Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1493
18.5.08 21:55

Jinak pro „uklidnění“ - mně dr. neříká vůbec nic, nikdy neřekne, kde je placenta, jak je mimi velké (až na výjimku, kdy mě minule překvapil a míru mimča mi řekl), když jsem se ho na první prohlídce zeptala, jak vychází stáří tehotenství, tak řekl „12. týden“ (přičemž já jsem chtěla slyšet 11+něco tt) … občas řekne akorát „všechno se zdá být v pořádku“ apod.

On to asi dělá proto, že některé maminy jsou dost citlivé a vyplašené a asi se mu tam občas rozbrečely nebo se hodně vyděsily, když jim třeba řekl, že je mimi o týden mladší než podle MS …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.5.08 08:32

Ahojk holky:) Já mám také pocit ze kdybych se neptala tak nevím nic…ultrazvuk mi tedy delal zatím pokazde…ale poprve to bylo aby zjistil zda jsem tedy nemocna…pak protze jsem trochu krvacela tak aby se presvedcil ze je vse v poradku a pak tedy i na dalsi kontrole coz jsem ani necekala protoze mi taky rekl ze se dela jen trikrat za cele tehotenstvi…Naposledy mi taky ani nerekl kolk mrne meri jen ze roste jak ma…Ale brisko mi vubec neroste…ani nepribiram…uz je to 14 dni od kontroly a brisko mi pride porad stejne a vaha taky ani o deko..tak mam strach zda je vse v poradku:(Nevim jak to tak dlouho az do 2.6 vydrzim:(

Ta prezdivka ma trosku blba historii :oops: Jsem se jednou dost opila na jedne akci na kterou me kamaradka vzala a ja tam nikoho neznala…a vsichni o me pak mluvili jako o te co byla NA KAŠI no..a pak mi tak začali říkat celé Rokycany:) A i my udělali vizitku kde to napsali právě jako Nakashi…takže od té doby to používám…:)Ale nějak hrdá na to tedy nejsem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
19.5.08 11:38

Ahoj holky. Tak mně teda břicho roste, ale zatím taky nijak nepřibírám, naštěstí, ono se to pak dožene, ale jak psala Deimoska, tak u druhého to břicho jde rychleji, tak to mě ujklidňuje. Jinak já se také začínám pomalu děsit, jak to budu zvládat s dvouma prckama. U nás je veliký problém jídlo, i když malý na to nevypadá. Nechce absolutně otvírat pusu, takže to vypadá tak, že otevře jako vrabec a já se mu snažím to tam narvat a on si propasíruje jazykem jen něco, o kouscích ani nemluvě. Dnes už jsem se naštvala a řekla jsem si, že pokud tu pusu neotevře, tak prostě nedostane. Přitom když chroupá mrkev nebo housku sám, tak to to umí, ale přeci nemůžu u každého oběda strávit hodinu. Už si to živě představuji, to bych jen kojila a krmila a přebalovala. Stejo , jak jste na tom vy se spaním, jídlem, plínama. Malá už je asi šikovnější, jste o rok starší a navíc holčička. Budu ho muset taky pomalu zvykat na velkou postel, v malé usíná v pohodě, ale spí v pytli, jakmile mu ten pytel nedám, tak si tam hraje a hraje a vůbec netuší, že by měl spát.
Jinak přezdívka Nakashi se mi líbí, když si člověk nepřečte tu historii, zní to docela exoticky. Deimosko , díky za odkaz docela jsem se pobavila, když jsem si přečetla, že v tomto stádiu bych měla být krásná, no to psal určitě neznalý chlap teoretik. Ale pokud to srovnává s obdobím plejtváka obrovského, které nás všechny čeká, tak asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
19.5.08 13:29

Nakashi: ta přezdívka je moc hezká, zní japonsky a kdo nezná její historii, tak si to určitě bude myslet taky :) A neměj strach co se týče velikosti bříška. V prvním těhu to na mně bylo vidět až kolem 20tt. V 16tt jsem ještě žádné bříško neměla. Zato teď ho mám, jako bych tehdy byla v 6. měsíci.

valíku: taky mě péče o dva prcky zároveň docela trápí. PRotože než se mimi narodí, chci malého naučit, aby aspoň trochu jedl sám (co asi nehrozí), aby chodil na nočník, aby se naučil spát ve svém pokojíčku (který ještě nemá) … aspoň, že jsme už odkočárkovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.5.08 14:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.5.08 23:04

čau holky, nemám ted vůbec čas se sem dívat, protože mám to zatracené zkouškové…

jak já závidím těm, co nemají břicho! Mě teda roste jako blázen, ale přitom taky nepřibírám (aspoň, že tak) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.5.08 07:52

Dobré ránko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.08 12:16

Ahoj holky, pěkný den Vám přeju.
Dneska jsem byla v poradně a vše OK - sláva:-). Dostala jsem doporučení na krev na test dawnova syndromu a na sceering v 2. trimestru. Docela mě překvapil ten Dawn, protože screening v prvním mi vyšel dobře. Máte s tím zkušenost?
Jinak pupík mi teda roste pořádně. Mám pocit že jsem jako nafouklá koule, ale všichni mi říkají, že mám pupík malej:-). Slovo proti slovu:-)) a přibrala jsem od začátku 3 kila:-/ nic moc:-//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
20.5.08 12:43

Ahoj holky, zkouším metřík a jsem u toho totálně zpocená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
20.5.08 12:44

tak se to trochu nepovedlo, tak budu ještě zkoušet. Mějte se mnou trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
20.5.08 12:53
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
20.5.08 12:54

pomóóóóc já jsem asi úplně blbá, nemám na to nerva, tak možná večer pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.08 12:54

ahoj Valíku, zkoušej klidně, mě to taky nešlo, až pak najednou se mi to povedlo. Uspěla jsem když jsem dala tady na miminu v profilu zrušit zobrazení podpisu a uložila a pak jsem ho zase zadala že ho chci zobrazit. Třeba Ti to pomůže:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
20.5.08 13:03
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
20.5.08 13:06

ahoj brosvicko, n o já hlavně nevím, jestli v té adrese obrázku je za tím png mezera a před tím png tečka, už si připadám jako blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí