Poradna duly
Jana Čurdová
Pěkný den!!!
Ráda bych se taky zařadila do diskuse září, říjen 2008. 31.1.2008 jsem našla pozitivní těhu testík. Těhu mám potvrzené od Mudr. od min. týdne.
Beru Utrogestan na udržení plodu. Předtím jsem brala Clomhexal na podporu plodnosti a prý kvůli špatné funkci vaječníku, ten Utroš.
Přeji pohodové těhu, krásná a zdravá miminka. Petra
PeťuleP, Utrogestan je dobrej. Brala jsem ho u předešlého těhu, ale bohužel, na odtečení plodové vody nic není
. Neboj vše bude dobré. Mě třeba doktorka teď řekla, že mě první měsíce už nebude cpát práškama a prostě jen vitamíny. Věřím, že do třetice se to už konečně povede donosit
.
Ahoj Andy, jsem ráda, že ten Utroš není nějaký utroš! Tak doufám, že pomůže a k něčemu bude. Už mám jedno platíčko využívané. Zbývají další 3. ![]()
Věřím, že to třetí těhu bude opravdové, bez žádných komplikací. Moc bych ti to přála.
Jinak je to tady ještě mrtvé, ale myslím, že už co nevidět se to rozjede! ![]()
PeťuleP, taky si myslím, že se to rozjede
, musíme počkat až holčeny zjistí //
. Snad to dopadne dobře nám všem
.
Ahoj holky ![]()
jen jsem zde nakoukla a chtěla bych vám popřát krásné těhotenství a užívejte si každý den. Je to jedinečné a nezapomenutelné období. Jé, jak já vám závidím. Ty těhu starosti jsou super. A pak za pár měsíců bude na vás koukat mimišek a později se usmívat a to je to nejkrásnější na světě. Takže se mamky čekatelky mějte a já na vás zase někdy nakouknu.
Pá Katka
Dobré ráno.
Neporadily by jste mi prosím co pomáhá proti nevolnostem.Už je mám týden v kuse, od rána do rána.Je to dos unavující.Manžílek si už začíná stěžovat,vařit nemůžu,s uklízenim je to to samí
.Zato Ondrášek je zlatej,když vidí že je mi hodně zle a mračim se,tak mě obejme a dá mi pusinku
.A řekne, ať už se nemračim.Je to zlatíčko.Akorámi pomáhaj procházky.Už aby to bylo lepší.
Vero, tak mě je zle 20 hod. v kuse, naštěstí nezvracím. Koupila jsem si zázvorový lízátka GraviPop je jich tam 12 ks a celkem mi pomáhají. Někomu pomáhá lžička kofoly, ale jen lžička, protože zázvor se může používat jen v malých dávkách. Tak snad Ti to pomůže
.
Andy,Lízátka jsem si koupila včera,ale pomáhají je v okamžik kdy je lížu.Jinak zkoušim všechno možné,ale vždy to pomůže jen na první pokus.Třeba žvíkačky,bílí jogur,ovoce a i naložení do vany mi pomohlo jen poprví
.Jinak taky nezvracim,naštěstí.Ale teď mi připadá že je mi zle spíš z hladu a to něco neustále jim.Mám pořád pocit hladu.
Vero, tak to já když mám hlad, tak si vezmu banán, jablko, rajče atd. prostě vitamínky. Večer si nachystám k posteli banán na ráno a ráno, když ještě ležím, tak si ho vezmu a tolik špatně mi už není. Budeme to muset do toho 15 t.t. vydržet
.
Ahoj,
musím teda zaťukat, že já žádné nevolnosti nemám. Díky Bohu!!!!
Někde jsem četla, že je nejlepší mít u postele mističku s piškotama a ráno si nějaký slupnout, a pak vstát.
Říkala moje mamka, že o těhu celých 9 měs. vůbec nevěděla. Tak doufám, že aspoň v něčem budu po ní.
Už se to tady začíná hýbat. HURÁ ![]()
Ahoj, vsechny zdravim. U me se zatim nic nedeje. asi je jeste hodne brzo, ale kdyz mam chut na nejakou mnamku tak si dam
.
Minuly tyden jsem jedno odpoledne uplne mlounko spinila. Tak snad to bude OK. Nejspis se jen zanorilo vajicko (jak jsem nastudovala na netu). Na KO jdu az 28.2. tak doufam, ze to bude v poho. Jeste se chci zeptat ja mam 1,5 leteho klucinu a docela rad se nosi, snazim se ho nechovat, ale clovek se neubrani, zvlast kdyz je rychlejsi ho nekam donest nez premlouvat
. Nemate nejake zkusenosti?
PeťuleP, moje mamka dělala do 8. měsíce (zvedala bedny) nikdo to nevěděl, až ji zavřeli do výtahu, má panickou hrůzu, tak na to přišli. A vidíš, patřím do té nejrizikovější skupiny. Držím pěsti, ať máš lehké těhu
.
Duchess, já děti nemám, ale kamarádky je ve 4. měsíci a malá má 3 roky a pořád po ní skáče, ale je pravda, že ona ani u jednoho těhu, neměla žádné problémy. Kdyžtak se poraď s doktorkou. Já nesmím nic tahat, rozčilovat se, jen klidový režim. Je to individuální u každé
.
PeťuleP-jestli ti neni špatně,tak buď moc šťasná.Mě začlo být špatně v 6tt.
Duchess- já mám dvouletého synka,také chtěl pořád chovat.O druhé dítě jsme se pokoušeli delší dobu,takže jsem si ho pomalu naučila na to že musí po svých.Teď ho chovám jen víjmečně.Spíš když někde sedim.Odnaučila jsem ho to tak:chovala jsem ho jen na krátké vzdálenosti a postupně je skracovala,pak jsme si stanovili,že ho budu chovat jen přes silnice.A teď už nechce chovat (ode mě).Ale musíš to pevně dodržovat,jakmile jednou couvneš,musíš začít znova.Chce to hoooooooodně trpělivosti.Chovat těžší dítě je nebezpečné,možná ne ještě teď,ale až budeš ve většim stádiu těhotenstvi,tak si dej pozor.Spíš ho zvedej v dřepu,než se kněmu ohýbat.
Holčeny, dobré ránko a krásného Valentýnahttp://www.gify.nou.cz/…/valentin%20(7).gif.