Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
15.8.08 10:23

Ahoj Zdenko, tak to se máš, já jdu až 24.září a půjdu taky 8 týdnů před porodem. Už se na to strašně těším :D Celý těhotenství chodím do práce, takže konečně zasloužený odpočinek, než to všechno vypukne s prckem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
15.8.08 10:54

jak ja te chapu! desne jsem zavidela kamaradkam, ze byly (a nektere stale jeste jsou) od zacatku doma, hezky klidek, pohodicka, knizka, spanek, venceni pejska apod…
a ja zrovna nastoupila do prace (taky jsem hned prvni den otehotnela :D ), coz samo o sobe da normalne cloveku zabrat, a cele tehotenstvi jsem tu snad v nejhorsim obdobi, jake ten zamestnavatel ma (nasazuje se novy system, takze bordel az to hezke neni) ......
Tak jsem ted straaaasne nadsena a hodne se mi zvedla nalada :lol:

Tak to taky nejak doklepej, uz to nebude dlouho trvat, neboj! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.08 09:57
Kacabaz píše:
Ahojky holky, ani nevím jak probíhá to tvrdnutí bříška??? Jak se to pozná??? Já jak jsem silnější postavy, tak přes ty špeky to asi nepoznám. :( Já se chci přihlásit taky na předporodní kurz nebo je to snad jen cvičení. Tady za to chtějí jen 50,– díky bohu. jsem zvědavá, co tam všechno na nás vychrlí. ělá to červený kříž. Třeba by u vás bylo taky něco podobného.

Ahojky Kacabaz,
podle mě je tvrdnutí pupíku docela poznat. Normálně je bříško, tedy děloha takový poddajný a nemám nepříjemný pocit a když ztvrdne tak je fakt jako kámen a mám nepříjemný pocit tlaku v děloze a tlačí jakoby dolů. Určitě to poznáš, to se myslím nedá přehlídnout, jak je to divnej pocit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.08 09:59

Zdenko,
to máš super s tou mateřskou. Aspoň si odpočineš a nebudeš se nervovat v práci:-). Mě teď v práci dovolili chodit jen na 6 hodin za stejný peníze a na mateřskou jdu až 25. září. Jsme na ně asi moc hodná, protože si dovču vyberu až po mateřský:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.08 10:00

Cholky, už máte vybavičku po kupě? Já eště nééééé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
18.8.08 10:14

Broskvicko, nechci te nervovat, ale ano, uz mam vybavicku pokupe :twisted: - tedy az na plenky a kocarek, ty budeme kupovat asi na konci zari. Plenky budou latkove, tak snad to budou mit vsechno na sklade

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
18.8.08 10:57

Ahoj holky,

omlouvám se , žže vám sem lezu - jen jsem se chtěla zeptat. Dneska mě od rána bolí břicho jako na MS..... neměla jste to některá??? Docela mě to vyděsilo… Jinak žádný výtok nemám, malá se hýbe jako čert :) - jen ta „divná“ bolest. Na KO jdu až v pátek…

dík moc za odpovědi

Blaninaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
18.8.08 12:14

Achooj holky,
vrátila jsem se z Moravy a myslím, že mám tak o 2 kila navíc. Než jsem tam jela, tak jsem přbrala jen asi 5 kg, ale na váze to zjišťovat nebudu :oops: Byli jsem s manželem u babičky. Babička měla napečeno a uvařeno a pořád něco servírovala a bohužel tomu nešlo odolat :lol:
Výbavičku teprve začínám nakupovat a nijak to neženu. Listopad je ještě daleko :) Už mám pár malinkatých věciček, ale ještě hodně mi toho chybí.
Mějte se krásně, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.8.08 17:34

Ahoj holky, všechny vás zdravím,

pěkně nám to utíká, že? :D už jsem tady nějak dlouho nebylaaaaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
19.8.08 00:37

Nobady2: já jsem to měla jen ze začátku těhotenství asi do 11tt. Později už ne. Těžko říct, může to být rozpínání dělohy, což je normální. Ale taky to mohou být kontrakce, nebo nějaký zánět. Uvidíš, jak se to bude vyvíjet, jestli do pátku vydržíš. Třeba to samo přejde a bude to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
19.8.08 00:44

Já výbavičku zatím nemám kompletní - chybí mi zimní věcičky (teplá kombinéza, čepičky) a plínky. Ostatní bych měla mít po synovi. Ještě musím koupit novou matraci do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.8.08 10:41

Ahojky holky, tak mě ještě toho chybí docela dosti. jako třeba podprsenka kojící, teploměr, fusak, na čepičky a svetříky mám naštěstí babičku. Plenky mám parádní. Koupila jsem je v internet.obchůdku a jsou vysokogrmážní a vůbec se po vyprání nevytelili cípy, fakt supek!!! 10kusů asi za250kč. Skoro jako staré pleny. jinak u nás je nejhorší to, ža jezdíme každý víken za rodičema a potřebuju postýlky třikrát(domu, k tchýni, rodičum)hrůza!!! Ale naštěstí jsou aspoň ty letité postýlky zachovalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
22.8.08 11:06

Kacabaz: a nevyplatilo by se vam koupit spis cestovni postylku a tu s sebou brat? tedy pokud jezdite autem …
a klidne sem dej link na ten obchudek, kde jsi koupila pleny, ty taky vlastne jeste nemam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.08 12:20

Ahojky holky,
tak doufám, že jste všechny v pohodě:-)
S tou výbavičkou teda mi dáváte. Mám sice všechny možný hadříky, i vypraný, ale nemám to nijak setříděný podle velikosti, to musim udělat a nemám čepičky a rukavičky a matraci a podprsenky a kalhotky a košile do porodnice - ježíš marjáááá :P . Pleny budu taky používat látkový, už jsou na počtě, taky jsem objednávala na netu. Dneska je vyzvedneme s manžou. Mám tam i vatelín na zavinovačku, protože jsem jí sice koupila od kamarádky, ale je tak malinkatá, že si myslím, že by se do ní nevešlo ani 3 kilový mimi. Budeme jí používat jako dečku… Jo a teploměr rychloběžka co jsem objednávala taky na netu se všema možnejma hygienickýma věcmama přišla rozbitá, tak je na reklamaci.
Jinak musím říct, že se cítím jako meloun, jen prasknout. Jsem děsně neohrabaná, chodím zeširoka a v posteli se nemůžu otočit, hotová velryba :twisted: . Jak jste na tom Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
22.8.08 12:47

ted mne tak napada, vy uz kupujete kojici podprdy? ja slysela, ze se to ma kupovat az tak 4 tydny pred porodem, a navic jeste o cislo vetsi …
Jinak Broskvicko, ten „velrybi“ pocit mam taky a misto bricha mam taky melouna, takze jsme na tom asi stejne :wink:
Uz by se mi libilo, kdyby se to brisko moc nezvetsovalo, protoze uz je to docela zahul… Jedina zachrana je, ze uz snad bude venku chladneji …

Jo kde nakupujete nocni kosile? kupujete specialne kojici, nebo proste jen jakoukoliv kosili, co je vepredu rozepinaci? Priznam se, ze mi to prijde vsechn odost drahe, kojici nocni kosile stoji tak okolo 500-800 Kc, a to se mi za to davat teda nechce .....
Taky broskvicka nadnesla, ze uz ma vyprano, ty jo, tak to se musim polepsit, protoze ja to mam zatim vsechno nahazene ve skrince, jeste s cedulkama 8) Teda krom obleceni z bazarku, to jsem prala hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí