Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, uz jsem k vam parkrat nakoukla a porad vaham, jestli se uz pridat nebo ne.
posledni MS jsem mela 1.1., test jsem si delala asi dva dny po vynechani, protoze jsem tusila, ze by se mohlo zadarit. a pak jsem sla hned k Dr., protoze jsme zrovna tou dobou byli u rodicu ve Zline, kam k Dr, chodim. al etehdy jest enebylo nic videt, krome prokrvene sliznice atd. z krve mi pan doktor tehu potvrdil.
no a proc porad vaham s tim s epridat. Do Zlina jedu zase az za 14 dni, takze na UTZ pujdu az 10.3. a nechtela jsem to nejak zakriknout. ale vzhledem k tomu, ze se mi zacina uz brisko docela zakulacovat-coz me dost sokuje, ale je to tak, honi me neustale najake silene chute a zaludek mam na vode, tak predpokladam, ze se snad vsechno vyviji dibre. teda musim rict, ze tohle tehu je zatim uplne jine nez to prvni.
Ahojky ženský!!!!
Zdravím při krásným slunečním pondělí!!! Zase jsem v práci, jak jinak. ![]()
Páji, v pořádku jsem, nevolnosti mě obcházejí, ťuk ťuk, tak doufám, že je všechno v pořádku. V pátek jdu na ko na půl jedenáctou, tak poreferuju až v podnělí.
Kačí, teda koukám, jak blázen, že se ti už zakulacuje bříško. Ale je to tím, že je prckovi dobře, tak roste. ![]()
Andy, jak jsi dopadla??? Věřím, že dobře. ![]()
Ostatní zdravím................Páčko
Holčeny, zdravím.
PeťuleP, na tu kontrolu jdu ve středu odpoldne, tak pak určitě napíšu, ať tak, či tak. Doufám a věřím, že to bude dobré.
Dobré ránko.
PetuleP - závidim ti to že tě nevolnosti obcházej,ale zároveň ti to přeji.Já si nedovolim ani řídit auto.Nevolnosti sice pomalu ustupujou,ale dost často se mi motá hlava.
Katko - mě už se taky bříško zakulacuje.Všechny kalhoty už mě škrtí.
Dobré ráno všem.
Holky fakt už to cítíte že vám roste břicho jo? Tak brzo? A já jsem si myslela že hodně žeru a tloustnu ![]()
Pájo - u každého je to jinak,ale já opravdu už nosim těhotenské kalhoty.Podle váhy jsem přibrala teprve půl kyla.
Ahojky holčiny,
také Vás všechny zdravím při pondělku a připojuji se k zakulacujícím se bříškům … také jsem zatím přibrala jen půl kilča, ale když sedím, koukám si hned rozepnout knoflík u kalhot ![]()
Dnes ráno jsem byla na KO a na prvním odběru krve, tak doufám, že vše dopadne OK, do týdne budou výsledky. Mimču se prý daří dobře, měří 4,4cm … roste jako z vody ![]()
Kočky, moc se mi líbí Vaše metříky, ráda bych si také nějaký přidala, jen nevím jak na to, poradíte?
Zatím se mějte všechny sluníčkově, opatrujte sebe i mimča a ať vše dobře klape
Hanii
Ahojky holčiny,
zdravím Vás a zároveň jsem se přišla rozloučit. Včera jsem začala trochu krvácet, dneska ráno mě hned můj doktor vzal na UTZ a zjistilo se, že mimčo od posledního UTZ nevyrostlo, tzn. zamlklé těhotenství, ve čtvrtek jdu na revizi. Utěšuji se tím, že to bylo to 34. vajíčko a mělo to tak být, lepší než kdyby bylo mimčo jakkoliv postižené.
Držím všem place, ať celé těhu probíhá co nejklidněji a hlavně, ať je zpráva takové ho druhu první a zároveň poslední.
ahoj holky,
rybicko , to je mi moc lito. mam z toho uplne husi kuzi. z tohoto duvodu jsem si zatim neudelala miminkovsky metrik. chci pockat aspon do kontroly 10.3.
hanii , myslim, ze na udelani metriku je samostatna diskuse, mrkni tam, pro me je to takova piplacka, ani jsem jeste neaktualizovala metrik ani matejovi
brisko , u druho a vice tehotnych se objevuje asi driv. jsem z toho fakt prekvapena. je pravda, ze jsem docela hubena, tak vsechno navic jde hned videt,ale s matejem to trvalo dyl
Ahojky holčiny.
Rybičko je mi to také moc líto,ale příště se to určitě povede.
Holčeny, dobré ránko.
Rybičko, ani nevíš, jak moc je mi to líto, zvlášť, když jsem v podobné situaci
. Psychicky se připravuji na zítřek a věřím a doufám, že vyrostlo. Roste pomaloučku. Mělo 1 cm, ale rostlo, mělo i žloutkový váček a já mu dám šanci, i když doktorka nevěří. Hlavně ať vyrostlo, i když za těch 6 dní moc vyrůst nemůže, ale hlavně ať roste. Zítra se ozvu, i když si myslím, že tam jdu brzy
.
Holčeny, mějte se.
Ahoj Andy, Taky jsem si myslela že když jsem v pátek viděla na utz jen žloutkovej váček tak že za 4 dny když jsem šla na utz uvidím to samé ale už bylo vidět srdíčko a měřilo 2,7 mm a za další 2 dny už měřilo 3 mm tak jsem byla z toho v šoku že to tak rychle roste. Tak na zítra držím palečky aby mimi už mělo srdíčko a bylo to vše v pořádku. ![]()
Pájo 01, kéž by jsi měla pravdu. Je menší, mělo 1cm, tak teď je hlavní, aby pořád rostlo a bylo vidět zdravé srdíčko. Snad se zítra dovím jen dobré zprávy
.
Promiň že se tě tak ptám ale nejde mi to do hlavy. To embrio může růst i bez srdíčka? To trochu nechápu. ![]()