Poradna duly
Jana Čurdová
V pondělí se konečně objednám k dr. Snad bude mít aspoň za 3 týdny volno - mívá dost narváno
Tak uvidíme, jestli těhu prospívá nebo ne. Poslední dobou porozuju mizení těhu příznaků - přestávají mě bolet prsa, jen žaludek na vodě a naprostá únava zůstává. MS stále nikde, zpoždění mám zatím asi 3 týdny.
Ahoj tehulky,
aj ja zdravim z Listopadu 2.0.0.7.. Uz som tuzobne ocakavala, kto zalozi Listopad 2008 a je to tu. Ani neviem ako ten rok ubehol, mam pocit,ze len vcera som nasla dve // na testiku a dnes mam stvormesacneho milaska. Prajem Vam hodne zdravicka, krasne a pohodove tehu, rychly a bezbolestivy porod a hlavne a hlavne krasne zdrave miminka.
Luli a Jakubko
Hildo a luli: děkuju za přání. Zatím tu trpím samomluvou, ale snad se to tu brzy zaplní ![]()
Deimosko - předem moc gratuluji.Přidej se knám,jsem z říjen/listopad,ale jsme v těhotenství.Je nás tam víc a přibíráme rádi každou novou duši.
Ahoj holky, všechny vás zdravím
minulý týden jsem měla pozitivní test. termín vypadá na listopad. ![]()
Ale zatim se mi tomu nechce verit - 5 testu pozivitnich, zpozdena MS a bolestiva prsa..jinak nic…az to budu mit z krve, pak tomu uverim
Ale doufaaaaam ze jooooo ![]()
Teruško: to vypadá VELMI nadějně
- v podstatě to přesně tak u většiny těhulek začíná. Držím palce, ať to dr. potvrdí. A samozřejmě nám dej vědět, jak to dopadlo ![]()
nepřihlášená Deimoska
Jo jo je to tam…:) zatim jenom potvrzene z krve ale to uz je snad tutac…:) Na gyndu jdu az pristi tyden…asi se nedockam…;)
Jak se mate holciny…?
Teruško: Gratuluju. Já jdu k dr. za 14 dní, tak snad mi to taky potvrdí (nebo vyvrátí). Máš nějaké těhu příznaky? Jaký ti vychází termín dle poslední MS?
No posledni MS mam 20. unora, priznaky moc ne…jen me boli prsa ajsem citliva na pachy…:) co ty?
Teruško: tak to podle poslední MS u tebe vypadá na termín 26.11. U mě ze začátku příznaky byly, ale postupně nějak odezněly a zůstala mi jen nechuť k jídlu a je mi občas špatně, taky jsem děsně unavená. Tak uvidím, jestli se těhu vyvíjí nebo ne.
týýýý bláááho…
normálně jsem si myslela, že najíždím na „svou“ diskuzi a ono EJHLE
listopad 2008
![]()
tak když už jsem semka tak neohlášeně vtrhla
, tak bych Vám chtěla popřát moc moc pohodové těhulkování, rostoucí bříška, hooooodně kopanečků, rychlý porod a na konci té devítiměsíční „cesty“ krááásnááá a zdravoučkáááá miminečka
NAPOLY z listopadu 2.0.0.7 ![]()
Dekujeme
![]()
Deimosko, no me jeste pred dvema dny bolelo bricho jako pri mens, ale ted uz ani to ne…jenom ta prsa…
Na kontrolu jsu az pristi tyden, poprve, takze vubec nevim jak to bude…
Jsem z toho cela vyvalena…
Teruško: mně v prvním těhu nebylo nic (až na bolavá prsa - to nakonec taky přešlo - asi v 12tt). Teď mě taky hodně příznaků přešlo a už mi není skoro nic, takže taky nevím, na čem jsem. Musíme být trpělivé a vydržet do kontroly … já ji mám až za 14 dnů ![]()
Holky zdarec - tak to nás tady moc nepřibylo
to mizení příznaků vám závidím. Ale mě je dneska konečně o něco líp a není mi tak blbě… Jak se máte? ![]()