Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Andy v kolik jdeš k Dr? Dej pak hned vědět. Musí to dopadnout dobře. Budu na tebe myslet. Já měla taky stáhnutej žaludek včera když jsem si lehla na lehátko. A ze začátku jsem se na ten monitor ani nepodívala jak jsem se bála. Až když mi řekla že tam je vidět srdíčko ve prostřed tak jsem čučela ![]()
Pájo 01, mám to na 14:20, tak jak přijedu dám vědět. Jsem v domovské stránce Podzimní snažilky a psala Packa, byla na UTZ v 7+5, měří 1,5cm. Ozvu se.
Ahoj Berušky!!!
Pájo super zprávička. Jen ať pěkně mimís drží.
Andy, hned dej vědět. Já si ale myslím, že je všechno v pořádku. ![]()
Na mě zítra čeká poslední prac. den. Tak se nemůžu ve středu přetěžovat. Taková středa to je jak malý čtvrtek. Zatím ahojky ![]()
ahoj holky,
andy , myslim na tebe a drzim palce.
dnes je mi dobre, uvarila jsem obed, cela rodinka jsme poobedvali, manzel pracuje ve vedlejsim baraku a ted tu maly lita sholym zadkem a ja misto, abych ho chudacka prebalila a oblikla, radsi vysedavam na emimi
![]()
ja jdu na KO 10.3. a taky mam strach. budu z toho pekne nervozni, aby bylo vsechno v poradku. jeste jsem mimco nevidela, poprve jsem tam byla moc brzo, tak snad to bude ok.
Ahoj,
Pajo gratuluji, je to super.
Nicki, ty pocity se srovnaji, neboj. V tele se ted bouri hormony, takze i psychika je rozhozena.
Ja si taky moc neumim predstavit jak to zvladnem, ale ono to nejak dopadne. U prvniho jsem o miminech nevedela temer nic. Ale ono to vsechno prislo samo. Tak verim, ze to bude podobne i s tim druhym.
Holčeny, děkuji vám všem za podporu. Bohužel, není to dobré. Od poslední kontroly nevyrostlo a už prý tam není vidět ani žloutkový váček
. Zítra mám jít do nemocnice na potvrzení zprávy a pokud to bude stejný jako u doktorky, tak se domluvit na revizi, kterou dělají jen v pátek a pondělí. Má i prý divný tvar. Doktorka se nediví, že do 4 už se mi nechce, ale na genetiku s přítelem jdeme na odběr krve a co zjistí. Takže opět půl roku nic + genetika. Opět mi to vyjde na listopad, prosinec.
andy , je mi to lito, sla jsem sem se zatajenym dechem a verila jsem. nevim, co k tomu rict. je mi to uprimne lito
Andy je mi to moc líto,běhá mi mráz po zádech,když čtu tvoji zprávu.Drž se.To další se s pomocí doktorů určitě povede.
Andy, moc mě to mrzí, věřila jsem, že Vám to dobře dopadne, držte se. A pokud to ještě jen trošku jde, doufejte, že bude vše dobrý.
Jinak k těm pocitům s otěhotněním, prožívám to samé, druhé mimčo jsme chtěli, ale jak mi není pořád moc dobře a jsem unavená, bojím se, jak to zvládnu
Ale snad se to urovná. V pondělí jdu na kontrolu pro výsledky z první krve, snad bude vše OK a to už za námi bude i první obávaný trimestr.
Tak se mějte sluníčkově a zatím PAPA
Hanii -to se máš,že už budeš mít ten dvanáctý týden za sebou.
Andy, moc me to mrzi. Pevne jsem verila, ze to bude OK. Drz se. Porad na tebe myslim. Preji ti, abyste to nakonec s pomoci lekaru dokazali. Ahoj Jana
Andy,
to mě teda hodně mrzí, věřila jsem, že to mimčo zvládne.
Holky, všem vám děkuji za podporu, moc to pomáhá. Jinak já včera doma spontálně potratila, nic moc zážitek, ale alespoň jsem se radovala, že nebudu muset na revizi. Bohužel musím, tak na mě zítra myslete
.
Pozitivní zpráva dneška je, že známá, co nemohla mít dítě z důvodu miomu v děloze a lékaři ji hrozili spíš než těhotenstvím odebráním celé dělohy, zvládla předloni operaci miomu a teď je v 15 tt, což značí, že naděje umírá poslední.
To hlavně píši kvůli tobě Andy, určitě si udělejte tu genetiku a hlavně to nevzdávej, zadaří se a i ty budeš brzo chovat v náruči uzlík štěstí.
Ahojík děvčátka!
Andýsku a Rybičko …holčenky je mi to moc líto, pořád jsem držela na dálku palečky a věřila, že snad bude dobře…nevzdávejte se, i když Andy chápu, že po 4 se člověku už do toho nechce
…
Zažila jsem to taky a sama vím, že neexistuje nic, co by se dalo říct, aby to tak nebolelo…myslím na Vás a posílám Vám na dálku hodně odvahy
…
Jinak holky, to je fajn, že se pomaloučku a polehoučku blížíte k tomu „začarovanému“ 12tt, všem držím palečky…těm, kterým je nevolno, přeju, aby nevolnosti co nejdříve odezněly…těm, co čekají KO, ať to dopadne jenom krásně!!! ![]()
Ahoj holky!!!
Bože a já tolik věřila, že to bude dobrý. Je mi to moc a moc líto. ![]()
Rybičko a Andy hodně síly!!!!
Holčeny, ještě jednou vám všem děkuji za podporu. Jedu do té nemocnice se domluvit na zítřku, kdy mám nastoupit, ale ještě ten den odcházím domů, i kdyby na revers, doma je mi nejlíp
.
Rybičko, ať Ti revize dobře dopadne
, držím Ti pěsti.
Mějte se pěkně
.