Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, holky,
omlouvám se, že Vám sem lezu, jen jsem Vám chtěla dát odkaz na diskuzi, kterou se svolením administrátorek zakládal můj manžel - hledají totiž na předváděcí akci 3D UTZ maminky - těhulky mezi 24-28. týdnem těhotenství. Je to placené (150,– CZK/hod netto) a k tomu si odnesete videa a snímky svých miminek v bříšku. Pokud Vás takováto „brigáda“ zaujme, mrkněte do diskuze. Já jsem na akci přímo nebyla, ale byly moje kamarádky a kolegyně a pochvalovaly si
Naposledy jsem pomáhala manželovi hledat těhulky v lednu, to já už byla „moc“ těhotná
Tak mrkněte a ještě jednou se omlouvám za vyrušení!!!
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ahoj holky,
zdravím Vás po delší době. My teď toho máme se skoromanžou požehnaně. Dozařizováváme tu svatbu. Čím dál víc lituju, že jsme se nevzali jen se svědkama, určo bysme si to víc užili a takhle jsem ve stresu, každej remcá na tohle nebo tamto a už mi všichni lezou pořádně na nervy
.
Jak se máte? Napište něco hooodně pozitivního ![]()
Ahooj,
broskvicko pozitivní zprávy mám
Testy na vývojové vady dopadly dobře ![]()
Dneska jsem byla na velkém UZ a ptala jsem se na pohlaví. Za prozrazení nic nechtěl a pravděpodobně to bude holčička
Když mi mimčo ukazoval, tak jsem se dojala a začala bulet
Jinak to horko mi nedělá moc dobře, ještě, že jsem doma a nechodím do práce.
Jak zvládáte teplé dny vy?
Mějte se krásně, papa
Ahoj holky,
Deniso, moooooc gratuluju, to bude slečna pro našeho Matouše, potřebujem nevěsty, všichni naši známý čekají kluky:-).
Vedro mi vůbec nedělá dobře a to ještě chodím do práce, ale protože mi nicnení tak je mi blbý říkat si doktorce o neschopenku a navíc splácíme hypotéku a potřebujem každou korunu, ale zrovna dneska mi skoromanža říkal, že bych si o ní měla říct a zašínám nad tím uvažovat, že až půjdu 22 na kontrolu, že se na to aspoň zeptám, jestli je možnost zůstat doma dřív než až nástup na mateřskou 25.9.
Ahoj holky
Tak jsem se konečně odhodlala zaregistrovat
Jsem v pátém měsíci a před týdnem jsem se dozvěděla, že to bude kluk
Trošku víc jsme si s přítelem přáli holčičku, ale zklamaní nejsme
Máme roční neteř a tak to bude 1:1.
zoyano: vítej! Kdy máš termín porodu? Gratuluju ke klučíkovi - na pohlaví zas tak nezáleží, hlavně, aby byl zdravý ![]()
Ahoj holky,
zoyano vítám Tě také a přeju hlavně zdraví.
To máš jedno, že budete mít chlapečka, příště to třeba bude holčička a souhlasím s deimoskou, není nad to, když je drobek zdravej. Hororů se všude děje dost a dost…
Ahoj Holky, díky za milé přivítání, máte pravdu
Musím říct, že až na ty první tři měsíce mám úplně klidný těhotenství, jak podle příručky
První kopance v 18. týdnu, všechna vyšetření v pořádku. Prcek roste správně, vše se správně vyvíjí. A navíc jsem ještě ani pořádně nepřibrala, takže fakt pohoda. Snad to tak bude i pokračovat
Jen do tý práce už se mi moc nechce chodit
Nějak už mi chybí motivace, když už to mám za pár ![]()
Jo a ten termín mám 20.11.
Zoyano to je super, že Ti to tak krásně šlape. Taky si říkám, že není nad to, že je náš Bublík v pořádku. Stou váhou to je taky dobrý. Jak to děláš? Já přibrala zatim 5 kilo ![]()
Broskvičko, to šlo nějak samo, já jsem se před těhotenstvím v jídle nijak neomezovala a pak když jsem otěhotněla, tak mi nějak moc nechutnalo, takže jsem shodila asi tři kila, takže to teď postupně stoupá, ale vlastně mám jen kilo nad tím, co jsem měla před těhotenstvím. Mám vlastně jen bříško, nohy a zadek mi trochu zhubly. Přítel mi pořád říká, jak mi to sluší. Takže fakt dobrý. Škoda, že to už nezůstane takhle ![]()
Ale těch pět kilo je přeci super, to je tak zhruba přírůstek, který bys touhle dobou měla mít, takže nesmutni ![]()
Já nesmutním, to né, ale protože nejsem žádná štíhlá modelka normálně, tak jsem se trochu bála přírůstků okolo 25 kilo, jak slýchám svoje kamarádky. To bych se zbláznila!!! Můj skoromanža mi taky říká, že jsem zhubla v zadku i na nohách, ale děsně mi rostou prsa a pupík:-))). Když to bude celkem někde na 11 kilech, tak budu moooc spokojená, ale i když to bude trochu víc, tak se svět nezboří:-).
Plánujete svatbu s přítelem a odkud jsi? Já jsem Praha západ chrášťany
ahojky děvčata a hlavně Zoyan vítám.o) Já mám dneska přesně 6 kg.doktor mě pochválil že je to jak má a tak si s tím hlavu nelámu, břicho mám teda pořádný a už si připadám jak meloun ale taky mi všichni říkají jak mi to sluší tak si to začínám užívat hihi. no za měsíc mě čeká ještě dovča tak uvidíme jak ji zvládnu.o)))
Ahoj holky, zdravím nově příchozí. Já mám nahoře asi tři kila, ale připadám si jako bych měla nejmíň deset, dnes jsem jela s kočárem do Spořitelny a fakt na mě musel být úchvatný pohled, něco jako soptící lokomotiva. Jinak předběžné výsledky z amnia nám dopadly dobře a příští týden se dozvím zbytek. Teď nás čeká dvoutýdenní dovolená, příští týden jdu svědčit kamarádce na svatbu. Včera jsem sháněla něco na sebe a byla jsem z toho úplně otrávená, všude davy lidí. Broskvičko , přeju ti, aby ti ta svatba dopadla skvěle a hlavně se před tím moc nestresuj, stejně to nebudeš vůbec vnímat. My měli také velkou svatbu asi 60 lidí a pro mě to bylo naprosto nepředstavitelné, hlavně ty přípravy před, ale pak to tak uteklo a vše šlo tak nějak samo, že jsem neměla ani čas si to užít, to až pak to člověk prožije znovu na videu. Ahojky po dovče
Tak to jste na tom vsechny dobre, ja mam nahoru 6 kilo. Pri Nelince jsem pribrala 18 kg, i kdyz je pravda, ze to moc nebylo videt, ale zato ja jsem dobre vedela, kde mam ty kila ulozeny
Je ale pravda, ze v prvnim tehu jsem mnohem vice jedla, ted mi to nejak nejde, jim tak normalne, trikrat denne a temer zadne sladke, kdezto predtim jsem se ladovala cokoladou jen tak hucelo.....
Tak vam vsem preju malo kilogramu navrch, velka prsa a hezka briska ![]()
Ahoj holky,
já mám nahoře už asi 6-7 kg. Přesně se to dozvím za 10 dní, kdy jdu do poradny. Naše domácí váha váží jinak. Taky jím normálně a kila naskakují samy ![]()