou vědu. Já osobně si myslím, že když roste je to v pořádku a protože je maličké, tak tam to srdíčko být vidět nemůže. Teď jsem si psala s Jitulou27 z Podzimních snažilek a doktor ji ani vnitřní UTZ nedělal a pozval ji za měsíc a teprve potom se podívá na srdíčko a to je 7t.t. Tak já ty doktory nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
26.2.08 12:35

Ahoj, vsechny zdravim.

Rybicko, moc me mrzi co se stalo. Budu na tebe myslet, at vsechno zvladnes.

Andy1, presne nad tim stejnym js uvazovala take. Driv se k lekari slo buh vi kdy a dnes cloveka vsechna ta vysetreni uz v pocatku tehotenstvi kolikrat dost stresuji. Jasne chapu, pokud neni neco OK je lepsi prijit na to vcas, ale … No nic, zitra na tebe budu myslet. A drzet vsechny palce.

Ja jdu KO ve ctvrtek. Jsem z toho trochu nervozni. Ach jo. Tomu se clovek asi nevyhne.
Jinak mi nekdy byva docela blbe, ale mam i chute, coz jsem u prvniho neznala. To mi bylo spis furt blbe. Bricho se mi zacalo delat snad hned druhy den po otehotneni :-). Zatim js si koupila volnejsi rifle. Mejte se vsechny hezky a piste. Kazdy den letim s nedockavosti precist co noveho. Tak papa Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.2.08 13:46

Hezký sluníčkový den,
to je krásně, co, už se těším, až se malý vzbudí a půjdemena zahradu :lol:
Rybičko, je mi moc líto, co se stalo, držím palečky, ať to vše zvládnete!
Peťule, díky za radu, jak na metřík, teď jsem to zkusila, tak uvidíme, doufám, že budu lepší než ty a nebude mi to trvat dva dny … :lol:
Zatím se mějte papa Hanii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.2.08 13:46

… tak nic, jdu to zkusit znovu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.2.08 13:54

Tak teď??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.2.08 14:00

Ještě to není ončo, příště to zkusím doladit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
26.2.08 14:02

U nás je také krásně.Akorát že měl Ondrášek ráno horčky,takže se bojím jít ven.Tak snad zítra bude taky tak krásně.Tak si užijte to krásné počasí,my si jdeme číst knížky :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
26.2.08 18:28

Tak jsem doma z utz. Vše je v pořádku a měří 1,63 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
26.2.08 18:31

Ahoj,
dnes jsem si udělala test, a mám dvě čárky. Nejhorší je, že jsem strašně chtěla otěhotnět, a teď najednou mám strašnej strach. Z těhotenství, z porodu, a z toho úplně mrňavýho miminka - jak budu zas šíleně unavená atd.
Já vůbec nevím,jestli jsem ráda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
26.2.08 20:06

Nicki neboj to bude v pohodě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
26.2.08 20:50

nicki , ani nevis jak dobre ti rozumim. mela jsem to same, hrozne jsem si prala otehotnet, kdyz jsem videla tu klubajici se druhou carku, tak se mi stestim malem rozskocilo srdce, je to tri tydny a od te doby se s tim porad peru.
ted mi bylo dva dny dobre, zadny zaludek na vode a naraz jsem se citila spokojena, dnes to zas nestoji za moc, takze zase jsem na vazkach.
neboj, zvladneme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
27.2.08 08:42

Nicki - vítám tě mezi náma.Neboj se ty pocity jou uplně normální.Zachvíli se s touto novou situací srovná tvoje těle a určitě i ty.Vždyť si vzpomeň kolik je s nima legrace a štěstí.A ta únava a sterosti vymizej,neboj.
Katko mě také bylo teď pár dní dobře ale včera jsem nevěděla co se sebou.Ale dnes to vypadá dobře, a dokonce i Ondrášek nemá horečku.Takže za chvíli vyrážíme na procházku,už se těšim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
27.2.08 08:48

Pájo - to je fajn,že ti KO dopadla dobře.
Já jdu k doktorce až 6.3.,ale jen do poradny.Takže mimi neuvidim.
Andy móóóóóóóc ti držim palečky a věřim že vše dobře dopadne a srdíčko už bude tlouct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
27.2.08 09:00

Holčeny, dobré ránko. Jsem podezřele v klidu. Já prostě „maličké“ věřím. Dělala jsem si pro jistotu test a čárka je víc silná než ty předchozí.
Pájo 01, jsem ráda, že u Tebe je vše v pořádku :wink:. 1,63cm, já měla 1cm a dnes se uvidí.
Nicki, vítám Tě, neboj, psychika si s tím brzy poradí :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí