Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj tak já měla těhot.krásné špatně mi nebylo ani chutě žádné extra,jako někdo mívá jen tatranky ty byly moje
ale byla jsem teda unavená hrozně první 3měsíce jsem prospala a ten konec taky chodila jsem spát v devět a to jsem noční pták :lol ikdyž jsem byla na rizikovém těhot.tak jsem se hejbala,jak to šlo.Holčičky užívejte si to je to moc krásný stav
a taky jediný,kdy se můžete pořádně najíst
![]()
Tak u mě se zatim projevuje strašná ospalos.Jsem schopná jít spát se synkem v poledne a ospalost na mě padne už kolem sedmé,tak to vydržím alespoň do půl deváte.Pak spim až do půl osmé,kdy mě probudí prcek ![]()
ahojky, já jsem sice ze srpnové diskuze, ale je možné, že si to mimí protáhne do září, uvidíme ![]()
jinak jsem se cítila jako vy..ospalost a kolem 6 týdne začaly nevolnosti, zvracení. nyní jsem v 10tt a nevolnosti už se dají ustát…doufám, že to bude jen a jen lepší..(mám za sebou zamlklé těhu a tovíte..mám stále strach)
jo a veru:
mně v 5 týdnu také nic Dr nenašel, zato v 6 týdnu měla dutinka 24 mm a v 8 tt už bylo jasně vidět embryjko (v té dutince) a mělo 2 cm a bilo srdínko.
tak přeji hodně zdraví a štěstíčko všem.....uvidíte, že vás brzo začne být víc a víc (jako nás v srpnu
)
pa Lena
**Ahojky koťátka,
odskočila jsem si k vám z července abych vám pogratulovala k mimískům ![]()
Tak si to koukejte co nejvíc užít, pa** ![]()
AHoj holky,
já jsem z října 2007 a malá se nám narodila v září 2007. Takže jsem přesně jako vy září/říjen. Přeju všem pohodové těhu a nebojte, spousta mamin se ještě přihlásí. My jsme se trousily vlastně pořád.
baruš a Lucinka z října 2007
Ahojky těhulky
Jsem z říjen/listopad 2007, ale narodili jsme se dříve už v srpnu.
Buďte na sebe moc opatrný a užívejte si to, i když to nevypadá, tak vám to strašně moc uteče.
Gratuluju a držím palečky
![]()
http://www.sirmi.ic.cz/deti/39.gif
Ahojky můžu se k vám přidat?
30.1.08 jsem si udělala test a byli tam //. V pátek jdu po prvé na gyndu tak jsem zvědavá jestli tam bude něco vidět a hlavně jestli to bude na správném místě. Měla jsem zamlklé těhu v 06 tak se dost bojím a proto ještě moc nejásám.
Ahoj holky, tak se pripojuji k diskuzi. 5. 2. se objevily na testu // docela dost ocekavane. Priblizny TP mam az 17.10. Jsem 29 DC. Zatim mi neni spatne akorat me trosku sem tam boli bricho. Vsem ostatni gratuluji take k //. A jsem rada, ze je tahle diskuze. Jsem na MD, tak si snad budu mit s kym pokecat.
Ahojky,jsem ráda, že nás tu přibývá.Vítám vás tady a moc a moc gratuluji.
Dnes jsem byla u doktorky a potvrdila mi těhu.Vše je v pořádku, srdíčko už bije.Akorát před třemi dny se mi začlo dělat špatně, né jen raní nevolnos,ale celý den.Zatim nezvracim.Tak doufám že se to bude je lepšit.Akorát manžílkovi se to moc nelíbí
,musí vařit obědy,mě všechno smrdí.Asi bych to nedala
.
Pájo jak jsi dnes dopadla ty?
Zdravím těhulky. Taky bych dneska měla být 6+2 Poslední MS 26.12.07 Ale k doktorovi jdu až za čtrnáct dní. Jen mám strach aby tam bylo něco vidě, zase na druhou stranu když u tebe už bylo. U mě by mohlo být taky, hm? ![]()
Holčeny, zdravím, tak vidím, že září, říjen se konečně otevřel
.
Packo, zdravím Tě
. S Packou se známe z Podzimních snažilek a stejný den jsme našly //
. Taky to nechci zakřiknout, jelikož mám rizikový těhu. Přesně před rokem jsem byla taky těhu a v 17 t.t. jsem musela na přerušení, odtekla mi voda, mimi bylo zdravé
. Teď věřím, že do třetice to vyjde
.
Poslední MS byla 19. 12. Na druhou kontrolu jdu 21. 2. tak věřím, že uvidím víc než při prvním dutinku. Špatně mi je celý den, ale naštěstí nezvracím.
Ahoj jsem ráda že nás je tu čím dál víc a pevně věřím,že nám to všem dobře dopadne
.
Matyldo,měla jsem vydět jen žlučový váček a dutinku.Ale mám potvrzený těhu a to že je na správným místě
.
Tak vám taky musím popřát pohodové těhotenství se šťastným koncem; před rokem jsem se tady opatrně hlásila do diskuse a teď mám v postýlce už skoro 4 měsíční princeznu. Tak holky, ať to všechny dotáhnete až do toho podzimu!!!!
Držím pěsti Katka z říjňátek 2007
Holčeny, dobré ránko.
Vero, určitě nás bude přibývat
.
Krásnou neděli
.
Hoky přeji vám krásné a pohodové těhotenství a krásná zdravá miminka!
některé vás zním ze snažilek, tak ať se vám daří.
Celti z podzimních snažilek a ted z červňátek