Poradna duly
Jana Čurdová
jeee deimy to je krásné! jsem ráda že se Ti to povedlo a byli vážně překvapeni jak se patří!!! ![]()
ahoooj spolutěhulky ![]()
Deimosko vymyslela jsi to krásně s tím oznámením. Já jsem vše oznamovala telefonicky jelikož mám rodinu v Ostravě.
Jaký jste měly víkend?
Leni jsi tady?
papa
Ahoj holky, zdravím po víkendu. Deimosko ,krásně jsi to oznámila a věřím, že se ti ulevilo, že to nemusíš už skrývat, já jsem taky ráda, že to tcháni vědí a nemusím zatahovat břicho. Moji rodiče se to dozvědí až je uvidím a to bude asi za měsíc, po telefonu ani mailem to oznamovat nechci a zatím to nehoří. Zítra jdu konečně na prohlídku, počítám, že mi bude dělat i triple testy, jelikož jsme už v 16tým, tak pak už snad budu klidná. Holky, jak vy jste dopadly s TT? Jinak pohyby teď moc necítím,tak mu to ani nebudu říkat a řeknu mu to až to budou ty pravý kopance. Ve středu jdu k zubaři a ještě mě čeká EKG, tam se mi taky moc nechce, sice to nic není, ale přijde mi to zbytečné. Nejvíc mi vadí, že se musí všude čekat.
Ahoj Valíku,
ty už cítíš pohyby? Já se na ně moc těším, ale zatím je asi ještě brzo. Na výsledky testů z krve taky čekám a pokud mi příští týden nebudou volat, tak se to dozvím až 2.7. Kdyby mi volali, tak bych musela znova na testy. Takže jsem trošičku nervózní zda bude vše v pořádku a moc si přeju, aby mi nevolali. Taky bych měla jít k zubaři, ale v Praze žádného nemám, tak snad ho brzy najdu.
Já je cítím tak od 14 tého týdne, ale teď se to nějak zeslabilo. Cítím jen většinou večer, když jsem v klidu. Vím, že je ještě brzo, ale už se těším na pořádné kopance. Se zubařem je to potíž, já sháním zubaře pro malého a je to hrůza.
o těch zubařích mi povídej. Někdy uvažuji, že si taky udělaám medicínu a budu zubařkou a zuby si pak budu kontrolovat sama a zadarmo
Tak ti přeji, abys pro malého našla zubaře co nejdřív. Odkud vlastně jsi?
Z Prahy 6, těch zubařů, které berou i děti moc není, to fakt nechápu.
posílám ti webovou adresu, kde určitě najdeš zubaře, kteří přijímají nové pacienty. Je to sice z oborové pojišťovny, ale když máš jinou, tak ty tam taky najdeš
http://www.ozp.cz/…ovozuje-csk/
ahojky děvčata,
tak nám testy dopadli dobře, oddychla jsem si,ted už se jen těším na srdíčko a a pak ta cukrovka tak snad už to bude za mnou a vše ok. jinak rostu nevídaně, to snad není ani možný,chtěla jsem si ve městě dnes koupit nějakou hezkou tuničku a přijde mi že bych ji měla na týden a ne na celé léto,šílený někde něco sehnat na slony ale kde?.o/
valíku: je to velká úleva, že to už nemusím schovávat (ono v 20tt to jde už dost špatně). Moji rodiče to zatím ještě nevědí, ale až k nim o víkendu pojedeme, tak už to na mně snad poznají a nebudu jim muset nic říkat
Teď si tu pochvaluju, že jsem s nočníkováním začala později - Luky je týden bez plíny přes den a za tu dobu jen 2 nehody (jednou si učůrnul a jednou udělal do slipů bobek). Teď už si i sám říká. Ale bobky chce dělat stále do plíny ![]()
Stejo: já jsem tintítko, mám velikost oblečení 34-36 (tedy měla jsem před těhu), takže kupuju spíš velmi elastické netěhu oblečení nebo netěhu oblečení nabrané pod prsama, abych to mohla používat i po porodu. Teď mám o 20-24 cm (podle toho, jestli měřím ráno nebo večer) v pase víc. Takže u mě asi bude platit zá:,–(a jako v prvním těhu - tj. v jakém tt těhu jsem, o tolik cm mám víc v pase.
Ahoj holky, jen vás chci pozdravit, dlouho se tu nic nedělo. Deimosko to máme úplně stejné, tchánovcům jsme to řekli a našim až je uvidíme, nejezdíme tam tak často, tak doufám, že se to zatím od někoho nedozvědí.
Jinak co je u vás nového? Já sice byla u doktora, ale normální kontrola, vlastně mi bral krev na triple, ale výsledky budu vědět až za týden, tak doufám, že to bude v pohodě. A co vy, co jste tak vepředu přede mnou, máte už za sebou UTZ ve 20tém, nechali jste si říct pohlaví?
Tak já pádím něco dělat pa pa a hezký víkend.
Valík
Já jdu na velký UZ v pondělí. Snad to dobře dopadne. Nechám si nahrát i video (doufám).
Tak co Deimosko , nenapínej nás, jaké to bylo? Teda o videu si u nás můžem nechat jenom zdát.
Valík
ahoooj holky! tak mi byli dneska na srdíčku a nakonec jsem se nechala přesvědčit a víme co máme.o) bylo to tak krásně vidět že ani pan doktor nemusel moc nic komentovat.o)) BYL TAM
tak mám radost, zítra to řeknu našim,mamka bude brečet jak želva - tak Vám pak napíši víc. také jsme si to nechali natočit a ve čtvrtek jdeme na velký ultrazvuk tak ten nahrajeme také.
Valiku jakto že u vás to nelze?
No já nevím, nikdy mi to doktor nenabídl a ani to tam nemá psaný,tak to asi nedělá. Jenom fotečky, asi to bude hodně starý UTZ, jelikož na něm není nic moc vidět. Stejo seš dobrá, že jsi to poznala, já to teda nepoznala ani, když mi to přímo ukázal. Taky se u vás platí za prozrazení pohlaví? U nás 200, to mi přijde dost na to, že to není na 100 procent. Jak jsem již psala, tak jsem si to poprvé nechala říct až ve 30 týdnu, ale teď mi to přijde zbytečné a hlavně se chci nechat překvapit, ale kdyby mi to ukázal, tak bych se taky nebránila, je fakt, že já si můžu představovat cokoliv a nakonec to bude třeba pupečník že?