září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3470
24.2.08 20:41

Ahoj holky, uz jsem k vam parkrat nakoukla a porad vaham, jestli se uz pridat nebo ne.
posledni MS jsem mela 1.1., test jsem si delala asi dva dny po vynechani, protoze jsem tusila, ze by se mohlo zadarit. a pak jsem sla hned k Dr., protoze jsme zrovna tou dobou byli u rodicu ve Zline, kam k Dr, chodim. al etehdy jest enebylo nic videt, krome prokrvene sliznice atd. z krve mi pan doktor tehu potvrdil.
no a proc porad vaham s tim s epridat. Do Zlina jedu zase az za 14 dni, takze na UTZ pujdu az 10.3. a nechtela jsem to nejak zakriknout. ale vzhledem k tomu, ze se mi zacina uz brisko docela zakulacovat-coz me dost sokuje, ale je to tak, honi me neustale najake silene chute a zaludek mam na vode, tak predpokladam, ze se snad vsechno vyviji dibre. teda musim rict, ze tohle tehu je zatim uplne jine nez to prvni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
25.2.08 07:39

Ahojky ženský!!!!

Zdravím při krásným slunečním pondělí!!! Zase jsem v práci, jak jinak. :?

Páji, v pořádku jsem, nevolnosti mě obcházejí, ťuk ťuk, tak doufám, že je všechno v pořádku. V pátek jdu na ko na půl jedenáctou, tak poreferuju až v podnělí.

Kačí, teda koukám, jak blázen, že se ti už zakulacuje bříško. Ale je to tím, že je prckovi dobře, tak roste. :wink:

Andy, jak jsi dopadla??? Věřím, že dobře. :wink:

Ostatní zdravím................Páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
25.2.08 09:00

Holčeny, zdravím.
PeťuleP, na tu kontrolu jdu ve středu odpoldne, tak pak určitě napíšu, ať tak, či tak. Doufám a věřím, že to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
25.2.08 09:05

Dobré ránko.
PetuleP - závidim ti to že tě nevolnosti obcházej,ale zároveň ti to přeji.Já si nedovolim ani řídit auto.Nevolnosti sice pomalu ustupujou,ale dost často se mi motá hlava.
Katko - mě už se taky bříško zakulacuje.Všechny kalhoty už mě škrtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
25.2.08 09:54

Dobré ráno všem.

Holky fakt už to cítíte že vám roste břicho jo? Tak brzo? A já jsem si myslela že hodně žeru a tloustnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
25.2.08 10:11

Pájo - u každého je to jinak,ale já opravdu už nosim těhotenské kalhoty.Podle váhy jsem přibrala teprve půl kyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.2.08 12:20

Ahojky holčiny,
také Vás všechny zdravím při pondělku a připojuji se k zakulacujícím se bříškům … také jsem zatím přibrala jen půl kilča, ale když sedím, koukám si hned rozepnout knoflík u kalhot :D
Dnes ráno jsem byla na KO a na prvním odběru krve, tak doufám, že vše dopadne OK, do týdne budou výsledky. Mimču se prý daří dobře, měří 4,4cm … roste jako z vody :lol:
Kočky, moc se mi líbí Vaše metříky, ráda bych si také nějaký přidala, jen nevím jak na to, poradíte?
Zatím se mějte všechny sluníčkově, opatrujte sebe i mimča a ať vše dobře klape :D Hanii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
25.2.08 14:52

Ahojky holčiny,

zdravím Vás a zároveň jsem se přišla rozloučit. Včera jsem začala trochu krvácet, dneska ráno mě hned můj doktor vzal na UTZ a zjistilo se, že mimčo od posledního UTZ nevyrostlo, tzn. zamlklé těhotenství, ve čtvrtek jdu na revizi. Utěšuji se tím, že to bylo to 34. vajíčko a mělo to tak být, lepší než kdyby bylo mimčo jakkoliv postižené.

Držím všem place, ať celé těhu probíhá co nejklidněji a hlavně, ať je zpráva takové ho druhu první a zároveň poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
25.2.08 19:02

ahoj holky,

rybicko , to je mi moc lito. mam z toho uplne husi kuzi. z tohoto duvodu jsem si zatim neudelala miminkovsky metrik. chci pockat aspon do kontroly 10.3.

hanii , myslim, ze na udelani metriku je samostatna diskuse, mrkni tam, pro me je to takova piplacka, ani jsem jeste neaktualizovala metrik ani matejovi

brisko , u druho a vice tehotnych se objevuje asi driv. jsem z toho fakt prekvapena. je pravda, ze jsem docela hubena, tak vsechno navic jde hned videt,ale s matejem to trvalo dyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
26.2.08 07:37

Dobré ráníčko!!!

Rybičko je mi to strašně líto. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
26.2.08 08:01

Ahojky holčiny.
Rybičko je mi to také moc líto,ale příště se to určitě povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
26.2.08 09:04

Holčeny, dobré ránko.
Rybičko, ani nevíš, jak moc je mi to líto, zvlášť, když jsem v podobné situaci :(. Psychicky se připravuji na zítřek a věřím a doufám, že vyrostlo. Roste pomaloučku. Mělo 1 cm, ale rostlo, mělo i žloutkový váček a já mu dám šanci, i když doktorka nevěří. Hlavně ať vyrostlo, i když za těch 6 dní moc vyrůst nemůže, ale hlavně ať roste. Zítra se ozvu, i když si myslím, že tam jdu brzy :?.
Holčeny, mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
26.2.08 09:37

Ahoj Andy, Taky jsem si myslela že když jsem v pátek viděla na utz jen žloutkovej váček tak že za 4 dny když jsem šla na utz uvidím to samé ale už bylo vidět srdíčko a měřilo 2,7 mm a za další 2 dny už měřilo 3 mm tak jsem byla z toho v šoku že to tak rychle roste. Tak na zítra držím palečky aby mimi už mělo srdíčko a bylo to vše v pořádku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
26.2.08 09:49

Pájo 01, kéž by jsi měla pravdu. Je menší, mělo 1cm, tak teď je hlavní, aby pořád rostlo a bylo vidět zdravé srdíčko. Snad se zítra dovím jen dobré zprávy :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
26.2.08 10:36

Promiň že se tě tak ptám ale nejde mi to do hlavy. To embrio může růst i bez srdíčka? To trochu nechápu. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí