Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.5.08 12:34

Valíku, Taba je severně od Hurghady, v podstatě u Izraelskejch hranic. Chtěli jsme tam kvůli teplotám. sS tou péčí o turisty máš naprostou pravdu, Egypt je prostě bomba. No a plánování svatby, neplánuju zatim nic. Dneska jsem si vybrala v Bonprix letníšaty a pokud mi dobře padnou tak se v nich vdám:-D. No a včera jsem koukali na netu na prstýnky a taky na místo kde bysme to potom oslavili. Ale rozhodně nechci žádný opulentní oslavy, to znám lepší způsoby jak utratit peníze. Takže bude po obřadu v dendrologický zahradě přesun do restaurace, eště nevim kde a jaký a tam dáme dobrej oběd, rozkrájíme dort a konec oslavy zhruba v pět, šest hodin. Myslím že i tak toho budu mít dost a dost… A prstýnky asi koupíme z chirurgický ocele, teda jestli přesvědčím budoucího manžela, ukazuje se, že je děsnej romantik:-D. Byl by nejradši, kdybych měla bílý nevěstovský šaty a on spořádaný oblek a pěkně pořádnej zlatej prsten a tak. A já zase chci všechno co nejjednodušší, oblečení pohodlný, prstýnky jednoduchý, co se nemusím bát, že ho někde poškrábu a oslavu taky jednoduchou… No bude to ještě přesvědčovací boj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
27.5.08 15:09

valíku: na ten test na cukrovku se chodí (aspoň u nás) od 24tt. Taky se ho nemůžu dočkat :?

broskvicko: to je fajn, že se Ti poštěstilo totéž, co mně :) Ta dovolená zní skvěle - taková předsvatební cesta. Já jsem se vdávala, když bylo Lukymu 15 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.08 15:29

holky, děkuju Vám moc:-)
Na ten test na cukrovku se chodí automaticky nebo jen když je nějaký riziko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
27.5.08 15:52

broskvicko: můj dr. na test na cukrovku posílá jen pacientky, u kterých je nějaké riziko, že by v těhu mohly cukrovku dostat. Nevím, jak je to jinde, ale většinou asi stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.5.08 19:58

Broskvičko, tak právě dneska jsme obíhali taktéž prstýnky z chirurgické ocele, ale asi nakonec vyhraje nákup na netu. Letní šaty už mám objednané taky přes net a pokud padnou, tak 20. 6. se jdem taky vzít. A pak mám slíbené to Chorvatsko.

Dneska mě něco několikrát strašně lechtalo zevnitř na břichu. Myslíte, že to mohly být nějaké kopance?

Dneska byl v Brně strašný pařák, začínám se trochu bát léta… 8O
Co je jinak u vás nového???? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.08 10:38

Ahoj holky,
srdečně Vás zdravím. Dneska bude hic, tak doporučuju stín a hodně pít. Náš Bublík je v tom horku hodňoučkej a včera začal šmejdit až večer doma:-).
Deimosko, díky, tak snad nebudu muset, protože vypít litr vody, to se do 10.ti minut počůrám:-D
Leno, gratuluju ke svatbě:-).
Taky si myslím, že nakonec prstýnky objednáme přes net, ale nevíme velikost, tak oběhnem obchody, poměříme prsty a pak objednáme. V kamenných obchodech nemají nic moc, ale na e-piercing mají mooc hezký:-). Šaty jsem si včera objednala na Bonprix - takový růžový s kytičkama a vázačkou pod prsa, tak jestli mi padnou, tak budu mít svatební vyřešený:-))). No a ještě jsem včera dostala dostala od skoromanži šatečky, který jsem si vyzkoušela v jednom obchadě a padly mi:-).
Hele holky nevíte, kde prodávaj pěkný a levný sukně pro těhulky? Nemůžu na nic kápnout:-(.
To jsou dycky romány, já než se vykecám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
28.5.08 15:23

broskvicko: na ten test na cukrovku se vypije jen šálek hnusně sladké břečk (někde dávají pít půl litru, u nás jen šálek). Takže se nepočůráš :wink:

Kde prodávají levné a hezké těhu sukně, nevím, protože sukně nenosím. Já si kupuju spíš netěhu oblečení, které mají těhotenský střih (nabrané pod prsama apod.) - to mají v butiku Takko a není to ani tak drahé. Ale tam mají spíš trika a tuniky, možná nějaké kalhoty bokovky nebo i sukně bokovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
29.5.08 00:08

broskvicko: teď jsem koukala do své těhu průkazky a vidím, že tam mám v předtištěných vyšetřeních krve (dr. tam dává razítko, které všechny hodnoty se budou z krve zjišťovat v celém těhu) i tu těhotenskou cukrovku. Což by možná znamenalo, že teď už by na ten test posílal všechny pacientky. Tak nevím. Každopádně já na ten test jdu tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.08 13:48

Ahoj holky,
Deimosko, prosím a na jaký straně to tam máš vypsaný? Já tu svojí študovala shora zdola a nic nevidim…
Jinak holky, moc hezký šaty mají v New Yorkru, Koupila jsem si dvoje a mám vystaráno, teda doufám, roste mi teď pupík strašně, každým dnem jsem větší a větší. Jak jste na to Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
29.5.08 14:44

ahojky děvčata, zase se sem dostávám po dlouhé době, hrůza semnou.o))) dneska je tu pěkný pařák - už to začíná brekeke.

Jinak k té cukrovce-u nás chodí všechny maminky a pijeme právě ten půlitr, musela jsem si donest hořký čaj a do toho mi dali takový prášek,pak co nejrychleji vypít a hodinu čekat než tě píchnou, no děs já myslela že se půjdu projít po městě a pak se vrátím a oni mě oddchytli jako když to čekali a musela jsem sedět na zadku.o) že mi bude špatně-hmm bylo,asi po půl hodině,takže se na to už zase vážně těším :(

jeee a dovču a svatba? tedaaa holky vy to máte veselý! my až v srpnu na moravu,ale taky se těším,jen snad tu cestu zvládnu v pohodě. tak já zase mažu, Aník chce jít na písek a já bych lehla,njn pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
29.5.08 16:00

broskvicko: v té průkazce to standardně není, můj dr. tam dává razítkem takovou tabulku s těmi všemi vyšetřeními - takže na prázdný list to tam orazítkuje a pak se to jen vyplní.

Stejo: na ten test na cukrovku si u nás žádný čaj nenosíme - nám tam dali rovnou nějaký jejich šálek čaje s tou sladkou břečkou a mohli jsme to pak zapít vodou. Ale čekali jsme 2 hodiny, než nás zase píchli. Odejít jsme mohli, ale doporučili nám, ať sedíme radši tam, že nám může být špatně - několik mamin tam skoro omdlelo, to je fakt :? Musely si jít zpátky lehnout k laborantce na lehátko. Taky mi pak nebylo nejlíp. Budu si tam muset vzít s sebou nějaké jídlo, abych to pak po skončení testu na místě zajedla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.08 09:23

Ahoj holky,
teda na ten test říkám fuj. Zatím jsem na ničem takovým nebyla tak snad ani nepůjdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.08 09:23

Ahoj holky,
teda na ten test říkám fuj. Zatím jsem na ničem takovým nebyla tak snad ani nepůjdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.5.08 09:41

deimy njn bohužel u nás je to tak, tak se fakt už ted těším :( už aby to bylo za mnou, poslední dobou všechny mé známé tu cukrovku mají, tak nevím když u aníka byl klid co bude ted.

broskvičko- to by jsi ale měla jít, vím že to nezní dobře ale dá se to vydržet .o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.08 13:15

Stejo, jdu k Dr. až 24.6., tak uvidíme, ale jak jsem Vás četla, tak mi přišlo, že už jste byli a jsem všechny tak nějak s délkou těhu nastejno, tak jsem si řikala, že asi nic. No uvidíme, když mě pošle, tak samo půjdu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí