září/říjen 2008

• Fotoalbum (91)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2431
1.2.08 12:00

ahoj tak já měla těhot.krásné špatně mi nebylo ani chutě žádné extra,jako někdo mívá jen tatranky ty byly moje :lol: ale byla jsem teda unavená hrozně první 3měsíce jsem prospala a ten konec taky chodila jsem spát v devět a to jsem noční pták :lol ikdyž jsem byla na rizikovém těhot.tak jsem se hejbala,jak to šlo.Holčičky užívejte si to je to moc krásný stav :lol: a taky jediný,kdy se můžete pořádně najíst :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
1.2.08 12:47

Tak u mě se zatim projevuje strašná ospalos.Jsem schopná jít spát se synkem v poledne a ospalost na mě padne už kolem sedmé,tak to vydržím alespoň do půl deváte.Pak spim až do půl osmé,kdy mě probudí prcek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.08 18:20

ahojky, já jsem sice ze srpnové diskuze, ale je možné, že si to mimí protáhne do září, uvidíme :)
jinak jsem se cítila jako vy..ospalost a kolem 6 týdne začaly nevolnosti, zvracení. nyní jsem v 10tt a nevolnosti už se dají ustát…doufám, že to bude jen a jen lepší..(mám za sebou zamlklé těhu a tovíte..mám stále strach)
jo a veru:
mně v 5 týdnu také nic Dr nenašel, zato v 6 týdnu měla dutinka 24 mm a v 8 tt už bylo jasně vidět embryjko (v té dutince) a mělo 2 cm a bilo srdínko.
tak přeji hodně zdraví a štěstíčko všem.....uvidíte, že vás brzo začne být víc a víc (jako nás v srpnu :wink: )
pa Lena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
4.2.08 19:49

**Ahojky koťátka,

odskočila jsem si k vám z července abych vám pogratulovala k mimískům :srdce:

Tak si to koukejte co nejvíc užít, pa** :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.2.08 20:08

AHoj holky,

já jsem z října 2007 a malá se nám narodila v září 2007. Takže jsem přesně jako vy září/říjen. Přeju všem pohodové těhu a nebojte, spousta mamin se ještě přihlásí. My jsme se trousily vlastně pořád.

baruš a Lucinka z října 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.2.08 11:15

Ahojky těhulky

Jsem z říjen/listopad 2007, ale narodili jsme se dříve už v srpnu.
Buďte na sebe moc opatrný a užívejte si to, i když to nevypadá, tak vám to strašně moc uteče.
Gratuluju a držím palečky :potlesk: :potlesk: :potlesk:
 http://www.sirmi.ic.cz/deti/39.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
5.2.08 20:22

Ahojky můžu se k vám přidat?

30.1.08 jsem si udělala test a byli tam //. V pátek jdu po prvé na gyndu tak jsem zvědavá jestli tam bude něco vidět a hlavně jestli to bude na správném místě. Měla jsem zamlklé těhu v 06 tak se dost bojím a proto ještě moc nejásám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.2.08 12:40

Ahoj holky, tak se pripojuji k diskuzi. 5. 2. se objevily na testu // docela dost ocekavane. Priblizny TP mam az 17.10. Jsem 29 DC. Zatim mi neni spatne akorat me trosku sem tam boli bricho. Vsem ostatni gratuluji take k //. A jsem rada, ze je tahle diskuze. Jsem na MD, tak si snad budu mit s kym pokecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
8.2.08 17:31

Ahojky,jsem ráda, že nás tu přibývá.Vítám vás tady a moc a moc gratuluji.
Dnes jsem byla u doktorky a potvrdila mi těhu.Vše je v pořádku, srdíčko už bije.Akorát před třemi dny se mi začlo dělat špatně, né jen raní nevolnos,ale celý den.Zatim nezvracim.Tak doufám že se to bude je lepšit.Akorát manžílkovi se to moc nelíbí :( ,musí vařit obědy,mě všechno smrdí.Asi bych to nedala :cry: .
Pájo jak jsi dnes dopadla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.2.08 18:39

Zdravím těhulky. Taky bych dneska měla být 6+2 Poslední MS 26.12.07 Ale k doktorovi jdu až za čtrnáct dní. Jen mám strach aby tam bylo něco vidě, zase na druhou stranu když u tebe už bylo. U mě by mohlo být taky, hm? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
9.2.08 08:52

Holčeny, zdravím, tak vidím, že září, říjen se konečně otevřel :lol:.
Packo, zdravím Tě :wink:. S Packou se známe z Podzimních snažilek a stejný den jsme našly // :lol:. Taky to nechci zakřiknout, jelikož mám rizikový těhu. Přesně před rokem jsem byla taky těhu a v 17 t.t. jsem musela na přerušení, odtekla mi voda, mimi bylo zdravé :(. Teď věřím, že do třetice to vyjde :).
Poslední MS byla 19. 12. Na druhou kontrolu jdu 21. 2. tak věřím, že uvidím víc než při prvním dutinku. Špatně mi je celý den, ale naštěstí nezvracím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
9.2.08 20:08

Ahoj jsem ráda že nás je tu čím dál víc a pevně věřím,že nám to všem dobře dopadne :) .
Matyldo,měla jsem vydět jen žlučový váček a dutinku.Ale mám potvrzený těhu a to že je na správným místě :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
9.2.08 20:48

Tak vám taky musím popřát pohodové těhotenství se šťastným koncem; před rokem jsem se tady opatrně hlásila do diskuse a teď mám v postýlce už skoro 4 měsíční princeznu. Tak holky, ať to všechny dotáhnete až do toho podzimu!!!!
Držím pěsti Katka z říjňátek 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
10.2.08 08:16

Holčeny, dobré ránko.
Vero, určitě nás bude přibývat :lol:.
Krásnou neděli :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
10.2.08 18:11

Hoky přeji vám krásné a pohodové těhotenství a krásná zdravá miminka!

některé vás zním ze snažilek, tak ať se vám daří.

Celti z podzimních snažilek a ted z červňátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital