Poradna duly
Jana Čurdová
Letím zase do snažilek, a Aduš ti za chvilku napíše, jestli je ještě u complíku. Já už jdu domů, ale budu na tebe myslet. Ahojky
Andy nevěš hlavu, ještě se rozťuká neboj. Je klidně možné, že k oplodnění došlo později.
Pokud by se opravdu nezadařilo, doporučila bych ti a tvému manželovi (příteli
) udělat genetiku. My jsme z manželem toto vyšetření podstoupily v rámci IFV a mě zjistili, že každé 33 vajíčko mám špatné, co se týče X, takže např. když by z toho vajíčka měl být kluk a chybělo by mu právě to X, tak se přestane vyvíjet. Pevně doufám, že právě to 33 vajíčko nemám teďka uhnízděno v bříšku
.
Držím pěsti, věř, že bude líp.
Andy od MS to bylo 10 a jinak 7 + 2 nebo 3 to jsi nejsem přesně jistá. Každý bobeček se vyvíjí jinak , tak se pokus o pozitivní myšlení. vím že je to těžšké, ale zkus vyčkat ju. Já šla taky 2× na UTZ než bylo srdíčko a kolem ho už měli všechny. Drž se jo! A jinak můj bobek je pořád menší i teď a to mě je kus!!!!!
Jo já měla delší cyklus, takže i Ovu byla později víš. Můj strýc gynekolog mi řekl, že + a- 14 dní je stejně vše v normálu. Nikdo neví kdy jsi počala a tím a jak se mimi vyvíjí a roste a kdy bude porod. vše má zdravé rozmezí 14 dní. Tak eště nesmutni.
A jinak přesně tak, má kámoška 6× potratila a to proto, že jí na genetice zjistili, že nemůže donosit holčičky. šla na umělé a vybrali chlapečka a už má 2!!!!!!Tak seber sílu jo ![]()
ADO76, děkuji, uklidnilas mě. Já jsem 7.t.t. tak snad to bude dobrý. Jen mě zaráží, že mu dává jen týden, co kdyby to bylo až v sobotu?
Andy,
v případě, že by srdíčko neťukalo ani 27.2. (neboj bude), tak je jen na tobě, jestli chceš ještě počkat. Domluvila bych se s doktorkou, že chceš počkat např. ještě do pondělí. Pokud mimi roste, tak je to dobrý, určitě došlo k oplodnění později.
Drž se a mysli pozitivně, mimouš to potřebuje ![]()
Rybičko, už jsem na to myslela, že jestli zase o něco vyroste a pořád nic, tak ji řeknu, že chci ještě počkat, do doby než přestane růst. Doufám, že se ukáže.
Ahoj Andy1, ted jsem se dostala na net. Taky verim, ze vse se v dobre obrati. U naseho prcka taky lekar jednou na kontrole nevidel srdicko, byl nejak spatne natoceny dost me to vydesilo. Pan doktor byl trpelivy a koukal az ho nasel. Takze hlavne nehazej flintu do zita a ver, ze to bude dobre. Mozna bych zkusila i citlivejsi UTZ. Zkus zjistit jake jsou u Vas moznosti. Taky si myslim, ze kdyz roste, tak je to snad dobre. Drz se. Ja na tebe budu myslet.Jana
Andy, přesně tak, počkej až nebude růst, jinak mu dej čas jo!A drž se! Hodně štěstí a doufám, že to vyjde. Já tomu taky nevěřila, ale vyšlo to…teda zatím, tak hlavně buď v klidu , papkej a mysli na to jak ti běhá drobeček s plínkou na zadku po dvorečku jo!
Andy - posílám ti moooooooooc positivní energije a držim vám palečky.Určitě to zvládnete.
Holčeny, dobré ránko. Děkuji vám všem za podporu, chci věřit, věřím, ale víc tu naději ztrácím. Nejhorší na tom je, že mi doktorka řekla, že je to špatné a s tím bych měla počítat. Snad opravdu každé těhu je jiné i v tomto a srdíčko třeba v sobotu se objeví, ale to už je jen zbožné přání.
Mějte se pěkně.
Ahoj Andýsku!!!
Já věřím, že bude tlouct v sobotu!!!!!!
A všechno bude dobré.
Ahojky holčiny ![]()
díky za pěkné přivítání, já se z toho picnu, dlouho jsem Vás nemohla najít a taky nebyl čas se tu dlouho vrtat, malý byl nemocný, píchali nám opět ouško
Ale teď už jsem si Vás zase našla a fofrem přečetla všechny příspěvky ![]()
Myslela jsem, že se trošku rozepíši, potřebuju poradit, děsně mě pálí jazyk, myslíte že to souvisí s těhu … ? Ale malý je vzhůru a jedeme na víkend za babi, tak příště ![]()
Jen Andy, přeju hodně hodně štěstíčka, sil a věřím, že vše bude OK a budeme držet palečky ![]()
PAPA Hanka
Ahojky dlouho jsem tady nebyla.
Tak 8.2 jsem byla na utz a byl vidět jen žloutkový váček a k tomu jsem ještě začala trochu špinit a pak trochu krvácet tak mě dr. poslala do nemocnice. Tak jsem si tam poležela kránejch 10 dní a teď v pondělí jsem přišla domů. Musela jsem tam ležet protože doktorka nevěděla jestli to treba není začínající potrat. Tak mi každé dva dny dělali utz a asi po 4 dnech ležení už bylo vidět srdíčko tak jsem byla strašně šťastná ale pořád jsem špinila. A Teď jdu na utz 26.2 tak snad bude vše ok. A snad už mi řekne i něco víc k těhu.
PeťuleP: jak ty se cítíš? je vše v pořádku?
Andy1: Držím všechny palce aby ti to dopadlo dobře. ![]()