Poradna duly
Jana Čurdová
Valíku, Taba je severně od Hurghady, v podstatě u Izraelskejch hranic. Chtěli jsme tam kvůli teplotám. sS tou péčí o turisty máš naprostou pravdu, Egypt je prostě bomba. No a plánování svatby, neplánuju zatim nic. Dneska jsem si vybrala v Bonprix letníšaty a pokud mi dobře padnou tak se v nich vdám:-D. No a včera jsem koukali na netu na prstýnky a taky na místo kde bysme to potom oslavili. Ale rozhodně nechci žádný opulentní oslavy, to znám lepší způsoby jak utratit peníze. Takže bude po obřadu v dendrologický zahradě přesun do restaurace, eště nevim kde a jaký a tam dáme dobrej oběd, rozkrájíme dort a konec oslavy zhruba v pět, šest hodin. Myslím že i tak toho budu mít dost a dost… A prstýnky asi koupíme z chirurgický ocele, teda jestli přesvědčím budoucího manžela, ukazuje se, že je děsnej romantik:-D. Byl by nejradši, kdybych měla bílý nevěstovský šaty a on spořádaný oblek a pěkně pořádnej zlatej prsten a tak. A já zase chci všechno co nejjednodušší, oblečení pohodlný, prstýnky jednoduchý, co se nemusím bát, že ho někde poškrábu a oslavu taky jednoduchou… No bude to ještě přesvědčovací boj ![]()
valíku: na ten test na cukrovku se chodí (aspoň u nás) od 24tt. Taky se ho nemůžu dočkat ![]()
broskvicko: to je fajn, že se Ti poštěstilo totéž, co mně
Ta dovolená zní skvěle - taková předsvatební cesta. Já jsem se vdávala, když bylo Lukymu 15 měsíců.
holky, děkuju Vám moc:-)
Na ten test na cukrovku se chodí automaticky nebo jen když je nějaký riziko?
broskvicko: můj dr. na test na cukrovku posílá jen pacientky, u kterých je nějaké riziko, že by v těhu mohly cukrovku dostat. Nevím, jak je to jinde, ale většinou asi stejně.
Broskvičko, tak právě dneska jsme obíhali taktéž prstýnky z chirurgické ocele, ale asi nakonec vyhraje nákup na netu. Letní šaty už mám objednané taky přes net a pokud padnou, tak 20. 6. se jdem taky vzít. A pak mám slíbené to Chorvatsko.
Dneska mě něco několikrát strašně lechtalo zevnitř na břichu. Myslíte, že to mohly být nějaké kopance?
Dneska byl v Brně strašný pařák, začínám se trochu bát léta… ![]()
Co je jinak u vás nového???? ![]()
Ahoj holky,
srdečně Vás zdravím. Dneska bude hic, tak doporučuju stín a hodně pít. Náš Bublík je v tom horku hodňoučkej a včera začal šmejdit až večer doma:-).
Deimosko, díky, tak snad nebudu muset, protože vypít litr vody, to se do 10.ti minut počůrám:-D
Leno, gratuluju ke svatbě:-).
Taky si myslím, že nakonec prstýnky objednáme přes net, ale nevíme velikost, tak oběhnem obchody, poměříme prsty a pak objednáme. V kamenných obchodech nemají nic moc, ale na e-piercing mají mooc hezký:-). Šaty jsem si včera objednala na Bonprix - takový růžový s kytičkama a vázačkou pod prsa, tak jestli mi padnou, tak budu mít svatební vyřešený:-))). No a ještě jsem včera dostala dostala od skoromanži šatečky, který jsem si vyzkoušela v jednom obchadě a padly mi:-).
Hele holky nevíte, kde prodávaj pěkný a levný sukně pro těhulky? Nemůžu na nic kápnout:-(.
To jsou dycky romány, já než se vykecám…
broskvicko: na ten test na cukrovku se vypije jen šálek hnusně sladké břečk (někde dávají pít půl litru, u nás jen šálek). Takže se nepočůráš ![]()
Kde prodávají levné a hezké těhu sukně, nevím, protože sukně nenosím. Já si kupuju spíš netěhu oblečení, které mají těhotenský střih (nabrané pod prsama apod.) - to mají v butiku Takko a není to ani tak drahé. Ale tam mají spíš trika a tuniky, možná nějaké kalhoty bokovky nebo i sukně bokovky.
broskvicko: teď jsem koukala do své těhu průkazky a vidím, že tam mám v předtištěných vyšetřeních krve (dr. tam dává razítko, které všechny hodnoty se budou z krve zjišťovat v celém těhu) i tu těhotenskou cukrovku. Což by možná znamenalo, že teď už by na ten test posílal všechny pacientky. Tak nevím. Každopádně já na ten test jdu tak jako tak.
Ahoj holky,
Deimosko, prosím a na jaký straně to tam máš vypsaný? Já tu svojí študovala shora zdola a nic nevidim…
Jinak holky, moc hezký šaty mají v New Yorkru, Koupila jsem si dvoje a mám vystaráno, teda doufám, roste mi teď pupík strašně, každým dnem jsem větší a větší. Jak jste na to Vy?
ahojky děvčata, zase se sem dostávám po dlouhé době, hrůza semnou.o))) dneska je tu pěkný pařák - už to začíná brekeke.
Jinak k té cukrovce-u nás chodí všechny maminky a pijeme právě ten půlitr, musela jsem si donest hořký čaj a do toho mi dali takový prášek,pak co nejrychleji vypít a hodinu čekat než tě píchnou, no děs já myslela že se půjdu projít po městě a pak se vrátím a oni mě oddchytli jako když to čekali a musela jsem sedět na zadku.o) že mi bude špatně-hmm bylo,asi po půl hodině,takže se na to už zase vážně těším ![]()
jeee a dovču a svatba? tedaaa holky vy to máte veselý! my až v srpnu na moravu,ale taky se těším,jen snad tu cestu zvládnu v pohodě. tak já zase mažu, Aník chce jít na písek a já bych lehla,njn pápá
broskvicko: v té průkazce to standardně není, můj dr. tam dává razítkem takovou tabulku s těmi všemi vyšetřeními - takže na prázdný list to tam orazítkuje a pak se to jen vyplní.
Stejo: na ten test na cukrovku si u nás žádný čaj nenosíme - nám tam dali rovnou nějaký jejich šálek čaje s tou sladkou břečkou a mohli jsme to pak zapít vodou. Ale čekali jsme 2 hodiny, než nás zase píchli. Odejít jsme mohli, ale doporučili nám, ať sedíme radši tam, že nám může být špatně - několik mamin tam skoro omdlelo, to je fakt
Musely si jít zpátky lehnout k laborantce na lehátko. Taky mi pak nebylo nejlíp. Budu si tam muset vzít s sebou nějaké jídlo, abych to pak po skončení testu na místě zajedla ![]()
Ahoj holky,
teda na ten test říkám fuj. Zatím jsem na ničem takovým nebyla tak snad ani nepůjdu…
Ahoj holky,
teda na ten test říkám fuj. Zatím jsem na ničem takovým nebyla tak snad ani nepůjdu…
deimy njn bohužel u nás je to tak, tak se fakt už ted těším
už aby to bylo za mnou, poslední dobou všechny mé známé tu cukrovku mají, tak nevím když u aníka byl klid co bude ted.
broskvičko- to by jsi ale měla jít, vím že to nezní dobře ale dá se to vydržet .o)
Stejo, jdu k Dr. až 24.6., tak uvidíme, ale jak jsem Vás četla, tak mi přišlo, že už jste byli a jsem všechny tak nějak s délkou těhu nastejno, tak jsem si řikala, že asi nic. No uvidíme, když mě pošle, tak samo půjdu:-)