Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
mám na Vás odborný dotaz:-). Hýbe se Vaše mimi pořád nebo má i přestávky. Já už totiž Bublíka od pátečního odpoledne moc necítím. Občas mě lehce zalehtá někde u páteře, ale jinak nic. Předtím byl cítit dost výrazně a teď jen tak málo, tak nevim co to…
Jo Deimosko, vzpomínám si, jsem sklerotik:-(. Tak to držím palce, aby se Ti to povedlo, jen doufám, že Ti to překvápko nezkazí tím, že už si to dávno mysleli ![]()
Ahojk holky:)Tak jsem byla vcera na kontrole a nedelal mi ultrazvuk tak mi bylo skorodo breku…ja se tak tesila…a ted musim cekat zas az do 7:7:( Ale to uz bude delat ten velky tak rekl ze mam vzit tatinka sebou a ze uz nam rekne vsechno:)…Nevim jak to do ty doby vydrzim:)…
Taky jsem dostala vynadano ze z bych mela pribirat a zatim mam pul kila dole…ale jim normalne a ani nezvracim tak nevim no…je to tim hicem nemam v nem moc hlad tak jim jen tak z povinosti:)..
Nakashi, my jsme taky byli zklamaní, moje Dr. taky utz nedělá, prý od toho nás posílá na ty velký apolináři…
Jinak co bych za to dala kdyby mi Dr. nadávala že nepřibírám:-D. Mám nahoře cca 4 kila, děsně se to mění, někdy víc a někdy míň, bojim se že moc přiberu a pak shazovat čtvrt metráku musí bejt děsný…
No ja vecer mivam taky kilo nahore…a este kdyz jsem se vazila doma tak jsem byla aspon na sve vaze ale u nich o pul kila min…Faktnchapu…kdybych treba zvracela…ale jen jim..tak jsem myslela jak to oude nahoru..ale prave mam strach ze furt nic a pak najednou zacnu pribirat treba dve kila tydne…a popraska mi bricho atd…Taky nechci mit nahore moc..ale hlavne at je mimco v poradku:)
Ten ultrazvuk me stve:(Videla sem mrne naposled kdyz mel 3,3 cm ted uz bude veliky…uz bude vypadat spis jako miminko a nic..neukaze mi ho:(…Kdybych aspon citila ty pohyby tak bych byla klidnejsi…:(
Ahoj holky. Nakashi , vzpomínám si, jak jsem byla v prvním těhu zklamaná, když mi Dr. dělal jen tři UTZ a přitom někde je dělali při každý prohlídce. Teď už jsem na to připravená, tak mě to tak nemrzí, taky uvidím mimi podruhé až na UTZ ve 20. týdnu a navíc na tom jeho ultrazvuku teda nic moc není vidět. Holky já už i přemýšlela o tom 3D UTZ, i když se mi ty fotky z něho moc nelíbí, spíš mám ten pocit to vyzkoušet, jelikož už je to poslední těhu, tak abych jako o něco nepřišla, ale zase nechci znát pohlaví, takže si to budu muset nechat ujít.
Jinak já zatím taky moc nepřibírám, asi půl kila, vždy něco naberu, pak si jdu zaplavat a je to zase dole, mně to teda rozhodně nevadí, jelikož pak to půjde úplně samo nezávisle na jídle. Je teda fakt, že se tak necpu večer jako v prvním těhu, tam to jinak nešlo, když člověk přišel večer z práce, teď jím v rychlosti, když prcek spí nebo si chvilku hraje, na nějaké hody není čas. Navíc když mu vařím ty jeho „blafy“, tak mě spíš chuť přejde a radši si pak dám chleba s rajčetem.
Jo Nakashi , už jsi to řekla v práci? Broskvičko , já mám pohyby zatím jen nepatrné a taky je necítím každý den, ale většinou je cítím na stejném místě, ale je ještě brzo na pravidelné pohyby, třeba si prcek jen změnil polohu, tak ho prostě cítíš míň.
Ahojk Valiku:)Tak taky nemas ultrazvuk pokazdy?skoro kazdy totiz rika ze mu delaji ultrzvuk pri kazde navsteve…A me jeto desne lito..chci videt jak roste:(Mam jen jednu fotku z oseho tydne kde neni nic videt:(
A v praci jsem to porad nerekla..min tyden jsem byla skoro cely tyden doma protze mi nebylo moc dobre…a ted uz bych to teda rict mela…ale nevim jak…hlavne bych potrebovala aby mi dala zbytek penez co mi dluzi a nak se k tomu nema:(Chjo:(
Jak to mam rict?jak byste zacali?…Je asi blbe ji to napsat co?:(
Nakashi, to chce z oka do oka, to myslim jinak nevyřešíš. Dej si malýho panáka a chutě do toho… Šak po zkušebce už máš ne?
Valíku dekuju, docela jsi mě uklidnila. Já jsem hnedka vyjukaná jestli mu nic není. Už se mi zdají i katastrofický sny jak krvácím a nemůžu se dovolat záchranky, prostě jsem jak magor:-(
No ale ja sem silenej srab:(Vsude to musel rikat pritel..nebyla jsem schopna to rict ani segre:( Nevim jak to zvladnu:(Ale uz to chce ven!!…Jen jak zacit..?Chjo Chjo chjo…
Holky a v kolikatem jste tydnu ze uz citite pohyby?Ja porad nic:((
Ahoj těhulky,
jmenuji se Denisa a termín porodu mám taky v listopadu
. Je mi 26 let a momentálně jsem v 16tt. Pohyby miminka zatím necítím, ale už se na ně těším. Zítra jdu na kontrolu a na odběr krve na vývojové vady, tak se trošilillinku bojím
Jak si užíváte těhotenství?
Ahojk Deny:) Kdy mas termin?…Ja jsem ted 16+4 i kdyz na metriku mam o tyden vic:( a termin mam 8.11..Vcera jsem byla na te krvi a snad bude vse v poradku..vysledky budou tak za tyden…Tak doufam ze me do ty doby nezazvoni telefon abych se zbytecne nestresovala:)
Ani nevim kolik mimco meri..uz jsem ho dlouho nevidela a uvidim az 7.7:(…A pohybby taky zatim necitim ale uz se na ne moc tesim:)…Snad je poznam:)
ahojky Nakashi,
termín porodu mám 18.11. Ale nevím jestli to je správný termín, jelikož jsem v prosinci přestala brát antikoncepci a menstruaci jsem od té doby nedostala. Otěhotněla jsem pravděpodobně někdy v únoru (podle UZ).
Jsem na nemocenské a do práce se už moc vrátit nechci, uvidíme co mi zítra řekne doktor. Kdy zase uvidím mimíska zatím nevím, ale zítra se to určo dovím ![]()
Jak se jinak máš a co děláš? Měla si těžké začátky těhotenství nebo všechno probíhalo v pohodě?
Deni ja jsem Lenka a je mi 22…ted jsem v praci…a jeste si ted dodelavam zkousky a od zari du dalkove abych tu skolu dodelala…mico sme neplanovali a docela nas to zaskocilo ale ted uz se moc tesime:)Jenze musime jeste resit bydleni..ani spolu nebydlime takze docasne budeme muset byt u nasich…mame dvougeneracni barak a cely horejsek je volny takze trosku to tam predelame a casem bysme chteli stavet..ted akorat vyplacime parcelu..ale stavet se zacne mozna pristi rok mozna az o rok dyl..pritel chce nejdriv jeste neco nasetrit at si nebereme tak velkou pujcku…taky potrebujeme vetsi auto protoze Mara ma ford puma a tam kocarek nenacpeme…takze i kdyz bych taky radci byla doma…tak to tu budu muset nejak vydrzet at aspon neco taky vydelam…:):(
Jinak jajsem taky otehotnela nekdy v unoru:)Nejspis na horach…ale jista si nejsem..a podle vel mimca si myslim ze budu mit termin taky aspon o tyden pozdeji nez podle posledni menstruace…ale uvidime:)
A co ty delas?Odkud jsi a kolik ti je:)?