Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
14.7.08 09:47

Ahojky, tak koukám, že s těma kilama jsme na tom všichni dobře. Já teď asi začnu pěkně přibírat, protože se mi teď hrozně zvětšila chuť, speciálně na sladké. Minulý týden se ženil přítelův bratr a umíte si jistě představit ty hromady jídla :D Cpala jsem se, jako kdybych týden nejedla :lol: Dnes jsem se raději ani nezvážila :wink: Příští pondělí jdu na kontrolu, tak uvidíme :)
Broskvičko, my s přítelem plánujeme svatbu až na příští rok, právě proto, že se letos ženil jeho brácha :) Zatím je to jen plán, nevím jak to všechno zvládneme, protože se budem příští červen stěhovat, do toho půlroční mimčo, tak nevím. Jinak jsem z Nového Strašecí a pracuju v Praze. Jezdíme přes Chrášťany každý den do práce :)
Ty budeš mít svatbu teď??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
14.7.08 11:09

Ahoj tehulky,
tak se k vam take hlasim, mam termin 23.11.2008 :D a bude to kluk - Matyas.
Zrovna vcera jsem se sla predbezne podivat do kramku, kde maji co, jake ceny, apod… a byla jsem nadsena, ze v H&M se da nakoupit celkem levno. Akorat jsem nevedela jakou velikost - ale asi 56, ze? i kdyz ta vydrzi asi jen chvili …
Jak jste na tom ostatni s pripravami? Nezlobte se, ze jsem neprocitala celou diskuzi, je toho preci jen hodne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.08 11:24

Ahoj holky, zdravím Vás všechny srdečně:-). Tak jsem se o víkendu šťastně vdala a je ze mě vdaná paní. zajímavý, že se cejtím úplně stejně:-)))).
Zdenko vítám Tě:-) a přeju hlavně zdraví. My jsme plno věciček dostali po synovcovi, takže máme v podstatě nakoupeno. Zbývají pleny, přebalovací pult a nějaký drobnosti:-). K těm velikostem věciček. Mě mamka říká, že když budem kupovat, tak aspoň 62, protože z těhlech malinkatejch velikostí hrozně rychle vyroste, tak aby to měl aspoň nějakou chvíli:-). Navíc čekáme 4 kilové dítko, takže co jsem dostala věcičky na novorozence, tak je zase zabalím do krabice, protože se do toho naše slůňátko nevejde:-)))
Zoyano, s chutěma jsme na tom stejně. Radši na váhu nelezu, jdu na kontrolu 22, tak se zvážím až tak v neděli abych neměla v ordinaci moc velkej šok:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
14.7.08 11:44

Broskvicko, jak vis, kolik bude vazit? to ti reknou na ultrazvuku a uz takhle brzy?
Jinak samozrejme gratuluji ke svatbe:D ! Ale asi to musel byt docela zahul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.08 12:31

Zdenko, děkuju. Nám to řekli na UTZ u apolináře co jsme byli. I graficky nám to znázornili.
Jsme s tim atak nějak počítala, protože to máme v rodině. Jak je dítko 3,5 kila, tak je to malinkatý drobeček, teda né že by se u nás takové mimi narodilo, všechny mají a měli tesně 4 kila nebo přes…
Svatba byla v poho, ale to zařizování, to bylo něco. Naštěstí manžel zařídil strašně moc věcí sám a mě vždycky jen řekl jestli to chci tak nebo tak. Super chlap!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
14.7.08 22:11

Ahoj holky,
vítám Zdenku!
Já jsem velikost 56 docela užila - syn z ní vyrostl až v 2 měsících. Byl drobnější, i teď počítám s drobnějším mimčem. Takže nakoupím pár oblečení vel. 56 (něco už doma mám po synovi, ale ten se narodil v létě, tak přikoupím něco teplejšího) a pár 62. Vím, že 62 mu bylo na začátku fakt hodně velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
15.7.08 18:19

tak si tehulky predstavte, ze jsem byla dneska na planovanem ultrazvuku na vrozene vyvojove vady (je delany mezi 20 a 22. tydnem), a tam mi rekli, ze uz jsem mela byt pred 2 tydny na podrobnem UTZ v Gennetu (prazska spolecnost, ktera dela slozitejsi geneticka vysetreni, vetsinou, kdyz se nejaky vysledek nevejde do tabulek).
Oni mi to z gynekologie ani nezavolali a to rikali, ze kdyz nebude neco v poradku, tak mi daji vedet!
Tak tam jdu na rychlo zitra, vmestnali mne mezi normalne objednane, ale za tohle ja si platim nadstandardni peci za 3700 kc (pro tehotne). A propos - jedna se o prazske Gyncentrum…
Na druhou stranu, ma to vyhodu v tom, ze se budu trapit jen jeden den, kdyby mne tam objednali normalne, tak urcite cekam asi vic dni. No ale je to jen slaba utecha…
Tak jsem to jen musela ze sebe dostat, preci jen mala obava tam je, no a taky mne to trochu stve, takhle dulezitou vec zanedbat … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.08 08:05

Ahojky, Zdenko, vůbec se neboj, určitě je všechno v pořádku. Držím Ti palce. A určitě nám dej vědět, až to budeš mít za sebou, jak jsi dopadla :wink:
Já jsem byla včera v POMAD domluvit si těhu cvičení a zítra jdu na první hodinu, tak jsem zvědavá:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
17.7.08 09:38

ahoj tehulky, tak ten podrobny ultrazvuk dopadl samozrejme dobre, jen jsem se nervovala (a se mnou i moje mama a tak trochu i manzel :roll: ) ale zase jsem alespon slysela srdicko a videla do podrobna vsechny casti tela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.08 10:20

Zdenko, gratuluju, to člověku odlehne co? Já se taky pokaždý bojim a strachuju. Myslím, že je to normální:-). Neřekli Vám co budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
17.7.08 10:30

my uz to davno vime - bude to kluk Matyas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.08 13:08

Jééé super:-), se rodí samý mužský:-))) My budeme mít Matouše:-)), viděli jsme pimprdlíka na utz. To bude sranda až pak vyprdnu holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
19.7.08 22:13

zdenko: gratuluju k dobrým výsledkům i ke klučíkovi!

broskvičko: kluci se obvykle líp poznají než holky, takže pokud u vás viděli pindíka, tak bych věřila na 98 procent, že to tak opravdu bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
20.7.08 15:47

Ahojky těhulky,
po delší odmlce se opět hlásím. Vítám všechny nově příchozí :)
Broskvičko, tak jsem se od tebe dočetla, že jsi z Chrášťan. To máme od sebe docela blízko, protože já bydlím v Jinočanech. To by opravdu mohl mít tvůj prcek nevěstu (pokud opravdu holčičku čekám) a nebylo by to daleko :lol: Gratuluji k manželství :)
Na kontrolu jdu 22.7, tak doufám, že bude vše, tak jak má být. Mimíska cítím docela dost a je to vzrůšo :lol:
Mějte se krásně, papa Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.08 09:49

Ahoj holky:-),
Deimosko budu Ti věřit;-), že náš Bublík bude opravdu kluk:-).
Deniso ahojky, dlouho jsi tu nebyla. To je super, že bydlíš takhle kousek, někdy bysme se pak mohly potkat a holčička se bude hodit;-), aspoň bude mít Matouš kamarádku:-). Byli jsme u Vás na jaře na procházce a okukovali tu novou šedivou zástavbu. My bydlíme v těch nových bytovkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí