září/říjen 2008

• Fotoalbum (91)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
14.2.08 09:53

Ahoj holky,
muzu se pridat, ja objevila // 28.1., takze budu spadat spise do rijna. U doktora jsem byla pouze na potvrzeni.
Jinak blé stavy uz bohužel mám, jsem dost unavená, ale to si nemuzu moc dovolit, mam jeste raubirku 2,5 roku :)
 Redy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
14.2.08 10:02

Redy, tak Tě vítám vzáří a říjnu :wink:. Vím, že budeš mít víc práce, vidím to u kamarádky, malá má taky 2,5 roku a je v 5.měsíci a malá je strašně hyperaktivní. Unavená jsem taky, už aby bylo konečně teplo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
14.2.08 10:21

Ahoj Redy,taky tě tu vítám.Já mám take synka,ale ten je hodnej.Musim to zaklepat.Od té doby co je mi špatně,tak si chce číst knížky,skládat puclíky,… a nebo jít ven.Takže mě šetří :lol: .Ta tvoje holčička to určitě taky pochopí.
Taky přeji všem krásného Valentýna.
 Vera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
14.2.08 10:52

Ahoj,

zdravím novou těhulku!!! Nedovedu si představit mít prcka a do toho druhé čekat. Také mě to ale asi nemine. Obdivuju vás holky, moc.

Jinak se bojím, že si ty nevolnosti zakřiknu. Unavená jsem taky. Ale nejvíc ze všeho se děsím toho tepla!!! Až se začne oteplovat, asi padnu.
Nedokážu si to nějak představit. Fuj, to bude humus. Jak se na ty tepla těšíte ostaní??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
14.2.08 10:54

A všem KRÁSNÉHO VALENTÝNA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paradoxně ho neslavíme, ale tchýně se včera prořekla, že manža koupil kytičku, tak jsem mu musela koupit Rafaello. To miluje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
14.2.08 11:01

Ahojky,

taky se hlásím asi spíš do říjňátek. Mám to poněkud těžší, protože nemám tušení, kdy jsem otěhotněla, první a zároveň poslední menstruace po porodu byla z říjnu, ale podle UTZ z pondělí jsem cca v 6. týdnu. Doma mám ještě 11 měsíční cácorku. Toto těhotenství je trochu neplánované, za to jsme velmi šťastný. Měli jsme problém s prvním otěhotněním, pomohlo až IVF (chyba na obou stranách) a pravděpodobnost přirozeného početí se rovnala výhře ve sportce, ale přeci se podařilo :roll: .

Přiznám se, že se dost o to malé v bříšku bojím sice nemám nevolnosti, ale poslední dva dny mám trochu depresivní stavy. Taky na mě poměrně rychle dolehla těhotenská demence, dnes jsem si do ovocného čaje dala místo cukru smetanu do kávy :oops: .

Tak to je v krátkosti vše o mně.

Přeji všem krásného Valentýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
14.2.08 11:46

Rybičko, i Tebe vítám a vše bude v pořádku :wink:. Vidíš? Příroda je mocná a každé těhu je jiný :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.2.08 12:33

Ahoj holky, dik za rady. Holt, toho naseho kuliska budu muset krotit :-).
Samozrejme zdravim nove tehulky. Jinak i na me uz doleha unava aspon nemusim koukat na ty blbosti v TV a muzu jit oficialne spat ve 20:30 :-).
Ted budu vyrabet darek (burisony v karamelu) tim si splhnu :-).
Tak se mejte hezky a pekne si dnesek uzijte.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.2.08 16:29

Dekuju za privitani!

Andy - ja jsem prave druhe tehu dost zvazovala, nebot mam velice zivou holcicku a porad jsem byla presvedcena, ze bych dve deti proste nezvladla. Uvidime. Cekas sve prvni ditko?

Rybicko - prekvapeni je to ale spise krasne ne, ze se podarilo. Jinak z demence si nic nedelej. Já zase zalila kávu primo do plechovky s ní místo do hrnku :)

Petule - pokud chces mit vice deti, tak te to opravdu nemine :)) Ja si to nedovedu zatim predstavit ani ted. Ale doufam, ze to bude hodne, spave, neuplakane miminko, kdyz to prvni takove nebylo :)

Vero - zrovna ted mi nase mala rovna polstare z gauce na hlavu, zatim zadne pochopeni :) Ale je pravda, ze pokud je mi opravdu zle, musim ji pustit pohadku nebo hraje hry na pocitaci :oops: Jak stareho mas synka?

jinak ja se na jaro strasne tesim, protoze v zime se toho moc podnikat u nas neda. Po Vanocich je to takovy muj zachytny bod, na ktery se uprimne tesim.

Tak krasneho Valentyna!

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
15.2.08 08:16

Holčeny, dobré ránko.
Redy, ano čekám své první dítko už po třetí a teď už věřím, že se to opravdu už podaří :wink:. A neboj, zvládneš to, nic jiného Ti nezbývá :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
15.2.08 08:25

Dobré ráno těhulky!!!

U nás tady nádherně svítí sluníčko, bude pěkný den.

Vítám Rybičku, novou těhulku a přeju pohodové těhu.

Jinak holky, cítíte něco. Já myslím, že mě už asi ani moc v bříšku nepíchá. No prostě jsem vyplašená. Musím to konzultovat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
15.2.08 08:48

Holčeny, u nás chumelí :(.
PeťuleP, to bude dobrý uvidíš, buď ráda, že nic necítíš, lepší nic necítit, než mít křeče :wink:. Taky nic necítím, sem tam mě v bříšku píchne a někdy mě bolí hodně, ale teď mi nic není. Za týden jdu na kontrolu, tak budu vědět víc :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
15.2.08 08:52

Ahoj Andy,

já jsem fakt taková vyplašená, doufám,že opravdu je všechno v pořádku.

Vau, sníh??? Tak to je šílený. My se tady budeme opalovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
15.2.08 09:17

PeťuleP, musíš si věřit, myslet pozitivně :). Jak já bych brala sluníčko, nemám ráda zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
15.2.08 11:37

Ahoj holčiny,

mockrát děkuji za příjemné uvítání.

Tak u nás taky svítí sluníčko, ale před chvílí trochu sněžilo a já tak doufala, že už bude jaro :oops: .

Také mě neustále někde píchá, tak nevím, jestli je to dobře nebo špatně. Lidská paměť je hrozně krátká, vůbec si nemůžu vzpomenou, jestli mi to dělalo i u prvního těhu :oops: .

Já jdu na kontrolu 27.2. a připadne mi to hrozně daleko, deprese už trochu opadla, takže začínám věřit, že to dopře dopadne (nic jiného mi ani nezbyde).

Holky, musíme si prostě navzájem držet palce, a když nás bude víc, nebudeme se bát vlka nic :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí