září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3470
2.3.08 20:13

duchess , tak k nam moc na vikendy nejezdi, nebot se jim nechce :( nasi vubec nemuzou pochopit, proc se chceme z Prahy vracet, ale musim rict, ze Praha s malyma detma potrada jakykoli smysl. alespon podle me. kazdy mi tvrdi, kolik tady mame prilezitosti, kulturni vyziti, prace atd. ale je to uplne jinak. kamaradky mam pres cele mesto, takze se mi nechce je otravovat s hlidanim, takze za kulturou se dostaneme min casto nez kdybychom sem sem tam zajeli, prace napr. pro me nepripada v uvahu, protoze bych musela najit nejakou chuvu, ktere bych zaplatila skoro to same co vydelala a jeste bych maleho nechavala s nekym cizim. a to jsou jen ty uplne nejzakladnejsi negativa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
3.3.08 07:49

Dobré ráno dámy!!!

Tak my jsme po kontrole. V pátek vše odpovídalo 8+5 dní těhu. Jenom se pan doktor zhrozil, když jsem mu řekla, že tam jsou dvě. Nevěřícně na mě koukal a pak mi udělal utz. No a co viděl??? Dvojčátka!!!! Mám strašnou radost, ale zároveň se i bojím. Vím co dokáže jedno mimčo, který bolí bříško. Jsem ve stejné situaci, jako některé holky. Fakt se bojím, že to nezvládnu. Ale manža je moc hodný a slíbil, že bude pomáhat a když nebude stíhat, zaměstná babičky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
3.3.08 08:36

Peťulko tak to ti moc gratuluji,dvoujnásobně :lol: .A neboj se určitě to zvládnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
3.3.08 09:37

Veru moc děkuju. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
3.3.08 12:02

peto , taky gratuluju. jaks to vedela? ja musim rict, ze se presne tehle zpravy dost desim. vzhledem k zomu, ze uz jedno male dite doma mam. na KO jdu za tydne, uz ted jsem z toho nervozni. aby bylo vsechno v poradku a aby tam bylo jen jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
3.3.08 12:57

Kačí, no sama bych to nevěděla. Ale 5. února jsem byla u paní kartářky a ta mi prvně řekla, že u jednoho dítěte nezůstane. No a když mi pak dělala diagnozu z očí, tak mi řekla- Vy chcete holčičku, co???, a já na to ano, moc bych si ji přála a ona se na mě tak podívla, usmála a řekla--- budou to kluci jako buci. No a jsou dva.
Manža moc nadšený nebyl, ale v pátek jsem ho přesvědčila, že jsem si to nevymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
3.3.08 13:58

ty joo, tak to je dobre :lol: kluci jsou dobri, neboj. mam radost, jsi prvni, koho znam, ze ceka dvojcata. u nas na prosinci 2006 se zadne neurodilo :lol: zvladnete to v pohode. vyhrajou si spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
3.3.08 14:24

Tak když je v pořádku donosím, budu nejšťastnější. A pak už to jít musí. Já už jdu domů, tak pěkný zbytek dne, páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
3.3.08 16:21

Ahoj holky, s radostí se k vám přidávám, ale od doktora to budu mít potvrzené až 13.3 :-( prý mě objednává schválně takhle pozdě, aby bylo na sonu na co koukat :-)
Jinak PM 24.1, takže s pravděpodobným datem porodu 31.10 sem k vám patřím.
PeťuleP - blahopřeji k dvojčatům, taky bych si je přála, ale manžela by z toho klepla pepka :P Jsem zvědavá, jestli ti vyjdou ti kluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
4.3.08 09:42

Ahoj těhulkuy :wink:

Tak jsem se na vás přišla mrknout, jsem září 2007 :wink: , takže jistě chápete, že to beru z nostalgie :) . Čtu, že budete mít dvojčátka, tak to gratuluju. Bude to náročné, někdy jedno mimi udělá paseku za dvě. Ale jsou to krásné starosti, takže se toho neboj, vše zvládneš. Zvládly to i jiné mamky, tak ty určitě také.
Tak se mějte krásně a já zase na vás nakouknu a zkontroluju jak se máte, mamky čekatelky :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.3.08 13:15

Ahoj,
Petule P: tak to je bomba, neuveritelne, ale krasne, takze gratulace velika :-).

Katka 1110: tak babicky k nam moc nejezdi, ale my jezdime k nim a pak jak za „mlada“ vyrazime, ale spis sami nez s prateli :-(. O spoustu pratel jsme prisli tim nasim trajdanim po republice. Vztahy se preci jen pretrhaly. Tady nikam nevyrazime, protoze jsme si tu zatim ani nejak nenasli pratele, takze nikdo na hlidani neni. K holkam z inzeratu bohuzel nemam duveru. Jednou js se na inzeraty podivala, zamrazilo me a vim, ze radsi budu sedet doma.

Vcera js si zazila zase trochu stresu. Zacalo me dost bolet v krku (nastesti js nemela teplotu). Nakoupila js salvejove kloktadlo, propolky a delala zabaly. Musim zatukat, zda se ze to pomohlo. Dnes js pro jistotu byla u Dr. udelala mi vyter z krku. Tak snad to bude OK. Zatim se mejte hezky. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
4.3.08 13:32

Ahoj těhulky!!!

Vítám novou těhulku Helamu. :srdce: Rozrůstáme se!!!! Hurá.

Děkujeme za gratulace.

Dneska mám den. Bolí mě břucho, tak snad je všechno v pořádku. Musím ještě 3 týdny vydržet, pak už prcky uvidím.

Pěkný den všem a pohlaďte pupíky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.3.08 16:18

Děkuju za krásné přivítání! :D
Je to prima prožívat těhu s někým, kdo vám rozumí.
Dnes mi přišla „Velká kniha o mateřství“ od trojice českých autorů, kterou jsem si ve čtvrtek objednala a v pátek dostala darem od maminky, takže mám 2 :cry: . Neměl byste o ni někdo zájem? Stojí 599,–Kč, prodala bych ji za 400. Je ještě nerozbalená.
Mějte se a pište, jak se cítíte. Já se cítím kupodivu skvěle - žádné nevolnosti, mám spoustu energie, ale je fakt, že jsem těhotná krátce. Co ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
4.3.08 17:08

ahoj holky, vitam nove prichozi, je to super.

ja jdu na KO v pondeli, taky uvidim miminko poprve. snad je vsechno v poradku. budu pekne vyklepana.

ja se dnes citim dobre, jinak mam vetsinou zaludek jak na vode. jak permanentni kocovina. pri prvnim tehotenstvi jsem o nicem an nevedela, bylo mi uplne dobre, nedovedla jsem si predstavit, jak holky vykladaly, ze se jim zveda z ruznych veci zaludek. no, ted uz jsem to poznala. mam pocit, ze teprve ted zacinam poznavat, co je to vlastne tehotenstvi :lol:

posledni dny me zacina bolet a svedit jedna jizva po nastrihu. no, po nastrihu, tezko rict, co byl nastrih a co roztrzene, byla jsem hodne sesita. rok jsem o tom nevedela a ted se to naraz zacalo ozyvat. vubec nechapu proc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.3.08 13:54

Ahoj, vsechny zdravim.
Dnes js obdrzela TP. Ale tehotenska roztrzitost u me funguje skvele :-). Byla js objednana az na dalsi stredu. Jinak jsem nedavno vyhodila omylem cely talir i se zbytky jidla do kose. Doufam, ze zustane jen u techto malych veci :-).
V krku uz me neboli tak snad to bude OK. Mejte se hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí