září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
548
21.2.08 14:28

Letím zase do snažilek, a Aduš ti za chvilku napíše, jestli je ještě u complíku. Já už jdu domů, ale budu na tebe myslet. Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
21.2.08 14:40

PeťuleP, děkuji. Měj se pěkně :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
21.2.08 14:56

Andy nevěš hlavu, ještě se rozťuká neboj. Je klidně možné, že k oplodnění došlo později.

Pokud by se opravdu nezadařilo, doporučila bych ti a tvému manželovi (příteli :oops: ) udělat genetiku. My jsme z manželem toto vyšetření podstoupily v rámci IFV a mě zjistili, že každé 33 vajíčko mám špatné, co se týče X, takže např. když by z toho vajíčka měl být kluk a chybělo by mu právě to X, tak se přestane vyvíjet. Pevně doufám, že právě to 33 vajíčko nemám teďka uhnízděno v bříšku :oops: .

Držím pěsti, věř, že bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
21.2.08 15:03

Andy od MS to bylo 10 a jinak 7 + 2 nebo 3 to jsi nejsem přesně jistá. Každý bobeček se vyvíjí jinak , tak se pokus o pozitivní myšlení. vím že je to těžšké, ale zkus vyčkat ju. Já šla taky 2× na UTZ než bylo srdíčko a kolem ho už měli všechny. Drž se jo! A jinak můj bobek je pořád menší i teď a to mě je kus!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
21.2.08 15:10

Jo já měla delší cyklus, takže i Ovu byla později víš. Můj strýc gynekolog mi řekl, že + a- 14 dní je stejně vše v normálu. Nikdo neví kdy jsi počala a tím a jak se mimi vyvíjí a roste a kdy bude porod. vše má zdravé rozmezí 14 dní. Tak eště nesmutni.
A jinak přesně tak, má kámoška 6× potratila a to proto, že jí na genetice zjistili, že nemůže donosit holčičky. šla na umělé a vybrali chlapečka a už má 2!!!!!!Tak seber sílu jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
21.2.08 16:06

ADO76, děkuji, uklidnilas mě. Já jsem 7.t.t. tak snad to bude dobrý. Jen mě zaráží, že mu dává jen týden, co kdyby to bylo až v sobotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
21.2.08 18:06

Andy,
v případě, že by srdíčko neťukalo ani 27.2. (neboj bude), tak je jen na tobě, jestli chceš ještě počkat. Domluvila bych se s doktorkou, že chceš počkat např. ještě do pondělí. Pokud mimi roste, tak je to dobrý, určitě došlo k oplodnění později.

Drž se a mysli pozitivně, mimouš to potřebuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
21.2.08 19:59

Rybičko, už jsem na to myslela, že jestli zase o něco vyroste a pořád nic, tak ji řeknu, že chci ještě počkat, do doby než přestane růst. Doufám, že se ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.2.08 21:38

Ahoj Andy1, ted jsem se dostala na net. Taky verim, ze vse se v dobre obrati. U naseho prcka taky lekar jednou na kontrole nevidel srdicko, byl nejak spatne natoceny dost me to vydesilo. Pan doktor byl trpelivy a koukal az ho nasel. Takze hlavne nehazej flintu do zita a ver, ze to bude dobre. Mozna bych zkusila i citlivejsi UTZ. Zkus zjistit jake jsou u Vas moznosti. Taky si myslim, ze kdyz roste, tak je to snad dobre. Drz se. Ja na tebe budu myslet.Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
22.2.08 08:35

Andy, přesně tak, počkej až nebude růst, jinak mu dej čas jo!A drž se! Hodně štěstí a doufám, že to vyjde. Já tomu taky nevěřila, ale vyšlo to…teda zatím, tak hlavně buď v klidu , papkej a mysli na to jak ti běhá drobeček s plínkou na zadku po dvorečku jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.2.08 09:00

Andy - posílám ti moooooooooc positivní energije a držim vám palečky.Určitě to zvládnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
22.2.08 09:36

Holčeny, dobré ránko. Děkuji vám všem za podporu, chci věřit, věřím, ale víc tu naději ztrácím. Nejhorší na tom je, že mi doktorka řekla, že je to špatné a s tím bych měla počítat. Snad opravdu každé těhu je jiné i v tomto a srdíčko třeba v sobotu se objeví, ale to už je jen zbožné přání.
Mějte se pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
22.2.08 10:24

Ahoj Andýsku!!!

Já věřím, že bude tlouct v sobotu!!!!!! :wink: A všechno bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.2.08 13:54

Ahojky holčiny :D
díky za pěkné přivítání, já se z toho picnu, dlouho jsem Vás nemohla najít a taky nebyl čas se tu dlouho vrtat, malý byl nemocný, píchali nám opět ouško :( Ale teď už jsem si Vás zase našla a fofrem přečetla všechny příspěvky :lol:
Myslela jsem, že se trošku rozepíši, potřebuju poradit, děsně mě pálí jazyk, myslíte že to souvisí s těhu … ? Ale malý je vzhůru a jedeme na víkend za babi, tak příště :lol:
Jen Andy, přeju hodně hodně štěstíčka, sil a věřím, že vše bude OK a budeme držet palečky :wink:
PAPA Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.2.08 08:43

Ahojky dlouho jsem tady nebyla.
Tak 8.2 jsem byla na utz a byl vidět jen žloutkový váček a k tomu jsem ještě začala trochu špinit a pak trochu krvácet tak mě dr. poslala do nemocnice. Tak jsem si tam poležela kránejch 10 dní a teď v pondělí jsem přišla domů. Musela jsem tam ležet protože doktorka nevěděla jestli to treba není začínající potrat. Tak mi každé dva dny dělali utz a asi po 4 dnech ležení už bylo vidět srdíčko tak jsem byla strašně šťastná ale pořád jsem špinila. A Teď jdu na utz 26.2 tak snad bude vše ok. A snad už mi řekne i něco víc k těhu.

PeťuleP: jak ty se cítíš? je vše v pořádku?

Andy1: Držím všechny palce aby ti to dopadlo dobře. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital