Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1493
14.3.08 00:43

V pondělí se konečně objednám k dr. Snad bude mít aspoň za 3 týdny volno - mívá dost narváno :? Tak uvidíme, jestli těhu prospívá nebo ne. Poslední dobou porozuju mizení těhu příznaků - přestávají mě bolet prsa, jen žaludek na vodě a naprostá únava zůstává. MS stále nikde, zpoždění mám zatím asi 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.3.08 17:48

Ahoj tehulky,
aj ja zdravim z Listopadu 2.0.0.7.. Uz som tuzobne ocakavala, kto zalozi Listopad 2008 a je to tu. Ani neviem ako ten rok ubehol, mam pocit,ze len vcera som nasla dve // na testiku a dnes mam stvormesacneho milaska. Prajem Vam hodne zdravicka, krasne a pohodove tehu, rychly a bezbolestivy porod a hlavne a hlavne krasne zdrave miminka.
Luli a Jakubko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
14.3.08 20:31

Hildo a luli: děkuju za přání. Zatím tu trpím samomluvou, ale snad se to tu brzy zaplní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
17.3.08 13:40

Deimosko - předem moc gratuluji.Přidej se knám,jsem z říjen/listopad,ale jsme v těhotenství.Je nás tam víc a přibíráme rádi každou novou duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.3.08 17:53

Ahoj holky, všechny vás zdravím :D minulý týden jsem měla pozitivní test. termín vypadá na listopad. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
25.3.08 13:15

Ja asi taky nooooo...:)

Ale zatim se mi tomu nechce verit - 5 testu pozivitnich, zpozdena MS a bolestiva prsa..jinak nic…az to budu mit z krve, pak tomu uverim :) Ale doufaaaaam ze jooooo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.08 16:14

Teruško: to vypadá VELMI nadějně :) - v podstatě to přesně tak u většiny těhulek začíná. Držím palce, ať to dr. potvrdí. A samozřejmě nám dej vědět, jak to dopadlo :)

nepřihlášená Deimoska

• Citovat
  • Upravit
7235
26.3.08 11:21

Jo jo je to tam…:) zatim jenom potvrzene z krve ale to uz je snad tutac…:) Na gyndu jdu az pristi tyden…asi se nedockam…;)
Jak se mate holciny…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
27.3.08 15:27

Teruško: Gratuluju. Já jdu k dr. za 14 dní, tak snad mi to taky potvrdí (nebo vyvrátí). Máš nějaké těhu příznaky? Jaký ti vychází termín dle poslední MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
27.3.08 20:38

No posledni MS mam 20. unora, priznaky moc ne…jen me boli prsa ajsem citliva na pachy…:) co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
27.3.08 21:01

Teruško: tak to podle poslední MS u tebe vypadá na termín 26.11. U mě ze začátku příznaky byly, ale postupně nějak odezněly a zůstala mi jen nechuť k jídlu a je mi občas špatně, taky jsem děsně unavená. Tak uvidím, jestli se těhu vyvíjí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
27.3.08 21:16

týýýý bláááho…
normálně jsem si myslela, že najíždím na „svou“ diskuzi a ono EJHLE 8O listopad 2008 8O :lol:

tak když už jsem semka tak neohlášeně vtrhla :lol: , tak bych Vám chtěla popřát moc moc pohodové těhulkování, rostoucí bříška, hooooodně kopanečků, rychlý porod a na konci té devítiměsíční „cesty“ krááásnááá a zdravoučkáááá miminečka

NAPOLY z listopadu 2.0.0.7 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
28.3.08 09:27

Dekujeme :) :)

Deimosko, no me jeste pred dvema dny bolelo bricho jako pri mens, ale ted uz ani to ne…jenom ta prsa…
Na kontrolu jsu az pristi tyden, poprve, takze vubec nevim jak to bude…
Jsem z toho cela vyvalena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
28.3.08 14:58

Teruško: mně v prvním těhu nebylo nic (až na bolavá prsa - to nakonec taky přešlo - asi v 12tt). Teď mě taky hodně příznaků přešlo a už mi není skoro nic, takže taky nevím, na čem jsem. Musíme být trpělivé a vydržet do kontroly … já ji mám až za 14 dnů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.3.08 18:37

Holky zdarec - tak to nás tady moc nepřibylo :P to mizení příznaků vám závidím. Ale mě je dneska konečně o něco líp a není mi tak blbě… Jak se máte? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí