září/říjen 2008

• Fotoalbum (91)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1004
15.2.08 12:20

Rybičko, tak tak, držet pěsti a pozitivní myšlení a vyjde to :wink: :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.2.08 12:39

Pěkný den holky,
jsem tu nová, zatím jsem jen okukovala a těšila se až se budu moci připojit k podzimním miminkům 08, tak budu ráda, když mě mezi sebe vezmete :lol: Pozitivní těhu test mi vyšel už 11.1.08 a na preventivní prohlídce, na kterou jsem byla objednaná na 30.1. mi bylo těhu potvrzeno :lol: TP vychází zatím na 17.září 08, tak uvidíme :lol:
Doma jednoho prcka už mám, Járovi byly 10.1. dva roky a můžu říct, že každé těhotenství je úplně jiné. Při prvním jsem pomalu nevěděla, že pod srdíčkem nějaké miminko nosím, za to teď si to vybírám s plnou parádou :( Je mi špatně, jen bych spala a do toho mě skolila chřipka a léčba bez léků je asi na dlouhé lokte. Doktor mi během prvních třech měsíců nedoporučil ani paralen, ani bioparox do krku :oops: Nakonec jsem na radu kamarádky zakotvila u homeopatik - oscillococinum a paragrippe, tak snad brzy zaberou a budu fit a za pár týdnů už překleneme i první trimestr, tak snad i ty nevolnosti poleví :)
Přeji Vám všem pohodovější dni, než mám já, samozřejmě gratuluji :lol: :lol: :lol: a těším se na společné chvilky na emimču s Vámi :lol:
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
15.2.08 13:28

Ahoj Hani, vítám tě tady mezi novým těhulkama.

Přeji krásné a pohodové těhu a hodného a zdravého mimíska. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
15.2.08 16:24

Hanii, vítám Tě :wink:. Ty máš TP stejný jako já před rokem, teď si myslím, že bude kolem 25. 9. 08.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
15.2.08 19:49

Peknej večer přeji, koukám, že nám tu přibyly další mamči. Moc vám gratuluji.
Koukám, že jste se už krásně rozepsaly. To je fajn.
Redy- Ondráškovi jsuo 2 roky a 4 měsíce.Ty první dny jsme byli oba nervozní,ale po pár dnech si nechal vysvětlit,že čekáme miminko a že musim odpočívat,když je mi špatně.On byl od malička klidné dítě,tak jsem zvědavá jaké bude to druhé :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
16.2.08 08:33

Holčeny, dobré ránko. Svítí sluníčko, ale máme dost sněhu a fučí.
Mějte se pěkně :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
16.2.08 09:07

Ahojky.Také nám tu svítí sluníčko,ale ten sních tu není.Ten ti závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
16.2.08 09:11

Veru, tak věř, že bych Ti ho všechen poslala :lol:, já ho nemusím. Fučí a tvoří se jazyky, ale hlavně, že svítí sluníčko, ale mrzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
18.2.08 08:23

Dobré ráno těhulky!!!

Přeji pěkný den a žadný sníh. U nás teda nic není, pozitivní je, že za 14 dní už budu po kontrole. Už se těším. 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
18.2.08 09:09

Holčeny, dobré ránko. Tak u nás je ještě poprašek a mrzne. Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak věřím, že to bude dobré :wink:.
Holčeny, pěkný den :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
18.2.08 14:44

Ahojky,tak u nás je dneska ošklivo,ale ten sních bych brala.Ondrášek by vydržel dýl venku a mě je venku nejlíp :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
18.2.08 15:02

Ahoj maminky!!!

Tak taky se hlásím, teď už klidněji a hrdě k zářijovým…TP dle dnešního UZV je 5.9.2008…takže tady budu asi mezi nejdéle těhu??? :oops: …Tak kdyby se chtěl přidat ještě někdo, kdo bude mít dřívější termín, tak to by bylo super, chichi…

koukám, že nás tady přibylo, taky vidím nějaké ty známé tváře :lol: …

Holky, buďte rády, že Vám nebývá nevolno…já si to teď užívám zhruba od 8tt…ale doufám, že to už začne postupně odeznívat…
Plně chápu vaše pocity, když se stresujete, že vás nebolí…nebo naopak bolí bříško…já v tom lítám taky, ale po dnešku vím, že vše, co se dělo doteď je běžné…takže pokud nebudu cítit něco jiného, tak budu klidnější…
Takže pohlaďte si miminka v bříškách, nalaďte si dobrou náladu a chmury raději ihned vybrečte…mně to pomáhá

Zatím pa pa a všem, které čekají kontroly přeju samé dobré zprávičky!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
18.2.08 15:07

Nonina, zdravím Tě a vítám :wink:. Jsem zvědavá, co mi MUDr. řekne ve čtvrtek na kontrole a snad se konečně dozvím, kdy se to vlastně povedlo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
18.2.08 19:42

Ahoj holčiny,

tak i já vás zdravím při pondělku.

U nás svítí sluníčko a po sněhu není ani památky. Meteorologové slibují oteplení, tak už se moc těším 8) .

Vítám nové nastávající mamči a Nonino, trochu ti závidím pokročilost těhotenství. Jak se mi uleví, až budu mít za sebou 12. týden. Pevně věřím, že se za tento týden úspěšně dostanu :oops: . A ostatním držím taktéž palce.

Dnes u mě nastaly poprvé těhotenské nevolnosti, ale naštěstí né nějak šílené. Z prvního těhotenství to vůbec neznám :oops: , vlastně jsem ani pořádně nevěděla, že jsem těhotná, krom zvětšení prs.

Všechny se opatrujte a mimiskám dopřávejte nej samé dobré věci, ať se jim u vás v bříšku líbí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
19.2.08 06:48

Ahojek děvčátka!

Díky za přijetí mezi Vás.

Andy tak to já měla jasno už od začátku…věděla jsem, kdy se to povedlo…a taky můj manžel mi to říkal hned po „výrobním procesu“ :lol: , že mám říct v práci nadřízenému, aby mně nerozčiloval, protože jsem těhulka :wink: …a tak jsem se tomu hrozně smála… 8O a ona to byla pravda! 8O …

Rybičko je to tak, každá z nás by chtěla mít už za sebou těch prvních 12tt…člověk si říká, že pak bude klidnější :wink: …hlavně, pokud má za sebou nějakou tu špatnou zkušenost(a že nás takových je, co? :cry: )…ale hlavu vzhůru, to sem teď nepatří…teď jsou tady naše malinkatá miminka, a my si jich budeme užívat!!! :wink:

Holky, radostný pohled na budoucnost! Pohlaďte miminka v bříšku ! A všem co je čekají kontroly, přeju samé dobré zprávičky, protože těch není nikdy dost!!!!

Pa, pa N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital