Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
24.4.08 17:44

Ahoj Valíku a taky ostatní,
jo, už je to lepší, celkem mi je ok, ale taky se specializujeme na studené nápoje i jídla :D
já teda žádné míry zatím nemám - na ultrazvuk jdu 30. 4. a pak 5. 5. ke své Dr., tak se třeba taky něco dozvím… i nějaké ty míry…

Jinak kamoška rodila v Brně v lednu a některé porodnice prý taky nebraly, bylo plno, ji vzali v Bohunicích, ale na přistýlku :-P

Co je u vás nového? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
25.4.08 12:18

Tak jsem se tak rozepsala a vše mi zase zmizelo kdovíkam, tak to zkusím ještě jednou.
Deimosko , myslím, že tento počet UTZ hradí pojišťovna, co je navíc, by jsem si asi museli připlatit, ale jelikož lítám k doktorovi i s prckem v kočárku, tak čím míň návštěv tím líp. Jinak já mám zase po všem kyselo, absolutně nemám chuť na maso, teď mám celý týden vajíčka s chlebem a velké pomeranče. A co vy děvčata, jaké máte chutě?
Máme za sebou proběhanou noc po pohotovosti s prckem, tak jsem si říkala, jak tyto akce budu podnikat se dvěma. Asi budu muset proškolit taťku, aby to zvládal sám, protože si neumím představit řídit auto ve stresu a mímo doma s tátou.
Broskvičko s Krčí jsem byla spokojená, ale vše je o lidech, co mají zrovna službu. Na kojení teda moc hezké vzpomínky nemám, protože když jsem se dovolila požádat o ukázku kojení v sedě, tak si mě subtilnější sestra po:,–(ila na židličku doprostřed pokoje a ostatním spolunocležnicím řekla, aby se dívaly a neustále na mě křičela, že jsem celá ztuhlá, nervózní, no aby ne, když na mě všichni čučí a ona mi stála nad zády a křičela na mě. A to nemluvím o tom, že když se mi nalily prsa, tak mi je zmáčkla tak, že mlíko vystříklo přes půlku pokoje, přinesla kádinku a musela jsem odstřikovat. No možná tento rázný přístup k prvorodičkám je lepší nevím, nakonec jsem odešla rozkojená, což se o mých kámoškách z jiných porodnic nedá absolutně říct, ale zase člověk na takové jednání není připravený. Ale jak říkám, vše je o lidech, zbytek personálu naprosto v poho, a to jídlo, to bylo taky něco, ale to už je jiná kapitola. :D
Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
25.4.08 15:14

valíku: dneska jsem byla zase u dr. a docela mě překvapil, když mi sám od sebe řekl, že má mimi od hlavičky k zadečku 6 cm (s nožičkama ale míru neříkal).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
26.4.08 12:57

No vidíš, jako by tě vyslyšel. To je teda vážně obřík, třikrát větší, než ten náš. Já budu teď týden trávit na venkově, tak pište novinky ať si pak počtu. Jinak přeji vám všem ve středu dobrý let a rychlé koště.
Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.4.08 18:55

Ahojky všem, ráda bych se mezi Vás zařadila, jednu listopádku už doma máme- Anička 2005 a nyní čekáme opět v listopadu jen o dva dny dříve,tak jsem opravdu zvědavá zda se nenarodí ve stejný den, to by byla asi sranda .o) brzy se zase ukážu Janča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
28.4.08 00:11

valíku: to s tím mým dr. byla asi jen náhoda a příště ani nedoufám, že se to bude opakovat :) - takže mi zase nejspíš nic neřekne.

Stejo: vítám Tě mezi námi. To by bylo super, kdyby se mimi narodilo ve stejný den jako Anička. Ono i to mít dvě listopaďátka je hezká náhoda. Kdy máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.4.08 07:12

ahojky deimoska, děkuji za přivítáníčko.o)

Anička je 3.11 a termín mám 1.11. takže jsem vážně zvědavá jak to vyjde. Nám jsou asi listopáďátka souzení, před aničkou jsme se snažili přes 3 roky a otěhotněla jsem v unoru,takže tehdy byl termín 30.10. Jenže se to nakonec nevyvíjelo jak mělo a my čekali než se to povede podruhé, bum a Aník byla přesně za rok. ted jsme se rozhodli na vánoce pro druhý a to na sebe nedalo dlouho čekat,tak snad vše dopadne dobře a Anička bude mít brášku nebo sestřičku. Babičky si to chválí že budem slavit narozeniny najednou, tak uvidíme,po pár letech Vám napíši zda to k něčemu bylo.mě to pak přijde že je to jako mít dvojčata,(finančně) ale zase co se týče oblečení krásně vše podědí, hehe ale jestli to bude chlapeček nevím nevím zda mu ta růžová kombinézka bude slušet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
28.4.08 14:29

Stejo: tak to máme úplně stejný termín - podle UZ mi taky vychází 1.11. (metřík mám ale nastavený podle PM). Anička se narodila v termínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.4.08 15:29
deimoska píše:
Stejo: tak to máme úplně stejný termín - podle UZ mi taky vychází 1.11. (metřík mám ale nastavený podle PM). Anička se narodila v termínu?

ano přesně na den.o))) tak nevím jestli se to panu doktorovi opět povede na den.o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
29.4.08 15:07

Stejo: můj syn se narodil jen o 1 den před termínem, takže vlastně taky v termínu. Budu doufat, že termín, co teď mám, taky platí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
2.5.08 13:53

Pro ty, co chtěji rodit v listopadu v Praze, je tu důležitá diskuse.

https://www.emimino.cz/modules.php?…

O Motole tu už psala Broskvicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
4.5.08 20:56

Ahoj Stejo, vítám tě. Tak jsem se po týdnu opět přihlásila, holky co je s vámi? Jinak já mám sice termín koncem listopadu, ale čekám druhé prosinčátko, teda jestli budu přenášet jako poprvé, ale co je stoprocentní teda skoro, je, že to bude asi druhý Střelec.
Jinak se mi zdárně daří své těhu tajit před širokým příbuzenstvem a to i přesto, že mám za sebou oslavu padesátin a připadám si, že už je to sakra vidět. Leno broskvičko a ostatní ozvěte se.
Tak zatím pa pa Valík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.5.08 21:14

Valíku já jsem tady :D
Nikdo moc nepíše, že? No mě taky přijde, že je to na mě moc vidět.. Ale nosím teď velká trika, tak to není taková hrůza :wink:
Já mám pořád termín cca stejně - 12. listopadu. Napište :-)
A mimino prej měří od hlavy k zadku 5,5 cm, ale celkem skoro 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.5.08 21:19

jo, jinak na tom ultrazvuku jsem se musela smát. Bylo vidět, že prcek má už plné břicho. Fakt tam svítil uprostřed těla takový světlý flek. Aspoň se prý pozná, že má vyvinuté vnitřní orgány.. :-) Doufám, že to nebude takový otesánek pořád. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
4.5.08 21:23

Ahoj Leno, to je dobře, že jsi tady :) , už je ti lépe? Já už nevolnosti takřka nemám, ale třeba dnes jsem příšerně unavená. Já už taky nosím větší a větší trička, navíc jsem byla týden u tchýňky na výkrmovně, takže mám pocit, že rostu a rostu. Teď je to takové blbé období, než to břicho pořádně vyjukne, tak si člověk připadá jako špekoun, no ale zase co budu říkat v říjnu, to už budu jen fuňet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí