Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
16.6.08 21:30

Valíku, jj platí, já na tom byla v nemocnici, můj doktor nemá moc dobrý ULZ, ale v nemocnici je to mnohem lepší, no můžu ti říct že jak byl bobek bokem že to bylo krásně vidět, je tam taková boulička a tu jsme u aničky vubec neviděli, no řvala jsem jak želva. Aníka jsme měli jako překvapení a tak jsem se nakonec přemluvit nechala a rodina je štěstná .o) už by to byla třetí vnučka tak je docela chápu, těší se na nakupování autíček.o)))) zítra to ještě povím mojí mamince a hlavně ukážu tu kazetu, se nasměju protože to musí vidět jako já.o) ale hlavně že je malý v pořádku a srdíčko bije jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
16.6.08 22:39

tak to je úžasný a hlavně, že se vám to tak hezky podařilo páreček. Já bych zase radši nakupovala panenky někdy jsem z těch aut už zblblá, stojím na přechodu a pro sebe si předříkávám názvy aut, teď má malý čtecí období, tak už mi z toho hrabe. A to jsi na ten UTZ do nemocnice šla sama od sebe, nebo tě tam poslal doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
16.6.08 22:54

Ahoj holky,
dnes jsem byla na prvním velkém UZ a nechala jsem si nahrát video. Mimi měří 25 cm a váží cca 300 g (dr. se zase překonal a míry mi řekl). Dr. neříkal, že něco není v pořádku, tak doufám, že je vše OK. Ptala jsem se i na pohlaví, ale mimi mělo mezi nohama pupeční šňůru :evil: :evil: , tak si dr. nebyl 100procentně jistý, protože to nebylo moc vidět - tudíž nic nevím :? Video jsem podrobně zkoumala a ta pupeční šňůra tam fakt překáží a není to skoro vidět :( Přibrala jsem už 5 kg :roll:

Stejo: gratuluju k chlapečkovi! Na to nahrávání UTZ na video potřebuje mít dr. prý nějaký speciální přístroj, který to nahrává, a někteří dr. ho nemají, takže to asi jde málokde.

valíku: u nás se za prozrazení pohlaví nic neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.6.08 08:58

Vali mě tam poslal doktor, měla jsem to tak i u Aninky, za nahrávání jsme platili 200, za jednu fotečku 50, a za to že nám řekli že je to kluk 100. a to jsme byli na echu. ve čtvrtek jdeme na velký ulz a tam se platí úplně jiný ceny,nechápu to. ale nahrát to chci, tady máme slyšet i srdíčko a tam budou teprve měřit tak vám taky pak napíšu jak jsme veliký. taky mě tam posílá doktor, u aninky to bylo taky tak. je vidět že všude to je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
17.6.08 12:13

jé holky já chci taky. Deimosko u prvního jsem to chtěla taky děsně vědět a taky to nebylo ve 20tém poznat, byla jsem pak hrozně zklamaná, protože člověk se na to 4 měsíce těší a mimís se pak tajní, asi ví proč to dělá. Jinak gratuluji k obříkovi, už je to kusanec. Já teda zatím moc nepřibrala, ale máte přede mnou náskok tři týdny a jelikož mě teď neustále chytá vlčí hlad, tak to hravě doženu. Mám takové ty záchvaty, kdy jsem schopná sníst celého melouna na posezení. Jo a taky čokoládové chutě. Podle chutí to bude stopro kluk, jelikož s Matějem jsem měla neustále chutě na sladké. To video vám vypálí na CD? To musí být úžasný, hlavně to ukážetze doma tatínkům a můžete se kochat, závidím. Navíc u doktora si to člověk fakt neužije, on si tam zkoumá nějakou páteř a ledviny a nás zajímá něco jiného že? I když tohle je samozřejmě důležitější. Stejo u nás se za fotku také platí 50, ale jak říkám fotky nic moc, musí mi to většinou ještě popsat, co kde je. Jinak já mám fakt doktora „dobráka“. U prvního mi v klidu říká, po kom to bude mít nos a já se radši neptala, co se mu na tom nose nelíbí, až do porodu jsem se děsila mimča s dlouhým nebo širokým nosem, ale nakonec mi přijde, že prcek má naprosto normální nos navíc všechny miminka ho mají jako knoflíček. No kdoví, co zrovna sledoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
17.6.08 14:15

Ahoj holky,
koukala jsem ještě podrobněji na ten svůj záznam UZ a mimi je v obličeji úplně jiné, než byl Luky - ještě to není moc vidět, ale uvidím, jak se xichtík ukáže kolem toho 32tt, kdy jdu na další velký UZ. U Lukyho na videu z UZ jsem už v tom 32tt trochu podobu rozeznala.

valíku: u nás to dr. nahrává na videokazetu - má starou technologii :wink:, platím za to 100 Kč (ale donutila jsem manžela, aby to zdigitalizoval, takže to mám i v PC). Ale třeba co u nás chodí holky do nemocnice na 4D UTZ, tak tam jim to nahrávají na DVD (nebo na CD, nevím přesně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.08 08:18

Ahoj holky,
zdravím Vás po dovolené a gratuluji ke skvělým zprávám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.6.08 19:18

Ahoj holky,
zdravim Vas po delsi dobe. To je dobre, ze porad udrzujete kontakt. Ted jsem se snazila precist vsechno, co jsem zameskala. Trochu se mi to ale mota. :-)) Koukam, ze uz mate za sebou 3D UTZ. To je super co, videt toho mrnouska. Ja na nej jdu pristi tyden, uz se hrozne tesim. Jsem zvedava, jestli bude videt pohlavi. Kdyby bylo na me, tak bych si to ani rict nenechala, ale muj manzel hrozne chce, tak se neda nic delat. Prekvapko nebude. Je to nase prvni, tak ho docela chapu. Jinak triple testy mam za sebou, vysly v poradku, tak jsem hrozne rada. Jeste ten UTZ a bude snad klid. Jo chtela jsem se zeptat, uz shanite pediatra? Me vsichni strasi, ze nas pak zadny nevezme, at uz se radsi optam ted. Tak snad i nekam zajdu. Jinak porodnice je u nas v Pribrami bez registrace, tak jsem rada, protoze po Praze, jak vidim, je to dost krize.
Holky mejte se krasne, uzivejte pocaska.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.6.08 19:31

Jo holky jeste k tomu nahravani, tak u nas maji novy 4D UTZ. Pokud chcete, tak vam to nahraji na DVD, coz stoji 950,– Kc nebo vytisknou fotku, ale to cenu nevim. Na beznem 2D UTZ platim vzdy 300,– a kdyz chci fotku, tak jeste 50,– k tomu. A Jestli se bude platit i za prozrazeni pohlavi, tak to nevim, ale zda se mi to teda docela divny. Ale to vam jeste napisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.6.08 20:29

Ahoj holky, taky zdravim po dovolene :-) Ja jsem za prozrazeni pohlavi pri Nelince neplatila nic, na velkem ultrazvuku se mne jenom doktorka zeptala, jestli chceme vedet, co to je. Je to fakt divne, ze za to chteji penize, prijde mi to takove, nevim…nemoralni :?
Jinak my mame za sebou letni dovolenou a cele leto je jeste pred nama. Byli jsme v Italii a ze 7 dnu nam 4 prselo, nebo bylo zatazeno…ale posledni tri dny bylo pres 30. No ale stejne jsme si to uzili. Tak a ted cele leto budeme sedet na prdeli 8O tak a co vy a letni dovolene s briskama?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
22.6.08 21:41

My na dovolenou nikam nejedeme - potřebujeme peníze na rekonstrukci, takže dovolená nehrozí. Ani by na ni nebyl čas.

Ještě k těm poplatkům za to, že dr. prozradí pohlaví, jsem si vzpomněla na jednu věc, co jsem někde kdysi dávno četla nebo slyšela v TV. Prý pokud se někde za prozrazení pohlaví platí, tak pak, pokud se dr. splete, by to prý mělo jít i reklamovat :) (ale asi byste musely mít doklad, na kterém je uvedeno i to chybné pohlaví).

marcelaT: já jsem na 3D UTZ nebyla, jen na normálním 2D, tam je toho podle mě vidět nejvíc a mně to tak stačí. U vás je problém s pediatrama? U nás vůbec ne - musíme ho mít vybraného cca v době porodu, protože to chce porodnice pak po narození dítěte vždycky vědět, k jakému pediatrovi bude mimi chodit (já ho neměla vybraného vůbec a řešila jsem to asi 3 dny po porodu). Ale nikdy jsem se s pediatrem nedomlouvala nějak předem. Až když mě pustili z porodnice, tak jsem mu poprvé zavolala, že máme nové mimi a že k němu bude chodit - a hned druhý den přišla dr. k nám domů a mimi omrkla a podala pár základních pouček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.6.08 12:52

Ahoj holky, nemám teď vůbec čas psát. Lítám po doktorech, jelikož nám nedopadly dobře tripple, ale zjistila jsem, že se spletli ve stáří plodu o 14 dní, takže jsem je dnes absolvovala znovu do toho už jsem obědnaná na plodovku a ve středu se podle výsledků rozhodnu, jestli tam jít nebo ne. Jedna moje část mi říká, že bych měla 100% jistotu a nemusela se nervovat do konce těhu, tak nevím, jak se rozhodnout.
Jinak dnes jsem na UTZ viděla mimíse, jak si cucá palec, tak aspoň nějaká dobrá zpráva. Já se budu snažit zůstat u našeho pediatra, i když s ní teda moc spokeojená nejsem. Poprvé jsme byli domluvené na návštěvě doma, ale jelikož bylo před vánocema, tak si klidně odfrčela na dovču a prcka viděla až po deseti dnech a to jsme k ní ještě museli, ale zase má dobrou pověst tak nevím.
Jinak dovču budem mít zase na venkově u rodičů, stejně jsme tam pečení vaření, nic nám tam nechybí, je tam obří zahrada, bazén a vývařovna tchýňka, tak co se někam plahočit a taky do toho rekonstruujeme.
Tak se opatrzjte a přežijte ty vedra, já už byla dnes dvakrát ve sprše uf uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.08 09:26

Ahoj holky,
včera jsem se skoromanžou byli u Apolináře na utz a Bublík je naprosto v pořádku a je to kluk:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
25.6.08 11:02

Ahojky,
po dlouhé době se opět hlásím:) Minulý týden se mi konečně mimis ozval a už ho cítím :lol:
Broskicko6791 gratuluji ke klukovi :srdce: . Já jdu na UZ příští středu a tam bych se taky mohla dozvědět, co to bude:) Doufám, že za prozrazení pohlaví nebudu nic platit, protože to mi připadá trochu ujeté.
My na dovču asi nikam nepojedeme, maximálně na Moravu za rodinou :)
Mějte se krásně, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.08 12:31

Ahoj Deniso,
my jsme byly u Apolináře a nic jsme neplatili. Stejně si myslím, že ten doktor musí zkontrolovat i prdelku, tak to stejně vidí. To je zase nějakej českej výmysl :evil: , platit za pohlaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí